2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun...

Valla ben de almaktan yana değilim, çünkü kontrolümde olmayacak, gün içinde ne kadar durdu yürüteçte bilemeyeceğim. Anneme güvenmediğimden değil, ama çocuk istiyor, biz sizi koyduk da ne oldu diye, 1 derken 2 saat olur o, uzar da uzar. Ama diğer yandan Doruk çok keyif alıyor, birşeylerle hareket etmekten. Hala düşünüyorum :)

Uykusuzluk beni de çok kötü etkiliyor. Gündüz canıma okusun sesim çıkmıyor ama gece huysuzlanınca çok zorlanıyorum.

Ben de çok usluymuşum ama Doruk babasına benziyor :)

Özlemiştin de sen... Allah kavuştursun...

Ben kendisi için tehlike yaratacak şeyler haricindekileri kaldırmıyorum. Neyle oynayıp neyle oynayamacağını bilmeli diye düşünüyorum. Öbür türlü, bir yere gidince de ortalığı toplatan anne türü olacağım ki, bunu hiç istemiyorum.

sağol cnm, sizinkiler de öyle
hepsi çok yaramaz hiç sorma
dün eymen sürekli emdi gece, bi ara dişiyle incitti. ben de "dişi çıkmış ta incitirmiş" diye mutlu oldum:))

bende ilk aylarda bulantı,son aylarda yanma oldu. feciydi-tatlicadiarzu-

Doktorlarda aynısını söylemişlerdi.Son aylarda olması gerekir yanmanın dediler.Ordan oraya derken gastrolog 4 ay uğraştı benimle.Artık yalvarıyordum düzgün ilaç verdin diye.Teşhis konuldu ama o zamana kadar midem düzeldi.Bana sadece hamileliğimin ortasında rahat geçeceğini son aylardada zorlanacağımı söyledi.Nitekim öyle oldu ama ilk aylardaki kadar değildi midem şükür.Bu defada belim kilitleniyordu üstelik kızım çok hareketliydi ve içerdeki duruş şekli yüzünden karnım öne çok çıktı.Böyle damarlar falan ortadaydı resmini çektim arkadaşlarım görünce kapatıyorlar hemen :) Göbek deliğim sızlıyordu hangi hamileye sorsam yok bizde öyle bir şey diyordu.Kaç kez doktora anlattım.Bana göbek deliğimin çatlamış olabileceğini söyledi.Hamişken görmedik ama doğum sonrası ablam görünce 'emelll yırtık içi yırtık olmuş orası tabii acır' dedi.Eğer biraz daha dursaymış zaten elini göbeğimden falan uzatacakmış.O denli incelmiş artık deri.Hiç bir yerde çatlak yok.Ora hariç... Oraya baktıkça hep kızımın yaptıkları aklıma geliyor... Hareket ederken canım acıyarak çok tuvalete koştururdum.Doğum yaptıktan 2-3 saat sonra arkadaşlarım ziyarete geldiğinde 'Bir daha doğurmak istermisin' diye sordular.'Siz taşıyın ben doğururum' dedim.Hamilelik daha zordu benim için.Kimininde hamileliği rahat geçmiş.Ablam mesela 'ben taşıyım başkası doğursun' der hep.(3 saatte doğurmasına rağmen üstelik)

sorma sorma boşanırım fln diodum anladım ki yapamam çok seviyorum ben bu adamı yaf burnumda tütüyo hem ayrı kalınca kötü özelliklerini de unuttum hep ii şeyleri var aklımda
bu arada canım yürüteç için endişelenme zaten günde 1 saatten fazla kendileri otutrtmuyolar kendilrini yoruluyolar benimki 10 dk duruyo sonra başlıyo mızıklanmaya alıyosun 1 saat sonra yürütece dooru sürünüyo otutruyosun 10 dk sonra yine mızıklanıyo kendisi belirliyo ne kadar oturacağını yani rahat olabilirsin bence

Son düzenleme:

Alayım şu coldmixi bugün çünkü bu gidişle Esin benimle uyumaya alışacak.

herkese günaydıııııın.nasılsınız kızlar çayımı yudumlarkene size bir bakıyım dedim

Günaydın filiz..

Allah nazarlardan saklasın, hep böyle uslu olsun inşallah. Foto çekmeyi unutmayın...

....

Valla yürüdükleri zaman durumumuz pek parlak olmayacak, dengeyi sağlayana kadar ellerinden kollarından tutup yürütme evresi var ki, vay bellerimizin haline :)))
......

kesinlikle evet yürümeye başladıklarında canımıza okuyacaklar. Rabbim yardım et.

Ya valla ben hiç anlatmayayım jalecim siz bizzat görün eşimi.Düşüğün arkasına hamiş kaldım ya.Adam hamileliğimde benden çok evham yaptı.Doğurdum hala evhamlı.Halbuki görseniz en panik tip benim en sakinde o dur.Ama hamileliğimden bu yana bir şey oldu bu adama.Doğum sonrası hastaneden çıkarken yeğenim asansörde fotolarımızı çekmiş.Eşimin yüz ifadesini görseniz... Ayşenur ablamın kucağında ablamı boğazlayacak sanki.İlk topuk kanı alınırken hastaneyi birbirine kattı... Telaşla geldi ablamı çağırdı beni düşünün kalkamıyorum yatakta öyle pat diye birden korktum neler oluyor diğer odada diye.

gunaydın canlarımm benımm opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

günaydın fıstık

zor bi hamilelik olmuş cidden,geçmiş olsun cnm. inşallah ikincide öyle problemler yaşamazsın

sorma sorma boşanırım fln diodum anladım ki yapamam çok seviyorum ben bu adamı yaf burnumda tütüyo hem ayrı kalınca kötü özelliklerini de unuttum hep ii şeyleri var aklımda

ben diyorum zaten Eser ve Cengiz birbirine benzediği gibi senle Hasret te benziyonuz diyeaklinialirimsmile deli aşıklar. kızdınızmı da gözünüz dünyayı görmüyo. başlıyonuz adamlara saydırmayananiknanik

şu an çok sinirliyim gene her zmnki gibi sabah uykumuz geldi mahsunlaştık esnedik fln emdi bi güzel bıraktı kendi kendine
uykusuna geçti bende başının altına yastığını koydumki kolumu altından çekerken uyanmasın die yerine koydum bi güzel bu sonra bi sağa döndü bi sola döndü bekledi iki sn gene uyuyamadı sonra yüzükoyun döndü ve kalktı o kadar sinirlendim ki. bakıcısı fln olsam kesin dövmüştüm:) şaka bi yana çok sinirlendim ama bu nedir yani yaa gecede böyle bi derin dalamıo tuvalete bile titrek titrek idiyorum gündüz desen öyle wala bezdim canımdan azcık uyusa bende onu özlesem işlerimi bitirsem kaliteli bi zmn geçirsek uyumadıgı için bende iş yapıyorum sürekli. o uyanık olunca geç bitiyor işler oynayamıyoruz tabi. ama uyusa bitiririm ben sonra oynarız. yanında olmamın hiç faydası yokki. hiç uyumuo yaa. ayagıma aldım salladım geri yerine koymak şartıyla çünkü artık belim agrıyor yoruluyorum çabucak. ama gene uyumadı geziniyo şimdi. oraya buraya tırmanıo ben gene bişi yapamicam. dün akşam 8 de daha ben yeni yemek yaıpyodum. yrn annemlere gitcem bi hafta kalcam ama bu dönünce gene uyumicak gene bişi deişmicek napcam bilmiyorum inan ki kızlar...

CANIM EĞER sk sık hastalınıyosa doktorundan vitamindesteği falan iste yazıkkuzuya çekmesin ay onlar hasta olucağına biz olalım daha iyi.

Ay sende hakikaten en olmadık şeyi istemişsin.Kafanı çevirince pat diye bulabileceğin bir şey isteseydin ya.Gerçi benimkide pek öyle değildi mevsiminde değildik ama çürük mürük buldu sağolsun benim adam...Getirmezsen çocuğun bir yerinde çıkar dedim. kaydirigubbakcemile3

uyumadımı zor yaaa bikaç gündür doğanın uykusu biraz düzene girdi.ay bide iki çocuk olsa neyapcen?

evet ya nası bi psikolojim var bende çözemedim sempatiksalakcinni

gunaydın canlarımm benımm opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

günaydın şekerümmopuyorumnanaktan

Gunaydın.
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum sınırlerımde bı o kadar gergın.regl donemlerı olduruyor benı.
Bebeklerınıze ne kadar uzum verıyorsunuz ve nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…