2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?

CANIM KUSURUMA BAKMA GECMISI OKUMADIM :kedi: COK TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN

yarım çay bardağının ağır geleceğini sanmam, püreden daha kolay geliyosa sana öyle yap

a.svereliniortak

hey maşallah miraç beye, şifa olsun tüm yedikleri

hani belli bir zaman diliminden sonra eski arabaalrı trafiğe yasaklayıp topaltıyorlar ya . bütün çabalara rağmen kendini geliştirmek adına tek adım atmamakta kara cahil modunda devam etmekte ısrarlı insan kılığına girmiş öküzleride devlet toplatsa ne iyi olur ? klava:klava:klava:

Biliyosan sen cevapla benim için nema problema :smiley-cool: , Emel muhasebeci ya ondan sordum başka bilen varsa üstüne alınabilir sorumu [/QUOTE]

Kocam iyi bilir bu işleri, kendi şirketi olması vesilesiyle... Emel görmezse, ben de sorarım.

Evet, evhamlanıyorsun... Dışa dönük bir çocuk, etrafı keşfetmek istiyor, anasına fazla düşkün olmayacak sanırsam, hepsi bu. Bazen ben de takılıyorum ufak tefek şeylere ama asıl böyle yaparsak psikolojileri bozulur, rahat olmak lazım. Öznur sana söylüyorum, Burcu sen anla :))))

Armudun mevsimi geçiyor galiba, son aldıklarım hiç güzel çıkmadı, ben de 2 kavanoz attım dolaba, olası bir kabız vakası için...

yarım çay bardağının ağır geleceğini sanmam, püreden daha kolay geliyosa sana öyle yap

a.svereliniortak

hey maşallah miraç beye, şifa olsun tüm yedikleri

:lepi:

Kime kızdın yafu bilmiyorumkismile

kızlar selam
hep yazıyorum ama kimse artık yazmıyor unutulduk bende olaylara fr kalıyorum

bu arada ankarada 20 gündür kombi yakıyoruz oğluş 20 gündür grip hiç geçmiyor

metine balık buğulama yapıyorum inş yer

Emel bilirkişi mi ki??CADIARZU

Biliyosan sen cevapla benim için nema problema :smiley-cool: , Emel muhasebeci ya ondan sordum başka bilen varsa üstüne alınabilir sorumu [/QUOTE]

e biliyorum tabi. Limited öneririm, danışılması gereken yere başvuracaksın ve çok para gidecekdelikafaduldenlaelaelaelaelae

e bunun nesine takılıyorsun, ne güzel, maşallah de otur. nazarımız değsin de çocuğa gör gününü ya da:ecrin_bebek:

Niye şaşıyon anası gibi cool takılıyo işte

hahah çok doğru, katılıyorum:))

wuuuu çok kızmışız

canım ne güzel işte etrafı izliyormuş her bebek farklı şeylere odaklanarak geliştirirmiş kendini belki biraz asosyal olur bilemyiroum ama onunda çözümü ileriki yaşalrda olsa gerek... ama çok sevdim doğuhanı inşallah kabızıda kolay çözülür canım kayısı püresi ver birde öyle dene..

Emel bilirkişi mi ki??CADIARZU

canım sorunu duydum biraz eski bir muhasebeci olarak sana tavsiyem cionuz çok yüksek olmayacak ise adi ortaklık kurun hem daha fazla gider yazma imkanınız olur hemde muhasebeci masraflrınız az olur tabi birde şirketlerin ödediği eşrefiyeelrden felan yırtarsınız.. ama cironuz yükseldikçe gelir evrgisi oranı matrahıd artar yıl sonunda çok vergi ödersiniz.. bu işlemelri başlatmak içinde güvenilir bir muhasebecini kapısını çalın nüfus cüzdan suratlerinizi ve imza beyannamelerinizi sürküelrinizi bırakın yeter ben bir resim bir nufus cüzdanı ile şirket kurduğumu hatırlarım :):):)

wuuuu çok kızmışız

hemde ansıl kzıdım gelen abonelerden birne kızdım uzun hikaye birde sizinrden elelrim titriyor boşver ... ama hakakten bi gün elime bi insan avlama makinası olsa bunalrı topalrdım .. insan hergün bir gazete manşeti okusa nasıl konuşması gerektiği hakkında bilgi sahibi olur ...

niye unutulasın cnmolumunekankayizsmile bişey mi sormuştun ki? afiyet olsun bakalım metin beye

TSK teyzosu bn kaçar sevgi pitircigima çorba yapivercem öptüm

TSK burada Türk Silahlı Kuvvetleri değildir herhalde di mi??kaydirigubbakcemile3
rica ederiz, afiyet olsun bızdıka

yazdıklarını kontrol et eğer hatalı yazıyorsan aylin cevaplamaz :):)

canım 1 ekimden bu yana bende yakıyorum kombi ama en düşük seviyede ve iki günde bir kapatıyorum . hani ne derler havanın kırıklığını alsın modunda .. oğluşuna geçmiş olsun bol bol limonlu şehriyeli çorba yap selin tavuk suyuna limon ve maydonus koyup kaynatınca çok seviyor iyi gelir bi dene bakalım tabi tuzsuz ve yağzsız..

balık buğulamayı ben sevmem eşine afiyet olsun :):): )

Şu anda ekmek+tuzlu terayağı yiyorum. aptalım ben aptal. siz sirkeli suları içip zayıflayadurun ben de 100 kilo olaraktan dönücem aranıza:umursamaz:

tüh yaaa geçmiş olsun inşallah geçer antibiyotik kullanmadınmı?gripse balığı yemeyebilir...maşallah siz kombileri yakmaya başlamışınız daha biz odunbilem almadık yağmur var ama havalar daha soğumadı içeriler sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…