- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.101
Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus
Meralciğim inciniz hayırlı olsun.. Eymen kuzuya maşallah uslanmış inşallah bundan sonra hep böyle olur...
Hanifeciğim sana da geçmiş olsun şükür önemli bir şey yokmuş diz ağrısı kötüdür bilirim
Benim iki dizimde de menüsküs var şu an fazla kilolarım beni mahfediyor bu yüzden bilmiyorumkismile
Bizimde beşinci dişimiz yolda huysuzuz yine
Bugün doktorda idik
Sünnetimiz normalmiş
Kan tahlilimiz yapıldı demirimiz düzelmiş artık kan damlası kullanmıyoruz
Kanımızda sürekli alerjimiz çıkıyor tabii neye karşı olduğu belirsiz...
Başımıza iş açacak dedi doktor...
Neyse Eymenin sıraladığına inanmayan doktor videoları görünce kahkahalar attı ve bir aya kalmaz yürür dedi
Hayırlısı bakalım...
Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus
Meralciğim inciniz hayırlı olsun.. Eymen kuzuya maşallah uslanmış inşallah bundan sonra hep böyle olur...
Hanifeciğim sana da geçmiş olsun şükür önemli bir şey yokmuş diz ağrısı kötüdür bilirim
Benim iki dizimde de menüsküs var şu an fazla kilolarım beni mahfediyor bu yüzden bilmiyorumkismile
Bizimde beşinci dişimiz yolda huysuzuz yine
Bugün doktorda idik
Sünnetimiz normalmiş
Kan tahlilimiz yapıldı demirimiz düzelmiş artık kan damlası kullanmıyoruz
Kanımızda sürekli alerjimiz çıkıyor tabii neye karşı olduğu belirsiz...
Neyse Eymenin sıraladığına inanmayan doktor videoları görünce kahkahalar attı ve bir aya kalmaz yürür dedi
Hayırlısı bakalım...
ben de hiç yaşamadım yaa en çok istediğim olaydı...bir daha kine artık ne yapalım...
aşermek nası bi duygu?
anlatsanıza..
hiç yaşamadım:)
kandaki alerjinin nedeni neden tespit edilemiyor???
zaten ikincide mide bulantıları ve aşerme yaşarsam cinsiyetinin erkek olduguna yogunlaşacam:)
jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus
meralciğim inciniz hayırlı olsun.. Eymen kuzuya maşallah uslanmış inşallah bundan sonra hep böyle olur...
benim iki dizimde de menüsküs var şu an fazla kilolarım beni mahfediyor bu yüzden bilmiyorumkismile
bizimde beşinci dişimiz yolda huysuzuz yine
bugün doktorda idik
sünnetimiz normalmiş
kan tahlilimiz yapıldı demirimiz düzelmiş artık kan damlası kullanmıyoruz
kanımızda sürekli alerjimiz çıkıyor tabii neye karşı olduğu belirsiz...
Neyse eymenin sıraladığına inanmayan doktor videoları görünce kahkahalar attı ve bir aya kalmaz yürür dedi
hayırlısı bakalım...
senin bu oğlanın bi elinde ooncak kameraya pozlarına bayılıormm sıpaaaa
/QUOTE]
edilemiyormuş en erken bir buçuk yaşında anlaşılır bi de dört yaşında bir test yapılıyormuş cnmcım bende bilemiyorum..
sağ ol teyzemiz...Doğru söylemiş yakında iş bulur gider çalışır al annecim harca bile diyebilir........Mart bebişlerinin en erken yürüyeni eymen olacak demekki........
ben de doktora diyorum ki doğuştan hiperaktiflik diye bir şey var mı adam yine kahkaha atıyor
bolca güldü sayemizde sempatiksalakcinni
maşş eyman sıpayaa:) ne sıralıo ki..
eklemiştim videosunu bi kaç gün önce canım bak burada Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim
maşş eyman sıpayaa:) ne sıralıo ki..
ne aşermesi ayferrrrr!!!
Canım bnde hiç aşermedim bilmiorum walla:) psikolojim bozuk canım herşeyi istiyo sanırım, e bide açım midemde bulanıyo o yüzden yemekleri gözümden geçiriyorum en az bulandıran hagisiyse onu istiyorum...
Ama bu hamilelğmde aşerirsem görces nasıl bişey olduğunu:))))
şimdi kelle paça çorbası we doğal koyun yoğurdu söledim:)))
normal kelle satan dükanlar hep uzakgetrenler minimum 40tl pakt fiyatı yemeksepeti.comda
:)))))))))))))
taş sıralıyo, boncuk sıralıo:)))))
yani tutunarak am atıyo dio:)
Benim küçük popolu oğlum poposunu havaya dikmeye daha yeni başladı emeklemesi bile en az 1 ayı bulacak gibi yürümeyi hiç düşünmüyorum bile, maşşallah Eymen'e dişleri bile 5lemiş hızlı gonzales
maşallah eymen'e ne çabuk 5 dişimiz geldi bizim daha 3 teyiz 2 tane daha var ama onların gelmesi uzun sürer sanırım.
olur cnm öyle
kız delü müsün?? sakatat yeme sakınlmaz: pizza söyle, köfte istediyse canın köfte söyle
sağ ol teyzesi
/QUOTE]
edilemiyormuş en erken bir buçuk yaşında anlaşılır bi de dört yaşında bir test yapılıyormuş cnmcım bende bilemiyorum..
sağ ol teyzemiz...
ben de doktora diyorum ki doğuştan hiperaktiflik diye bir şey var mı adam yine kahkaha atıyor
bolca güldü sayemizde sempatiksalakcinni
eklemiştim videosunu bi kaç gün önce canım bak burada Yfrog Video : yfrog.com/3weymen1z - Uploaded by hijyenim
O da stresini sizinlemi atıyor nedir.Herşeye gülüyormuş.İki çift laf edebiliyormu bari?Benim gastroloğum vardı öyle el ayak kıpır kıpır gözler sarhoş gibi onu görünce ağrımı unuturdum....
kızlar napıyonuz?benim dibim düştü,,alışverişe gittim geldim..yarında erayın öğretmenleri geleçeklermiş bize...temizlik yapaçaktım kendim..yetiştiremem diye kadın ayarladım yarım gün yarına o temizlik yaparken bende pasta börek işlerine bakarım dedim...
bi geçmişe bakayım bakabilirsem...
Ya bu arada benim sıpa da kucağa alınca ağır çekiyo ama dışardan bakınca zayıf duruyo kemikli herhalde, geçen gün bi arkadaşım zayıf olması iyi çabuk yürür kilolu bebekler geç yürüyo dedi moralim bozuldu, demek ki gerçekten zayıf görünüyor dışardan, muhallebiye karşı olan ben muhallebiye bile başladım bu ay ama fosss, burda bi abla da diyor ki sen ona kilo yapıcı değil hep sağlıklı yiyecekler yediriyorsun ondan almıyor, ben de babası da zayıfmışız hala da çok kilolu değiliz bize benzedi herhalde ama hayatı boyunca fasülye sırığı olacak gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?