- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.421
Kıslarrrrrrrrrrrr ben bu haftasonu sanırsam karsıya gececegımmmmmmm
ınsallah hava cokkkkkkk guzel olur bende bakırkoydekı cumartesı pazarına gıderım
yok demezler. polis deyince hep çevik kuvvet polisi geliyo gözünüzün önüne galibakaydirigubbakcemile3 onların işi o. görev yapan memurun işini yapmayı engellemek ona hakaret vari davranış yapmak suçtur. ceza almaz savcı serbest bırakır ama it gibi titresin böyle insanlar, adam olmayı öğrenirler. karakol polisleri hergün öyle acayip olaylara bakıyoki inanamazsınız. bu tür işler onlar için dinlenmek demek. ama 155 e yapılan her ihbarı polis değerlendirmek ve tutanak tutmak zorundadır saygısız bi davranışta bulunurlarsa emniyet genel müd. int. sayfasına şikayet edin mutlaka ceza alırlar.. ben kaçıyom bebişim aç..
nan gecen gece esım polısı aradı.sagolsunlar geldıler emmeeee
gelmelerı ıle gıtmelerı 30 sn falandı
yemek yapıyom şimdi. Kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden
aaaaaaaaaaaa çok hızlı yazıyorsunuz yaptığım alıntıalrda giti zaten :):): merali merak ediyroum bi türlü okyamıyorum ... meralcim düzelt kıs artık şu kocanla aranı cinsel yönden de analdığım kadarıyla bişi olmuyormuş adamı böyle kaçırma bakkkk iki tane oğluşun var yazıkkk...
yemek yapıyom şimdi. Kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden
[ı]anlayamadığın belli cinsel yönü yanlış anlamışsın. Lülülülülülü[/ı]
Kıslarrrrrrrrrrrr ben bu haftasonu sanırsam karsıya gececegımmmmmmm
ınsallah hava cokkkkkkk guzel olur bende bakırkoydekı cumartesı pazarına gıderım
bu kadar bakım yapılan bi site görmedim, 0 mesaj için 0 teşekkür edilmiş diye bölüm eklemişler ama niye mesaj için teşekkür edicez onu anlayamadım
Aman Allahım Öznur evden çıkıyorrrr duyduk duymadık demeyinnnn
aaaaaaaaaaaa çok hızlı yazıyorsunuz yaptığım alıntıalrda giti zaten :):): merali merak ediyroum bi türlü okyamıyorum ... meralcim düzelt kıs artık şu kocanla aranı cinsel yönden de analdığım kadarıyla bişi olmuyormuş adamı böyle kaçırma bakkkk iki tane oğluşun var yazıkkk...
[ı]biz sana akıl verelim sen bizle dalga geç pehhh[/ı]
en azından mum koymasan bile ansıl olmuş beğendin mi diye sor hani onun için hissi doğsun ortamda ??? En azından bir hoşluk olur... Ya çok özel olmazsa bende bi dalışla bi soru sorabilir miyim ? Bu düşünme evresinde yatakalrınızı ayırdınız mı ???
o yüzden direk sordum valla odunlamasına :):):) neyse şimdi inşallah güzel cevaplar :):):) acayipte merak attim duurmları nasıl ne aşamadalar sadece o yönde değil yani evlilikelri kurtulacak mı dye sizde öbyle düzelmez kaşöçırırsın felan diyince herhalde dedim o yönden erkek mileltinin 30 yıl tahammül edemediği ilk konu budur bence :):)
delikafaduldendelikafadulden
kızzz bızım buraya mı gelıonn :jeyyar::jeyyar:
ben kaçıyorum ... herkese iyi akşamlar...
nörüonuz??
kıs maral hem iki cocuk hem ev hem yemek.
maşşalah buna nazaran en cok aktif ve onlıne rekoru senin..
bu arada montu değştremedim.yagmur bastrdı acayip..ama cıkıcam birazdan gene taktım kafaya
ilk işim gidip kan degerlerime baktrmak
acayip halsizim bitkinim yorgunumsebepsiz.
yemek yapıyom şimdi. kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden
:lepi::hooray:
madem dışarı çıkmadın niye hiç uğramadın bize, sen bizi unuttun kanımca:1no2:
aslındqa pek te sebepsiz sayılmaz, doğum yapalı çok uzun zaman olmadı, ilgilenmen gereken yaramaz bi bebikin var:)) ama yine de baktır tabi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?