- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.141
İçimden bazılarınızın aklıma geldiğinde size dair ilk aklıma gelen cümleleri yazmak geldi:
HAÇÇE : Size bi sordum niye cevap vermiyosunuz nan, tepemin tasını attırmayıınnklava:
Nasılda tanır arkadasinı ay ay ay çok sevindirik oldum
iyi yaw, ben de buna da sinirlenirsin diye korkmuştum bi an:))
sana sadecediorum
gercekten hiç öyle burnuma kokular falan gelmedi..
sadece ve sadece canım her gece çiğ köfte isterdi..en acılısndan..hmmm
Bu kadın oğluna doğru yola çıkıyor... En güzel akşamlar sizin olsun esen kalın...
Bu kadın oğluna doğru yola çıkıyor... En güzel akşamlar sizin olsun esen kalın...
Kız miralll safikim çok seviyim sizi bn yaf üzülürüm beni unutursanız bütün zamanımı miraca ayırıyorum öğrenme aşamasında elimden geleni yapıtım ev yemek esim grip bn migrenle uğraşıyorum sık sık tutmaya başladı yine kayinvalidemde kaldım anama gitti miracı doktora götürdüm böyle iste zamnbuluncada daliyom
Jalecim tebrikler canım.Senin adına çok sevindim.Ne güzel Ardişko ile ikiz gibi büyüyecekler...
acaip turşu yiyesim war benimki kesin psikolojik bu kadarı fazla(
Anaaammm ben giremiyorum yaa bayadır neler olmus boyle hasret ve jale cidden hamilemisiniz 2. bebişlermi geliyor yani
jale ve hasret arkadaslarım cokkkkkkkkk tebrik ediyorum ... Allah düz kurtarsın,ayyyyyyy hamilelik güzel bi şey cok özlüyorum egenin karnımdaki günlerini ..
Meral sen de hamile kalırsan dönüp dötümle gülücem sana :) Bu kadar korunmaya ben de kalırsam sen de bana gülebilirsin :)
Geçmiş olsun canım.Bizde bırak morarmayı hafif pembeleşse bile babamız kıyameti koparır burnumuzdan gelir...Dır dır dır....
aşermek nası bi duygu?
anlatsanıza..
hiç yaşamadım:)
Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus
jalecim tebrik ederim 8sene sonrada darisi benimde basıma inşallah
Pınar cuma günü hande ile cevahirde buluşucaz. sen de gelemez misin??
çok isterdim amma cuma günü misafirim var canım :gitme:
hay alla. başka zaman inşallah
öffff ya,koşturmaktan size bakamadım yaaa.ne kaynatıyonz..yazgı meral incilermi geldi.?ay çok z-sevindim..darısı başımıza..ama hiç geleçeklermiş gibi durmuyo....(
sağol cnm. inan bizimki de hiç gelecekmiş gibi durmuyordu amabi baktım patlamış bugün, darısı size
evetttt opuyorumnanaktan
turşu murşu deme kız bi hamile sen değilsin heralde burda kaydirigubbakcemile3
hasret sistem geri yükleme düşünüyo ama ben düşünmüyorum doğuruciyimmm :CüvCüv:
sağol ayşegülcümm opuyorumnanaktan
ayy alemsin aylin yaa kaydirigubbakcemile3
eşime söyledim telefonda tepkisi şu: sen daha birinciye bakamıyosun ikisine birden nasıl bakacaksın (tabi biyandan gülüyo) ben de hıhh dedim şaka şaka dedi hemen
üzüldü tabi de laf söyletmem kendime sengözlerimebaksanab kasti bişey yok sonuçta
kaydirigubbakcemile5
ayy bende yaşamadım yaa sadece 1 kere köfte istemişti canım onda da karnım çok acıkmıştı hamile olmasam da isterdi heralde
bunda da olmayacak sanırım Arda'dan bi farkı yok şimdilik bulantı ya da başka bi belirti yok yani
sağol canım benim maaşallah eymen'e de
sağol canımcım opuyorumnanaktan
faceden yazmışsın ama sen çıktıktan sonra gördüm
İyiymiş doktorunuz.... Ay bende bir çıkamadım hadi öptüm hepinizi.......
benim canım frambuaz istemişti deli gibi,,bulamamıştık..sonra eşim pasta almıştı frambuazlı ama kesmedi,,sonra recel denedik oda kesmemişti.....benim frambuaz hevesim geçince bulmuştum markette..sinir olmuştum ben ararken yoktu diye..bu arada frambuaz arkadaşımız nerelerde acaba..kaç gündür göremedim ben onu....?
meral bu arada benim için tespitte bulunmamışsınnnn?unuttunmu beni kızzz?
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
bu arada madem ikincileri yapıyoruz neden haber vermiyorsunuz!! belki biz de yapardık...
kız antibiyotik vermesinin neresi iyi!! fisfisfis
selam hatın kızlar.. kocamı pazara dehledim size bir bakayım dedim çıkacağım şimdi. biz bu akşam ailecek yemeğe çıkıyoruz hazırlanmam lazım öptüm sizi. beni de özleyin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?