2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AMANNN KIS BU OGLAN BENI ISTEMEZ YANINDA OZGUR WILLY KENDISI

Artık bize ne hakaretler edeceksen pc bile izin vermiyor.Allahın sopası yok işte elini dilini bööle bağlar cool kadın sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

Benim eşim de ilerde çapkınlık yapıcaz birlikte diye seviyo Kerem i, ben de diyorum ki Kerem çapkınlık yaşına gelene kadar sen de iş bitmiş olur, çapkınlık yapsan da umrumda olmaz kaydirigubbakcemile3

BENIMKININ ESKI SEVGILILERI HEP O TARAFLARDAN YA OGLUNADA EMPOZE EDIYOR .BENIMKI DIYEMIYOR BERABER CAPKINLIK YAPALIM DIYE CUNKU O ESNADA GOZUM DONUYOR
HE BIDE NEREYE YAPACAKLAR SEKERIM COK AFEDERSIN HAIR LERI BEYAZLAR HAYAL KURUYOR HERIFLER aklinialirimsmile

aldım bi süre Burcu'cum ama sonra aile tarapisine gitmedik. açıkçası gidecek olsak cinsel yaşam konuşulacaktı ve rahat edemeyecektim o nedenle düşünmedim. bi de bu terapiler seansı 250tl yaw, 1,5 milyar verdim zati yeter artıksempatiksalakcinni

cnm ben de en çok çocukları düşünüyorum zaten. Çok matah bi baba değil ama kötü de sayılmaz. vasat işte. ama anlattığın şeyler hep benim de beynimi kurcalıyor. Özellikle Eymen hiç bilemeyecek aile ortamını, kreşe gittiğinde,parkta orda burda çocukları babalarıyla görünce ne düşünecek diye üzülüyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ay beni gaza getirdiniz yine, bugün adama çok iyi davranıcam galiba

Yapma yaaaa...
Ama o sayılmaz Meral yaaa
Bak ne anlatıcam şimdi:
Bizim burda, evli barklı bayileri toplayıp, o meşhur ülkelere geziye götürüyorlar, motivasyon gezisine. Yanlarına da gerekli araç gereç veriliyor.

Çok güzel, çok beğendim...

ayy canım fıstık ezmesi çekti burnuma koktu rsmen çok işiim var çıkıpta alamam ki bi fırsat yaratiyim

Sen de mi yoksa :))))

SÖZ diyosun?? inşallah denicem bakalım, çok zorlıycam

Bu akşam başla, yarın rapor istiyorum...boshayallersmile

Özellikle erkek çocuğun hayatında baba figürü çok önemli, çok güzel bir noktaya değinmişsin.
Benim babamım babası, 4 çocuktan sonra, babam 9 yaşındayken, babaannem birlikte güneşin batışını seyredecek bir kadın değil diye, babaannemi terk etmiş. Başka kadınla evlenmiş. Taa ki hastalanıp yatağa düşene kadar, çocuklarıyla torunlarıyla ilgisi olmadı. Sonra da vefat etti zaten. Babama bakıyorum da, gidişi kendi babasının gidiş nedenine öyle benziyor ki... Sorumluluktan uzak, hayatın gerçeklerinden uzak, romantik bohem gerekçeler... Ve bu ilk değil... Kendi kafasındaki baba figürüyle yakından ilgili olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Ailesinde ne görürse, kocalığı da babalığı da öyle yapıyor sanki, en azından büyük çoğunluk...

Son düzenleme:

he anam öyleydi

kız yoksa sende mi??akannehir en son ne zaman regl oldun?? ay ama daha yeniydi di mi:))
ben de çok severim fıstık ezmesi, ama yer fıstığı değil di mi?? ıyyy ondan nefret ederim

yok kıs antep fıstığı bööle taze taze yumuşak ağızda dağılan cinsten amannnn

Bu seferde polis gereksiz yere beni neden meşgul ediyorsunuz diye Fatma'yı üzmesin...

Bundan sonra biz de sana patalak diyelim :)

Evet çocuklar kavganın gerilimin ortasında kalmasınlar, sapıtık, tutarsız, problemli oluyorlar.

Gülsan ben de senin gibiyim çok kolay hayır derim, pek vicdanım yoktur ama ben mutlu bir çocukluk geçirdim bence o kişilikle alakalıdır.
doğru diyosun kişilik te çok önemli, ama ben aslında normalde çok sevecen çok yapıcı bi insanımdır hep bardağın dolu tarafını görürüm cebimde para olmasa bi arkadaşın paraya çok ihtiyacı olsa başkasından borç bulup onu mutlu edebilecek yapıdayımdır, çok sabırlıyımdır. ama karşılaştığım çoğu durumda bilinçli olarak o günler gelince aklıma söylediğim sözler ve davranışlarım birden değişir, hemen anlarım sebebinin ailem olduğunu, bunu kastetmiştima.s kamille tanışmasaydım evlenmeyi bile düşünmüyodum artık ama aşk işte:asigim: lafı çok uzattım arkadaşımopuyorumnanaktan demek istediğim çocukların psikolojisi gerçekten bozuluyo bu ortamlarda ve ilirde bi yerden patlak veriyo mutlaka:çok üzgünüm:
SÖZ diyosun?? inşallah denicem bakalım, çok zorlıycam
bencede denemelisin, ama içini ona iyice dök bence konuş neyle karşılaşacağını bilsinaklinialirimsmile
Benim eşim de ilerde çapkınlık yapıcaz birlikte diye seviyo Kerem i, ben de diyorum ki Kerem çapkınlık yaşına gelene kadar sen de iş bitmiş olur, çapkınlık yapsan da umrumda olmaz kaydirigubbakcemile3
abbo ben olsam kocişin dilini ısırırdım bidaha böyle laflar etmesin diyekaydirigubbakcemile3

bencede evlilik danışmanı işini bi düşünün gerçekten. bazen yüzyüze konuşamadığınız konuları başkasının yardımıyla daha rahat konuşabiliyo insan destek iyi olabilir yani, yada sizin gözünüzden kaçan bi durumu onlar yakalayıp yardımcı olabiliyolar.

nasıl o sayılmaz yaaa? kim götürüyor,nereye,nasılklava:
Dedeye bak beee, ne romantizm

Hee kaşınıyorum da kaydirigubbakcemile3

Çok paraymış, gitme kaydirigubbakcemile2

Yürü be Meral kim tutar seni :dance:

Artık düşmüyorum be...
En son üniversitedeyken, Beşiktş'ta düştüm. Yüzüstü, 2.80 kapaklandım, kalkamıyorum, gülüyorum ki nasıl :) Gelip köpekler koklamıştı, sanırsam kim bu pestil gibi yatan salak diye

Artık düşmüyorum be...
En son üniversitedeyken, Beşiktş'ta düştüm. Yüzüstü, 2.80 kapaklandım, kalkamıyorum, gülüyorum ki nasıl :) Gelip köpekler koklamıştı, sanırsam kim bu pestil gibi yatan salak diye
[/QUOTE]

:roflol:

Kıslarrrrrrrrrrrr ben bu haftasonu sanırsam karsıya gececegımmmmmmm
ınsallah hava cokkkkkkk guzel olur bende bakırkoydekı cumartesı pazarına gıderım

yok demezler. polis deyince hep çevik kuvvet polisi geliyo gözünüzün önüne galibakaydirigubbakcemile3 onların işi o. görev yapan memurun işini yapmayı engellemek ona hakaret vari davranış yapmak suçtur. ceza almaz savcı serbest bırakır ama it gibi titresin böyle insanlar, adam olmayı öğrenirler. karakol polisleri hergün öyle acayip olaylara bakıyoki inanamazsınız. bu tür işler onlar için dinlenmek demek. ama 155 e yapılan her ihbarı polis değerlendirmek ve tutanak tutmak zorundadır saygısız bi davranışta bulunurlarsa emniyet genel müd. int. sayfasına şikayet edin mutlaka ceza alırlar.. ben kaçıyom bebişim aç..

heyyy dalmışsınız sohbetlere ne güzel ben sadece geçmişten bakıp duruyorum
hele de buluşunca insan konuşacak ne çok şey buluyor değil mi?

nan gecen gece esım polısı aradı.sagolsunlar geldıler emmeeee
gelmelerı ıle gıtmelerı 30 sn falandı

Sizin oraya bir basarım. Kim nasıl götürüyor ya evli barklı adamları direkt şikayet ederim fuhuş turları düzenliyorlar diye. Vay şerefsizler vay....

Maalesef aile o kadar önemli ki kayınvalidemin bir huyu beni çıldırtır. Küçük oğlunun sözlüsü vardı ama oğlunun başka kızlarla gezip tozmasına destek verirdi. Tek kızla olmaz hevesini alacak ki evlenince yapmasın derdi. Ben de anne sadakatin evlisi bekarı olmaz o sözlenmiş derdim. Resmen oğlunu aldatma için teşvik ederdi. Alışan durur mu her zaman aldatır. Çıktığı kızlara da sinir olurdum başka bir kızla sözlü olduğunu bile bile çıkarlardı. Dünyanın çivisi çıkmış. Ama burada aileye düşen sadakati, dürüstlüğü, Allah inancını öğretmek olmalıydı git aldat oğlum demek değil.

Olsun belki yine düşersin Aman Allah korusun, sakın düşme. Bak şimdi Rabbim hepimizi korusun diye bir Ayetel Kürsi okuyorum ona göre...

yemek yapıyom şimdi. kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…