2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün buraya Kerem de emekleme sinyalleri var dedim bakıcısı dedi ki geri geri emekledi, ya ben niye bu çocuğun hiçbişeyini ilk gören olamıyorum tamam hafta içi akşama kadar yanında değilim ama 6:30dan sonra yanındayım hafta sonu 2 gün boyunca yanındayım ama 1. dişi anneannesi 2. yi babaannesi, alkış yapmasını ve emeklemesini bakıcısı gördü biz babasıyla fasülyeyiz sanki

Aman Allahım Öznur evden çıkıyorrrr duyduk duymadık demeyinnnn

evet hatta kombıyı yapabılırlersebugun dus alıp yuruyuse cıkacagım .

yemek yapıyom şimdi. kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden

e bu bıraz ormantık oluo bence

cıkmam lazım canım.

asagıdakı magazalardan bırınde uyarmamıza ragmen calısma yapıyorlardı.

delikafaduldendelikafadulden
kızzz bızım buraya mı gelıonn :jeyyar::jeyyar:

evet canım

aynı dertten muzdaribiz ilk minik emekleme adımını yemek yerken ki ilk heycanını desteksiz oturabilmesini hiçbirini ilk gören olamadm off off

e gerçekten romantik geçti mi bari??:))

olabilir cnm bi baktır, geçmiş olsun

ufff Aylin boşver cnm ilk onlar görsün, sonra sen de görüyosun nasılsa, üzme kendini bunun için. evde olsan dahi bunları ilk başkasının görme ihtimali var zaten

valla fasülyenin gazıyla olsa gerek hamile olmama rağmen ateşli geçti e kırmızı elbisenin de hakkını yememk lazım

valla fasülyenin gazıyla olsa gerek hamile olmama rağmen ateşli geçti e kırmızı elbisenin de hakkını yememk lazım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hade ben çıkıyorum sizleri öpücüklere boğuyorum ii bakın kendinize emi

biz de cnmopuyorumnanaktan

evvettttttttt kesınlestı
cuma gunu oglumla attalara gıdıyoruzzzzzzzzzzzz

yok cnm...cuma handeyle cevahirdeyiz gelsene dicem ama dilersen duymamış olabilirsin tabi

Öyle uyuşuğumki bugün...
Hava kapalı bende kapalıyım... Elim kolum kalkmıyor yoruluyorum.Öğleden sonra ayşenurla beraber yatayım dedim ama ne mümkün yarım saat sonra saçımın yolunmasıyla uyandım.Gündüzleri hep yarımşar saat uyuyor.Geceleride 3 ten sonra kalkıp otursak o da oturacak kıvamda ....
Bugün başına tülbent örttüm çok komik geldi gözüme.Tv ünitesinin orda dizlerinin üzerinde ayakta durdu kalkmaya çalıştı korktum hemen yanına koştum düşer diye.Videosunu çektim emeklerken başında tülbentle.Babaya izletcem gelince.O minik totosunu sallaya sallaya mutfağa bastı gitti yerde kablo vardı onu çekiştirdi çöpe el atmaya çalıştı hemen oturdum üzerine çöp kapağının.Ah eh aaaah diye söylene söylene gitti geri salona...
Eeeeee sizde ne var ne yok varmı bugün yeni gelişmeler?

7+6 hafta10.8 mm hihoyyyt

Oy maaşallah iki aylık olmuş kocaman olmuş kuzum.... Yerim ben onun mm lerini....

Ne hissediyorsun jale?Doktor neler önerdi emzirme konusunda karnındakinin gelişimi için beslenme konusunda?Birde ben çok inanırım ne geçti içinden cinsiyeti görür görmez?

hava kapalı olunca cidden insana bi ağırlık çöküyor
yeni bi gelişme yok cnm

bizde görelim faceye at nolaar yani
emosummmm
7+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt

:lepi::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…