2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasretcim canım yeni okudum hamile olduğunu malum oğlum 1. sınıfa başladığı için hep onunla ilgileniyorum k.k ya pek giremiyorum şayet ben senin yerinde olsaydım asla aldırmazdım bebeğimi hem büyük günahı var hemde cerenle beraber büyürler evet belki ilk zamanlar biraz çekersin ama ikiz gibi büyüyürler ayy çok heyecanlandım bizdemi yapsak bir tane daha benimde 1 tane olsaydı inan şimdi hemen yapardım...

jale merhaba
bir tane dahamı uslu bebiş geliyor hadi hayırlısı heyecanlısındır tekrar nasıl 2.ci bebeğe hamile kalmak

yazgıcığım Allah acil şifalar versin halana... yıpratma kendine bolca dua edelim hepimiz her şey iyi olacak inşallah...

hasret senin oğlun olacak bu defa içime öyle doğuyor nedense
:asigim:

jale merhaba
bir tane dahamı uslu bebiş geliyor hadi hayırlısı heyecanlısındır tekrar nasıl 2.ci bebeğe hamile kalmak

ayy Fulya inşallah bu da Arda'm gibi olur
heyecanla karışık inanamama durumu var şimdilik
biliyosun Arda aşılamayla oldu bu kendiliğinden olunca tuhaf geldi bana :))

hasret senin oğlun olacak bu defa içime öyle doğuyor nedense
:asigim:

Pinaaar benim neyim olacak :1rolleyes:

YAZGIM canım benim, çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin halacığına...
Umarım tez zamanda iyileşir, Allah devasız dert vermesin, Hasret'in de dediği gibi artık kanserin tedavisi var, zorlu bir süreç ama inşallah halacığın çok iyi bir şekilde atlatacak bu süreci...
Biz hep senin yanındayız, ne zaman istersen ara, elimden gelen her konuda yardımcı olurum...
Seni seviyorum canım benim :teselli:

ay ben birinize teşekkür edip bu teşekkür edin ne işe yaradığını görmek istiyorum:))

Meralcim ok o zaman cuma günü saat 12 de, ana giriş kapısında buluşuyoruz,Nimet'i ararım dedim ama bende telefonu yok, onun bilgisayarda bozulmuş internete de giremiyor, acaba kimsede var mı Nimet'in telefonu ?

Pinaaar benim neyim olacak :1rolleyes:

seninde kızın olacak gibi geldi içime hemen ama biraz huylu olacak o Arda gibi sakin olmayacak zannımca

sempatiksalakcinni

sağlıkla gelsin kuzular ayyy size özendim yaa ne güzel siz doğurduğunuz dönemlerde bende hamile kalmayı istiyorum inşallah
delikafadulden

ayy inşallah kızım olur ama akıllı olsun Yarabbiiiiim
kendim için kız istiyorum ama oğluma arkadaş olması için bi yandan da erkek istiyorum hayırlı sağlıklı olsun da gerisi boşş
aa ne güzel yaa inşallah istediğin gibi olur

ah yazgım..hem okudum hem agladım hemde aynı ameliyatı 3 sene önce gecirmiş olan annem için de korktum acıkcası..
Anneminkide guatrında nodüldü ve aldrdı..
Okadar iyi anlıorum ki..
Neolur destek olun ona..şu anda aglıorum inan................
Hastalıgı veren yüce rabbim saglıgıda verir..dualarım onunla ve tüm hastalarla..
Allah ım kimseye caresiz hastalık vermesin..

allah ım önce saglık sıhhat versin bize ve ailemize yakınlarımıza tüm insanlığa..
gercekten dünya işlerine okadar kaptırıyoruz ki cogu zaman..
yarın neolucagımızın belli olmadıgı şu yalan dünyada ALLAH a olan ibadetimiz i bile yerine getiremioruz..ya da getirmioruz..

gel gel iyi olur
ben anlamadım şimdi sen Cengize söyledin mi yoksa sadece mide bulantıları nedeniyle şüphesi mi var?
kızım niye aklına hep kötü senaryolar geliyor??

anlıyorum cnm haklısın. ama bizde kavga gürültü falan yok yani. sadece pek muhatap olmama durumu var

kızlar bişey soracağım perde yaptırmak istiyorum ama salon için odada 2 pencere var küçük pencereler odada biraz küçük hem odayı boğmasın hemde büyük gözüksün nasıl bişey olur

cnm yeni trend ip perdeler, güzel,şık ve ferah duruyor

tamam cnm. Hasret Nimetin telini bana gönder anacım:))

walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.

günaydın anneler ....

dün kızımın üstünde kara bulutlar dolanıyordu ... biliyorsunuz sabah düşmüştü yataktan sonra tekrar kafasını vrmuş biryere akşam annem biraz dolaştıralım dedi çıktık biraz ilerde pazar kuruluyor hemde oraya uğrarız dedik.. demez olaydık .. pazar bırandalarının üstündeki fazla su birden kızımın üzerine döküldü arabasının içinde kuzucum buz gibi su birden tepeden boşalınca neye uğradığını şaşırdı... içim hala sızlıyor .. ne yapacağımı şaşırdım çok şükür yanımda yedek kıyafet vardı hemen değiştirdim ve aldım koştura koştura eve geldim ... tabi korkudan kuzum dün akşamdan beri kimseye gitmiyor kucağımdan ayrılmıyordu birde kolu bazı ani hareketlerde acıyor sanırım ağlıyor çünki ... kırık çıkık gibi değil her hareketi yapıyor ama düşünce canı acımış belli.. sabah annemde kalmak istemedi kucağımdan inmedi .. uyutup kaçtım ....

burcu hadi gel kaf kafaya ağlayalım bende artık çalışmak istemiyorum ama hayat ne getirir ilerde bilemediğimden kendimi hep mecbur hissediyorum... mesleğimi bırakıp bir kere bu işe girdim pişmanlıklarım çok oldu o yüzden şimdi tekrarından korkuyorum yoksa bir dakika durmaz bebeğimin yanında yatar korkularını dindirirdim kuzumun... mafoldumbensenağlama

walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.[/QUOTE]

Günaydın herkese
Meral hangi her zorluğa rağmen?? Jale nin varlığı yokluğu belli olmayan kendi kendine uyuyup uyanıp yine uyuyabilen bi çocuğu var :) sen bizimkilerle karıştırdın herhal Arda yı, onun yerinde kim olsa 2. yi böyle hevesli ister
Yazgı çok geçmiş olsun, nodül falan diyosun eğer tiroid kanseri ise hiç korkma üzme kendini,benim görümcem de atlattı hatta kemoterapi bile yapılmadan, en basit kanser cinsi sayılıyor o artık, hatta Arzum Onan da atlattı

Günaydın Fatma,
Evet Selin için çok kötü birgün olmuş sen de okusaydın kızını bol bol, hiç aklıma gelmezdi şahsen böyle bi kaza olup suların döküleceği, neyse Allah beterinden korusun kızını, üzme kendini hepimiz mecburuz bi şekilde çalışmaya, iyi şeyler düşün bugün, kızının her ihtiyacını alabiliyorsun bu sayede onu düşün...

Günaydın,

Yazgıcım, halana çok çok geçmiş olsun, üzülmemeye çalış, onun en çok ihtiyacı olan şey moral şimdi, atlatacaktır canımcım, kalbini ferah tut...
Jale, tekrar hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. 2011 Haziran annelerine gidip bizi unutma ama :)
Fatoşcum, dağıttın sabah sabah beni yaa... Çok üzüldüm, ne büyük şanssızlık olmuş Selin'ime, Allah beterinden saklasın. İyi ki daha tehlikeli bişey gelmedi başınıza, pazarda. Valla maddi kaygıların yoksa, çalışma diyecem ben her zamanki gibi, ama var biliyorum. Üzülme, bebek o daha, bugün öğlene kadar unutur dün olanları. Senin kalbin acır biraz, ona da yapacak bişey yok, onunla yaşamaya alışıyor insan
Bu sabah 6 gibi uyandı Doruk, yanıma aldım emzirdim, tekrar uyudu. Uykuya dalarken de elini boynuma atıverdi. Kalkamadım yanından, 1 saat uyuduk öyle beraber. Sonuç, işe geç kaldım ama olsun, o 1 saat herşeye değer valla :asigim:

Son düzenleme:
6+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt
ayy minicikopuyorumnanaktan karnımda canlı bir miniğin olmasını özlüyorum galiba tabi mide bulantılarını hiç özlemiyorum:1no2:
abbooo bu ne kız kavgasımı acep niye birbirlerini yiyolar bu minik adamlarkaydirigubbakcemile3 maaşallah çok tatlılar

canım çok geçmiş olsun, ayrıca burda hep güzel şeylerdenmi bahsetmek gerekiyo dertleşemedikten sonra arkadaşlığın ne anlamı var:teselli: Rabbim tez zamanda şifa versin annene:Saruboceq:
selam kızlar ben iki gündür giremedim hızınıza yetişip doğru düzgün takip de edemedim umarım her şey yolundadır
canım özlettin kendiniopuyorumnanaktan

inşallah istediğin gibi olur canım:Saruboceq:

biz kendi çocuklarımıza bakamıyoz başkalarının elinde büyüyokaydirigubbakcemile3 şaka biyana imkan olsa bakardım ben, aboo 3 çocuk birden kreş gibi korktum şimdikaydirigubbakcemile3

Bugünün il günaydını benden olsun, herkese kocaman bi Günaydın
günaydın canım hayırdır sen bu saatte girmezdin, anlaşılan eymen paşa uyutmadı yinea.s

çok üzüldüm canım talihsizlik işte sıkma canını. dua okusun annen bol bol dur bende okuyim burdan:Saruboceq:

canım mevlam acil şifalar versin inşallah ... öncelikle şunu söyliyeyim bahsettiğin kanser cinsi çok korkulacak gibi değil çünki bunun tedavisi var. ikinciside rabbim ömür verdikten sonra kişi moralini yüksek tutup iyileşmeye inandıktan sonra etrafındakiler nuna inandıktan sonra kanser yenilmeyecek bir hastalık değil annem 9 yıl önce atlattı mol gebelik hiç bilinmiyordu o zamnalar akciğerle rahim arasında gelişen bir kanser ve ilerlemişti çünki yanlış tehşişler koydular önce sonunda zeynepkamilde bir doktor anladı hastalığı tam tedavisi yok ama diye başladı ve annem üzerinde test tedavi uygulandı diyebilirim o derece çok ağırdı durumu kaç sefer bu gece hazır olun dedi doktor ben dershaneye gidiyordum düşün 2 yaşında bir kardeşim vardı her akşam hastanenin bahçesine götürürdük annem onu balkondan görsün diye ama hepimiz öyle inandık öyle dua ettik ki rabbim kabul etti ve annemi kardeşimden ayırmadı bizden ayırmadı ... sende çok dua et bahsettiğin benim anlattığımın yanında çok ufak kalır ...

veeee şuan annem üst katta selinle koyun koyuna uyuyorlar :lepi: :lepi: :lepi: mevlam halana sağlık versin ve aynı mutluluğu sizede yaşatsın ... dualarınızı ve iyileşeceğine dair inancınızı asla yitirmeyin onada hep moral verin... :lepi::lepi:

aa birde yanında herkes güzel şeylerden bahsetsin... trafik kazası bile izletmeyin asla üzülmesin ....

canım yaa ne zor şeyler yaşamışsın ama sonu iyi bitmiş. mutlu sonlara bayılırım inşallah yazgının anneside en kısa zamanda mutlu sona kavuşuropuyorumnanaktan

ayy bu arada herkese günaydın kızlar bugün çok mutluyum çünkü ankaradan ablamlar gelcek:asigim: yeğenimi çok özlemiştimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…