- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.321
maalesef asşkım..annemi bekliorum..beraber yagmur uda alıp carsıya getcez..dayısı yagmur a mont almış küçük geldi onu değştrcem..anamdan girerim ama..SElam Ebuş. yine selam verip kaçıcan mı yoksa??
merhaba canım yağmurun fotoda süper hani
günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:
günaydın güzel anneler....
yaklaşık bir yıldır belki daha fazla ilk işim sabah bu safyayı açmak oluyor , hatta eş dost sohbetlerinde ya bizim bi arkadaşın oğlu var şöyleeymiş kızı böyleymiş gibi anlatır haldeyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birdahaki buluşma nerde kimde ne zaman olacak belli mi ???
Günaydın güzeller,
Oğlum gece sadece bir defa uyandı, emdi, 45 dakika kadar tepindi ve uyudu. Bugün uykumu aldım, iyiyim.
Allahım, erkekler daha cücükken başlıyorlar alışverişten nefret etmeye. Dün sıpaya mont almaya gittik, daha adımımızı attık mağazaya, söylenmeye başladı, 15 dk sonra avaz avaz bağırıyordu. Jet hızıyla aldık alacaklarımızı. Sonra yürüteç bakmak için oyuncakçıya girdik, orda gık çıkarmadı, babasının kucağında neşeli neşeli oyuncaklara baktı. Herşeyi biliyorlar valla...
Fatoşcum, aynen ben de, geliyorum, maillerimi ve topiği aynı anda açıyorum, işten güçten önce ilk mesajımı yazıyorum, yoksa eksik bişiler yapmışım gibi geliyor :)
Pınarcım, Eymen'in sünnetinde problem yokmuş, gözün aydın... Kudurukluğu için de maaşallah ona, yakında koşan videolarını izlicez inşallah :)
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın, dün bakıcı oğlumu gezmeye götürmüş bankaya falan gitmişler ve bizimki herkese gülücükler saçınca millette tabi doğal olarak gelip sevmiş, ay ne tatlı çocuk vs. diye bayılmışlar, dün gece çocuğum resmen uykuya dalamayıp sürekli inledi ve salak annesinin aklına nazar değmiştir diye düşünüp bir dua okumak gelmedi, diş çıkarıyor sandı, 3,5da uyuyakalmışım, sabah 5 de uyandığımda manzara şuydu, eşimin ayağında Kerem ve ikisi de uyuyor, Allahım kabus gibi bir geceydi
Günaydın kızlar
Dün gece Eyen beni resmen emzik yerine kullandı, hiç bırakmadı desem yeridir. Çok uykusuzummirmirmirmir
demek ki bu bir dönem... bizimki de geçen ay öyleydi babasıyla bana kafayı yediriyordu...Son 1 haftadır ayşenurda aynısını yapıyor.Gece 3-4:30 arası uyanıyor 1 saate yakın oyalanıyor yatakta.Bazen uyuyakalıyorum bakıyorum o da uyumuş....
Canım cevşen takıyormusun oğluna?Bol bol nas ve felak okumayıda ihmal etme hep dilinde olsun...
Uzum ne kadar verıyorsunuz bebıslere dedım emme kımse bısı yazmadıgına gore zeka gelıstırıcı uzum bebelere verılmıyor dımek
Oglusa corba yapayım hemmencecık uyanana kadar pıser
DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?
CANIM KUSURUMA BAKMA GECMISI OKUMADIM :kedi: COK TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN
oğulcanla oynadım,uyuttum,geldim:))
yaw emzirmekte bi sakınca yokmuş ama. Hasret doğurup doğurmama konusunda kararsız zaten
hamileyken emzirirsen süt yaramaz diye duymuştum
ben hatta çocuğu bozar diyte biliyorum.
ben şimdi toplantıya gidiyorum çok konuşmayın yetişemiyorum...
kız varya onlardaki akıl cok fena..Oğluşum başörtümü taktığım zaman gezmeye gideceğimizi anlayıp heyecan yapmaya başlıyor:)) namaz kıldığım zaman kullandığım tülbentlerde aynı tepkiyi vermiyor ama, nasıl ayırt ediyosa kuzum. bi de namaz kıldığımda artık onunla ancak selam verdikten sonra konuşabileceğimi de öğrennmiş, selamı verdikten sonra yine başlıyor el kol sallayıp agu bugu yapmaya:)) oyyyyy çok dattluuuu:asigim:
ben oğluşla pazara gidicem yarım saate dönerim:))
Oğluşum başörtümü taktığım zaman gezmeye gideceğimizi anlayıp heyecan yapmaya başlıyor:)) namaz kıldığım zaman kullandığım tülbentlerde aynı tepkiyi vermiyor ama, nasıl ayırt ediyosa kuzum. bi de namaz kıldığımda artık onunla ancak selam verdikten sonra konuşabileceğimi de öğrennmiş, selamı verdikten sonra yine başlıyor el kol sallayıp agu bugu yapmaya:)) oyyyyy çok dattluuuu:asigim:
Ay korkutmayın beni yaaa .... En çok şu diş olayına takığım zaten kızım hırpalanacak diye aklım çıkıyor...
Sabretmeye çalışacaksın malesef, geçen haftalarda burda ben kafayı yiyordum ya aynı dertten dolayı, şimdi bir nebze olsun daha iyi benim kız, bu aylarda böyle oluyormuş ne yazık ki ve çekecez mecburen, yazdıklarını okurken bir an ben mi yazdım diye düşündüm, aynı bizi tarif etmişsin :))
Merve uyumayan çocuk zor, sinirlerin yıpranmış anlıyorum seni,Allah sabır versin arkadaşım git annene 1 hafta 1 haftadır, bu böyle gidecek yapacak başka şeyin yok.
kızlar selam
hep yazıyorum ama kimse artık yazmıyor unutulduk bende olaylara fr kalıyorum
bu arada ankarada 20 gündür kombi yakıyoruz oğluş 20 gündür grip hiç geçmiyor
metine balık buğulama yapıyorum inş yer
Burcu kuzum bıısey soracagım bıraz ozel olacak galıba ama senın kocanın kendı sırketı var ve sen calısıyor musun anacım? hemde eve gelen kadının parasını bıle sen mı verıyorsun? neden kı ? yoksa sende benım gıbı koca parasını ar edenlerden mısın sempatiksalakcinni
benim koca kişisinin de kendi şirketi var, hemi de 3 tane. e şirket olunca sanki zengin mi oluyon?? holding değil nan şirket şirketlülülülülülü
boşver cnm, hiç kendi canını sıkma. heryerde vardır konuşmasını bilmeyen
Şu anda ekmek+tuzlu terayağı yiyorum. aptalım ben aptal. siz sirkeli suları içip zayıflayadurun ben de 100 kilo olaraktan dönücem aranıza:umursamaz:
Sağol Fatmacım çok açıklayıcı ve basit bir anlatım olmuş, ben de aynı şeyi söylüyorum ama ortağım diyor ki firmalara itibar için limited kuralım, adamlar bizim ne kurduğumuzu araştırmayacak bence zaten ne kurduğumuzu anca faturada görecekler, bu arada Su Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri nasıl kızlar?
Oğluşum başörtümü taktığım zaman gezmeye gideceğimizi anlayıp heyecan yapmaya başlıyor:)) namaz kıldığım zaman kullandığım tülbentlerde aynı tepkiyi vermiyor ama, nasıl ayırt ediyosa kuzum. bi de namaz kıldığımda artık onunla ancak selam verdikten sonra konuşabileceğimi de öğrennmiş, selamı verdikten sonra yine başlıyor el kol sallayıp agu bugu yapmaya:)) oyyyyy çok dattluuuu:asigim:
canım seni çok iyi anlıyorum bizim dişlerimiz ağustosta cehennem sıcaklarında çıktı. Elvin perişan oldu yavrum uyumak istiyordu özü kapalı ağlıyordu emmiyordu çok fenaydı çok.. şimdi de üstle patlamak üzere savaş alanı gibi ağzı yavrumun.
aynı şekilde. bir gün giremezsem sanki sorumluluklarımı yerine getirmemişim gibi oluyorum. keşke ben de gelebilsem buluşmalara..
seninki tam erkek olmuş canım ya.. alışverişi düşmanı kaydirigubbakcemile3
ne çorbası yapıyorsun öznur ya benim hiç çorba çeşidim yok.. yoğurtlu çorba tarhana sebze çorbası o kadar...
canmım Elvin akbız olduğunda hemen doktoru aradım armut püresi ver dedi. verdim yarım saat sonra bir ifrazat ki sorma :sinifsinif:
Pişşt Fatma durup dururken ne laf atıyon bana alsanaalsanasmile
Öznur evet coolsun zaten yaptığın açıklama bile ne kadar cool olduğunu gösteriyor ve bu işler sonradan olmaz zaten doğuştan olur, oğlun da anası kılıklı olacak üzülme kızlar cool erkekleri daha çok sever sempatiksalakcinni
Benim kocamın da şirketi var şimdi benim de şirketim olacak yani biz çoook mu zengin olucaz yaşasınnnn lülülülülülü
Fulya biz de uzun zamandır kaloriferler yanıyor biliyosunuz ben Balkanlara en yakın olduğumdan burası hep soğuk anasını satayım, 30 derece falan dediğinizde içim gidiyor valla
Meral yemene kızdım haberin olsun, kocanı tekrar eve bağlıycan anam uzaklaştırmıycan :mymeka:
Burcu Doruk'un saçını kesitiriyor musunnn? hem de berberde?? nasıl duruyo ki kesilirken? bizim daha azıcık saçımız olduğundan kaç yıl sonra berberle tanışır bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
Sünnet olduğundan da haberim yoktu demek ki ikimizin de sapına kadar erkek oğulları var lülülülülülü
Şirket kurunca bi süre daha burda çalışmayı düşünüyorum ama zengin olacağımızı sanmam, kocam hiç hırsları olmayan bir adam olup ayrıca hiç politik olmadığından asla zengin olamaz ki kendisi de aynen böyle söylüyor zaten, adam inşaat mühendisi ve biz kirada oturuyoruz o kadar diyim sana :gitme:
metinin üstteki 2 dişten sonra yanlardakiler geliyır hemde grip
doktorada gitmedik her gittiğimde iyi diyorlar burnu devamlı akıyor eltimin kızıda 14 aylık ikisi hep hasta
metine çupra pişirdim az yedi uyudu
artık yemeklerini püre yapmadan karıştırmadan vermek istiyorum
Burcu Doruk'un saçını kesitiriyor musunnn? hem de berberde?? nasıl duruyo ki kesilirken? bizim daha azıcık saçımız olduğundan kaç yıl sonra berberle tanışır bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
Sünnet olduğundan da haberim yoktu demek ki ikimizin de sapına kadar erkek oğulları var lülülülülülü
Şirket kurunca bi süre daha burda çalışmayı düşünüyorum ama zengin olacağımızı sanmam, kocam hiç hırsları olmayan bir adam olup ayrıca hiç politik olmadığından asla zengin olamaz ki kendisi de aynen böyle söylüyor zaten, adam inşaat mühendisi ve biz kirada oturuyoruz o kadar diyim sana :gitme:
bosna ne güzel sünnetmi oldu oğluş hayırlı olsun nasıl iyileşmesi nasıl oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?