2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kelli felli bir adam iyi bir doktor ama
besinler konusunda çok güzel konuşuyor Allah var
birde anti antibiyotikçi o da çok iyi...

ne atıo dedın Hasret

:roflol:

şuan dışardan geçen arabalar benim kahkahalrımla sağa sola bakıyolarnerden gelio die
ya bu klawyeye bişiler oldu bazı harfleri yutuyo
şuan ölüyorum gülmekten, kapıdaki elanlarda ıyırdığımı düşünüyolar:)))))))))))))))))
ADIM ATIYO DEMEK İSTEMİŞTİM YHAAAA :))))

Bizim gibisiniz sizde.Daha karnımdayken doktor anne minyon bebekte minyon olur dedi.Kızıma çok yakışıyor bu hali.Karnımdayken kilo alsın istiyordum doğunca dirençli olsun diye ama şimdi gayet memnunum.Sağlıklı şükürler olsun herşey normal.1 ay önce 7,300 kilo 66,5 boy demişlerdi şimdi kaç oldu bilmiyorum ama hep aynı görüntüde ayşenur hiç çok kilolu bir bebek olmadı.Üstelik ne yedirirsen yedir hareketli olduğu için yakıyor galiba çok almıyor kilo...

sempatiksalakcinni

Şeniz

hijjeeeenn
ben yerim bunuuu maşş eşşek sıpa seniii bi ay bile yok bencee nasıda elini uzatıo sana tutta adımlayıveriyim der gibi

maşllah Eymenime. bi problem olmadığına sevindim cnm, geçmiş olsun. bu arada siz doktora video da mı izletiyosunuz??

kızım sakatat yeme deyommmlmaz:

aserme konusu he
ben hergun 1 kılo greyfurt yedım.ıs yerınde bıle alıp yıyordum kı greyfurt dan nefret ederdım.
kaydirigubbakcemile3

seninki yağ yakıcı türdenmiş bari. ben de günde bi kilo muz yiyodumohaoldumsmile

ne atıo dedın Hasret

:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kolay gelsin cnm

bakalım biz bu ay 7400 olabildik mi, ben de yarın götürürüm sanırım

Mrb hanımlar napiyonuz len yazıklar olsun size len insan bı der bu Hatice nirde midem gelmiyi tüh özlemeyin siz beni yanlış girmediysen yazgının ve meralin bebiklerinin incileri çıkmış hayırlı olsun jalecim tebrik ederim 8sene sonrada darisi benimde basıma inşallah

maşllah Eymenime. bi problem olmadığına sevindim cnm, geçmiş olsun. bu arada siz doktora video da mı izletiyosunuz??

bakalım biz bu ay 7400 olabildik mi, ben de yarın götürürüm sanırım

sağ ol canım
geçen doktora anlattımda adam inanmadı o yüzden videosunu götürdüm yani kamerayı
inşallah oğlumun adaşı oğlumu geçmiştir kilo olarak
opuyorumnanaktan

hijjeeeenn
ben yerim bunuuu maşş eşşek sıpa seniii bi ay bile yok bencee nasıda elini uzatıo sana tutta adımlayıveriyim der gibi

sağ ol teyzemiz sıpayız hemi de çoook ellerinden öperiz sempatiksalakcinni
he uzatıyor tek elle duruyor artık öbür elide bıraktı mı olay tamam bir de düşmese :2:

he evettt oyle bı yag yaktıkı dogumdan 1 hafta once 91 kıloydum.yakmasa kımbılır kac kılo olurdum :roflol:

meral ben bu sabahkı tespıtını tebrık ve takdır edıyorum :roflol:

hoşgeldin:)) güldüm ama neye güldüğümü söylememsempatiksalakcinni

sağ ol canım
geçen doktora anlattımda adam inanmadı o yüzden videosunu götürdüm yani kamerayı
inşallah oğlumun adaşı oğlumu geçmiştir kilo olarak
opuyorumnanaktan

ben o kadara razıyım cnm benim çok sağolopuyorumnanaktan

yazgı bugün hiç girmedi allah allah

evet face'de de yok. onlar şebnemle bugün mü buluşucaktı??

he evettt oyle bı yag yaktıkı dogumdan 1 hafta once 91 kıloydum.yakmasa kımbılır kac kılo olurdum :roflol:

meral ben bu sabahkı tespıtını tebrık ve takdır edıyorum :roflol:

ben de okuyunca gülme krzine girdim:roflol::roflol:

Son düzenleme:
hah Şebnem gelmiş, sizin yazgıyla buluşma bugün müydü perşembe mi cnm?? Yazgı bugün hiç uğramadı da acaba şimdiden hazırlıklarla mı meşgulaklinialirimsmile

sana sadece
diorum

gercekten hiç öyle burnuma kokular falan gelmedi..
sadece ve sadece canım her gece çiğ köfte isterdi..en acılısndan..hmmm

eeeee Haççe nirdesin? niye yoksun bugünlerde cidden??

Seyhan da gelemedi bi türlü, hala bitmedi mi taşınma işleri yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…