2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

katana gibi olmuşum acil diyete girip spora başlamama lazım ide psikoloğa gidicem tabi burda ii birini bulabilirsem kafayı toplamam lazım acilen-tatlicadiarzu-

Canım genlerde önemli etrafımızda iri bebekler olunca bizimkiler gözümüze zayıf görünüyor.Halbuki anne babaya bakmak gerek önce bebek için.Ayşenur maaşallah iştahlı çocuk ne versen yiyor ama yakıyor.Onun yediğini yiyen çocuklar 10 kiloya dayanmışlar.Bünyesiyle alakalım bir durum...Sağlıklılar şükürler olsun önemli değil gerisi....

Canım geçmiş olsun.
Şebnemle bol bol kaynatın bugün fotolarınızı isterizzzzz...

günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:

Ay korkutmayın beni yaaa .... En çok şu diş olayına takığım zaten kızım hırpalanacak diye aklım çıkıyor...

Üst dişler daha zor çıkarmış öyle derler... İnş. çabucak çıkar .....

Haha aynısını bende yapıyorum.Bazen laf arasında 'nerde duymuştum hatırlamıyorum bizim bir arkadaşın şunu şöyleymiş' diyerek örneklediğim çok oluyor......

Sabretmeye çalışacaksın malesef, geçen haftalarda burda ben kafayı yiyordum ya aynı dertten dolayı, şimdi bir nebze olsun daha iyi benim kız, bu aylarda böyle oluyormuş ne yazık ki ve çekecez mecburen, yazdıklarını okurken bir an ben mi yazdım diye düşündüm, aynı bizi tarif etmişsin :))

Son 1 haftadır ayşenurda aynısını yapıyor.Gece 3-4:30 arası uyanıyor 1 saate yakın oyalanıyor yatakta.Bazen uyuyakalıyorum bakıyorum o da uyumuş....

Canım cevşen takıyormusun oğluna?Bol bol nas ve felak okumayıda ihmal etme hep dilinde olsun...

katana gibi olmuşum acil diyete girip spora başlamama lazım ide psikoloğa gidicem tabi burda ii birini bulabilirsem kafayı toplamam lazım acilen-tatlicadiarzu-

Ben dün sirkeli ballı su içmeye başladım işin ilginci iştahım açıldı anlayamadım, Formula 7 almayı düşünüyorum şimdi de çünkü Kerem emmeyi bıraktı, pilastes işim bi süreliğine yattı çünkü son gün aradım kayıt için doldu dediler, ben de bitek kendimi böyle sosyetik zannediyorum ya dolmaz hayatta diye düşünüyodum zemuszemus

Merve uyumayan çocuk zor, sinirlerin yıpranmış anlıyorum seni,Allah sabır versin arkadaşım git annene 1 hafta 1 haftadır, bu böyle gidecek yapacak başka şeyin yok.

Ankarada hava o kadar kapalıki yağmurda yağıyor.Sanki akşam gibi.Esniyorum sürekli ayşenur uyudu bendemi yatsamki ?

Son düzenleme:
Gunaydın.
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum sınırlerımde bı o kadar gergın.regl donemlerı olduruyor benı.
Bebeklerınıze ne kadar uzum verıyorsunuz ve nasıl ?

gunaydın canım benım, bende reglyim ve aynı seyler bende de var

ben gırdım rejıme esıncım, 1 hafta oldu 1 kılo verdım cok ıyıyım, antıdepresana da basladım, demır emmıyor artık rahatladım valla zemuszemus

Sen çokmu kahve içiyorsun?

valla bende cok severım kahve, gunde 3 fıncan falan ıcıyorumm

Evde cd den yapmayı denedinmi hiç?Ben bir süre düzenli olarak yapmıştım.Bir iki kez cd den izleyerk yap sonra zaten kendin öğrenip yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…