- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.301
DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?
CANIM KUSURUMA BAKMA GECMISI OKUMADIM :kedi: COK TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN
Öznur, taze üzümse kabuğunu soyup eziyorum ben çatalla, su gibi oluyor zaten.
Kuru üzümü ezerken, biraz da su damlatıyorum, püre gibi oluyor.
Armut ya da kayısı püresi de verebilirsin kabız için, mevsimi değil ama ben acil durumlara karşı evde kavanoz püresi olarak bulunduruyorum.
Bir de yumuşayana kadar muz verme, beton gibi yapıyor :)
Meral, Emel muhasebeci ya, o bakımdan...
Mrb hanımlar napiyonuz dün giremedim site yine goctu galiba meralim cvp yazdm dn ama olmadı
Mirac iyi çok şükür yemesinde sorun yok kabk havuç sogn salça patates tahıl baklagil pekmz yoğurt muhallebi makarna pilav Allah ne verdiyse mandilayada başladık çok seviyo 8.100 gr 73 cm bı ayda 800 gr faln almış maşallah supanallah
Kızlar ya benım bı takım sıkıntılarım var belkıde ben evhamlanıyorum.yorum yapın bıseyler deyın.
Doguhan kucakda durmayı sevmıyor.sevılmek opulmek ıstemıyor hemen sıkılıyor.bırakcaksın oturacak oyuncaklarıyla oynayacak.tek basına oynamayı sevıyor.acaba ben mı bı yerde yanlıs yaptım cocugumun psıkolojısınımı bozdum.yok anacım benımle dahı oynamak ıstemıyor cocuk.toplasan 4 tane oyuncagıı var onlarla oynuyor.babasıyla mac seyredıyor.bırde etrafı seyretmeyı cok sevıyor.
bende oyle yapıyordum.
armudu ben kendım hazırlıyorum kayısıyı hazır alıyorum.muz zaten vermıyorum hayatım kabız yapar dıye ne yalan soyleyeyım.du ben bı uzum suyunu denıyeyım
kıs ben bunları doguhana versem ıyıce sıser mınık sıpam
yarım çay bardağının ağır geleceğini sanmam, püreden daha kolay geliyosa sana öyle yap
a.svereliniortak
hey maşallah miraç beye, şifa olsun tüm yedikleri
hani belli bir zaman diliminden sonra eski arabaalrı trafiğe yasaklayıp topaltıyorlar ya . bütün çabalara rağmen kendini geliştirmek adına tek adım atmamakta kara cahil modunda devam etmekte ısrarlı insan kılığına girmiş öküzleride devlet toplatsa ne iyi olur ?klava: klava: klava:
Emel bilirkişi mi ki??CADIARZU
Kızlar ya benım bı takım sıkıntılarım var belkıde ben evhamlanıyorum.yorum yapın bıseyler deyın.
Doguhan kucakda durmayı sevmıyor.sevılmek opulmek ıstemıyor hemen sıkılıyor.bırakcaksın oturacak oyuncaklarıyla oynayacak.tek basına oynamayı sevıyor.acaba ben mı bı yerde yanlıs yaptım cocugumun psıkolojısınımı bozdum.yok anacım benımle dahı oynamak ıstemıyor cocuk.toplasan 4 tane oyuncagıı var onlarla oynuyor.babasıyla mac seyredıyor.bırde etrafı seyretmeyı cok sevıyor.
Niye şaşıyon anası gibi cool takılıyo işte
hani belli bir zaman diliminden sonra eski arabaalrı trafiğe yasaklayıp topaltıyorlar ya . bütün çabalara rağmen kendini geliştirmek adına tek adım atmamakta kara cahil modunda devam etmekte ısrarlı insan kılığına girmiş öküzleride devlet toplatsa ne iyi olur ?klava: klava: klava:
Emel bilirkişi mi ki??CADIARZU
DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?
Armut da aynı görevi görür, ayrıca çorbasına 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağ koy o da iyi gelir, bir de kayısı kompostosu yapabilirsin
kayısı kompostosu ıyı fıkır sagol canım
oğulcanla oynadım,uyuttum,geldim:))
yaw emzirmekte bi sakınca yokmuş ama. Hasret doğurup doğurmama konusunda kararsız zaten
hamileyken emzirirsen süt yaramaz diye duymuştum
yok canım alakası yokmus.sutun tadı degısınce bebek kendılıgınden bırakıyormus.
Niye şaşıyon anası gibi cool takılıyo işte
anası cool mu takılıo ? :)
tamam bende oyle ılgı gormekden hoslanmam kocam sacımı oksasa sınırlenırım ama ben ayrı o ayrı be yaw o daha bebık
onlar Allah ın takıbınde zamanı gelınce toplayacak :))
Biliyosan sen cevapla benim için nema problema :smiley-cool: , Emel muhasebeci ya ondan sordum başka bilen varsa üstüne alınabilir sorumu
Kocam iyi bilir bu işleri, kendi şirketi olması vesilesiyle... Emel görmezse, ben de sorarım.
Evet, evhamlanıyorsun... Dışa dönük bir çocuk, etrafı keşfetmek istiyor, anasına fazla düşkün olmayacak sanırsam, hepsi bu. Bazen ben de takılıyorum ufak tefek şeylere ama asıl böyle yaparsak psikolojileri bozulur, rahat olmak lazım. Öznur sana söylüyorum, Burcu sen anla :))))
Burcu kuzum bıısey soracagım bıraz ozel olacak galıba ama senın kocanın kendı sırketı var ve sen calısıyor musun anacım? hemde eve gelen kadının parasını bıle sen mı verıyorsun? neden kı ? yoksa sende benım gıbı koca parasını ar edenlerden mısın sempatiksalakcinni
wuuuu çok kızmışız
kızlar selam
hep yazıyorum ama kimse artık yazmıyor unutulduk bende olaylara fr kalıyorum
bu arada ankarada 20 gündür kombi yakıyoruz oğluş 20 gündür grip hiç geçmiyor
metine balık buğulama yapıyorum inş yer
TSK teyzosu bn kaçar sevgi pitircigima çorba yapivercem öptüm
kayısı kompostosu ıyı fıkır sagol canım
Burcu kuzum bıısey soracagım bıraz ozel olacak galıba ama senın kocanın kendı sırketı var ve sen calısıyor musun anacım? hemde eve gelen kadının parasını bıle sen mı verıyorsun? neden kı ? yoksa sende benım gıbı koca parasını ar edenlerden mısın sempatiksalakcinni
benim koca kişisinin de kendi şirketi var, hemi de 3 tane. e şirket olunca sanki zengin mi oluyon?? holding değil nan şirket şirketlülülülülülü
hemde ansıl kzıdım gelen abonelerden birne kızdım uzun hikaye birde sizinrden elelrim titriyor boşver ... ama hakakten bi gün elime bi insan avlama makinası olsa bunalrı topalrdım .. insan hergün bir gazete manşeti okusa nasıl konuşması gerektiği hakkında bilgi sahibi olur ...
boşver cnm, hiç kendi canını sıkma. heryerde vardır konuşmasını bilmeyen
kızlar selam
kızlar selam
Sağol Fatmacım çok açıklayıcı ve basit bir anlatım olmuş, ben de aynı şeyi söylüyorum ama ortağım diyor ki firmalara itibar için limited kuralım, adamlar bizim ne kurduğumuzu araştırmayacak bence zaten ne kurduğumuzu anca faturada görecekler, bu arada Su Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?