2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaaa çok hızlı yazıyorsunuz yaptığım alıntıalrda giti zaten :):): merali merak ediyroum bi türlü okyamıyorum ... meralcim düzelt kıs artık şu kocanla aranı cinsel yönden de analdığım kadarıyla bişi olmuyormuş adamı böyle kaçırma bakkkk iki tane oğluşun var yazıkkk...

Kıslarrrrrrrrrrrr ben bu haftasonu sanırsam karsıya gececegımmmmmmm
ınsallah hava cokkkkkkk guzel olur bende bakırkoydekı cumartesı pazarına gıderım

İnanmıyorum kesin bir şey çıkar sen geçemezsin :)

Bunu öğrendiğim iyi oldu da ben görev başındaki memur değilim peki görevini yapmayan menur için de çağrılabiliyor mu :)

nan gecen gece esım polısı aradı.sagolsunlar geldıler emmeeee
gelmelerı ıle gıtmelerı 30 sn falandı

Hayırdır niye çağırdınız ki?

yemek yapıyom şimdi. kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden

anlayamadığın belli cinsel yönü yanlış anlamışsın. lülülülülülü

yemek yapıyom şimdi. Kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden

en azından mum koymasan bile ansıl olmuş beğendin mi diye sor hani onun için hissi doğsun ortamda ??? En azından bir hoşluk olur... Ya çok özel olmazsa bende bi dalışla bi soru sorabilir miyim ? Bu düşünme evresinde yatakalrınızı ayırdınız mı ???

[ı]anlayamadığın belli cinsel yönü yanlış anlamışsın. Lülülülülülü[/ı]

o yüzden direk sordum valla odunlamasına :):):) neyse şimdi inşallah güzel cevaplar :):):) acayipte merak attim duurmları nasıl ne aşamadalar sadece o yönde değil yani evlilikelri kurtulacak mı dye sizde öbyle düzelmez kaşöçırırsın felan diyince herhalde dedim o yönden erkek mileltinin 30 yıl tahammül edemediği ilk konu budur bence :):)

bu kadar bakım yapılan bi site görmedim, 0 mesaj için 0 teşekkür edilmiş diye bölüm eklemişler ama niye mesaj için teşekkür edicez onu anlayamadım

nörüonuz??
kıs maral hem iki cocuk hem ev hem yemek.
maşşalah buna nazaran en cok aktif ve onlıne rekoru senin..
bu arada montu değştremedim.yagmur bastrdı acayip..ama cıkıcam birazdan gene taktım kafaya

Aman Allahım Öznur evden çıkıyorrrr duyduk duymadık demeyinnnn

duy da inanma:umursamaz:

yanlış anlamışsın:kedi:

[ı]biz sana akıl verelim sen bizle dalga geç pehhh[/ı]

estahfrullahaklinialirimsmile

sen yine harflerin yerini değiştirmeye başadın:)) uzun süre ayrı yaşadık zaten ama iki haftadır beraberiz cnm

yok sadece o değil benim domuzluklarıma daz 30 yıl katlanamaz:))

delikafaduldendelikafadulden
kızzz bızım buraya mı gelıonn :jeyyar::jeyyar:

he gülüm bekle sen, elbet bir gün gelecekkaydirigubbakcemile

ben kaçıyorum ... herkese iyi akşamlar...

görüşürüz cnm

nörüonuz??
kıs maral hem iki cocuk hem ev hem yemek.
maşşalah buna nazaran en cok aktif ve onlıne rekoru senin..
bu arada montu değştremedim.yagmur bastrdı acayip..ama cıkıcam birazdan gene taktım kafaya

:lepi::hooray:
madem dışarı çıkmadın niye hiç uğramadın bize, sen bizi unuttun kanımca:1no2:

yemek yapıyom şimdi. kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden

küçümseme ilk evlilik yıldönümümüzde ben kocacığıma sana özel biş pişireyim bu akşam romantik bişiler yapalım evde dedim gayet ciddi mum ışığında kuru fasulye yiyelm dedi peki yaptık mı evet yaptıksempatiksalakcinni

:lepi::hooray:
madem dışarı çıkmadın niye hiç uğramadın bize, sen bizi unuttun kanımca:1no2:

aslındqa pek te sebepsiz sayılmaz, doğum yapalı çok uzun zaman olmadı, ilgilenmen gereken yaramaz bi bebikin var:)) ama yine de baktır tabi cnm

bebeim şimdi geldik eve
artı annem in bi köpegi var .ee yagmura yere bi çarşaf seriorum köpegin tüyleri eline yapışır agzına alır diye sürekli peşindeyim
yuruteci istedim kociden gelrken getrr umarım
ay meral hep böleyim son zamanlar heryerim agrıyo kanslık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…