- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.261
Ben dün sirkeli ballı su içmeye başladım işin ilginci iştahım açıldı anlayamadım, Formula 7 almayı düşünüyorum şimdi de çünkü Kerem emmeyi bıraktı, pilastes işim bi süreliğine yattı çünkü son gün aradım kayıt için doldu dediler, ben de bitek kendimi böyle sosyetik zannediyorum ya dolmaz hayatta diye düşünüyodum zemuszemus
Merve uyumayan çocuk zor, sinirlerin yıpranmış anlıyorum seni,Allah sabır versin arkadaşım git annene 1 hafta 1 haftadır, bu böyle gidecek yapacak başka şeyin yok.
gunaydın canım benım, bende reglyim ve aynı seyler bende de var
ben gırdım rejıme esıncım, 1 hafta oldu 1 kılo verdım cok ıyıyım, antıdepresana da basladım, demır emmıyor artık rahatladım valla zemuszemus
valla bende cok severım kahve, gunde 3 fıncan falan ıcıyorumm
Merve uyumayan çocuk zor, sinirlerin yıpranmış anlıyorum seni,Allah sabır versin arkadaşım git annene 1 hafta 1 haftadır, bu böyle gidecek yapacak başka şeyin yok.
Ben dün sirkeli ballı su içmeye başladım işin ilginci iştahım açıldı anlayamadım, Formula 7 almayı düşünüyorum şimdi de çünkü Kerem emmeyi bıraktı, pilastes işim bi süreliğine yattı çünkü son gün aradım kayıt için doldu dediler, ben de bitek kendimi böyle sosyetik zannediyorum ya dolmaz hayatta diye düşünüyodum zemuszemus
Hadi yatalımm....
allahım ekim bitecekburalar yanıyo soğusun artık havalar yağmuru özledim dün beynim sulandı sokaklarda tmm dedim şimdi balıcam 32 dereceydi ya öfffakannehir
ay Allah korumuş canım çok dikkat etmek lazım artık. bian gözünden ayırdınmı ne olacağı belli olmuyo bunların. mertin karyolası asansörlü yani ön kısımdaki korkulukların yüksekliği ayarlanabiliyo bende alması koyması yatırırken rahat olsun diye orta ayarda tutuyodum gece bi baktım kalkmış ordan tutunup ayağa dikilmiş vede aşağı doğru sarkmış az kaldı düşüyodu çok korktum artık yatırır yatırmaz korkuluğu geri kaldırcam:1shok:evet yaa mumlar enden bu kadar ilgisini çeker anlamadım ....
veee o örtü konusuuu masaalrdakini geçtim hepsini kaldırdım allh korusun üstünde bişi olurda kafasına düşürür diye kokudan ama bişiyi unutmuşum setüstü ocağın altına kağıt ötrü serdim kirlendikçe atarım diye kenarlarınıda biraz fazla bıraktım ki bulaşıkmakinasının yanları yağ olmasın ama bizim deli sen tut o kağıdı çek hemde üstte yemek pişerken allahtan anında yetiştim yoksa bi facia olabilirdi resmen eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile peşinde koşturuyorum işten sonra spor yapıyoruz kızımla
ve ne kadar hızlıalr değil mi ?
kıs bu mart bebekelrine güven olmaz baksana bi günelri diğerini tutumuyor opuyorumnanaktan
fatmanın dediği gibi mart bebeklerine güven olmuyokaydirigubbakcemile3Ben de ne zaman saati kurmasam, Doruk'un uyanmayacağı tutuyor, geç kalıyorum. Ters bıdıklar :)
Valla yürüdükleri zaman durumumuz pek parlak olmayacak, dengeyi sağlayana kadar ellerinden kollarından tutup yürütme evresi var ki, vay bellerimizin haline :)))
Almıyoruz zaten canım, sadece ben coşkulu biçimde bütün oyuncaklara saldırdım, babası da hiç birini aldırmadı :)
desene bugün annemler azıcık daha uyusun demiş kuzu
istanbuldaki buluşmadan önce ben dimiştim ama iyi uyuyolar diye vicks tavsiye ettim herkese, sen görmedin galibabilmiyorumkismile hemen başla bence. ben göğsüne sürüyom uyuyunca, hasret buhar makinesine koymayı tavsiye etti haftasonu onu deniycem bende. bu arada nasıl oldunuz iyileştinizmi. minik kuzu nasıl olduopuyorumnanaktanbunu banageçen 4 uykusuz geceden önce nie sööleyen olmadı günaydın hepinizeeee
sanada günaydın canımopuyorumnanaktangunaydın canlarımm benımm opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan
dün bizimkide aynı böyle yaptı ayakta da sallayamadım kendini yere atıp durdu bende çamaşır sepetine yastık koydum içine oturttum, bi ileri bi geri sürdüm 10 dak içinde uyudu ama kollarım koptu yani. değişik yöntemler işe yarayabilir yania.sşu an çok sinirliyim gene her zmnki gibi sabah uykumuz geldi mahsunlaştık esnedik fln emdi bi güzel bıraktı kendi kendine
uykusuna geçti bende başının altına yastığını koydumki kolumu altından çekerken uyanmasın die yerine koydum bi güzel bu sonra bi sağa döndü bi sola döndü bekledi iki sn gene uyuyamadı sonra yüzükoyun döndü ve kalktı o kadar sinirlendim ki. bakıcısı fln olsam kesin dövmüştüm:) şaka bi yana çok sinirlendim ama bu nedir yani yaa gecede böyle bi derin dalamıo tuvalete bile titrek titrek idiyorum gündüz desen öyle wala bezdim canımdan azcık uyusa bende onu özlesem işlerimi bitirsem kaliteli bi zmn geçirsek uyumadıgı için bende iş yapıyorum sürekli. o uyanık olunca geç bitiyor işler oynayamıyoruz tabi. ama uyusa bitiririm ben sonra oynarız. yanında olmamın hiç faydası yokki. hiç uyumuo yaa. ayagıma aldım salladım geri yerine koymak şartıyla çünkü artık belim agrıyor yoruluyorum çabucak. ama gene uyumadı geziniyo şimdi. oraya buraya tırmanıo ben gene bişi yapamicam. dün akşam 8 de daha ben yeni yemek yaıpyodum. yrn annemlere gitcem bi hafta kalcam ama bu dönünce gene uyumicak gene bişi deişmicek napcam bilmiyorum inan ki kızlar...
ben hergün meyve kokteyli yapıyorum oğluşuma şeftali muz armut elma mandalina birer dilim ve 4 tane üzüm rendeleyip veriyorum, içne bi kaşık pekmez ve demir damlası katıyorum. kıvamı sulu olunca bebe ekmeği koyuyorum bi çay kaşığıcokacimcoookGunaydın.
Kendımı cok yorgun hıssedıyorum sınırlerımde bı o kadar gergın.regl donemlerı olduruyor benı.
Bebeklerınıze ne kadar uzum verıyorsunuz ve nasıl ?
çok uykum vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr............
Yuh gerçektenmi ? Hala 30 lardamısınız siz?
yağız 7500gr.bu ay 30 gr almış kuşum.boyu da 68 cm.aslında kilo önemli değil kemiği sağlam olsun ama benimki emmiyo da kemiği nasıl sağlam olcak.off off.senin furkan nasıldı o da iştahsız mıydı?eymenin dişten sonra nasıl oldu iştahı?inşallah öyle olur cnm, insan nasıl da seviniyor mutlu oluyor onlar yiyince
Yağız kaç kilo cnm şu an?
sen doğuracaksan ben hamile değilsemde kalırım heevereliniortakanam komple hamilemiyis yoksa:)
sende hamileysen kesin doğuryorum
ben hamile değilken de hep canım bişeyler çekerdi zaten.günde 1 kilo mandalina yiyodum hamileykende öyle oldu.hatta bana bu çocuk turuncu doğcak diyolardı.bi keresinde canım hiç çekmemesine rağmen gece kocama mandalina aldırttım.niye yaşamıyım bunu.sanki kaç kere hamile kalcaz demii:lepi:aşermek nası bi duygu?
anlatsanıza..
hiç yaşamadım:)
ocağın ön gözünü kullanmayalım bebekler uyanıkken.annem daha yağız kkarnımdayken bana her yemek yapışında tambihliyodu.RABBİM korusun yavrularımızı...canım inan aynı durumdayız seni çok iyi anlıyorum hatta bunu yazarken ağzım yırtılacak esnemektennn...
evet yaa mumlar enden bu kadar ilgisini çeker anlamadım ....
veee o örtü konusuuu masaalrdakini geçtim hepsini kaldırdım allh korusun üstünde bişi olurda kafasına düşürür diye kokudan ama bişiyi unutmuşum setüstü ocağın altına kağıt ötrü serdim kirlendikçe atarım diye kenarlarınıda biraz fazla bıraktım ki bulaşıkmakinasının yanları yağ olmasın ama bizim deli sen tut o kağıdı çek hemde üstte yemek pişerken allahtan anında yetiştim yoksa bi facia olabilirdi resmen eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile peşinde koşturuyorum işten sonra spor yapıyoruz kızımla
ve ne kadar hızlıalr değil mi ?
bizim doktor aslında önermedi sakıncalı almayın dedi ama anenanensi almış fazla bindirmeyelim dedik bu kez çok sevdi üzerinden inmiyor ... tabi oturduğu yerden nasıl yapacak o anlattıkalrımı ? sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kıs bu mart bebekelrine güven olmaz baksana bi günelri diğerini tutumuyor opuyorumnanaktan
tamamdır ayfercimm a.s.
azılar çok zormuş.Üst dişler daha zor çıkarmış öyle derler... İnş. çabucak çıkar .....
ben de yağızım emmeyi bırakınca cigaraya başlıcammmgunaydın canım benım, bende reglyim ve aynı seyler bende de var
ben gırdım rejıme esıncım, 1 hafta oldu 1 kılo verdım cok ıyıyım, antıdepresana da basladım, demır emmıyor artık rahatladım valla zemuszemus
valla bende cok severım kahve, gunde 3 fıncan falan ıcıyorumm
Ballı su kilo yapar amaaaaaaa.....
sen çokmu kahve içiyorsun?
canım su ballı su olayı nedır bı anlatsana
ballı su kilo yapar amaaaaaaa.....
süperrrr:lepi:bende deniyim bakıyım inş benimki de yer.....ben hergün meyve kokteyli yapıyorum oğluşuma şeftali muz armut elma mandalina birer dilim ve 4 tane üzüm rendeleyip veriyorum, içne bi kaşık pekmez ve demir damlası katıyorum. kıvamı sulu olunca bebe ekmeği koyuyorum bi çay kaşığı
çok uykum vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?