2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben celdumm ama celduğum gibide cidiyrum ha pu iştenbi p.. anlamıyrum kocişle sevgi pıtırcığımı markete önderdim yemeklerde tamam 5 dk size bakem dedim napıyınız yafrularrrrr

ok 12'de ana girişte ollım o zaman

çok güzel geçmiştir eminim cnm, olan resimleri görelim bari:))

ay ben birinize teşekkür edip bu teşekkür edin ne işe yaradığını görmek istiyorum:))

ahanda teşekkür butonu sempatiksalakcinnine ki bu sen bana et ben sana meral imkaydirigubbakcemile5
tamam ilk fırsatta yüklüyorum canım.evet güzel geçti keşke sizde olsaydınız.

daha fazla tutamayacağım ağlıyorum hemde çok.
içim acıyor,çığlık atıyorum ama sesim çıkmıyor.
çıkayım ben iyisi mi?iyi hissetmiyorum,kimseyide üzmek istemiyorum.
bunlarıda yazmayacaktım ama paylaşacak bir siz varsınız.
üzgünüm.

Işte kızdımm yaaa ne buluşması ne buu hıı cuma günü olur mu hiç çalışan var burdaaaaa yaa bidee yazıyorlar utanmadann hıhhh küstümm size buluşun bakalım bizde cumartesi cevahirdeyizzz hıhhh
not: Ne b.. Yemeye gidecen ki taşınacan ama işte bi yerden eksik kalırmıyım 29 ekimde taşıyom evi bakalım ama ev şuanda tadilattaaaa yaa

yazgı canım benim hayırdır ne oldu ya offf içime kurt düşürdün cebinde yok bende arayamıyorumda bilmiyorumkismile

ne oldu canım yaaa

canım hayırdır inşallah nooldu yaa yazmazsan daha çok üzersin bizi

kızlar biz geldik çok güzel bir gün geçirdik herşey çok güzeldi :)

yazgının morali bozuk çünkü halası hasta ona üzülüyor
halası onun için çok önemli annesi gibi onun o yüzdende daha çok etkileniyo

özür dilerim kızlar hepinizden ama yazamayacak kadar kötüydüm.
şimdi yazayım evet Şebnem haklı sebep halam.
halam diyemem annem gibi anne yarım.okullarda bile velim annem değil halamdı.40 yaşında.
ve şimdi hasta.bugün öğrendikki kanser.çok zor yazması bile.
boğazında nödüller var kanserli.ameliyat olması gerekiyor,onların alınması lazım ve daha öncede aynı yerden ameliyat oldu.
ameliyat sonrasında da tedavi.
durum bu.şimdi bunu kabul etmesini bekliyor herkes.
hasta olduğu için üzgünüm,yanında olamadığım ve çaresiz olduğum için daha fazla acıyor canım.
böyle birşeyi buraya yazmak istemezdim,kimseyi üzmek değil niyetim,sakın böyle düşünmeyin.
ama dayanamadım paylaşacak birilerine ihtiyacım vardı,kusura bakmayın.

selam kızlar ben iki gündür giremedim hızınıza yetişip doğru düzgün takip de edemedim umarım her şey yolundadır

HAREEEEEET! ne zaman gitcen kız doktora git de hayırlısıyla kendi durumunu öğren, cengiz çözmüş sanırım meseleyi söyle artık bari de bir şey yapmaya hala niyetin varsa kendini ona göre değerlendir.

6+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt

gözünaydın :ecrin_bebek: Allah İSTEYEN herkese nasibetsn sengözlerimebaksanab

ay ben birinize teşekkür edip bu teşekkür edin ne işe yaradığını görmek istiyorum:))

Yazgıya teşekkür edip gördüm, başım göğe erdi:))

iyi içinde kalmamış kaydirigubbakcemile3

maşallah çok tatlılar ya opuyorumnanaktan

geçmiş olsun yazgı allah acil şifalar versin :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…