- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.441
Aman Allahım Öznur evden çıkıyorrrr duyduk duymadık demeyinnnn
yemek yapıyom şimdi. kocama akşam yemeği için romantik bi sofra kurucam, kuru fasülye ve soğan eşliğindedelikafadulden
İnanmıyorum kesin bir şey çıkar sen geçemezsin :)
Bunu öğrendiğim iyi oldu da ben görev başındaki memur değilim peki görevini yapmayan menur için de çağrılabiliyor mu :)
Hayırdır niye çağırdınız ki?
delikafaduldendelikafadulden
kızzz bızım buraya mı gelıonn :jeyyar::jeyyar:
Bugün buraya Kerem de emekleme sinyalleri var dedim bakıcısı dedi ki geri geri emekledi, ya ben niye bu çocuğun hiçbişeyini ilk gören olamıyorum tamam hafta içi akşama kadar yanında değilim ama 6:30dan sonra yanındayım hafta sonu 2 gün boyunca yanındayım ama 1. dişi anneannesi 2. yi babaannesi, alkış yapmasını ve emeklemesini bakıcısı gördübiz babasıyla fasülyeyiz sanki
küçümseme ilk evlilik yıldönümümüzde ben kocacığıma sana özel biş pişireyim bu akşam romantik bişiler yapalım evde dedim gayet ciddi mum ışığında kuru fasulye yiyelm dedi peki yaptık mı evet yaptıksempatiksalakcinni
bebeim şimdi geldik eve
artı annem in bi köpegi var .ee yagmura yere bi çarşaf seriorum köpegin tüyleri eline yapışır agzına alır diye sürekli peşindeyim
yuruteci istedim kociden gelrken getrr umarım
ay meral hep böleyim son zamanlar heryerim agrıyo kanslık olabilir
Bugün buraya Kerem de emekleme sinyalleri var dedim bakıcısı dedi ki geri geri emekledi, ya ben niye bu çocuğun hiçbişeyini ilk gören olamıyorum tamam hafta içi akşama kadar yanında değilim ama 6:30dan sonra yanındayım hafta sonu 2 gün boyunca yanındayım ama 1. dişi anneannesi 2. yi babaannesi, alkış yapmasını ve emeklemesini bakıcısı gördübiz babasıyla fasülyeyiz sanki
e gerçekten romantik geçti mi bari??:))
olabilir cnm bi baktır, geçmiş olsun
ufff Aylin boşver cnm ilk onlar görsün, sonra sen de görüyosun nasılsa, üzme kendini bunun için. evde olsan dahi bunları ilk başkasının görme ihtimali var zaten
valla fasülyenin gazıyla olsa gerek hamile olmama rağmen ateşli geçti e kırmızı elbisenin de hakkını yememk lazım
hade ben çıkıyorum sizleri öpücüklere boğuyorum ii bakın kendinize emi
evvettttttttt kesınlestı
cuma gunu oglumla attalara gıdıyoruzzzzzzzzzzzz
...ve bu kadın oğlunun yanına gider...
7+6 hafta10.8 mm hihoyyyt
7+6 hafta10.8 mm hihoyyyt
Öyle uyuşuğumki bugün...
Hava kapalı bende kapalıyım... Elim kolum kalkmıyor yoruluyorum.Öğleden sonra ayşenurla beraber yatayım dedim ama ne mümkün yarım saat sonra saçımın yolunmasıyla uyandım.Gündüzleri hep yarımşar saat uyuyor.Geceleride 3 ten sonra kalkıp otursak o da oturacak kıvamda ....
Bugün başına tülbent örttüm çok komik geldi gözüme.Tv ünitesinin orda dizlerinin üzerinde ayakta durdu kalkmaya çalıştı korktum hemen yanına koştum düşer diye.Videosunu çektim emeklerken başında tülbentle.Babaya izletcem gelince.O minik totosunu sallaya sallaya mutfağa bastı gitti yerde kablo vardı onu çekiştirdi çöpe el atmaya çalıştı hemen oturdum üzerine çöp kapağının.Ah eh aaaah diye söylene söylene gitti geri salona...
Eeeeee sizde ne var ne yok varmı bugün yeni gelişmeler?
bizde görelim faceye at nolaar yaniÖyle uyuşuğumki bugün...
Hava kapalı bende kapalıyım... Elim kolum kalkmıyor yoruluyorum.Öğleden sonra ayşenurla beraber yatayım dedim ama ne mümkün yarım saat sonra saçımın yolunmasıyla uyandım.Gündüzleri hep yarımşar saat uyuyor.Geceleride 3 ten sonra kalkıp otursak o da oturacak kıvamda ....
Bugün başına tülbent örttüm çok komik geldi gözüme.Tv ünitesinin orda dizlerinin üzerinde ayakta durdu kalkmaya çalıştı korktum hemen yanına koştum düşer diye.Videosunu çektim emeklerken başında tülbentle.Babaya izletcem gelince.O minik totosunu sallaya sallaya mutfağa bastı gitti yerde kablo vardı onu çekiştirdi çöpe el atmaya çalıştı hemen oturdum üzerine çöp kapağının.Ah eh aaaah diye söylene söylene gitti geri salona...
Eeeeee sizde ne var ne yok varmı bugün yeni gelişmeler?
7+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?