- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.241
:kedi::kedi::kedi:
çok sağol canım:)
Eymen'e maşallah...yürüsün koşsun coşsun minik hiperaktif sağılkla inşallah :)
bize de doktor aynını dedi...ben az kilo alıyor dediğim de anne baba minyon normal dedi...baksana Emirhanla aynı kiloda doğdular ama o neredeyse 10 kiloNihan en son 8di boshayallersmile
geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin bir an önce...dişiniz tekrar hayırlı olsun :)
canlarım iyi akşamlar.merak etmişsiniz sağolun vede kusura bakmayın sabahtan girip yazamadım.
doktordaydım bugün.jinekolojik muayene.hem adet olamadığım için hemde çok fazla akıntı ve bazen kahverengi olan akıntım için.ilişki sırasındada canım yanıyordu.hem alttan hem üstten bakıldı.alttan bakarken canım çok acıdı.sonuç enfeksiyon varmış.umumi tuvaletten,kullanılan ilaçtan herşeyden geçebilirmiş insana.fitil tedavisi verdi.adetim içinde olmaman normal şuan için emziriyorsun dedi.buda engelliyor dedi.kan sayımı yaptı gayet iyi dedi.çok şükür kansızlıktan kurtulmuşum.
ALP im ilk dişini çıkardıhihoyyyt:asigim:
yarın misafirlerimiz var:şebnem ve ata:1hug:
bizde durumlar böyle.
anaaaaaa meral ciddimisin hasret emzirmiyomuydu ay öyle bişey varsa hemen emzirmeyi bıraksın...ay oha falan oldum yani
günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:
BEN BI KAHVE ICEYIM :bbo:
kızlar buyeni çıkan dişimiz üst yan atayı çok zorluyor 6.dişimiz bu diğerleri böyle olmamıştı gel sürdürmüyor bile dokundurtmuyor elimi itiyo hemenve çok mız mız akşam üstü meyva yedirirken içine bisküvi koymuştum yerken çığlık atmaya başladı herhalde dişine sert geldi
günaydın güzel anneler....
yaklaşık bir yıldır belki daha fazla ilk işim sabah bu safyayı açmak oluyor , hatta eş dost sohbetlerinde ya bizim bi arkadaşın oğlu var şöyleeymiş kızı böyleymiş gibi anlatır haldeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birdahaki buluşma nerde kimde ne zaman olacak belli mi ???
şu an çok sinirliyim gene her zmnki gibi sabah uykumuz geldi mahsunlaştık esnedik fln emdi bi güzel bıraktı kendi kendine
uykusuna geçti bende başının altına yastığını koydumki kolumu altından çekerken uyanmasın die yerine koydum bi güzel bu sonra bi sağa döndü bi sola döndü bekledi iki sn gene uyuyamadı sonra yüzükoyun döndü ve kalktı o kadar sinirlendim ki. bakıcısı fln olsam kesin dövmüştüm:) şaka bi yana çok sinirlendim ama bu nedir yani yaa gecede böyle bi derin dalamıo tuvalete bile titrek titrek idiyorum gündüz desen öyle wala bezdim canımdan azcık uyusa bende onu özlesem işlerimi bitirsem kaliteli bi zmn geçirsek uyumadıgı için bende iş yapıyorum sürekli. o uyanık olunca geç bitiyor işler oynayamıyoruz tabi. ama uyusa bitiririm ben sonra oynarız. yanında olmamın hiç faydası yokki. hiç uyumuo yaa. ayagıma aldım salladım geri yerine koymak şartıyla çünkü artık belim agrıyor yoruluyorum çabucak. ama gene uyumadı geziniyo şimdi. oraya buraya tırmanıo ben gene bişi yapamicam. dün akşam 8 de daha ben yeni yemek yaıpyodum. yrn annemlere gitcem bi hafta kalcam ama bu dönünce gene uyumicak gene bişi deişmicek napcam bilmiyorum inan ki kızlar...
Günaydın güzeller,
Oğlum gece sadece bir defa uyandı, emdi, 45 dakika kadar tepindi ve uyudu. Bugün uykumu aldım, iyiyim.
Allahım, erkekler daha cücükken başlıyorlar alışverişten nefret etmeye. Dün sıpaya mont almaya gittik, daha adımımızı attık mağazaya, söylenmeye başladı, 15 dk sonra avaz avaz bağırıyordu. Jet hızıyla aldık alacaklarımızı. Sonra yürüteç bakmak için oyuncakçıya girdik, orda gık çıkarmadı, babasının kucağında neşeli neşeli oyuncaklara baktı. Herşeyi biliyorlar valla...
Fatoşcum, aynen ben de, geliyorum, maillerimi ve topiği aynı anda açıyorum, işten güçten önce ilk mesajımı yazıyorum, yoksa eksik bişiler yapmışım gibi geliyor :)
Pınarcım, Eymen'in sünnetinde problem yokmuş, gözün aydın... Kudurukluğu için de maaşallah ona, yakında koşan videolarını izlicez inşallah :)
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın, dün bakıcı oğlumu gezmeye götürmüş bankaya falan gitmişler ve bizimki herkese gülücükler saçınca millette tabi doğal olarak gelip sevmiş, ay ne tatlı çocuk vs. diye bayılmışlar, dün gece çocuğum resmen uykuya dalamayıp sürekli inledi ve salak annesinin aklına nazar değmiştir diye düşünüp bir dua okumak gelmedi, diş çıkarıyor sandı, 3,5da uyuyakalmışım, sabah 5 de uyandığımda manzara şuydu, eşimin ayağında Kerem ve ikisi de uyuyor, Allahım kabus gibi bir geceydi
katana gibi olmuşum acil diyete girip spora başlamama lazım ide psikoloğa gidicem tabi burda ii birini bulabilirsem kafayı toplamam lazım acilen-tatlicadiarzu-
Emelcim Eymen aksine son iki gün her zamankinden daha usluydu:)) ayrıca ateş ve ishal de yapmadı
Gunaydın.
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum sınırlerımde bı o kadar gergın.regl donemlerı olduruyor benı.
Bebeklerınıze ne kadar uzum verıyorsunuz ve nasıl ?
katana gibi olmuşum acil diyete girip spora başlamama lazım ide psikoloğa gidicem tabi burda ii birini bulabilirsem kafayı toplamam lazım acilen-tatlicadiarzu-
Sen çokmu kahve içiyorsun?
Ben dün sirkeli ballı su içmeye başladım işin ilginci iştahım açıldı anlayamadım, Formula 7 almayı düşünüyorum şimdi de çünkü Kerem emmeyi bıraktı, pilastes işim bi süreliğine yattı çünkü son gün aradım kayıt için doldu dediler, ben de bitek kendimi böyle sosyetik zannediyorum ya dolmaz hayatta diye düşünüyodum zemuszemus
çok uykum vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?