2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın problemli iş yerimde anca vakit bulup yazabiliyorum.
Hamile anneler gözleri aydın olsun Allah tamamına erdirsin.
Kerem'e geçmiş olsun. Bizim bakıcıda Esin'e sürekli nazar dediğini söylüyor. Bazen bakıyorumda nazar değil çocuk sıkılıyor onun kucağında azcık yere indirse o kadar mızmızlamayacak. Yine de ben de duaları eksik etmiyorum.

Esin'İn tutunup kalkıyor, sürünüyor. Henüz sıralıyor diyemeyiz ama dikiliyor ayakta. Yürüteç almayacağım böyle sürüne yuvarlana devam etsin bakalım zaten evde yer yok. 6,5 aylığız dişimizden ses seda yok ama farkettim ki biz hasta olunca bir türlü iyileşemiyoruz. Esin'in burnu akıyordu neredeyse 3 hafta olacak hala akıyor. İshali de 21 gün sürmüştü valla korkuyorum her sıkıntımız böyle uzun mu sürecek diye.

Unutmadan dişleri çıkanlarında gözü aydın.

Günaydın kızlar
Dün gece Eyen beni resmen emzik yerine kullandı, hiç bırakmadı desem yeridir. Çok uykusuzummirmirmirmir

canım inan aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum hatta bunu yazarken ağzım yırtılacak esnemektennn...

evet yaa mumlar enden bu kadar ilgisini çeker anlamadım ....

veee o örtü konusuuu masaalrdakini geçtim hepsini kaldırdım allh korusun üstünde bişi olurda kafasına düşürür diye kokudan ama bişiyi unutmuşum setüstü ocağın altına kağıt ötrü serdim kirlendikçe atarım diye kenarlarınıda biraz fazla bıraktım ki bulaşıkmakinasının yanları yağ olmasın ama bizim deli sen tut o kağıdı çek hemde üstte yemek pişerken allahtan anında yetiştim yoksa bi facia olabilirdi resmen eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile peşinde koşturuyorum işten sonra spor yapıyoruz kızımla
ve ne kadar hızlıalr değil mi ?

bizim doktor aslında önermedi sakıncalı almayın dedi ama anenanensi almış fazla bindirmeyelim dedik bu kez çok sevdi üzerinden inmiyor ... tabi oturduğu yerden nasıl yapacak o anlattıkalrımı ? sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaaaydııın mert her sabah 6da kalktığı için saati kurmuyodum. bugün bi kalktım 7:30 mert uyuyo bizde uyuya kalmışız geç kaldık tabikaydirigubbakcemile3 Allahtan kaymakam bey izindesempatiksalakcinni
.s

kıs bu mart bebekelrine güven olmaz baksana bi günelri diğerini tutumuyor opuyorumnanaktan

Hilal kuzunun annesi ben(AYFER) canım normal burda bazen bende unutuyorum sonra faceden bakıyorum kim kimdi diye?
Sağol canım hayırlısı inşallah sorunsuz çıkarır

tamamdır ayfercimm a.s.

Günaydın kızlar
Dün gece Eyen beni resmen emzik yerine kullandı, hiç bırakmadı desem yeridir. Çok uykusuzummirmirmirmir

Uykusuzluk beni deli ediyor. Esin'in de burnu tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. Yatağına koyunca deli gibi dönüp duruyor bir yüz üstü bir sırt üstü en sonunda başlıyor ağlamaya. Uyudum mu uyumadım mı belli değil. Allah beterini göstermesin.

kızlar günaydın ata bugün 8 de uyandı sonra 9 a doğru yine yattı şimdi kalktı ve uslu uslu yürütecine biniyo sizin anlattıklarınıza göre ata gerçekten çok uslu umarım hep böyle devam eder (inş. bana benzer bende küçükken çok usluymuşum annem derki ben evde hiçbirşeyi kaldırmadım oynamazdın çünkü .... )

birazdan hazırlanıp çıkıcaz bugün ata yazgı teyzesine ve alp e gidiyor :)

Ben de ne zaman saati kurmasam, Doruk'un uyanmayacağı tutuyor, geç kalıyorum. Ters bıdıklar :)

Valla yürüdükleri zaman durumumuz pek parlak olmayacak, dengeyi sağlayana kadar ellerinden kollarından tutup yürütme evresi var ki, vay bellerimizin haline :)))

Günaydın kızlar

Günaydınnn,
Diş patladı, Eymen normale döndü diyorsun yani... Hay Allah yaw bilmiyorumkismile

Almıyoruz zaten canım, sadece ben coşkulu biçimde bütün oyuncaklara saldırdım, babası da hiç birini aldırmadı :)

Öyle şeylerle oynamıyor Aylin yaa, hoplatan, zıplatan, ilerleten oyuncakları seviyor. Bunun yerine aynı işlevleri yerine getiren insan varsa, onu tercih ediyor tabi :)))

Son düzenleme:
napanıs merallllll epruuuuuuuuuu aklinialirimsmile
anam geldı.doguhan da babasında bende solugu burada aldım

merallllllllllllllllll

ben o sıralar mutfağı toparlıyodum ama ruhuım galiba yine buralardaymış:1ninca:

inşallah uyumuşsunuzdur diyecektim ki, aşağıda öyle olmadığını gördüm(

günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:

kıyamam, yavrum bi an evvel toparlar inş. cnm

evet ciddi bi bağımlılık yapıyo burası:))

iyi,mutlu günlerde kullansın cnm

oyy yavrum benim, her gece yatırmadan oku zaten cnm

ayy yawrum benim bizim de 4 dişimiz patlamak üzere ucu gözükmüş 5 dişinin de yeri şiş çok zorlamaz inşallah

maşallah hızlı cimcime,inş. zorlanmaz cnm

günaydın, desene bugün annemler azıcık daha uyusun demiş kuzu

Cold mix damlayı ya da vicksi tavsiye ederim, coldmixi yatağının yanına damlatıyorsun burnu açılıyor böylece, ya da kaloriferin üstüne bir bardak suyun içine çay kaşığı ucuyla vicks koy açılır burnu rahat uyur

bunu banageçen 4 uykusuz geceden önce nie sööleyen olmadı günaydın hepinizeeee

MERALCİM eymen kuzumun dişi hayırlı olsun bu arada eserin gelişi belli olmamakla beraber en az 1 hafta daha sudanda
buluşun bakalım hande ve meral beni de anın esinlede buluşcaktık olmadı die üzülün emiaklinialirimsmile

çok geçmiş olsun cnm, Allah şifalar versin

maşallah Ataya
Şebnem ve Ata yine gezmeye gider:)) foto çekin olur mu

herkese günaydıııııın.nasılsınız kızlar çayımı yudumlarkene size bir bakıyım dedim

günaydın Flizcim

bu eşyaları kaldırma konusunda bende teeredüdtlüyüm ne yapacağım bilemiyorum bazı uzmanlar daha küçük yaşlarda hayır kelimesinin bebeklerin gelişimi için sakıncalı olduğunu yazıyor bazıalrı ise evdeki şekli değiştirmeyin bu düzene alışsın kendine aid olan eşyaları bilsin diyor sadece çok değerli olanları kaldırın diyor bizim evde öyle çok değerli vazolar kristaller felan yok ama yinede düşürüop canını yakacak kendine zarar verecek diye korkudan kaldırdım herlşeyi e halıalrda da rahat hareket edemiyro diye bazıalrını kaldırdım şimdi ne olacak bilemiyorum ev ev gibi değil yani :):):)

bunu banageçen 4 uykusuz geceden önce nie sööleyen olmadı günaydın hepinizeeee

günaydın cnm,sağol,darısı size
üzülmez olur muyuz,hep seni anıcaznaniknanik keşke buluşabilseydik cidden

sana sadece
diorum

gercekten hiç öyle burnuma kokular falan gelmedi..
sadece ve sadece canım her gece çiğ köfte isterdi..en acılısndan..hmmm

Çiğ köfte mi? Sağlam miden varmış demekki... İlk 4 ay midem yüzünden doğru dürüst bir şey yiyemedim.Yanıyordu seninki hiç yanmadımı?

ay kuzular hasta olmuş geçmiş olsun.havalar hastalığa müsait dikkat edin kızlar
ATA BEYE İYİ GEZMELER.
MERAL İNCİNİZ HAYIRLI OLSUN BİZİMDE 3. GELİYO GALİBA.YA DOĞAN ÇOK YARAMAZ EMEKLİYOYA DİREKT ÇEKMECELERDE......

canım zararlı şeyler hariç hiçbişeyi kaldırma hayıra alışsın.Birkere kaldırmaya başlarsan hep öyle gider.Kendi evinde herşeyi kaldırdın başkasının evinde neyapıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…