2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral pekı ben cevahırden beylıkduzune nasıl gıdecegım ?

cevahirin karşısından direkt otobüs var mı emin değilim ama taksimden çift katlı otobüs kalkıyor, taksime taksiyle geçip gidersin en kötü ihtimal

anamm yemiş Ata'yı resmen:)) çok şekerler

hayırdır inşallah dicem ama sanırım mesele halanmış. Allahım hayırlı şifalar versin inşallah cnm. hayatta herşey biz insanlar için. Rabbim taşıyamayaağımız yük vermesin, isyana götürmesin bizi

hehe bu ekstradan bi buluşma işte, çalışmayanlara özeldelikafadulden
kolay gelsin cnm

Allah şifasını versin inş.
Ata biraz dayak yemiş gibi duruyor ama:))

biz de çok güzel birgün geçirdik,sonunda kötü bir haberle sarsıldık ama.
ve bu güzel günlerin devamını istiyoruz.
yine gelmenizi çok isteriz.
bende pek resim yok şebnemcim.olanları koydum sendekileride sen koyarsın,birde senin ata ile resmin var,sormadan koymak istemedim,ekleyeyim mi?

Canım benim tabi ki paylaşacaksın.. Dertler paylaşıldıkça hafifler..
Hem biz burda ne işe yarıyoruz di mi..
Halana geçmiş olsun.. Sen de o da olumlu düşünün.. Kanseri yenen bi sürü insan var etrafta.. İnşallah tedavisinin sonucunda iyileşir... Dualarım sizinle Yazgıcım..

böyle demeyin kızlar yaa, elbette anlatacaksın, biz paylaşmak için burdayız:teselli:
ne denir bu durumda bilmiyorum, çok zor, şu an onun da morale ihtiyacı var ama, ona destek olun. allahım şifalar versin ona da tüm hastalara da inş.

Rabbim acil şifalar versin inşallah

geçmiş olsun yazgı allah acil şifalar versin :gitme:

çookk geçmiş olsun yaaa Allah acil şifalar versin:Saruboceq:

çok sağolun Allah ona şifa versin bizim başımızdan eksik etmesin.
yanında olsam tutsam elini belki hafifleyecek acım ama bu psikoloji ile ancak daha fazla üzerim.
ama iyileşecek,iyileşmek zorunda,daha Alp i büyütürken bana destek olacak.bunuda atlatacak,atlatması gerek.

Son düzenleme:
Ya yine tek tek alıntı yapamıyorum yazı tipim bööle mal gibi kaldı deliricem..
Kızlar sizleri ihmal ediyorum farkındayım ama iç sawaş weriorum..
Rabbim beni sınıyor we aldırırsam bu çocuğu jaleye we leventin eşi lenaya baktıkça içim acıyacak wicdan azabı duyacağım.. Doğsaydı bebeğim lena we jaleninki kadar olacaktı diye.. Yakın çewremde de aynı dönem hamilelerin olması berbat olacak jale we lenayla aramda 5 gün war sadece(((((
cengiz kürtaj olmamı istemiyor
bir kızım daha olsun oda beni sewsin diyip duruyor
olmaz diyorum istemiyorum bu şeklde olmaz ben hangisine yetişeyim elalemin elinde bi tanesi büyüyo 2.yide göz göre göre bu sıkıntıya sokamam diorum..
öyle deme günah yazık hisseder dio(( içim dahada parçalanıyo((((((
zaten mide bulantısından helak olmuş haldeyim
en son telefonda konuştuk çocuklarımız die bi kelime kullandı bnde hayır bizim bir kızımız war başka yok dedim hayır bi tane dahakızım gelicek yazın dedi( olmaz dedim bu şklde yapamam zorlama beni! Bırak beni azad et o zamn ewimde çocuklarıma bakayım yatayım dinleneyim yiyyeyim içeyim...
Bnde bütün gündür bunu dşünüyorum zaten dedii, bu işe bi çözüm bulmayı:)))
bnde tamam o zamn dedim 1 tane daha doğurcam:)))
öyle bile olsa çok kötü oldu zamanlma cerymin tercihi olmadı kardeş büyüyüp ona fikrini sormak isterdim karnıma dokunmasını kardeşinin doğumunu büyüdüğünde hatırlamasını isterdim((

bence de erken buluşalım, zaten benim de büyük oğlan için 5'te evde olmam lazım. 11-12 gibi olsun mu?
bnde gelcem nan
7+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt

yuhh ya 7+6mıııı emin misin jale???? Bu sta göre mi yoksa boyuta göre mi????

ekle canım sorun yok
buarada oğlum alp ten darbe aldı ama o işlem yapılırken bile kahkaha atıyordu :)

hasretçim inş. cengiz bir yolunu bulur sendde rahat edersin ama şunu bilki çok yorulacaksın seni çok zorlayacak bu bebek herşeye hazırlıklı ol

her işte vardır bir hayır be güzelim cengiz işi ciddiye alıp seni evinle başbaşa bırakırsa işin çok daha kolay olur, hayırlısı olsun :Saruboceq:

meralcim bugün yine konuşmuşsunuz
daha önce söylemiştim anne ve babanın kavga ettiği huzursuz bir evde büyüeceklerine annenin yanında mutlu ve sevgiyle büyüsünler ben sana ayrıl demiyorum hani derler ya ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin

yani ya kocanla arayı düzeltip mutlu olmaya ve çocuklarına huzurlu bir yuva kuracaksın yada ayrılıp onlarla mutlu huzurlu yaşayacaksın

ben ayrıldım çünkü o evde ata mutsuz olurdu ama şimdi o kadar mutlu ki kavga yok sürekli seviliyo o yüzden yüzü hep gülüyo evet babası yanında yok belki ilerde üzülücek ama öbür türlü hep sorunlu olucaktı onun için doğrusu buydu

kızlar bişey soracağım perde yaptırmak istiyorum ama salon için odada 2 pencere var küçük pencereler odada biraz küçük hem odayı boğmasın hemde büyük gözüksün nasıl bişey olur

canım halana ail şifalar diliyorum, kız nedemek bizi üzmek ben burda kaç gündür nası boğuyom insanları görmüyomusun:))))
canım kanser artık çözümsüz bir hastalık değil bebeğim, iyi bi hastanede iyi uzmanlarla halledilebilir, bak diosumn ameliyat olması lazım die olunca düzelir sıkma canını paşa oğlumuzuda germe annesi

yaw nasıl ısırmış o atayı öle yawrumun saçlarını koparış ********:)))) benim kızıma yapsaydıda alsaydı boyunun ölçüsünü bücür!

yaw noluyor alpime küfür yazdım *** koymuşlar noluyor yaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((
ne yazdım bilynmuuuuuu şrfsz yazım:)

off kızlar ya çok korkuyorum kendime hiçç güwenmiyorum
perişan olacağım ömrümden ömür gidecek
bide cengiz hapse falan düşerse tamam artık bittim ben(((
hergün biriniz gelip çocuklara bakacak artık:)

İçini ferah tut Hasret. Allah o çocuğu verdiyse kısmetini rızkını da verir.. İşlerini sana kolaylaştırır hiç merak etme..

kızlar bişey soracağım perde yaptırmak istiyorum ama salon için odada 2 pencere var küçük pencereler odada biraz küçük hem odayı boğmasın hemde büyük gözüksün nasıl bişey olur
Açık renk üzeri pullu katlamalı perde olabilir. Hem katlamalı olduğu için odayı boğmaz, hem de pullu olduğu için daha geniş gösterir bence.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz de cnmopuyorumnanaktan

yok cnm...cuma handeyle cevahirdeyiz gelsene dicem ama dilersen duymamış olabilirsin tabi

CADIARZU

7+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt

oy masallahhhhhhhhhh

yok hayatım yoookkk gelmez o gelmezzzzzzz :dilcikar:naniknanik

CADIARZU

ben celdumm ama celduğum gibide cidiyrum ha pu iştenbi p.. anlamıyrum kocişle sevgi pıtırcığımı markete önderdim yemeklerde tamam 5 dk size bakem dedim napıyınız yafrularrrrr

kıs sen bı alemsın

yf sen bi yere gidemezsin otur evinde yafruuuukaydirigubbakcemile3

CADIARZU

cok gecmıs olsun canım Allah acıl sıfalar versın ınsallah

ay senaryolara bak he cengız hapse gırer sen ona temız camasır goturursun sonram butun dukkanları ısletır gelıstırır hanım aga olursun
cerry de 3.yu hatırlar.
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…