2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol: bi onu yapıyorum zaten, o da kendim içinsempatiksalakcinnidelikafadulden
aklinialirimsmileŞenizdelikafadulden

meralcim konunun geçmişini bilmiyorum canım ama benim annemle babam birbirini çok severdi ama her Allahın günü kavga gürültü olurdu evde, keşke boşansalar derdim küçükken hiç huzurlu bi ortamda büyümedim maalesef. annem çocuklarım ortada kalmasın diye boşanmadım der durur keşke boşansaymış manevi olarak daha sağlıklı bi yapım olurdu. artık çok bencilim hayata karşı beni memnun etmeyen hiçbişeye karşı tahammülüm yok çok katıyımdır insanlara hemen hayır diyebilirim herkonuda acımam yoktur ve bu huylarımdan nefret ediyorum. bunlar mutsuz bi ailenin bana verdikleri. eğer eşinle huzursuz bi ortamda yaşıyosan bilki çocukların bunu hissediyolardır yada küçüklerse bile yakında hissetmeye başlarlar, bence ya eşinle aranı düzeltmek için uzatılan barış çubuklarının ucundan tutkaydirigubbakcemile3 yada hayatından çıkar sana nacizane tavsiyem budur arkadaşım, senin küçük çiçeklerinde ben ve kardeşlerim gibi kendine kalın bi kabuk bağlamasın, inan çocuklar herşeyi anlıyo ve çok üzülüyo:a015:

Son düzenleme:
HIIIIIIIIIIIIII DOGUHAN RUS SARKILARINA RITIM TUTUYOR.POP KULTURLU RUS HAYRANI OLMASIN BU COCUK.BABASI ZATI KIEV"E OKUMAYA GONDERECEKMIS TABI ONCE BENI OLDURMESI LAZIM aklinialirimsmile

gündüzleri ağzına sürmüyo da gece 2 kere uyanıp emiyo.ona da şükür.

ya işte bu hanzolar yüzünden belki de suratsız oluyolar.yüz verirsek astar isterler diye.onlarında işi zor naapsınlar.ama kişilik olarakta uyuz tipler var tabi:bbo:

ben bi namaz kılıyım.bu gidişle 9 ay dha kesintisizkılcam heraldeeyvahedigeldismile

Bilmiyorum walla gelir mi gelmez mibenneyaptımki hatta bazen kendi kendime "acaba adamı canından bezdirip -eeee yeter ama- dedirtip kendiliğinden gitmesini mi bekliyorum diyorum. belki kendi vicdanım rahat olsun diye onun gitmesini istiyorumCADIARZU ayy bilmiyorum walla niye böyle davrandığımı. hergün bu akşam daha farklı olayım diyorum ama akşama onu görünce yine şeytana dönüyorumkötükedihüso

cidde öküzlük yapmış, amaann boşver ama takılma hiç, kendini üzmeye değmez

Son düzenleme:

canım iş yerinde kamera yokmu ben olsam hemen polis çağırırdım. polis olduğum için değilkaydirigubbakcemile3 böyle düzeysiz ve saygısız insanlar polisi görünce it gibi titriyoturkbayragi çok kızdım valla o bozuk paraları yedirirdim ben olsamkötükedihüso

AYLIN MERAL BURCU
HEPUCUGUNUZE VERECEGIM BI CEVABIM OLDU YAZDIM EMME INTERNET GITTI BISILER OLDU SANIRIM YAZDIKLARIM SILINDI
NEYSE SIZLEN POLIMIGE GIRMEYCEM sempatiksalakcinni

sen şuna verebilecek cevabım yok desenekaydirigubbakcemile3

Doğru diyosun cnm, zaten böyle devam ederse ayrılırız. bu şekilde yaşamanın kimseye faydası olmaz. sağol tavsiyeler için

HIIIIIIIIIIIIII DOGUHAN RUS SARKILARINA RITIM TUTUYOR.POP KULTURLU RUS HAYRANI OLMASIN BU COCUK.BABASI ZATI KIEV"E OKUMAYA GONDERECEKMIS TABI ONCE BENI OLDURMESI LAZIM aklinialirimsmile

bana rus demeyinkötükedihüsokötükedihüso

sen de bi test yapsana Merve, nasıl dayanıyosun?? hadi şimdi iste eczaneden,yap ve neticeyi bize de bildiraklinialirimsmile

Meraaal yapma böyle, bu şekilde olduğun sürece düzelemezsin ve evet 30 yıl böyle davranırsın adama ama bu adam 30 yıl seni çekmez yani sadece o değil kimse çekmez, unutmayacağını söyledim sana ama yeni bir başlangıç yapmalısın onunla, sen iyi davrandıkça daha çok ezilecektir zaten ve sen iyi davranıp ondan da iyi karşılıklar aldıkça bi süre sonra yaşadıklarını daha az hatırlamaya başlayacaksın, eminim şu an mutlu değilsin böyle ama benim dediğim gibi davrandıkça mutlu olacaksın bi süre sonra sözzz

CEVABIM alsanaalsanasmile
sırnaşık şey

MERAL SEN HERIFIN USTUNE MI ATLADIN ?
MENSEI O KELIMEYI KULLANMIYORUM SANIRIM ORADANDI KUZEYDEN YANI

:jeyyar: abbo seninki baya hızlı çıktı kız:dance: türkiyedeki okulların suyumu çıktı yaw ne kıev i. ben oğlum üniversiteyi şehirdışı kazanırsa yanına tayin isterim diyorum kamile oda dalga geçiyo evlenince yanımıza alalım istersen diyekaydirigubbakcemile3
Ben tabı gecmısı okuyamadım alıntılardan yazıyorum.
Fatma okuz deseydın herıfe

katılıyorum hatta üstüne bi bardak su falan dökseydinkötükedihüso

Gülsan ben de senin gibiyim çok kolay hayır derim, pek vicdanım yoktur ama ben mutlu bir çocukluk geçirdim bence o kişilikle alakalıdır.

SÖZ diyosun?? inşallah denicem bakalım, çok zorlıycam

Benim eşim de ilerde çapkınlık yapıcaz birlikte diye seviyo Kerem i, ben de diyorum ki Kerem çapkınlık yaşına gelene kadar sen de iş bitmiş olur, çapkınlık yapsan da umrumda olmaz kaydirigubbakcemile3

Ben öyle çok düşünce, anneannem patalak derdi bana :)

Aynı Doruk...
Kaşığı uzatıyorum, ağzını sımsıkı kapatıyor. Mamayı dudağına sürüp kaşığı çekiyorum, ancak kaşık uzaklaştıktan sonra, dudağındakileri yalıyor, beğenirse açıyor ağzını. Beğenmezse yumruk, tekme, püskürtme, bildiği her yolu deniyor ve yemiyor :asigim:

Tam bir hayvanmış klava:

AYLIN MERAL BURCU
HEPUCUGUNUZE VERECEGIM BI CEVABIM OLDU YAZDIM EMME INTERNET GITTI BISILER OLDU SANIRIM YAZDIKLARIM SILINDI
NEYSE SIZLEN POLIMIGE GIRMEYCEM sempatiksalakcinni

Polemiklik bi durum yok tatlım, hepimiz fikrimizi ve kendi durumumuzu söyledik opuyorumnanaktan

Kesinlikle katılıyorum. Ben de çok huzursuz bir ailede büyüdüm, kardeşim de yok benim, çok zor bir çocukluk ve hatta genç kızlık geçirdim. Evde bir şekilde huzur olmalı... Çocuk ya annesiyle babasını beraber ve mutlu görmeli ya da ayrı olmalarına alışmalı ama kavganın ortasında kalmamalı...

kaydirigubbakcemile3

Pçikolocik destek düşünmez misin?
Ben şahsım adına düşünüyorum da...
Ağır bişey yaşadın sonuçta, hissettiklerinin hepsi normal aslında, ama ne bileyim bir ihtimal varsa, onu denemeden tüketmemek için söylüyorum, naçizane.

Off korkarım böyle hassas konularda yorum yapmaya aslında, daha da bişey demeyecem...

Haddim olmayarak Meral ben de aklıma takılanı yazmak istiyorum.

Eşin nasıl bir babadır bilmiyorum ama sonuçta o bir baba. Furkan'ın da Eymen'in de dünyasının ayrılmaz bir parçası.

Ben de babasız büyüdüm babam çok küçükken öldü. Başkalarının babalarının iş dönüşü olunca oturur babamı beklerdim. Bayram da babalarından harçlık aldıklarını söyleyen arkadaşlarım beni çok üzerdi. Çok küçüktüm babamın ölmüş olması ne demek anlayamıyordum o öldü diye değil başkalarında olup bende olmayan canımı yakıyordu.

Şimdi ablam boşandı 4 yaşında bir kızı var. Ela babasına çok düşkün, ne zaman görüşsek bana babasının aldıklarından bahsediyor sonra babam eve gelemiyor diyor. Bizde babanın evi başka bir yer kızım diyip geçiştiriyoruz. Ama çok zor.

Ha ablamı boşanması yönünde çok destekledim hatta belki fazla destekledim çünkü enişte iyi bir baba değildi. Aynı evde oldukları sürece Ela sağlıksız bir ortamdan büyüyecekti. Şimdi en azından annesinin yanında neyin nasıl olması gerektiğini görüyor.

Dediğim gibi en iyi sen bilirsin nasıl bir baba olduğunu maalesef anne olmak kendinden önce evladını düşünmek demek.

CEVABIM alsanaalsanasmile
sırnaşık şey

MERAL SEN HERIFIN USTUNE MI ATLADIN ?
MENSEI O KELIMEYI KULLANMIYORUM SANIRIM ORADANDI KUZEYDEN YANI

he anam öyleydi

ayy canım fıstık ezmesi çekti burnuma koktu rsmen çok işiim var çıkıpta alamam ki bi fırsat yaratiyim

kız yoksa sende mi??akannehir en son ne zaman regl oldun?? ay ama daha yeniydi di mi:))
ben de çok severim fıstık ezmesi, ama yer fıstığı değil di mi?? ıyyy ondan nefret ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…