2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oğluşum başörtümü taktığım zaman gezmeye gideceğimizi anlayıp heyecan yapmaya başlıyor:)) namaz kıldığım zaman kullandığım tülbentlerde aynı tepkiyi vermiyor ama, nasıl ayırt ediyosa kuzum. bi de namaz kıldığımda artık onunla ancak selam verdikten sonra konuşabileceğimi de öğrennmiş, selamı verdikten sonra yine başlıyor el kol sallayıp agu bugu yapmaya:)) oyyyyy çok dattluuuu:asigim:
ben oğluşla pazara gidicem yarım saate dönerim:))

SElam Ebuş. yine selam verip kaçıcan mı yoksa??
maalesef asşkım..annemi bekliorum..beraber yagmur uda alıp carsıya getcez..dayısı yagmur a mont almış küçük geldi onu değştrcem..anamdan girerim ama..
merhaba canım yağmurun fotoda süper hani

thanks teyjesi:))su anda bacaklarıma tırmanarak ayaga kalktı inanmıorum :1shok:

günaydın
dün gece tam bir kabustu eymen üç gibi kalktı ve bir buçuk saat ayağımda salladım sabahta altıdan beri ayaktayız...
bu dişler canına okuyor yavrumun :2:

canım seni çok iyi anlıyorum bizim dişlerimiz ağustosta cehennem sıcaklarında çıktı. Elvin perişan oldu yavrum uyumak istiyordu özü kapalı ağlıyordu emmiyordu çok fenaydı çok.. şimdi de üstle patlamak üzere savaş alanı gibi ağzı yavrumun.

aynı şekilde. bir gün giremezsem sanki sorumluluklarımı yerine getirmemişim gibi oluyorum. keşke ben de gelebilsem buluşmalara..

seninki tam erkek olmuş canım ya.. alışverişi düşmanı kaydirigubbakcemile3

canım biz de dün orduevine yemeğe gittik kaıdnın biri elvin'i seve seve bir hal oldu sırtında cevşeni olmasına rağmen hemen 7 ayetel kürsi okudum sen de söyle bakıcıya cevşensiz çıkarmasın sevilmeyecek gibi değil ki kuzular millet de haklı. ama maaşallah desinler

Günaydın kızlar
Dün gece Eyen beni resmen emzik yerine kullandı, hiç bırakmadı desem yeridir. Çok uykusuzummirmirmirmir

uyutunca hemen uyu sen de!!

Son 1 haftadır ayşenurda aynısını yapıyor.Gece 3-4:30 arası uyanıyor 1 saate yakın oyalanıyor yatakta.Bazen uyuyakalıyorum bakıyorum o da uyumuş....
demek ki bu bir dönem... bizimki de geçen ay öyleydi babasıyla bana kafayı yediriyordu...

Canım cevşen takıyormusun oğluna?Bol bol nas ve felak okumayıda ihmal etme hep dilinde olsun...

evet cevşen takmak çok önemli..

Uzum ne kadar verıyorsunuz bebıslere dedım emme kımse bısı yazmadıgına gore zeka gelıstırıcı uzum bebelere verılmıyor dımek

benimki elimden emiyor cork cork..

Oglusa corba yapayım hemmencecık uyanana kadar pıser

ne çorbası yapıyorsun öznur ya benim hiç çorba çeşidim yok.. yoğurtlu çorba tarhana sebze çorbası o kadar...

DOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?

CANIM KUSURUMA BAKMA GECMISI OKUMADIM :kedi: COK TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN

canmım Elvin akbız olduğunda hemen doktoru aradım armut püresi ver dedi. verdim yarım saat sonra bir ifrazat ki sorma :sinifsinif:

kız varya onlardaki akıl cok fena..
adda gitcezzz diorum ayakkabılarını g.ydrmaye başlıorum heyecandan cıglık cıglıga..
yani işlerine gelsin yeterki..
akıl küpleri..

maşalllh yaaaa bizimkide annennesi namaz kılarken pür dikkat izler.Domates nekadar oralarda görüşürüz.kızımda kreşten geldi gelici

Ay korkutmayın beni yaaa .... En çok şu diş olayına takığım zaten kızım hırpalanacak diye aklım çıkıyor...

bizim uykusuzluk işten mi bilmiyorum ama bnm korktugum gibi olmadı maşş. sende korkma

ay wala bunaltıolar bazen yaa sizinde böyle oldugunuzu görmek beni rahatlatıo

Merve uyumayan çocuk zor, sinirlerin yıpranmış anlıyorum seni,Allah sabır versin arkadaşım git annene 1 hafta 1 haftadır, bu böyle gidecek yapacak başka şeyin yok.

ewet biliyorum yok. artık kızıyorum yüzüne karşı önceden kızmıyorum ama sıpa haal gülmeye devam edio. olan bana olcak sinir namına biş kalmicak inşş geçer :S

Pişşt Fatma durup dururken ne laf atıyon bana alsanaalsanasmile
Öznur evet coolsun zaten yaptığın açıklama bile ne kadar cool olduğunu gösteriyor ve bu işler sonradan olmaz zaten doğuştan olur, oğlun da anası kılıklı olacak üzülme kızlar cool erkekleri daha çok sever sempatiksalakcinni
Benim kocamın da şirketi var şimdi benim de şirketim olacak yani biz çoook mu zengin olucaz yaşasınnnn lülülülülülü
Fulya biz de uzun zamandır kaloriferler yanıyor biliyosunuz ben Balkanlara en yakın olduğumdan burası hep soğuk anasını satayım, 30 derece falan dediğinizde içim gidiyor valla
Meral yemene kızdım haberin olsun, kocanı tekrar eve bağlıycan anam uzaklaştırmıycan :mymeka:

Unutulur musun hiç yaw?
Gözden kaçmıştır.
Afiyet olsun Metin'e...

Ben yemekteyken Aylin ve Meral cevap vermiş ama ben de vereyim :)
Kocamın şirketi var evet, ama bazen keşke sabit maaşı olsaydı demekten alamıyorum kendimi :) Şirketi olması çok para kazanması demek değil, ayrılsam geçiniriz Allah'a şükür ama sıkıntı olur, oğlum için istediğim şartlar eksik kalır.
Ayrıca kadının parasını ben veriyorum, diğerini kocam veriyor gibi bir durumumuz yok, eve giren para belli, nereye ne ödenmesi gerekiyorsa ödeniyor, kimin hesabında para varsa o veriyor. Onun parası benim param gibi bir kavramımız yok yani, 6 yıldır hiç olmadı ve olmasını da hiç istemem...

Evet, benimkinin de 2 tane var :) Yine sözlerime tercüman olmuşsun...

Şu anda ekmek+tuzlu terayağı yiyorum. aptalım ben aptal. siz sirkeli suları içip zayıflayadurun ben de 100 kilo olaraktan dönücem aranıza:umursamaz:

Afiyet olsun, duyan da zaten 80 kilosun zanneder...

Çok sevmedim...

Nasıl akıllılar Allahım yaaa...

Sünnet oldu, erkek berberine de traşa gidiyor ya, adam sanıyor kendini sıpa :asigim:
Canım sebze çorbasına mercimek ekleyerek mercimek çorbası yapabilirsin. Tarhanaya sebze koyabilirsin. Tavuksuyuna havuçlu şehriye çorbası, tavuklu tarhana çorbası gibi çorbalar da uydurabilirsin, benim gibi :)

İnşallah senin şirketin olunca çoook zengin olursunuz. Bu işinden ayrılacak mısın şirketi kurunca?

Son düzenleme:
selam kızlar. nihyet cadıyı uyuttum.bugün çok mızmız.şuan süt sağıyorum ama okadar azki.bitiyor galiba.geçen bir kadınla konuştum. onunki de bırakmış memeyi. sütü varmış ama sağmıyormuş.sıkılmış. Allahım bana ver şu sütü de gece gündüz sağayım
SİMENAY sen de akropol de ahmet beye gidiyosun di mi. size belli bir beslenme prog. verdimi. bana soroyur ne veriyorsun diye. tamam o kadar.

metinin üstteki 2 dişten sonra yanlardakiler geliyır hemde grip
doktorada gitmedik her gittiğimde iyi diyorlar burnu devamlı akıyor eltimin kızıda 14 aylık ikisi hep hasta
metine çupra pişirdim az yedi uyudu
artık yemeklerini püre yapmadan karıştırmadan vermek istiyorum

Burcu Doruk'un saçını kesitiriyor musunnn? hem de berberde?? nasıl duruyo ki kesilirken? bizim daha azıcık saçımız olduğundan kaç yıl sonra berberle tanışır bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
Sünnet olduğundan da haberim yoktu demek ki ikimizin de sapına kadar erkek oğulları var lülülülülülü
Şirket kurunca bi süre daha burda çalışmayı düşünüyorum ama zengin olacağımızı sanmam, kocam hiç hırsları olmayan bir adam olup ayrıca hiç politik olmadığından asla zengin olamaz ki kendisi de aynen böyle söylüyor zaten, adam inşaat mühendisi ve biz kirada oturuyoruz o kadar diyim sana :gitme:

sizinkide hayırlı olsun canım hangi ayda oldular
bizimki 2 aydan beri olacak iyi bi doktorbulduk izindeydi döndü amerikaya gitmiş
genel anestezimi oldu

afiyet olsun METİN'e çok şekr olmuş zaten fındık ...Bende bir tek balık vermedim bu ayda vermeyi düşünüyorum artık ...Geçmiş olsun ayrıca bizimkide bir ara salya sümüktü ama geçti burnunu bile sildirmezdi.

kimseye gitmedik bulaşmasın diye iyileşti gibi oldular komşuya gittik 1 yaşındaki oğlu gripmiş hadi tekrar grip oldular
birazdanda gideceğiz komşuya eltim geleli yağmur yağıyor canımız sıkılıyor iştahları filan iyi napalım evede kapanamayızki

Aylin, Doruk'un saçını 3 defa kestirdim ben. Çok saçlı doğdu benim oğlum, başı çok terliyordu, ilk o yüzden kestirdim. Sonra baktım kısa saç çok yakışıyor oğluşuma, hep kestiriyorum :) Çok sevmiyor ama berberdeki değişik oyuncaklarla falan oyalıyoruz, benim kucağımda tabi. Sadece orada tv izlemesine izin veriyorum
İki günlükken sünnet oldu oğlum teyzesi :)
Benim kocam da öyledir, azimli ve çalışkandır, ama hırslı ve politik değildir, biz de kirada oturuyoruz. Harita Yüksek Mühendisi bu arada benimki...

bosna ne güzel sünnetmi oldu oğluş hayırlı olsun nasıl iyileşmesi nasıl oldu.

Sağol Fulyacım...
Valla yenidoğan sünneti yaptırmıştık biz, göbeği düşmeden iyileşti kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…