- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.341
sizinkide hayırlı olsun canım hangi ayda oldular
bizimki 2 aydan beri olacak iyi bi doktorbulduk izindeydi döndü amerikaya gitmiş
genel anestezimi oldu
Doğduğunun ertesi günü oldu, lokal anestezi ile, herhangi bir sıkıntı yaşamadık ama hem göbek bağı hem orda sargı bezi olunca annem ve kayınvalidem altını alırken zorlandı, sizin göbek bağı sıkıntınız olmadığı için artık sorun olmaz ama şimdi de altını sanırım 1-2 gün bezlemiyorsun, evin batacaktır tahminimce kaydirigubbakcemile3
biz geldik, kurban olduğum oğlum bugün arabasında durdu uslu uslu, rahatça alışverişimizi yaptık, aldıklarımızı da bebek arabasına asaraktan çok kolay geldik:))
maşalllh yaaaa bizimkide annennesi namaz kılarken pür dikkat izler.Domates nekadar oralarda görüşürüz.kızımda kreşten geldi gelici
Meral yemene kızdım haberin olsun, kocanı tekrar eve bağlıycan anam uzaklaştırmıycan :mymeka:
Bizde sargı yapmamışlardı, sadece her altını açtığımızda bi merhem sürdük 3 gün mü ne... Ama ben bakamıyordum tabi, babası sürüyordu :)
Yerim ben onu, aman dilini ısır Meral
mert ek gıdaya ilk başladığımızda kabız olmuştu ben kayısı kompostosu yapıp meyvesine 2 çorba kaşığı suyundan katıyordum,1 tane kayısısınıda tel süzgeçten geçirip ekliyodum çok işe yaramıştı. ayrıca zeytinyağı işe yarıyo meyvesine veya sebzesine ekleyebilirsin. ben poposunada zeytinyağı sürmüştüm o dönem kaka yaparken acımasın diye. muz ve şeftali kabız yapıyo yoğurt ta bağırsak gelişimi için çok önemli verebilirsin. ben kayısı hoşafının suyunu suluğuna koyup su niyetine çok içirdim üzüm suyunun bi zararı olmaz su niyetine içir sende kabızlığı geçene kadar. inşallah çabuk atlatır. bide suyu az içiyosa oda kabızlığı artırır,sebzelerine lifli gıdalardan ekleyebilirsin kabak meselaa.sDOGUHAN SANIRIM KABIZ OLDU.DUN DOKTORU ARADIM UZUM VER GECMEZSE ARA BENI DEDI.SUYUNUMU SIKSAM YARIM CAY BARDAGI AGIR MI OLUR ACABA ?
CANIM KUSURUMA BAKMA GECMISI OKUMADIM :kedi: COK TESEKKUR EDERIM ILGIN ICIN
erkek çocukları kucağı pek sevmezmiş mertte kucakçı değil sadece babası evin içinde tur attırdığında kucağı seviyo öbür türlü yerde sürünmek daha cazip geliyo onakaydirigubbakcemile3 ayrıca kucakçı olmaması çok iyi bence, sen bişeyi yanlış yaptığından değildir kendini üzme boşuna, bazı bebekler böyle oluyo işte napıcanboshayallersmileKızlar ya benım bı takım sıkıntılarım var belkıde ben evhamlanıyorum.yorum yapın bıseyler deyın.
Doguhan kucakda durmayı sevmıyor.sevılmek opulmek ıstemıyor hemen sıkılıyor.bırakcaksın oturacak oyuncaklarıyla oynayacak.tek basına oynamayı sevıyor.acaba ben mı bı yerde yanlıs yaptım cocugumun psıkolojısınımı bozdum.yok anacım benımle dahı oynamak ıstemıyor cocuk.toplasan 4 tane oyuncagıı var onlarla oynuyor.babasıyla mac seyredıyor.bırde etrafı seyretmeyı cok sevıyor.
aboo çok kızdırmışlar seni ama sonuna kadar katılıyorum banada denk geliyo hergün böyleleri çekip vurasım geliyo bazenhani belli bir zaman diliminden sonra eski arabaalrı trafiğe yasaklayıp topaltıyorlar ya . bütün çabalara rağmen kendini geliştirmek adına tek adım atmamakta kara cahil modunda devam etmekte ısrarlı insan kılığına girmiş öküzleride devlet toplatsa ne iyi olur ?klava: klava: klava:
çok geçmiş olsun canım, geçmiyosa belki grip değilde toza falan alerjisi vardır. üniversite hastanesi yokmu oraya götürsene hemen bulurlar nedeninia.skızlar selam
hep yazıyorum ama kimse artık yazmıyor unutulduk bende olaylara fr kalıyorum
bu arada ankarada 20 gündür kombi yakıyoruz oğluş 20 gündür grip hiç geçmiyor
metine balık buğulama yapıyorum inş yer
:asigim: ay çok akıllı maaşallah. ben diyorum sana senin oğlan yemiyo içmiyo ama suyla çalışıyo ekonomik bebek yawkaydirigubbakcemile3 bide uyusa senin kerata tadından yinmez vallaopuyorumnanaktanOğluşum başörtümü taktığım zaman gezmeye gideceğimizi anlayıp heyecan yapmaya başlıyor:)) namaz kıldığım zaman kullandığım tülbentlerde aynı tepkiyi vermiyor ama, nasıl ayırt ediyosa kuzum. bi de namaz kıldığımda artık onunla ancak selam verdikten sonra konuşabileceğimi de öğrennmiş, selamı verdikten sonra yine başlıyor el kol sallayıp agu bugu yapmaya:)) oyyyyy çok dattluuuu:asigim:
ben oğluşla pazara gidicem yarım saate dönerim:))
bizimkide mandalinaya bayılıyo iki tane ver ikisini de bitiriyo üçüncüde gözü kalıyocokacimcoook ama midesi ekşiyo sonra, dikkat et.mandalina verdim eline bitane kabugunu nası kemiriyo şuan..-tatlicadiarzu-
mert geçen hafta sonu iki gün hiç emmedi bende günde 1 kez sağabildim 30 ml anca süt çıkıyodu iki memeden ama sonra tekrar emmeye başladı bugün tek memeden 100 ml sağıp bıraktım. sağdıkça 2 günde eski haline dönüyo canım ama ben günde iki kez sağıyorum ve gecede emiyo kerata. pes etme günde iki kez sen sağ oda 2-3 kez emerse kesilmez sütün merak etmea.sselam kızlar. nihyet cadıyı uyuttum.bugün çok mızmız.şuan süt sağıyorum ama okadar azki.bitiyor galiba.geçen bir kadınla konuştum. onunki de bırakmış memeyi. sütü varmış ama sağmıyormuş.sıkılmış. Allahım bana ver şu sütü de gece gündüz sağayım
SİMENAY sen de akropol de ahmet beye gidiyosun di mi. size belli bir beslenme prog. verdimi. bana soroyur ne veriyorsun diye. tamam o kadar.
biz geldik, kurban olduğum oğlum bugün arabasında durdu uslu uslu, rahatça alışverişimizi yaptık, aldıklarımızı da bebek arabasına asaraktan çok kolay geldik:))
Selam canlarım
ben çok halsiz we kötüyüm hiç birşey yapmak içimden gelmyor bu hamilelik konusu çok gerdi beni((
geçmişe şöyle bi üstün körü baktımda sütü bozar, çocuğu bozar falan yzmış öznur emzirmek...
Biri bana anlatabilirmi bu konuyu???
Selam canlarım
ben çok halsiz we kötüyüm hiç birşey yapmak içimden gelmyor bu hamilelik konusu çok gerdi beni((
geçmişe şöyle bi üstün körü baktımda sütü bozar, çocuğu bozar falan yzmış öznur emzirmek...
Selam canlarım
ya selin düşmüş uyanmış yatakta annem yanına gidene kadar düşmüş kolu ve bacağı acımış fazla ağlammamış kolunda bacağında da bişi görünmüyor ama bu yaramaz hiç yerinde durmuyor ve bu ay 2. kez düştü üstelik birinde kafasıda vurdu şimdi film çektirme gibi bişi olmuyormuş ne yapsam bilemiyorum ? şimdi doktoruna ulaşmaya çalılşıyorum :
MAŞŞALLAH.kız bunlar çok akıllı herşeyin farkındalar.benimki de ceeee yi yeni öğrendiğinde ben secdeye gidip geldikçe ona ceee yapıyorum zannediyodu kahkaha atıyodu.şimdi anladı ama artık gülmüyo.deminde ayak tırnaklarını keserken,kesmemi istemiyodu çorabını almış ayağına geçirmeyue çalışıyo.aşkım benim.bu arada sana cevap yazmıştım görmedin heralde...Oğluşum başörtümü taktığım zaman gezmeye gideceğimizi anlayıp heyecan yapmaya başlıyor:)) namaz kıldığım zaman kullandığım tülbentlerde aynı tepkiyi vermiyor ama, nasıl ayırt ediyosa kuzum. bi de namaz kıldığımda artık onunla ancak selam verdikten sonra konuşabileceğimi de öğrennmiş, selamı verdikten sonra yine başlıyor el kol sallayıp agu bugu yapmaya:)) oyyyyy çok dattluuuu:asigim:
ben oğluşla pazara gidicem yarım saate dönerim:))
ya ben diş olayında uykusuzluktan değilde yemek olayından korkuyorum.iiye eriyecek yavrum.off offbizim uykusuzluk işten mi bilmiyorum ama bnm korktugum gibi olmadı maşş. sende korkma
ay wala bunaltıolar bazen yaa sizinde böyle oldugunuzu görmek beni rahatlatıo
ewet biliyorum yok. artık kızıyorum yüzüne karşı önceden kızmıyorum ama sıpa haal gülmeye devam edio. olan bana olcak sinir namına biş kalmicak inşş geçer :S
5 liraydı bugün pazardaakannehir
o anca böyle bi kadın hakediyo-tatlicadiarzu-
doğru diyosun, ısırdımbi tarafımı da kaşıdım
Hasret ben emzirme grubuna üyeyim. Orada bilimsel olarak kaynak göstererek tartıştılar konuyu hatta grupta hamileyken ilk bebeğini emziren doğumdan sonrada ikisini bir emziren anne var. Hamileliğin bir döneminde sütün tadı değişiyormuş bebek bu taddan hoşlanmayıp kendisi emmeyi bırakabiliyormuş. Biraz tuzlumsu oluyormuş galiba. Birde bir müddet sonra süt ilk süt halini alıyormuş ağız sütü denilen ilk gelen süt yani. O yeni doğan bebekleri nasıl sık sık cıvık kaka yaparsa emen büyük çocuğuda ishal yapıyormuş yoksa zehirleme, düşük filan söz konusu değilmiş.
Hasretcim halk arasında nedense öyle bi inanış var, emzirirken hamile kalırsan emzirmeyi kesmelisin diye. kimi sütün tadı değişir der, kimi bebeği zehirler derv.s. ama ben araştırdım öyle bişi yokmuş. anne istediği sürece emzirmeye devam edebilirmiş. sadece hem bebek emzirip hem de karnında başka bi bebek büyüttünden biraz daha fazla kalori almalıymış cnm
sende hala bi gelişme yok mu? konuşmadın mı? doktora ne zaman gidicen?
ya selin düşmüş uyanmış yatakta annem yanına gidene kadar düşmüş kolu ve bacağı acımış fazla ağlammamış kolunda bacağında da bişi görünmüyor ama bu yaramaz hiç yerinde durmuyor ve bu ay 2. kez düştü üstelik birinde kafasıda vurdu şimdi film çektirme gibi bişi olmuyormuş ne yapsam bilemiyorum ? şimdi doktoruna ulaşmaya çalılşıyorum :
kavitasyon ....foni de çok çok ucuz ama ben ne zaman fırsat bulup da kış ayında ist.a gidicem diye düşünüyorum, sürekli mi spor ve diyet yapıyorsun sonrasında? o zaman ne anlamı var ki ben zaten spor ve diyet yapabilsem zayıflar ve incelirim
canım merakını bu linklerden giredebilirsin bi sakıncası yok galiba emzirmenina.sSelam canlarım
a burda seansı 100 lira beraberinde başka alelere de giriyosun onlar şirketten 10 seans alırsan 8 seans parası ödüyosun arkadaşım gitti 8 cm inceldi 6 ay oldu hala da koruyo spor falan yapmıyo ama yediklerine dikkat ediyo yapan yer spor diyet yaparsanız geri de almazsınız yoksa zamanla yeniden şişersiniz dedi çünkü klo kaybı olmuyo bunda sıkılaştırıyo sadece liposactionın rakibi diolar şimdi bunun için ameiyatsız haliymiş ama her makinede aynı etki görülmüyo mesela başka bi rkadaşım başka bi yere gitti hiç zayıflamadı bu zayıflayan arkadaşım da daha önce onun gittiği yere gitmişti o da zayıflamamıştı sonra burası işe yaradı
mert e
aboo çok kızdırmışlar seni ama sonuna kadar katılıyorum banada denk geliyo hergün böyleleri çekip vurasım geliyo bazenklava:
çok geçmiş olsun canım, geçmiyosa belki grip değilde toza falan alerjisi vardır. üniversite hastanesi yokmu oraya götürsene hemen bulurlar nedeninia.s
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?