- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.221
Günaydın problemli iş yerimde anca vakit bulup yazabiliyorum.
Hamile anneler gözleri aydın olsun Allah tamamına erdirsin.
Kerem'e geçmiş olsun. Bizim bakıcıda Esin'e sürekli nazar dediğini söylüyor. Bazen bakıyorumda nazar değil çocuk sıkılıyor onun kucağında azcık yere indirse o kadar mızmızlamayacak. Yine de ben de duaları eksik etmiyorum.
Esin'İn tutunup kalkıyor, sürünüyor. Henüz sıralıyor diyemeyiz ama dikiliyor ayakta. Yürüteç almayacağım böyle sürüne yuvarlana devam etsin bakalım zaten evde yer yok. 6,5 aylığız dişimizden ses seda yok ama farkettim ki biz hasta olunca bir türlü iyileşemiyoruz. Esin'in burnu akıyordu neredeyse 3 hafta olacak hala akıyor. İshali de 21 gün sürmüştü valla korkuyorum her sıkıntımız böyle uzun mu sürecek diye.
Unutmadan dişleri çıkanlarında gözü aydın.
Çok geçmiş olsun...
canım inan aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum hatta bunu yazarken ağzım yırtılacak esnemektennn...
evet yaa mumlar enden bu kadar ilgisini çeker anlamadım ....
veee o örtü konusuuu masaalrdakini geçtim hepsini kaldırdım allh korusun üstünde bişi olurda kafasına düşürür diye kokudan ama bişiyi unutmuşum setüstü ocağın altına kağıt ötrü serdim kirlendikçe atarım diye kenarlarınıda biraz fazla bıraktım ki bulaşıkmakinasının yanları yağ olmasın ama bizim deli sen tut o kağıdı çek hemde üstte yemek pişerken allahtan anında yetiştim yoksa bi facia olabilirdi resmen eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile peşinde koşturuyorum işten sonra spor yapıyoruz kızımla
ve ne kadar hızlıalr değil mi ?
bizim doktor aslında önermedi sakıncalı almayın dedi ama anenanensi almış fazla bindirmeyelim dedik bu kez çok sevdi üzerinden inmiyor ... tabi oturduğu yerden nasıl yapacak o anlattıkalrımı ? sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kıs bu mart bebekelrine güven olmaz baksana bi günelri diğerini tutumuyor opuyorumnanaktan
tamamdır ayfercimm a.s.
Valla ben de almaktan yana değilim, çünkü kontrolümde olmayacak, gün içinde ne kadar durdu yürüteçte bilemeyeceğim. Anneme güvenmediğimden değil, ama çocuk istiyor, biz sizi koyduk da ne oldu diye, 1 derken 2 saat olur o, uzar da uzar. Ama diğer yandan Doruk çok keyif alıyor, birşeylerle hareket etmekten. Hala düşünüyorum :)
Uykusuzluk beni deli ediyor. Esin'in de burnu tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. Yatağına koyunca deli gibi dönüp duruyor bir yüz üstü bir sırt üstü en sonunda başlıyor ağlamaya. Uyudum mu uyumadım mı belli değil. Allah beterini göstermesin.
Uykusuzluk beni de çok kötü etkiliyor. Gündüz canıma okusun sesim çıkmıyor ama gece huysuzlanınca çok zorlanıyorum.
kızlar günaydın ata bugün 8 de uyandı sonra 9 a doğru yine yattı şimdi kalktı ve uslu uslu yürütecine biniyo sizin anlattıklarınıza göre ata gerçekten çok uslu umarım hep böyle devam eder (inş. bana benzer bende küçükken çok usluymuşum annem derki ben evde hiçbirşeyi kaldırmadım oynamazdın çünkü .... )
birazdan hazırlanıp çıkıcaz bugün ata yazgı teyzesine ve alp e gidiyor :)
Ben de çok usluymuşum ama Doruk babasına benziyor :)
MERALCİM eymen kuzumun dişi hayırlı olsun bu arada eserin gelişi belli olmamakla beraber en az 1 hafta daha sudanda
buluşun bakalım hande ve meral beni de anın esinlede buluşcaktık olmadı die üzülün emiaklinialirimsmile
Özlemiştin de sen... Allah kavuştursun...
bu eşyaları kaldırma konusunda bende teeredüdtlüyüm ne yapacağım bilemiyorum bazı uzmanlar daha küçük yaşlarda hayır kelimesinin bebeklerin gelişimi için sakıncalı olduğunu yazıyor bazıalrı ise evdeki şekli değiştirmeyin bu düzene alışsın kendine aid olan eşyaları bilsin diyor sadece çok değerli olanları kaldırın diyor bizim evde öyle çok değerli vazolar kristaller felan yok ama yinede düşürüop canını yakacak kendine zarar verecek diye korkudan kaldırdım herlşeyi e halıalrda da rahat hareket edemiyro diye bazıalrını kaldırdım şimdi ne olacak bilemiyorum ev ev gibi değil yani :):):)
Ben kendisi için tehlike yaratacak şeyler haricindekileri kaldırmıyorum. Neyle oynayıp neyle oynayamacağını bilmeli diye düşünüyorum. Öbür türlü, bir yere gidince de ortalığı toplatan anne türü olacağım ki, bunu hiç istemiyorum.