2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende kavitasyona başliyim diyorum emmeyi de bıraktı zaten oğlum arkadaşım gitti 8 cm inceldi gerçi spor ve diyet yapmazsan sonrasında hemen geri şişiyomuşsun bakalım artık azmedicez

Emzirme döneminde çok içmemek gerekirmiş.10 yıldır tiryakisiydim hamilelikte azalttım.Şimdi artık sadece arkadaşlarımla yada misafirlikte içiyorum...

Merve uyumayan çocuk zor, sinirlerin yıpranmış anlıyorum seni,Allah sabır versin arkadaşım git annene 1 hafta 1 haftadır, bu böyle gidecek yapacak başka şeyin yok.

kız valla herşeye fransız kaldım....bebekler kaç aylık.hadi jalenin kuzu uslu kuduruk cerenlehasret neyapcak.kesin kafayıyer yada cengizieyvahedigeldismile

allahım ekim bitecekburalar yanıyo soğusun artık havalar yağmuru özledim dün beynim sulandı sokaklarda tmm dedim şimdi balıcam 32 dereceydi ya öfffakannehir

Ballı su kilo yapar amaaaaaaa.....

ay Allah korumuş canım çok dikkat etmek lazım artık. bian gözünden ayırdınmı ne olacağı belli olmuyo bunların. mertin karyolası asansörlü yani ön kısımdaki korkulukların yüksekliği ayarlanabiliyo bende alması koyması yatırırken rahat olsun diye orta ayarda tutuyodum gece bi baktım kalkmış ordan tutunup ayağa dikilmiş vede aşağı doğru sarkmış az kaldı düşüyodu çok korktum artık yatırır yatırmaz korkuluğu geri kaldırcam:1shok:

fatmanın dediği gibi mart bebeklerine güven olmuyokaydirigubbakcemile3
bizdede tam tersi kamil hergün elinde bi oyuncakla geliyo tosunum oynasın diyo. çoğunu açmadım kaldırdım. küçük daha ne anlar oyuncaktan ay.
desene bugün annemler azıcık daha uyusun demiş kuzu

haftasonları demiyo hiç annemler uyusun diye kerata pazar günleri aksine 5 te kalkar bizimkisisempatiksalakcinni,
bunu banageçen 4 uykusuz geceden önce nie sööleyen olmadı günaydın hepinizeeee
istanbuldaki buluşmadan önce ben dimiştim ama iyi uyuyolar diye vicks tavsiye ettim herkese, sen görmedin galibabilmiyorumkismile hemen başla bence. ben göğsüne sürüyom uyuyunca, hasret buhar makinesine koymayı tavsiye etti haftasonu onu deniycem bende. bu arada nasıl oldunuz iyileştinizmi. minik kuzu nasıl olduopuyorumnanaktan
gunaydın canlarımm benımm opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan
sanada günaydın canımopuyorumnanaktan
dün bizimkide aynı böyle yaptı ayakta da sallayamadım kendini yere atıp durdu bende çamaşır sepetine yastık koydum içine oturttum, bi ileri bi geri sürdüm 10 dak içinde uyudu ama kollarım koptu yani. değişik yöntemler işe yarayabilir yania.s

Gunaydın.
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum sınırlerımde bı o kadar gergın.regl donemlerı olduruyor benı.
Bebeklerınıze ne kadar uzum verıyorsunuz ve nasıl ?
ben hergün meyve kokteyli yapıyorum oğluşuma şeftali muz armut elma mandalina birer dilim ve 4 tane üzüm rendeleyip veriyorum, içne bi kaşık pekmez ve demir damlası katıyorum. kıvamı sulu olunca bebe ekmeği koyuyorum bi çay kaşığıcokacimcoook

çok uykum vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr............

benimde çok uykum var. halbuki mert gece 2 kez kalkıp emdi çokmu nankörüm yaw

Son düzenleme:
inşallah öyle olur cnm, insan nasıl da seviniyor mutlu oluyor onlar yiyince
Yağız kaç kilo cnm şu an?
yağız 7500gr.bu ay 30 gr almış kuşum.boyu da 68 cm.aslında kilo önemli değil kemiği sağlam olsun ama benimki emmiyo da kemiği nasıl sağlam olcak.off off.senin furkan nasıldı o da iştahsız mıydı?eymenin dişten sonra nasıl oldu iştahı?
anam komple hamilemiyis yoksa:)
sende hamileysen kesin doğuryorum
sen doğuracaksan ben hamile değilsemde kalırım heevereliniortak
aşermek nası bi duygu?
anlatsanıza..
hiç yaşamadım:)
ben hamile değilken de hep canım bişeyler çekerdi zaten.günde 1 kilo mandalina yiyodum hamileykende öyle oldu.hatta bana bu çocuk turuncu doğcak diyolardı.bi keresinde canım hiç çekmemesine rağmen gece kocama mandalina aldırttım.niye yaşamıyım bunu.sanki kaç kere hamile kalcaz demii:lepi:
ocağın ön gözünü kullanmayalım bebekler uyanıkken.annem daha yağız kkarnımdayken bana her yemek yapışında tambihliyodu.RABBİM korusun yavrularımızı...
Üst dişler daha zor çıkarmış öyle derler... İnş. çabucak çıkar .....
azılar çok zormuş.
ben de yağızım emmeyi bırakınca cigaraya başlıcammmsempatiksalakcinni
Ballı su kilo yapar amaaaaaaa.....

benim bildiğim sabah aç karnına limonlu ılık su karın yağlarını eritiyomuş...

sen çokmu kahve içiyorsun?

yok canım.1 taneden fazla ıcersem doguhan kuduruyor

canım su ballı su olayı nedır bı anlatsana

ballı su kilo yapar amaaaaaaa.....

sırkelı su o canım.sırkenın tadını yumusatsın dıye bal konuluyor.genelde elma sırkesı ıcıyorlar.zayıflamak ıcın.yag yakıyormus.sırkeden nefret eden bırı olarak bı kere denedım kusuyordum neredeyse cok kotu tadı ya

süperrrr:lepi:bende deniyim bakıyım inş benimki de yer.....

Uzum ne kadar verıyorsunuz bebıslere dedım emme kımse bısı yazmadıgına gore zeka gelıstırıcı uzum bebelere verılmıyor dımek

Ayyhhh şiştim valla akannehir
Bi alternatif tedarikçi geldi, anlattı da anlattı...
Boşuna yorma kendini almayacaz senden bişey diyemedim, yarı aralık gözlerle, kuzuyu düşünerek, dinliyormuş gibi yaptım.
Ahh biz satınalmacılar, ne kötü kalpliyiz yaaa bayanssulusmile

O arada neler konuştunuz bakamayacağım tabi her zamanki gibi, vazifelerimi yetiştirmem lazım, aysonu yaklaşıyooorrr eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…