2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buldum bi tane, epilasyona gittiğim yerde varmış, masajla bölgesel incelme diyor 20 seansmış, 2,5 ay sürüyormuş, 2-10 cm incelme ve sıkılaşma diyor ama fiyatı tuzlu 1100 tl

sağol cnmopuyorumnanaktan

dur dur hemen bu kadar panik yapma. evde takip edin yeter. hemen uyutmayın, bakışlarını falan gözlemleyin. allahın izniyle hiçbişeyi yoktur

evet çok akıllılar
görmedim cnm ne cevabı? ne sormuştum ki??:uhm:

Her lafa da verecek bi cevabın var yani, ömrümü yedin Meral... Noldu barış çubuğu?
[/COLOR]

barış çubuğu uzatmak falan gelmiyor walla içimden. hatta hayatı ona zindan etmek istiyorumkötükedihüso

çok geçmiş olsun canım ağlamıyorsa ağrıyan biyeri yoktur, bir iki saat uyumasın kusma falan olmazsa bi sorun yok demektira.s

bizim milletimiz böyle, empati kurmak zaten yok, dediğin gibi biz köleyiz. seni çok iyi anlıyorum ama kafaya takmamayı öğrendim artık ne bozcam sinirimi onlar için kendime yazık, sende he he de geç bence yoksa olan sana olura

doğru diyosun, çalışanlara saygı göstermek diye bişi yok cidden bizde. Ama bi de sözüm meclisten dışarı, şöyle bişi de var ki bazı çalışanlar cidden hiç çekilmiyor. 5 karış suratla, sorduğun soruya cevap bile vermeyen kişileri görünce suratlarına çakıp çalışmak bu kadar zor geliyorsa çalışma bee diye bağırasım geliyor

geçmiş olsun yaaa aman bişey olmamıştır canım yatak çok mu yüksek ki?
Uyumasını takip etsin annen...

canalrım saolun benim korkum şuan için değil selin çok düşüyor kafasını çok çarpıyor o kadar hareketli ve yaramaz ki uyanır uyanmaz dönmeye başlıyor asla oturmak sitemiyor bben hani acaba bu kadr çok çarpması bişey yaparmı ona zararı olurmu diye korkuyorum ? annemde çok korkmuş çok üzülmüş...

Böyle konuşmamıştık...
Eymen demiştik, Furkan demiştik...
Sen uzatma bişey, onun uzattığını tut yeter...

Buldum bi tane, epilasyona gittiğim yerde varmış, masajla bölgesel incelme diyor 20 seansmış, 2,5 ay sürüyormuş, 2-10 cm incelme ve sıkılaşma diyor ama fiyatı tuzlu 1100 tl

Çok pahalı kanımca...
Annem de gitti, sonuç yok, bari ucuz bi yer olsun da, işe yaramazsa zararın çok olmasın...

Mesela ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Böyle konuşmamıştık...
Eymen demiştik, Furkan demiştik...
Sen uzatma bişey, onun uzattığını tut yeter...

B][/COLOR]

Bu son yazdığım, lastikli Türkçemizin güzel bir örneği olmuş

Son düzenleme:

sana 20 seans çok zaten pazarlık yap biraz göbeğim var diyosun 10 seansta 8 cm yani 2 beden inceldi arkadaşım düşün yani bid ilk seansta incelme oluyo zaten makinelerini denemek için konuş ben bi kere girip denicem beğenirsem toplu ödeme yaparım de burdakiler kabul ediyo bide biraz daha araştır bu mıç kadar yerde bile 7-8yer buldum ben ordada bikaç yer vardır

Aylin 2 kilo için gitme böyle yerlere yaa, ne gerek var, merak etme zamanla erir o göbek. evde mekik çek azıcık

Walla Burcucum öyle konuşmamıştık ama napiyim elimde değil inan. oturup tv izlerken birden kakıp adama bi yumruk çakasım sonra tekrar oturup tv izlemeye devam edesim geliyosempatiksalakcinnio birşeyler yapmaya çalışıyor farkındayım ama hiç oralı olmuyorum. teşekkür etmiyorum,yüzüne gülmüyorum,akşam yemeğini yemek için onu beklemiyorum,sabah uğurlamıyorum,5 karış suratla oturuyorum. çok mu iyi yapıyorum. HAYIR ama walla elimde değil

Noldu yine yavru kuşum, neye kızdın? ne yaptı hödük kocan?

yeni bişi yapmadı cnm ama olur da evliliğimiz devam ederse bi 30 yıl hiçbişi yapmadığı halde hep ezik olacak son vukuat sonrası karşımdasempatiksalakcinni

yağızın kilosunu falan sormuşsun"yağız 7500gr.bu ay 30 gr almış kuşum.boyu da 68 cm.aslında kilo önemli değil kemiği sağlam olsun ama benimki emmiyo da kemiği nasıl sağlam olcak.off off.senin furkan nasıldı o da iştahsız mıydı?eymenin dişten sonra nasıl oldu iştahı?
"bende bunu yazdıydım...
benim kuzenim o kadar çok düşüyodu ki kafası hep mordu.şimdi gel gör(6 yaşında)cin gibi maşşallah.çocuklar böyle düşe kalka büyüyolar.sen elinden geldiğince sivri yerleri kamufle et.bi de ayetel kursi tamaaammm.ALLAHA emanet...
Mesela ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu son yazdığım, lastikli Türkçemizin güzel bir örneği olmuş

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

Ahaaa o suratsızlar benim iş yerimdekiler. Kesin Meral geldin onları gördün değil mi?
Hergün o suratsızları çekiyorum ben...

Fatma düşe kalka büyüyecekler. Esin TV ünitesinin önüne gidip gidip alnını pat diye bayağı sert bir şekilde vuruyor. Sonra tutunup ayağa kalkıyor ve dengesini kaybedip dan diye geriye doğru düşüyor bu seferde kafasının arkasını çarpıyor. Olsa olsa benim kıza olurdu günde 6-7 sefer oluyor.

yani kolay diil tabi ama bi kre denemeye karar verdiysen cidden çaba harca sadece çocuklarım deme sende çok önemlisin birlikte evlilik terapistine falan gidin benim bikaç arkadaşım gitti ve çok memnun kaldılar eğer gerçekten evliliğim kurtulsun diyosan yap ama bakalım birbirimizi idare edermiyiz diyosan hiç uzatma sana da çocuklarada yazık en önemlisi de otur düşün bu adama yeniden güvenmeye değer mi sen yeniden güvenebilirmisin nacizane ben olsam önce buna karar verirdim

Hiç mi emmiyor Merve'cim?
Furkan da iştahsızdı evet cnm, ama anasınıfında bi açıldı iştahı sonra da durduramadık. şimdi kilolu malesef, ona da yeme demek zorunda kalıyorum(
Eymen bugünlerde daha iyi maşallah cnm. en azında ağzını açıp verdiğim şeylerin tadına bakıyor. beğendiklerinden yiyor biraz. sizin de iştahınız açılır inşallah

Gözümde canlandı, durup dururken yumruk atıp hiç birşey olmamış gibi tv izlemeye devam etmen :dance: Alemsin valla...
Diyecek birşey bulamıyorum... Biraz kendini zorlasan, belki arkası kendiliğinden gelir. Gelmez mi?

:roflol::roflol: bi onu yapıyorum zaten, o da kendim içinsempatiksalakcinnidelikafadulden

Çok fena kahkaha attım şirkette :roflol:

onları bende yaşıyorum ama bu kez sorun şöyle 25 kuruşum yoktu bende 5 tane 5 kuruş verdim alamdı dedim yok malesef bende konuşması tam bir öküz al o zaman bıunlar sana benden bahşiş olsun diye fırlatmaz mı yüzüme elim ayağım titredi ne yaapcağımı şaşırdım ...

tamam topluca içimi rahatlattınız hepinize dünya kada teşekkür ederim... çok çarpması beni korkutuyordu birde kaynanam hep diyor fatoş ielrde bebekelre bişi olunca soruyorlar küçükken düştümü diye aman dikakt et o öyle dedikçe her seferinde acaba kalıtsal bişi olur mu diye kokuyorum .... yoksa maşşalah cin gibi selin ben gidiyorum diyorum el sallıyor bana :):)

AYLIN MERAL BURCU
HEPUCUGUNUZE VERECEGIM BI CEVABIM OLDU YAZDIM EMME INTERNET GITTI BISILER OLDU SANIRIM YAZDIKLARIM SILINDI
NEYSE SIZLEN POLIMIGE GIRMEYCEM sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…