- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.121
O da stresini sizinlemi atıyor nedir.Herşeye gülüyormuş.İki çift laf edebiliyormu bari?Benim gastroloğum vardı öyle el ayak kıpır kıpır gözler sarhoş gibi onu görünce ağrımı unuturdum....
ne atıo dedın Hasret
:roflol:
ben buna takılmıyorum artık doğduğundan beri herkesten duya duya bööö geldi
sağlıklı olsun yeter diyorum... benim oğlum 7400 kg boyu da 67 bir ayda 100 grm mı alır bir insan 1 cm mi uzaar öyle ne yapammm iştahı yerinde ama öyle elimden ne gelir :bbo:
kelli felli bir adam iyi bir doktor ama
besinler konusunda çok güzel konuşuyor Allah var
birde anti antibiyotikçi o da çok iyi...
şuan dışardan geçen arabalar benim kahkahalrımla sağa sola bakıyolarnerden gelio die
ya bu klawyeye bişiler oldu bazı harfleri yutuyo
şuan ölüyorum gülmekten, kapıdaki elanlarda ıyırdığımı düşünüyolar:)))))))))))))))))
ADIM ATIYO DEMEK İSTEMİŞTİM YHAAAA:))))
İyiymiş doktorunuz.... Ay bende bir çıkamadım hadi öptüm hepinizi.......
Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus
Meralciğim inciniz hayırlı olsun.. Eymen kuzuya maşallah uslanmış inşallah bundan sonra hep böyle olur...
Hanifeciğim sana da geçmiş olsun şükür önemli bir şey yokmuş diz ağrısı kötüdür bilirim
Benim iki dizimde de menüsküs var şu an fazla kilolarım beni mahfediyor bu yüzden bilmiyorumkismile
Bizimde beşinci dişimiz yolda huysuzuz yine
Bugün doktorda idik
Sünnetimiz normalmiş
Kan tahlilimiz yapıldı demirimiz düzelmiş artık kan damlası kullanmıyoruz
Kanımızda sürekli alerjimiz çıkıyor tabii neye karşı olduğu belirsiz...
Başımıza iş açacak dedi doktor...
Neyse Eymenin sıraladığına inanmayan doktor videoları görünce kahkahalar attı ve bir aya kalmaz yürür dedi
Hayırlısı bakalım...
ne aşermesi ayferrrrr!!!
canım bnde hiç aşermedim bilmiorum walla:) psikolojim bozuk canım herşeyi istiyo sanırım, e bide açım midemde bulanıyo o yüzden yemekleri gözümden geçiriyorum en az bulandıran hagisiyse onu istiyorum...
ama bu hamilelğmde aşerirsem görces nasıl bişey olduğunu:))))
şimdi kelle paça çorbası we doğal koyun yoğurdu söledim:)))
normal kelle satan dükanlar hep uzakgetrenler minimum 40tl pakt fiyatı yemeksepeti.comda
aserme konusu he
ben hergun 1 kılo greyfurt yedım.ıs yerınde bıle alıp yıyordum kı greyfurt dan nefret ederdım.
kaydirigubbakcemile3
ne atıo dedın Hasret
:roflol:
kızlar napıyonuz?benim dibim düştü,,alışverişe gittim geldim..yarında erayın öğretmenleri geleçeklermiş bize...temizlik yapaçaktım kendim..yetiştiremem diye kadın ayarladım yarım gün yarına o temizlik yaparken bende pasta börek işlerine bakarım dedim...
bi geçmişe bakayım bakabilirsem...
ben buna takılmıyorum artık doğduğundan beri herkesten duya duya bööö geldi
sağlıklı olsun yeter diyorum... benim oğlum 7400 kg boyu da 67 bir ayda 100 grm mı alır bir insan 1 cm mi uzaar öyle ne yapammm iştahı yerinde ama öyle elimden ne gelir :bbo:
maşllah Eymenime. bi problem olmadığına sevindim cnm, geçmiş olsun. bu arada siz doktora video da mı izletiyosunuz??
bakalım biz bu ay 7400 olabildik mi, ben de yarın götürürüm sanırım
hijjeeeenn
ben yerim bunuuu maşş eşşek sıpa seniii bi ay bile yok bencee nasıda elini uzatıo sana tutta adımlayıveriyim der gibi
maşllah Eymenime. bi problem olmadığına sevindim cnm, geçmiş olsun. bu arada siz doktora video da mı izletiyosunuz??
kızım sakatat yeme deyommmlmaz:
seninki yağ yakıcı türdenmiş bari. ben de günde bi kilo muz yiyodumohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin cnm
bakalım biz bu ay 7400 olabildik mi, ben de yarın götürürüm sanırım
Mrb hanımlar napiyonuz len yazıklar olsun size len insan bı der bu Hatice nirde midem gelmiyi tüh özlemeyin siz beni yanlış girmediysen yazgının ve meralin bebiklerinin incileri çıkmış hayırlı olsun jalecim tebrik ederim 8sene sonrada darisi benimde basıma inşallah
Mrb hanımlar napiyonuz len yazıklar olsun size len insan bı der bu Hatice nirde midem gelmiyi tüh özlemeyin siz beni yanlış girmediysen yazgının ve meralin bebiklerinin incileri çıkmış hayırlı olsun jalecim tebrik ederim 8sene sonrada darisi benimde basıma inşallah
sağ ol canım
geçen doktora anlattımda adam inanmadı o yüzden videosunu götürdüm yani kamerayı
inşallah oğlumun adaşı oğlumu geçmiştir kilo olarak opuyorumnanaktan
yazgı bugün hiç girmedi allah allah
he evettt oyle bı yag yaktıkı dogumdan 1 hafta once 91 kıloydum.yakmasa kımbılır kac kılo olurdum :roflol:
meral ben bu sabahkı tespıtını tebrık ve takdır edıyorum :roflol:
sana sadecene aşermesi ayferrrrr!!!
canım bnde hiç aşermedim bilmiorum walla:) psikolojim bozuk canım herşeyi istiyo sanırım, e bide açım midemde bulanıyo o yüzden yemekleri gözümden geçiriyorum en az bulandıran hagisiyse onu istiyorum...
ama bu hamilelğmde aşerirsem görces nasıl bişey olduğunu:))))
şimdi kelle paça çorbası we doğal koyun yoğurdu söledim:)))
normal kelle satan dükanlar hep uzakgetrenler minimum 40tl pakt fiyatı yemeksepeti.comda
Aslında cinsiyetle değil bebeğin kendisiyle alakalı bu durumlar.Aynı cinsiyet olupta hamilelikleri birbirinden farklı geçen çok anne var.
Benim midem çok yandı bulandı fakat çok kusmadım ayşenurda.Aşerme olayınıda gerçekten yaşadım.Ağustos ayında ayva istedim zar zor pörsümüş bir ayva buldu kociş üstelik 20 liraya elinde 1 ayvayla çıktı geldi.3 te biri sağlamdı ve o sağlam yer bir ısırmalıktı o bile yetti benim isteğimin durmasına...
Bir önceki düşükle sonlanan gebeliğimdede aş ermenin ne olduğunu bilmediğim için 1 hafta her gittiğim yerde elmalı kurabiye koktu burnuma.En son yengem 'sana öyle geliyor kokmuyor kurabiye falan aş eriyorsun yemeden gitmez kokusu burnundan' dedi yaptı sağolsun yedim bitti koku falan hakikaten......
İçimden bazılarınızın aklıma geldiğinde size dair ilk aklıma gelen cümleleri yazmak geldi:
HAÇÇE : Size bi sordum niye cevap vermiyosunuz nan, tepemin tasını attırmayıınnklava:
Nasılda tanır arkadasinı ay ay ay çok sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?