- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.201
Günaydın kızlar
Dün gece Eyen beni resmen emzik yerine kullandı, hiç bırakmadı desem yeridir. Çok uykusuzummirmirmirmir
yürüteç çok yoruyo benide annemide:sinifsinif: mert masa örtüsünü çekmeye bayılıyo, bide kaşla göz arasında mutfağa kaçıyo ordaki masa örtüsünü çekiyokafamçokkarıştı tv sehpasının üstünde bişe bırakamıyoruz hepsini yere atıyo, mumları yemeye çalışıyo oyy yürümeye başlayınca daha beter olcaklar çok gözümde büyüyo valla:1shok:
[Yok canımcım almadık, güvenlikçi babası doktoruna sorup öyle alalım dedi. O arada sallanan at almaya teşebbüs ettim, onu da aldırmadı. Birkaç tane müzikli ışıklı oyuncağa atladım, var onun gibi dedi, ona da müdahale etti, bi daha alışverişe gitmeyecem bu adamla... Zaten hala küsüm kendisine...
Selin yürütecin bütün nimetlerinden faydalanmış anlaşılan, afferinnn ona
günaaaydııınmert her sabah 6da kalktığı için saati kurmuyodum. bugün bi kalktım 7:30 mert uyuyo bizde uyuya kalmışız geç kaldık tabikaydirigubbakcemile3 Allahtan kaymakam bey izindesempatiksalakcinni
.s
Hilal kuzunun annesi ben(AYFER) canım normal burda bazen bende unutuyorum sonra faceden bakıyorum kim kimdi diye?
Sağol canım hayırlısı inşallah sorunsuz çıkarır
Günaydın kızlar
Dün gece Eyen beni resmen emzik yerine kullandı, hiç bırakmadı desem yeridir. Çok uykusuzummirmirmirmir
günaaaydııınmert her sabah 6da kalktığı için saati kurmuyodum. bugün bi kalktım 7:30 mert uyuyo bizde uyuya kalmışız geç kaldık tabikaydirigubbakcemile3 Allahtan kaymakam bey izindesempatiksalakcinni
oooohh afiyet bal şeker olsun top top et olsunkaydirigubbakcemile3 kayınvalde ikinci torun geliyo diye depresyonamı girdi acepbilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan ben daha yeni katıldım size ama bendede alışkanlık yapmaya başladı galiba:asigim: bayramdan sonra kayseri ve ankaraya gidicez inşallah, ankara veya kayseri anneleri toplanırsa katılmaya çalışırım bende:teselli:
ben merti uyuturken bi ayetel kürsi, bi nas, bi felak duası mutlaka okurum başkasının deymese bile kendi nazarımız deyiyodur diye bide kazadan hastalıktan korusun mevlam diye okuyorum. dışarı çıkacağımız zamanda babası mutlaka okur üflersempatiksalakcinni
inşallah çabucak çıkar canıma.s
yürüteç çok yoruyo benide annemide:sinifsinif: mert masa örtüsünü çekmeye bayılıyo, bide kaşla göz arasında mutfağa kaçıyo ordaki masa örtüsünü çekiyokafamçokkarıştı tv sehpasının üstünde bişe bırakamıyoruz hepsini yere atıyo, mumları yemeye çalışıyo oyy yürümeye başlayınca daha beter olcaklar çok gözümde büyüyo valla:1shok:
Günaydın kızlar
canım sallanan at almadan önce dr bi danışın çünkü erkek bebekler için belli bi döneme kadar riskli diye okumuştum ben hatırlamıyorum şimdi ama, cinsel organların gelişimi ile ilgili bi sıkıntı yaratıyodu hatırladığım kadarıylabilmiyorumkismile
Ben fisher price ın aktivite oyuncağının siparişini verdim jokerden, gelince anlatırım izlenimlerimi olmazsa onu alırsın
Selin e de maşşallah gerçekten, yürüteç böyle yapıyorsa hayatta almam, bizimki dün akşam ya göğsünü kaldırıyordu ya totosunu, emekleme sinyalleri vermeye başladı
napanıs merallllll epruuuuuuuuuu aklinialirimsmile
anam geldı.doguhan da babasında bende solugu burada aldım
merallllllllllllllllll
mirmirmirmir kayınvalidem ve pederim bizdeydi koca kişisi onlar eve bırakıyor benim çok uykum var
eymen 9 da uyudu Allahım b suabah sekizde uyansak ya da dokuzda ne olur lütfeyle :2:
Hanifeciğim sağ ol canım... Cümlemizin bebeleri coşsun koşsun yürüsün sağlıkla inşaallah...
günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:
günaydın güzel anneler....
yaklaşık bir yıldır belki daha fazla ilk işim sabah bu safyayı açmak oluyor , hatta eş dost sohbetlerinde ya bizim bi arkadaşın oğlu var şöyleeymiş kızı böyleymiş gibi anlatır haldeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birdahaki buluşma nerde kimde ne zaman olacak belli mi ???
Günaydın güzeller,
Oğlum gece sadece bir defa uyandı, emdi, 45 dakika kadar tepindi ve uyudu. Bugün uykumu aldım, iyiyim.
Allahım, erkekler daha cücükken başlıyorlar alışverişten nefret etmeye. Dün sıpaya mont almaya gittik, daha adımımızı attık mağazaya, söylenmeye başladı, 15 dk sonra avaz avaz bağırıyordu. Jet hızıyla aldık alacaklarımızı. Sonra yürüteç bakmak için oyuncakçıya girdik, orda gık çıkarmadı, babasının kucağında neşeli neşeli oyuncaklara baktı. Herşeyi biliyorlar valla...
Fatoşcum, aynen ben de, geliyorum, maillerimi ve topiği aynı anda açıyorum, işten güçten önce ilk mesajımı yazıyorum, yoksa eksik bişiler yapmışım gibi geliyor :)
Pınarcım, Eymen'in sünnetinde problem yokmuş, gözün aydın... Kudurukluğu için de maaşallah ona, yakında koşan videolarını izlicez inşallah :)
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın, dün bakıcı oğlumu gezmeye götürmüş bankaya falan gitmişler ve bizimki herkese gülücükler saçınca millette tabi doğal olarak gelip sevmiş, ay ne tatlı çocuk vs. diye bayılmışlar, dün gece çocuğum resmen uykuya dalamayıp sürekli inledi ve salak annesinin aklına nazar değmiştir diye düşünüp bir dua okumak gelmedi, diş çıkarıyor sandı, 3,5da uyuyakalmışım, sabah 5 de uyandığımda manzara şuydu, eşimin ayağında Kerem ve ikisi de uyuyor, Allahım kabus gibi bir geceydi
ayy yawrum benim bizim de 4 dişimiz patlamak üzere ucu gözükmüş 5 dişinin de yeri şiş çok zorlamaz inşallah
oooohh afiyet bal şeker olsun top top et olsunkaydirigubbakcemile3 kayınvalde ikinci torun geliyo diye depresyonamı girdi acepbilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan ben daha yeni katıldım size ama bendede alışkanlık yapmaya başladı galiba:asigim: bayramdan sonra kayseri ve ankaraya gidicez inşallah, ankara veya kayseri anneleri toplanırsa katılmaya çalışırım bende:teselli:
ben merti uyuturken bi ayetel kürsi, bi nas, bi felak duası mutlaka okurum başkasının deymese bile kendi nazarımız deyiyodur diye bide kazadan hastalıktan korusun mevlam diye okuyorum. dışarı çıkacağımız zamanda babası mutlaka okur üflersempatiksalakcinni
inşallah çabucak çıkar canıma.s
Uykusuzluk beni deli ediyor. Esin'in de burnu tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. Yatağına koyunca deli gibi dönüp duruyor bir yüz üstü bir sırt üstü en sonunda başlıyor ağlamaya. Uyudum mu uyumadım mı belli değil. Allah beterini göstermesin.
Cold mix damlayı ya da vicksi tavsiye ederim, coldmixi yatağının yanına damlatıyorsun burnu açılıyor böylece, ya da kaloriferin üstüne bir bardak suyun içine çay kaşığı ucuyla vicks koy açılır burnu rahat uyur
Uykusuzluk beni deli ediyor. Esin'in de burnu tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. Yatağına koyunca deli gibi dönüp duruyor bir yüz üstü bir sırt üstü en sonunda başlıyor ağlamaya. Uyudum mu uyumadım mı belli değil. Allah beterini göstermesin.
kızlar günaydın ata bugün 8 de uyandı sonra 9 a doğru yine yattı şimdi kalktı ve uslu uslu yürütecine biniyo sizin anlattıklarınıza göre ata gerçekten çok uslu umarım hep böyle devam eder (inş. bana benzer bende küçükken çok usluymuşum annem derki ben evde hiçbirşeyi kaldırmadım oynamazdın çünkü .... )
birazdan hazırlanıp çıkıcaz bugün ata yazgı teyzesine ve alp e gidiyor :)
herkese günaydıııııın.nasılsınız kızlar çayımı yudumlarkene size bir bakıyım dedim
kızlar günaydın ata bugün 8 de uyandı sonra 9 a doğru yine yattı şimdi kalktı ve uslu uslu yürütecine biniyo sizin anlattıklarınıza göre ata gerçekten çok uslu umarım hep böyle devam eder (inş. bana benzer bende küçükken çok usluymuşum annem derki ben evde hiçbirşeyi kaldırmadım oynamazdın çünkü .... )
birazdan hazırlanıp çıkıcaz bugün ata yazgı teyzesine ve alp e gidiyor :)
bakıyom sen de Emel ile Fatmadan esinlenip kitabi konuşmaya başladın:))
iyi akşamlar cnm
bunu banageçen 4 uykusuz geceden önce nie sööleyen olmadı günaydın hepinizeeee
MERALCİM eymen kuzumun dişi hayırlı olsun bu arada eserin gelişi belli olmamakla beraber en az 1 hafta daha sudanda
buluşun bakalım hande ve meral beni de anın esinlede buluşcaktık olmadı die üzülün emiaklinialirimsmile
sana sadecediorum
gercekten hiç öyle burnuma kokular falan gelmedi..
sadece ve sadece canım her gece çiğ köfte isterdi..en acılısndan..hmmm
Çiğ köfte mi? Sağlam miden varmış demekki... İlk 4 ay midem yüzünden doğru dürüst bir şey yiyemedim.Yanıyordu seninki hiç yanmadımı?
sağol cnm. inan bizimki de hiç gelecekmiş gibi durmuyordu amabi baktım patlamış bugün, darısı size
bu eşyaları kaldırma konusunda bende teeredüdtlüyüm ne yapacağım bilemiyorum bazı uzmanlar daha küçük yaşlarda hayır kelimesinin bebeklerin gelişimi için sakıncalı olduğunu yazıyor bazıalrı ise evdeki şekli değiştirmeyin bu düzene alışsın kendine aid olan eşyaları bilsin diyor sadece çok değerli olanları kaldırın diyor bizim evde öyle çok değerli vazolar kristaller felan yok ama yinede düşürüop canını yakacak kendine zarar verecek diye korkudan kaldırdım herlşeyi e halıalrda da rahat hareket edemiyro diye bazıalrını kaldırdım şimdi ne olacak bilemiyorum ev ev gibi değil yani :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?