2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız miralll safikim çok seviyim sizi bn yaf üzülürüm beni unutursanız bütün zamanımı miraca ayırıyorum öğrenme aşamasında elimden geleni yapıtım ev yemek esim grip bn migrenle uğraşıyorum sık sık tutmaya başladı yine kayinvalidemde kaldım anama gitti miracı doktora götürdüm böyle iste zamnbuluncada daliyom

geçmiş olsun cnm, Miraç ne alemde? herşeyden yediriyon di mi yine?

Jalecim tebrikler canım.Senin adına çok sevindim.Ne güzel Ardişko ile ikiz gibi büyüyecekler...

evetttt opuyorumnanaktan

acaip turşu yiyesim war benimki kesin psikolojik bu kadarı fazla(

turşu murşu deme kız bi hamile sen değilsin heralde burda kaydirigubbakcemile3

Anaaammm ben giremiyorum yaa bayadır neler olmus boyle hasret ve jale cidden hamilemisiniz 2. bebişlermi geliyor yani

hasret sistem geri yükleme düşünüyo ama ben düşünmüyorum doğuruciyimmm :CüvCüv:

jale ve hasret arkadaslarım cokkkkkkkkk tebrik ediyorum ... Allah düz kurtarsın,ayyyyyyy hamilelik güzel bi şey cok özlüyorum egenin karnımdaki günlerini ..

sağol ayşegülcümm opuyorumnanaktan

Meral sen de hamile kalırsan dönüp dötümle gülücem sana :) Bu kadar korunmaya ben de kalırsam sen de bana gülebilirsin :)

ayy alemsin aylin yaa kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım.Bizde bırak morarmayı hafif pembeleşse bile babamız kıyameti koparır burnumuzdan gelir...Dır dır dır....

eşime söyledim telefonda tepkisi şu: sen daha birinciye bakamıyosun ikisine birden nasıl bakacaksın (tabi biyandan gülüyo) ben de hıhh dedim şaka şaka dedi hemen
üzüldü tabi de laf söyletmem kendime sengözlerimebaksanab kasti bişey yok sonuçta

kaydirigubbakcemile5
aşermek nası bi duygu?
anlatsanıza..
hiç yaşamadım:)

ayy bende yaşamadım yaa sadece 1 kere köfte istemişti canım onda da karnım çok acıkmıştı hamile olmasam da isterdi heralde
bunda da olmayacak sanırım Arda'dan bi farkı yok şimdilik bulantı ya da başka bi belirti yok yani

Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus

sağol canım benim maaşallah eymen'e de

jalecim tebrik ederim 8sene sonrada darisi benimde basıma inşallah

sağol canımcım opuyorumnanaktan
faceden yazmışsın ama sen çıktıktan sonra gördüm

öffff ya,koşturmaktan size bakamadım yaaa.ne kaynatıyonz..yazgı meral incilermi geldi.?ay çok z-sevindim..darısı başımıza..ama hiç geleçeklermiş gibi durmuyo....(

öffff ya,koşturmaktan size bakamadım yaaa.ne kaynatıyonz..yazgı meral incilermi geldi.?ay çok z-sevindim..darısı başımıza..ama hiç geleçeklermiş gibi durmuyo....(

sağol cnm. inan bizimki de hiç gelecekmiş gibi durmuyordu amabi baktım patlamış bugün, darısı size

benim canım frambuaz istemişti deli gibi,,bulamamıştık..sonra eşim pasta almıştı frambuazlı ama kesmedi,,sonra recel denedik oda kesmemişti.....benim frambuaz hevesim geçince bulmuştum markette..sinir olmuştum ben ararken yoktu diye..bu arada frambuaz arkadaşımız nerelerde acaba..kaç gündür göremedim ben onu....?

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

bu arada madem ikincileri yapıyoruz neden haber vermiyorsunuz!! belki biz de yapardık...

İyiymiş doktorunuz.... Ay bende bir çıkamadım hadi öptüm hepinizi.......

kız antibiyotik vermesinin neresi iyi!! fisfisfis

selam hatın kızlar.. kocamı pazara dehledim size bir bakayım dedim çıkacağım şimdi. biz bu akşam ailecek yemeğe çıkıyoruz hazırlanmam lazım öptüm sizi. beni de özleyin bu arada.

gıcık yazgı face e kuşum beni özledinmi yazmış:)))))))))) tabi ben gördüm yeni o kapatıp gimiş:))))

Kıymet arada bi bakıp kaçıyo, okul açıldı ya fırsatı olmuyor pek:))
benim de cnm frambuaz çekmişti bu aradaaklinialirimsmile

meral bu arada benim için tespitte bulunmamışsınnnn?unuttunmu beni kızzz?

kız yok ne unutması. yazdıydın sonradan, tespitte bulunmadıklarım sürekli aynı şeyleri tekrarlamıyo demek diye:)) diğerleri de istikrarlı olan grup.))

kız antibiyotiğe karşıymış:))
iyi gezmeler cnm, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…