- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.181
günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:
B
Hilal kuzunun annesi canım adını untuum tatlım yaa sizinde dişleriniz hayırlı oslun ne diyim imrenerek bakıyoruz bizim zilli de yok faaliyet çok şeker oluyorlar o tek tük dişlerle.. inşallah canı çok yanmadan sıralar şu dişleri..
oooohh afiyet bal şeker olsun top top et olsunkaydirigubbakcemile3 kayınvalde ikinci torun geliyo diye depresyonamı girdi acepbilmiyorumkismileya kızlar bu kadın yemek yapmıyor manyakmıdır nedir ya perişanız 2 gündür hafta sonu annemin yaptığı yemeği ısıtıp werdi 2 gündüür we şuan ewde gırm yemek yok! aç aç bekletiyo beni burd allahım yaaaa!
dışardan bişey sölicem kendime, cengizi aradım dedim yemek yedinmi oda yedim dedi ne yedin dedim çorba köfte dedi:) ımmm çok açım ya olsada bnde yesem dedim:) e anneme söle wersin dedi neyi werecek dedim annemin yaptıı fasulyeyi ısıttı işçilere werdi zaten 3 günlüktü yemem ben dahada hiç bişey yok dedim:)))
nasıl yok nir yapmamış dedi bnde bilmiyorum dedim:)))
ne sölesem ya midemde kötü canım kelle istiy ama yakılarda yokki düzgün yapan bi yerkokoreçmi sölesem acaba:)
opuyorumnanaktan ben daha yeni katıldım size ama bendede alışkanlık yapmaya başladı galiba:asigim: bayramdan sonra kayseri ve ankaraya gidicez inşallah, ankara veya kayseri anneleri toplanırsa katılmaya çalışırım bende:teselli:günaydın güzel anneler....
yaklaşık bir yıldır belki daha fazla ilk işim sabah bu safyayı açmak oluyor , hatta eş dost sohbetlerinde ya bizim bi arkadaşın oğlu var şöyleeymiş kızı böyleymiş gibi anlatır haldeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birdahaki buluşma nerde kimde ne zaman olacak belli mi ???
ben merti uyuturken bi ayetel kürsi, bi nas, bi felak duası mutlaka okurum başkasının deymese bile kendi nazarımız deyiyodur diye bide kazadan hastalıktan korusun mevlam diye okuyorum. dışarı çıkacağımız zamanda babası mutlaka okur üflersempatiksalakcinniUykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın, dün bakıcı oğlumu gezmeye götürmüş bankaya falan gitmişler ve bizimki herkese gülücükler saçınca millette tabi doğal olarak gelip sevmiş, ay ne tatlı çocuk vs. diye bayılmışlar, dün gece çocuğum resmen uykuya dalamayıp sürekli inledi ve salak annesinin aklına nazar değmiştir diye düşünüp bir dua okumak gelmedi, diş çıkarıyor sandı, 3,5da uyuyakalmışım, sabah 5 de uyandığımda manzara şuydu, eşimin ayağında Kerem ve ikisi de uyuyor, Allahım kabus gibi bir geceydi
ayy yawrum benim bizim de 4 dişimiz patlamak üzere ucu gözükmüş 5 dişinin de yeri şiş çok zorlamaz inşallah
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın, dün bakıcı oğlumu gezmeye götürmüş bankaya falan gitmişler ve bizimki herkese gülücükler saçınca millette tabi doğal olarak gelip sevmiş, ay ne tatlı çocuk vs. diye bayılmışlar, dün gece çocuğum resmen uykuya dalamayıp sürekli inledi ve salak annesinin aklına nazar değmiştir diye düşünüp bir dua okumak gelmedi, diş çıkarıyor sandı, 3,5da uyuyakalmışım, sabah 5 de uyandığımda manzara şuydu, eşimin ayağında Kerem ve ikisi de uyuyor, Allahım kabus gibi bir geceydi
Burcu canım sağ olasın... Cicilerini Güle Güle giysin Doruk paşa :))
ayy yawrum benim bizim de 4 dişimiz patlamak üzere ucu gözükmüş 5 dişinin de yeri şiş çok zorlamaz inşallah
Burcum Doruk Paşa nın uyumasına sevindim hadi inşallah bi düzen kurun böyle... cicilerinide güle güle giysin yürütec aldıysanız mevlam sana kolaylık versin ben salondaki orta sehbayı ve tv sehbasındaki tüm bibloları kaldırdım küçük odaya koydum orayı kullanmıyoruz prizler bantlanmak suretiyle kapatıldı priz kapaklarınıda çıakrtıyor çünki ve tuvalet banyo kapıları sıkı sıkıya kapalı çünki klozet acayip ilgisini çekti yürüteçle çarpa çarpa açıyor kapıyı kapalı kapıya tammülü yok çekmecelerdeki zararlı herşey kaldırıldı katlanan herşey dağıtılır hale geldi yani yürüteç evet keyifli ama çok dertli oldu bizim için... inşallah doruk bu kadar yaramazlık yapmaz :) :) :)
Aylincim Kerem Paşa yıda her akşam yatmadan oku öyle yatır böyle güzel bi bebeği bende görsem nazar ederim... ;Mevlam korusun onları ...
Hilal kuzunun annesi canım adını untuum tatlım yaa sizinde dişleriniz hayırlı oslun ne diyim imrenerek bakıyoruz bizim zilli de yok faaliyet çok şeker oluyorlar o tek tük dişlerle.. inşallah canı çok yanmadan sıralar şu dişleri..
Burcum Doruk Paşa nın uyumasına sevindim hadi inşallah bi düzen kurun böyle... cicilerinide güle güle giysin yürütec aldıysanız mevlam sana kolaylık versin ben salondaki orta sehbayı ve tv sehbasındaki tüm bibloları kaldırdım küçük odaya koydum orayı kullanmıyoruz prizler bantlanmak suretiyle kapatıldı priz kapaklarınıda çıakrtıyor çünki ve tuvalet banyo kapıları sıkı sıkıya kapalı çünki klozet acayip ilgisini çekti yürüteçle çarpa çarpa açıyor kapıyı kapalı kapıya tammülü yok çekmecelerdeki zararlı herşey kaldırıldı katlanan herşey dağıtılır hale geldi yani yürüteç evet keyifli ama çok dertli oldu bizim için... inşallah doruk bu kadar yaramazlık yapmaz :) :) :)
Aylincim Kerem Paşa yıda her akşam yatmadan oku öyle yatır böyle güzel bi bebeği bende görsem nazar ederim... ;Mevlam korusun onları ...
Ahh kuzum, nazara mı gelmiş yakışıklım... Allah kem gözlerden korusun onu...
Sağol Pınarcım, daha güzelleri Eymen'imin olsun...
Offf, yazık yaw, biraz ara verip öyle çıksalar... Rahat çıkarır inşallah miniğimm...
Yok canımcım almadık, güvenlikçi babası doktoruna sorup öyle alalım dedi. O arada sallanan at almaya teşebbüs ettim, onu da aldırmadı. Birkaç tane müzikli ışıklı oyuncağa atladım, var onun gibi dedi, ona da müdahale etti, bi daha alışverişe gitmeyecem bu adamla... Zaten hala küsüm kendisine...
Selin yürütecin bütün nimetlerinden faydalanmış anlaşılan, afferinnn ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?