- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.361
a burda seansı 100 lira beraberinde başka alelere de giriyosun onlar şirketten 10 seans alırsan 8 seans parası ödüyosun arkadaşım gitti 8 cm inceldi 6 ay oldu hala da koruyo spor falan yapmıyo ama yediklerine dikkat ediyo yapan yer spor diyet yaparsanız geri de almazsınız yoksa zamanla yeniden şişersiniz dedi çünkü klo kaybı olmuyo bunda sıkılaştırıyo sadece liposactionın rakibi diolar şimdi bunun için ameiyatsız haliymiş ama her makinede aynı etki görülmüyo mesela başka bi rkadaşım başka bi yere gitti hiç zayıflamadı bu zayıflayan arkadaşım da daha önce onun gittiği yere gitmişti o da zayıflamamıştı sonra burası işe yaradı
:asigim: ay çok akıllı maaşallah. ben diyorum sana senin oğlan yemiyo içmiyo ama suyla çalışıyo ekonomik bebek yawkaydirigubbakcemile3 bide uyusa senin kerata tadından yinmez vallaopuyorumnanaktan
oooh ne güzel gezmiş gelmişsiniz, aferin kuzuma
ya selin düşmüş uyanmış yatakta annem yanına gidene kadar düşmüş kolu ve bacağı acımış fazla ağlammamış kolunda bacağında da bişi görünmüyor ama bu yaramaz hiç yerinde durmuyor ve bu ay 2. kez düştü üstelik birinde kafasıda vurdu şimdi film çektirme gibi bişi olmuyormuş ne yapsam bilemiyorum ? şimdi doktoruna ulaşmaya çalılşıyorum :
MAŞŞALLAH.kız bunlar çok akıllı herşeyin farkındalar.benimki de ceeee yi yeni öğrendiğinde ben secdeye gidip geldikçe ona ceee yapıyorum zannediyodu kahkaha atıyodu.şimdi anladı ama artık gülmüyo.deminde ayak tırnaklarını keserken,kesmemi istemiyodu çorabını almış ayağına geçirmeyue çalışıyo.aşkım benim.bu arada sana cevap yazmıştım görmedin heralde...
ya ben diş olayında uykusuzluktan değilde yemek olayından korkuyorum.iiye eriyecek yavrum.off off
Her lafa da verecek bi cevabın var yani, ömrümü yedin Meral... Noldu barış çubuğu?
[/COLOR]
çok geçmiş olsun canım ağlamıyorsa ağrıyan biyeri yoktur, bir iki saat uyumasın kusma falan olmazsa bi sorun yok demektira.sya selin düşmüş uyanmış yatakta annem yanına gidene kadar düşmüş kolu ve bacağı acımış fazla ağlammamış kolunda bacağında da bişi görünmüyor ama bu yaramaz hiç yerinde durmuyor ve bu ay 2. kez düştü üstelik birinde kafasıda vurdu şimdi film çektirme gibi bişi olmuyormuş ne yapsam bilemiyorum ? şimdi doktoruna ulaşmaya çalılşıyorum :
valla sorma anlıyorum bizim insanımız akrşısında kendine hizmet vermeye çalışan kişiyi emrine tahsis edilmiş köle sanıyor birde zihniye t şu memur ya iş yapmaz sallar başından kandırır dolandırır... be akılsız elinde makbuzun var önce ona bi bak oku sonra gel hesap sor...
valla sorma anlıyorum bizim insanımız akrşısında kendine hizmet vermeye çalışan kişiyi emrine tahsis edilmiş köle sanıyor birde zihniye t şu memur ya iş yapmaz sallar başından kandırır dolandırır... be akılsız elinde makbuzun var önce ona bi bak oku sonra gel hesap sor...
Fatma film çektirmene gerek yok ki Selin ağlamıyorsa demek ki turp gibi, kırığı çatlağı incinmesi olan çocuk ağlamaktan yıkar ortalığı hiçbir güç de susturamaz, üzülme yoktur bişeyi düşe kalka büyüyecekler işte
Her lafa da verecek bi cevabın var yani, ömrümü yedin Meral... Noldu barış çubuğu?
Çok güzel anlatmışsın Esrin, eline sağlık...
Evet, doktora ne zaman gidcen Hasretcim?
Bişey olmamıştır kanımca, başını çarpmadıysa telaş etme... Çarptıysa da etme aslında, birkaç saat uyumasın, yeter. Geçmiş olsun...
geçmiş olsun yaaa aman bişey olmamıştır canım yatak çok mu yüksek ki?
Uyumasını takip etsin annen...
sağol cnmopuyorumnanaktan
dur dur hemen bu kadar panik yapma. evde takip edin yeter. hemen uyutmayın, bakışlarını falan gözlemleyin. allahın izniyle hiçbişeyi yoktur
evet çok akıllılar
görmedim cnm ne cevabı? ne sormuştum ki??:uhm:
barış çubuğu uzatmak falan gelmiyor walla içimden. hatta hayatı ona zindan etmek istiyorumkötükedihüso
Buldum bi tane, epilasyona gittiğim yerde varmış, masajla bölgesel incelme diyor 20 seansmış, 2,5 ay sürüyormuş, 2-10 cm incelme ve sıkılaşma diyor ama fiyatı tuzlu 1100 tl
barış çubuğu uzatmak falan gelmiyor walla içimden. hatta hayatı ona zindan etmek istiyorumkötükedihüso
doğru diyosun, çalışanlara saygı göstermek diye bişi yok cidden bizde. Ama bi de sözüm meclisten dışarı, şöyle bişi de var ki bazı çalışanlar cidden hiç çekilmiyor. 5 karış suratla, sorduğun soruya cevap bile vermeyen kişileri görünce suratlarına çakıp çalışmak bu kadar zor geliyorsa çalışma bee diye bağırasım geliyor
Böyle konuşmamıştık...
Eymen demiştik, Furkan demiştik...
Sen uzatma bişey, onun uzattığını tut yeter...
B][/COLOR]
Mesela ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu son yazdığım, lastikli Türkçemizin güzel bir örneği olmuş
Buldum bi tane, epilasyona gittiğim yerde varmış, masajla bölgesel incelme diyor 20 seansmış, 2,5 ay sürüyormuş, 2-10 cm incelme ve sıkılaşma diyor ama fiyatı tuzlu 1100 tl
Böyle konuşmamıştık...
Eymen demiştik, Furkan demiştik...
Sen uzatma bişey, onun uzattığını tut yeter...
Çok pahalı kanımca...
Annem de gitti, sonuç yok, bari ucuz bi yer olsun da, işe yaramazsa zararın çok olmasın...
Noldu yine yavru kuşum, neye kızdın? ne yaptı hödük kocan?
yağızın kilosunu falan sormuşsun"yağız 7500gr.bu ay 30 gr almış kuşum.boyu da 68 cm.aslında kilo önemli değil kemiği sağlam olsun ama benimki emmiyo da kemiği nasıl sağlam olcak.off off.senin furkan nasıldı o da iştahsız mıydı?eymenin dişten sonra nasıl oldu iştahı?sağol cnmopuyorumnanaktan
dur dur hemen bu kadar panik yapma. evde takip edin yeter. hemen uyutmayın, bakışlarını falan gözlemleyin. allahın izniyle hiçbişeyi yoktur
evet çok akıllılar
görmedim cnm ne cevabı? ne sormuştum ki??:uhm:
benim kuzenim o kadar çok düşüyodu ki kafası hep mordu.şimdi gel gör(6 yaşında)cin gibi maşşallah.çocuklar böyle düşe kalka büyüyolar.sen elinden geldiğince sivri yerleri kamufle et.bi de ayetel kursi tamaaammm.ALLAHA emanet...canalrım saolun benim korkum şuan için değil selin çok düşüyor kafasını çok çarpıyor o kadar hareketli ve yaramaz ki uyanır uyanmaz dönmeye başlıyor asla oturmak sitemiyor bben hani acaba bu kadr çok çarpması bişey yaparmı ona zararı olurmu diye korkuyorum ? annemde çok korkmuş çok üzülmüş...
doğru diyosun, çalışanlara saygı göstermek diye bişi yok cidden bizde. Ama bi de sözüm meclisten dışarı, şöyle bişi de var ki bazı çalışanlar cidden hiç çekilmiyor. 5 karış suratla, sorduğun soruya cevap bile vermeyen kişileri görünce suratlarına çakıp çalışmak bu kadar zor geliyorsa çalışma bee diye bağırasım geliyor
canalrım saolun benim korkum şuan için değil selin çok düşüyor kafasını çok çarpıyor o kadar hareketli ve yaramaz ki uyanır uyanmaz dönmeye başlıyor asla oturmak sitemiyor bben hani acaba bu kadr çok çarpması bişey yaparmı ona zararı olurmu diye korkuyorum ? annemde çok korkmuş çok üzülmüş...
Aylin 2 kilo için gitme böyle yerlere yaa, ne gerek var, merak etme zamanla erir o göbek. evde mekik çek azıcık
Walla Burcucum öyle konuşmamıştık ama napiyim elimde değil inan. oturup tv izlerken birden kakıp adama bi yumruk çakasım sonra tekrar oturup tv izlemeye devam edesim geliyosempatiksalakcinnio birşeyler yapmaya çalışıyor farkındayım ama hiç oralı olmuyorum. teşekkür etmiyorum,yüzüne gülmüyorum,akşam yemeğini yemek için onu beklemiyorum,sabah uğurlamıyorum,5 karış suratla oturuyorum. çok mu iyi yapıyorum. HAYIR ama walla elimde değil
yeni bişi yapmadı cnm ama olur da evliliğimiz devam ederse bi 30 yıl hiçbişi yapmadığı halde hep ezik olacak son vukuat sonrası karşımdasempatiksalakcinni
yağızın kilosunu falan sormuşsun"yağız 7500gr.bu ay 30 gr almış kuşum.boyu da 68 cm.aslında kilo önemli değil kemiği sağlam olsun ama benimki emmiyo da kemiği nasıl sağlam olcak.off off.senin furkan nasıldı o da iştahsız mıydı?eymenin dişten sonra nasıl oldu iştahı?
"bende bunu yazdıydım...
Aylin 2 kilo için gitme böyle yerlere yaa, ne gerek var, merak etme zamanla erir o göbek. evde mekik çek azıcık
Walla Burcucum öyle konuşmamıştık ama napiyim elimde değil inan. oturup tv izlerken birden kakıp adama bi yumruk çakasım sonra tekrar oturup tv izlemeye devam edesim geliyosempatiksalakcinnio birşeyler yapmaya çalışıyor farkındayım ama hiç oralı olmuyorum. teşekkür etmiyorum,yüzüne gülmüyorum,akşam yemeğini yemek için onu beklemiyorum,sabah uğurlamıyorum,5 karış suratla oturuyorum. çok mu iyi yapıyorum. HAYIR ama walla elimde değil
yeni bişi yapmadı cnm ama olur da evliliğimiz devam ederse bi 30 yıl hiçbişi yapmadığı halde hep ezik olacak son vukuat sonrası karşımdasempatiksalakcinni
:roflol::roflol: bi onu yapıyorum zaten, o da kendim içinsempatiksalakcinnidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?