- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.161
evetttt opuyorumnanaktan
turşu murşu deme kız bi hamile sen değilsin heralde burda kaydirigubbakcemile3
hasret sistem geri yükleme düşünüyo ama ben düşünmüyorum doğuruciyimmm :CüvCüv:
sağol ayşegülcümm opuyorumnanaktan
ayy alemsin aylin yaa kaydirigubbakcemile3
eşime söyledim telefonda tepkisi şu: sen daha birinciye bakamıyosun ikisine birden nasıl bakacaksın (tabi biyandan gülüyo) ben de hıhh dedim şaka şaka dedi hemen
üzüldü tabi de laf söyletmem kendime sengözlerimebaksanab kasti bişey yok sonuçta
kaydirigubbakcemile5
ayy bende yaşamadım yaa sadece 1 kere köfte istemişti canım onda da karnım çok acıkmıştı hamile olmasam da isterdi heralde
bunda da olmayacak sanırım Arda'dan bi farkı yok şimdilik bulantı ya da başka bi belirti yok yani
sağol canım benim maaşallah eymen'e de
sağol canımcım opuyorumnanaktan
faceden yazmışsın ama sen çıktıktan sonra gördüm
Merhaba annecikler
Ben yine pek gelemiyorum, taşındık ya, yeni evde işler hiiçç bitmiyor
Ensar da hasta, burnu tıkalı, 3 gece üst üste ateşliydi
Öle işte
Herkes iyidir inş.
kız haziran annlerine grdinmi:)))
çok mersi tatllımmGamzeeeehoşgeldinn..
kolay gelsin ve geçmiş olsun cnm
haberleri benden duy: hasret ve jale hamilesempatiksalakcinni
ben baktım sizin yerinize:)) 70 sayfayı bulmuşlar bile:))
benim kızım dağıtmış kendini... Ağustos ayıydı sanırım...
çok mersi tatllımm
ne diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn akannehir eyvahh ki ne eyvehh
anemmm ne zaman oldu bu iş
kızım yandınız siz boshayallersmile
sağooool opuyorumnanaktancanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
bu arada madem ikincileri yapıyoruz neden haber vermiyorsunuz!! belki biz de yapardık...
kız haziran annlerine grdinmi:)))
slm
vala geçmişi okuyarak başlayayım dedim ama son 2 sayfada yoruldum artık amma ilerlemişsiniz :)
meral tespit çok güzel bugün yine atayla gezmeye gittik :) deniz kenarına ohh çok güzeldi
valla yazgı bugün doktora gidicekti akşama girerim dedi ona yarın gidiyorum ben :)
jalecim buarada tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin
yesss şakkıdı sen de gelsene :1hug:
Hayırlısı olsun ne diyeyimdurum Hasret için eyvah niteliğinde olsa da Jale durumdan memnuna.s
yeni öğrendiler cnm
hasretin aldırma ihtimali var ama
kızlar buyeni çıkan dişimiz üst yan atayı çok zorluyor 6.dişimiz bu diğerleri böyle olmamıştı gel sürdürmüyor bile dokundurtmuyor elimi itiyo hemenve çok mız mız akşam üstü meyva yedirirken içine bisküvi koymuştum yerken çığlık atmaya başladı herhalde dişine sert geldi
Hanife bi git yaa, yeter ki o uyusun valla çıtım çıkmaz CADIARZU
Jalem gözün aydın meleğin sağlıkla gelir inşallah... çoooook sevindim zemuszemus
Meralciğim inciniz hayırlı olsun.. Eymen kuzuya maşallah uslanmış inşallah bundan sonra hep böyle olur...
Hanifeciğim sana da geçmiş olsun şükür önemli bir şey yokmuş diz ağrısı kötüdür bilirim
Benim iki dizimde de menüsküs var şu an fazla kilolarım beni mahfediyor bu yüzden bilmiyorumkismile
Bizimde beşinci dişimiz yolda huysuzuz yine
Bugün doktorda idik
Sünnetimiz normalmiş
Kan tahlilimiz yapıldı demirimiz düzelmiş artık kan damlası kullanmıyoruz
Kanımızda sürekli alerjimiz çıkıyor tabii neye karşı olduğu belirsiz...
Başımıza iş açacak dedi doktor...
Neyse Eymenin sıraladığına inanmayan doktor videoları görünce kahkahalar attı ve bir aya kalmaz yürür dedi
Hayırlısı bakalım...
Bizim gibisiniz sizde.Daha karnımdayken doktor anne minyon bebekte minyon olur dedi.Kızıma çok yakışıyor bu hali.Karnımdayken kilo alsın istiyordum doğunca dirençli olsun diye ama şimdi gayet memnunum.Sağlıklı şükürler olsun herşey normal.1 ay önce 7,300 kilo 66,5 boy demişlerdi şimdi kaç oldu bilmiyorum ama hep aynı görüntüde ayşenur hiç çok kilolu bir bebek olmadı.Üstelik ne yedirirsen yedir hareketli olduğu için yakıyor galiba çok almıyor kilo...
canlarım iyi akşamlar.merak etmişsiniz sağolun vede kusura bakmayın sabahtan girip yazamadım.
doktordaydım bugün.jinekolojik muayene.hem adet olamadığım için hemde çok fazla akıntı ve bazen kahverengi olan akıntım için.ilişki sırasındada canım yanıyordu.hem alttan hem üstten bakıldı.alttan bakarken canım çok acıdı.sonuç enfeksiyon varmış.umumi tuvaletten,kullanılan ilaçtan herşeyden geçebilirmiş insana.fitil tedavisi verdi.adetim içinde olmaman normal şuan için emziriyorsun dedi.buda engelliyor dedi.kan sayımı yaptı gayet iyi dedi.çok şükür kansızlıktan kurtulmuşum.
ALP im ilk dişini çıkardıhihoyyyt:asigim:
yarın misafirlerimiz var:şebnem ve ata:1hug:
bizde durumlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?