2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.Bizde bırak morarmayı hafif pembeleşse bile babamız kıyameti koparır burnumuzdan gelir...Dır dır dır....

jale ve hasret arkadaslarım cokkkkkkkkk tebrik ediyorum ... Allah düz kurtarsın,ayyyyyyy hamilelik güzel bi şey cok özlüyorum egenin karnımdaki günlerini ..

Anlaşıldı mart annişleri hamileliği özledi seneye yaza artık evler çocuk sesinden geçilmeyecek.....Ha gayret başka isteyen varmı ?Hasretle açtık sezonu bakalım arkasından jalede geldi.Başka varsa sıraya girsin....

Önceden okula başlayan bir çocuk içindemi zor 1.sınıf?

evet cnm, anne için de zor bi dönem. günde bikaç saatini mutlaka ona ayırman gerekiyor. uzmanlar da önermiyorlar. çünkü çocuk kardeşiyle anneyi evde yalnız bırakmak istemediklerinden çok isteksiz olurmuş ve dışlanmış hissedermiş

O zaman ayşenur 4-5 yaşına gelince başlasak hazırlığa 1.sınıftan 1 yıl önce kardeş gelmiş olur nasipse... O zaman alışır demi?

ya kızlar bu kadın yemek yapmıyor manyakmıdır nedir ya perişanız 2 gündür hafta sonu annemin yaptığı yemeği ısıtıp werdi 2 gündüür we şuan ewde gırm yemek yok! aç aç bekletiyo beni burd allahım yaaaa!
dışardan bişey sölicem kendime, cengizi aradım dedim yemek yedinmi oda yedim dedi ne yedin dedim çorba köfte dedi:) ımmm çok açım ya olsada bnde yesem dedim:) e anneme söle wersin dedi neyi werecek dedim annemin yaptıı fasulyeyi ısıttı işçilere werdi zaten 3 günlüktü yemem ben dahada hiç bişey yok dedim:)))
nasıl yok nir yapmamış dedi bnde bilmiyorum dedim:)))
ne sölesem ya midemde kötü canım kelle istiy ama yakılarda yokki düzgün yapan bi yer kokoreçmi sölesem acaba:)

Son düzenleme:

aş ermelere başladık:)))

Afiyet olsun canım ... Balık seversen balık söyle bence.Sana ve bebişlerede faydası olur hem.

kız ne manyak kadın oturdu kendimi yedi acep!
kokorecmiiii!!!![

O zaman ayşenur 4-5 yaşına gelince başlasak hazırlığa 1.sınıftan 1 yıl önce kardeş gelmiş olur nasipse... O zaman alışır demi?

olur cnm öyle

kız delü müsün?? sakatat yeme sakınlmaz: pizza söyle, köfte istediyse canın köfte söyle

kokorec kelle beyın hede hüdö vs sakatat yememen lazım hamıleyken.
ıyı pısmıs kofte soyle cıcım

Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus

Meralciğim inciniz hayırlı olsun.. Eymen kuzuya maşallah uslanmış inşallah bundan sonra hep böyle olur...

Hanifeciğim sana da geçmiş olsun şükür önemli bir şey yokmuş diz ağrısı kötüdür bilirim
Benim iki dizimde de menüsküs var şu an fazla kilolarım beni mahfediyor bu yüzden bilmiyorumkismile

Bizimde beşinci dişimiz yolda huysuzuz yine
Bugün doktorda idik
Sünnetimiz normalmiş
Kan tahlilimiz yapıldı demirimiz düzelmiş artık kan damlası kullanmıyoruz
Kanımızda sürekli alerjimiz çıkıyor tabii neye karşı olduğu belirsiz...
Başımıza iş açacak dedi doktor...

Neyse Eymenin sıraladığına inanmayan doktor videoları görünce kahkahalar attı ve bir aya kalmaz yürür dedi
Hayırlısı bakalım...

heyyyyyyyyyyyyyyyt ne oluyonuz

kandaki alerjinin nedeni neden tespit edilemiyor???
ben de hiç yaşamadım yaa en çok istediğim olaydı...bir daha kine artık ne yapalım...

zaten ikincide mide bulantıları ve aşerme yaşarsam cinsiyetinin erkek olduguna yogunlaşacam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…