2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru söylemiş yakında iş bulur gider çalışır al annecim harca bile diyebilir........Mart bebişlerinin en erken yürüyeni eymen olacak demekki........

maşş eyman sıpayaa:) ne sıralıo ki..

aşermek nası bi duygu?
anlatsanıza..
hiç yaşamadım:)

ne aşermesi ayferrrrr!!!

canım bnde hiç aşermedim bilmiorum walla:) psikolojim bozuk canım herşeyi istiyo sanırım, e bide açım midemde bulanıyo o yüzden yemekleri gözümden geçiriyorum en az bulandıran hagisiyse onu istiyorum...
ama bu hamilelğmde aşerirsem görces nasıl bişey olduğunu:))))
şimdi kelle paça çorbası we doğal koyun yoğurdu söledim:)))
normal kelle satan dükanlar hep uzak getrenler minimum 40tl pakt fiyatı yemeksepeti.comda

Benim küçük popolu oğlum poposunu havaya dikmeye daha yeni başladı emeklemesi bile en az 1 ayı bulacak gibi yürümeyi hiç düşünmüyorum bile, maşşallah Eymen'e dişleri bile 5lemiş hızlı gonzales

kandaki alerjinin nedeni neden tespit edilemiyor???

zaten ikincide mide bulantıları ve aşerme yaşarsam cinsiyetinin erkek olduguna yogunlaşacam:)

Aslında cinsiyetle değil bebeğin kendisiyle alakalı bu durumlar.Aynı cinsiyet olupta hamilelikleri birbirinden farklı geçen çok anne var.
Benim midem çok yandı bulandı fakat çok kusmadım ayşenurda.Aşerme olayınıda gerçekten yaşadım.Ağustos ayında ayva istedim zar zor pörsümüş bir ayva buldu kociş üstelik 20 liraya elinde 1 ayvayla çıktı geldi.3 te biri sağlamdı ve o sağlam yer bir ısırmalıktı o bile yetti benim isteğimin durmasına...
Bir önceki düşükle sonlanan gebeliğimdede aş ermenin ne olduğunu bilmediğim için 1 hafta her gittiğim yerde elmalı kurabiye koktu burnuma.En son yengem 'sana öyle geliyor kokmuyor kurabiye falan aş eriyorsun yemeden gitmez kokusu burnundan' dedi yaptı sağolsun yedim bitti koku falan hakikaten......

maşallah eymen'e ne çabuk 5 dişimiz geldi bizim daha 3 teyiz 2 tane daha var ama onların gelmesi uzun sürer sanırım.

senin bu oğlanın bi elinde ooncak kameraya pozlarına bayılıormm sıpaaaa

sağ ol teyzesi

aserme konusu he
ben hergun 1 kılo greyfurt yedım.ıs yerınde bıle alıp yıyordum kı greyfurt dan nefret ederdım.
kaydirigubbakcemile3

olaya adapte ol diye söyledim canım bozma moralini ama kayınvaliden de düşünmesi lazım ...ayıp artık

bugunku menuyu soyluyorum kırmızı et kızartma ve makarna
aaaaaaaaa yettı be hergun ne pısırsem derdı bıktım usandım
hem bunaldımda zaten

kızlar napıyonuz?benim dibim düştü,,alışverişe gittim geldim..yarında erayın öğretmenleri geleçeklermiş bize...temizlik yapaçaktım kendim..yetiştiremem diye kadın ayarladım yarım gün yarına o temizlik yaparken bende pasta börek işlerine bakarım dedim...

bi geçmişe bakayım bakabilirsem...

boşver canım vaktinde olması en güzeli adam eridi bitti minicik bi şey
doktora diyorum ne olcak bunun hali demek minyon olacak diyor
bende dedim bu kadar iri yapalı anne ve babanın mini cüsseli çocuğu olunca elalem konuşuyor yemiyor mu diye adam yine gülüyor sempatiksalakcinni

maşallah eymen'e ne çabuk 5 dişimiz geldi bizim daha 3 teyiz 2 tane daha var ama onların gelmesi uzun sürer sanırım.

sağ ol canım ya bi toparlanamıyor zor oluyor böyle peşpeşe çıkınca...

Ya bu arada benim sıpa da kucağa alınca ağır çekiyo ama dışardan bakınca zayıf duruyo kemikli herhalde, geçen gün bi arkadaşım zayıf olması iyi çabuk yürür kilolu bebekler geç yürüyo dedi moralim bozuldu, demek ki gerçekten zayıf görünüyor dışardan, muhallebiye karşı olan ben muhallebiye bile başladım bu ay ama fosss, burda bi abla da diyor ki sen ona kilo yapıcı değil hep sağlıklı yiyecekler yediriyorsun ondan almıyor, ben de babası da zayıfmışız hala da çok kilolu değiliz bize benzedi herhalde ama hayatı boyunca fasülye sırığı olacak gibi geliyor bana

ne yapacaklrmış sizde ayrıa kaç öğretmeni war ki?

ben buna takılmıyorum artık doğduğundan beri herkesten duya duya bööö geldi
sağlıklı olsun yeter diyorum... benim oğlum 7400 kg boyu da 67 bir ayda 100 grm mı alır bir insan 1 cm mi uzaar öyle ne yapammm iştahı yerinde ama öyle elimden ne gelir
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…