- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.281
Ankarada hava o kadar kapalıki yağmurda yağıyor.Sanki akşam gibi.Esniyorum sürekli ayşenur uyudu bendemi yatsamki ?
ya bende kavitasyona başliyim diyorum emmeyi de bıraktı zaten oğlum arkadaşım gitti 8 cm inceldi gerçi spor ve diyet yapmazsan sonrasında hemen geri şişiyomuşsun bakalım artık azmedicez
al bendende okadar burda da hava 28 derece ama sizin orası daha sıcaktır nemde varya.allahım ekim bitecekburalar yanıyo soğusun artık havalar yağmuru özledim dün beynim sulandı sokaklarda tmm dedim şimdi balıcam 32 dereceydi ya öfffakannehir
kızlar istikrarlı zayıflama için 3-4 saat aralıklarla meyve veya yoğurt gibi atıştırmalıklar yemelisinizki metabolizmanız çalışsın, bol su için.benim bildiğim sabah aç karnına limonlu ılık su karın yağlarını eritiyomuş...
ben cevap verdim günde 3-4 tane taze üzüm veriyom.Uzum ne kadar verıyorsunuz bebıslere dedım emme kımse bısı yazmadıgına gore zeka gelıstırıcı uzum bebelere verılmıyor dımek
Ayyhhh şiştim valla akannehir
Bi alternatif tedarikçi geldi, anlattı da anlattı...
Boşuna yorma kendini almayacaz senden bişey diyemedim, yarı aralık gözlerle, kuzuyu düşünerek, dinliyormuş gibi yaptım.
Ahh biz satınalmacılar, ne kötü kalpliyiz yaaa bayanssulusmile
O arada neler konuştunuz bakamayacağım tabi her zamanki gibi, vazifelerimi yetiştirmem lazım, aysonu yaklaşıyooorrr eyvahedigeldismile
canım su ballı su olayı nedır bı anlatsana
Ballı su kilo yapar amaaaaaaa.....
anaaaaaa meral ciddimisin hasret emzirmiyomuydu ay öyle bişey varsa hemen emzirmeyi bıraksın...ay oha falan oldum yani
Emel işle ilgili bişey danışacaktım, ben bir arkadaşımla danışmanlık firması açmayı düşünüyorum adi ortaklık mı tavsiye edersin limited mi? bir de açmak için nereye başvuracağız ve ne kadar para gider yönlendirebilir misin beni?
Öznurcum, ben günde 5-6 tane veriyorum üzüm, bazen yoğurduna, bazen meyve püresine, bazen kahvaltısına karıştıyorum. Kayınvalidem kara üzüm kurusu yollamış, ona sardık bu ara, Doruk çok seviyor.
al bendende okadar burda da hava 28 derece ama sizin orası daha sıcaktır nemde varya.
kızlar istikrarlı zayıflama için 3-4 saat aralıklarla meyve veya yoğurt gibi atıştırmalıklar yemelisinizki metabolizmanız çalışsın, bol su için.
ben cevap verdim günde 3-4 tane taze üzüm veriyom.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Emzirme döneminde çok içmemek gerekirmiş.10 yıldır tiryakisiydim hamilelikte azalttım.Şimdi artık sadece arkadaşlarımla yada misafirlikte içiyorum...
Handecim her öğünden yarım saat önce aç karnına 1 bardak sıcağa yakın suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal koyup içiyorsun, yağ yakıyormuş deneyip fayda görenlerden duydum.
DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?
CANIM KUSURUMA BAKMA GECMISI OKUMADIM :kedi: COK TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN
Mrb hanımlar napiyonuz dün giremedim site yine goctu galiba meralim cvp yazdm dn ama olmadıgeçmiş olsun cnm, Miraç ne alemde? herşeyden yediriyon di mi yine?
DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?
Armut da aynı görevi görür, ayrıca çorbasına 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağ koy o da iyi gelir, bir de kayısı kompostosu yapabilirsin
oğulcanla oynadım,uyuttum,geldim:))
yaw emzirmekte bi sakınca yokmuş ama. Hasret doğurup doğurmama konusunda kararsız zaten
hamileyken emzirirsen süt yaramaz diye duymuştum
Kızlar ya benım bı takım sıkıntılarım var belkıde ben evhamlanıyorum.yorum yapın bıseyler deyın.
Doguhan kucakda durmayı sevmıyor.sevılmek opulmek ıstemıyor hemen sıkılıyor.bırakcaksın oturacak oyuncaklarıyla oynayacak.tek basına oynamayı sevıyor.acaba ben mı bı yerde yanlıs yaptım cocugumun psıkolojısınımı bozdum.yok anacım benımle dahı oynamak ıstemıyor cocuk.toplasan 4 tane oyuncagıı var onlarla oynuyor.babasıyla mac seyredıyor.bırde etrafı seyretmeyı cok sevıyor.
ayy yawrum benim bizim de 4 dişimiz patlamak üzere ucu gözükmüş 5 dişinin de yeri şiş çok zorlamaz inşallah
opuyorumnanaktan
inşallah uyumuşsunuzdur diyecektim ki, aşağıda öyle olmadığını gördüm(
Ay korkutmayın beni yaaa .... En çok şu diş olayına takığım zaten kızım hırpalanacak diye aklım çıkıyor...
canım ben hıc uzum vermedım, bı kac kere agzına suyunu sıktım o kadar, o yuzden bılemıcem
öznur, taze üzümse kabuğunu soyup eziyorum ben çatalla, su gibi oluyor zaten.
Kuru üzümü ezerken, biraz da su damlatıyorum, püre gibi oluyor.
Armut ya da kayısı püresi de verebilirsin kabız için, mevsimi değil ama ben acil durumlara karşı evde kavanoz püresi olarak bulunduruyorum.
Bir de yumuşayana kadar muz verme, beton gibi yapıyor :)
meral, emel muhasebeci ya, o bakımdan...
mrb hanımlar napiyonuz dün giremedim site yine goctu galiba meralim cvp yazdm dn ama olmadı
mirac iyi çok şükür yemesinde sorun yok kabk havuç sogn salça patates tahıl baklagil pekmz yoğurt muhallebi makarna pilav allah ne verdiyse mandilayada başladık çok seviyo 8.100 gr 73 cm bı ayda 800 gr faln almış maşallah supanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?