- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.461
ben tabiki önce saglıklı sonra heeep bi kızım olsun isterdimOy maaşallah iki aylık olmuş kocaman olmuş kuzum.... Yerim ben onun mm lerini....
Ne hissediyorsun jale?Doktor neler önerdi emzirme konusunda karnındakinin gelişimi için beslenme konusunda?Birde ben çok inanırım ne geçti içinden cinsiyeti görür görmez?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz de cnmopuyorumnanaktan
yok cnm...cuma handeyle cevahirdeyiz gelsene dicem ama dilersen duymamış olabilirsin tabi
yok hayatım yoookkk gelmez o gelmezzzzzzz :dilcikar:naniknanik
7+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt
evet, zaten duymamış gibi yaptı, neyse ısrar etmeyelim. biz saat kaçta buluşuyoz Handecim?
canım bence erken bulusalım cunku, cuma gunu trafıgıne kalmıyım donustee
4 gibi ayrılırz, kacta blusalım
hava kapalı olunca cidden insana bi ağırlık çöküyor
yeni bi gelişme yok cnm
bizde görelim faceye at nolaar yani
emosummmm
:lepi::Saruboceq:
bu arada yazgı nın misafrleri ata ve şebnem
naaptılar acaba.
ben tabiki önce saglıklı sonra heeep bi kızım olsun isterdim
ama ultrasonda hissettiğim hep erkekti sempatiksalakcinni
7+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt
bence de erken buluşalım, zaten benim de büyük oğlan için 5'te evde olmam lazım. 11-12 gibi olsun mu?
vereliniortakEtrafımdaki sesler erkek desede ben hep kız hissettim........
Tamam canım koyarım ama çözünürlüğü çok iyi değil cep telefonunkiyle çektim.....
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tekrardan tebrikler cnm
Oy maaşallah iki aylık olmuş kocaman olmuş kuzum.... Yerim ben onun mm lerini....
Ne hissediyorsun jale?Doktor neler önerdi emzirme konusunda karnındakinin gelişimi için beslenme konusunda?Birde ben çok inanırım ne geçti içinden cinsiyeti görür görmez?
vereliniortak
olsun ben cözürüm onu:)
gozun aydın jalecımmm, allah bir avazda kurtarır insallahhh... :Saruboceq:
oyyy ardanın mm lik kardeşi cinsiyeti ne olacak acaba... hayırlısı süper bir haber bu sağlıkla kavuşursunuz inşallah...
canım 12 olsun, ben nımetı ararım , hasrette gelebılse keskebayanssulusmile
iyi akşamlar canlar.iki gündür sizden uzak kaldım.
bugün sevgili şebnem ve yakışıklı ata yı ağırladık.çok zevkliydi.yedik,içtik.muhabbet ettik,dertleştik.biz çok memnun kaldık umarım onlarıda memnun edebilmişizdir.geldikleri için teşekkür ediyoruz.çok resim yok çünkü ya ta uyudu ya Alp uyudu ya yemek yediler ya kudurdular derken buna pek vakit kalmadı.
sizlerde ne var ne yok?
ayy kızlar yanlış yazmışım 6+6 hafta olacaktı heyecandan heralde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?