- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.521
off kızlar ya çok korkuyorum kendime hiçç güwenmiyorum
perişan olacağım ömrümden ömür gidecek
bide cengiz hapse falan düşerse tamam artık bittim ben(((
hergün biriniz gelip çocuklara bakacak artık:)
yuhh ya 7+6mıııı emin misin jale???? Bu sta göre mi yoksa boyuta göre mi????
jale merhaba
bir tane dahamı uslu bebiş geliyor hadi hayırlısı heyecanlısındır tekrar nasıl 2.ci bebeğe hamile kalmak
hasret senin oğlun olacak bu defa içime öyle doğuyor nedense :asigim:
özür dilerim kızlar hepinizden ama yazamayacak kadar kötüydüm.
şimdi yazayım evet Şebnem haklı sebep halam.
halam diyemem annem gibi anne yarım.okullarda bile velim annem değil halamdı.40 yaşında.
ve şimdi hasta.bugün öğrendikki kanser.çok zor yazması bile.
boğazında nödüller var kanserli.ameliyat olması gerekiyor,onların alınması lazım ve daha öncede aynı yerden ameliyat oldu.
ameliyat sonrasında da tedavi.
durum bu.şimdi bunu kabul etmesini bekliyor herkes.
hasta olduğu için üzgünüm,yanında olamadığım ve çaresiz olduğum için daha fazla acıyor canım.
böyle birşeyi buraya yazmak istemezdim,kimseyi üzmek değil niyetim,sakın böyle düşünmeyin.
ama dayanamadım paylaşacak birilerine ihtiyacım vardı,kusura bakmayın.
daha fazla tutamayacağım ağlıyorum hemde çok.
içim acıyor,çığlık atıyorum ama sesim çıkmıyor.
çıkayım ben iyisi mi?iyi hissetmiyorum,kimseyide üzmek istemiyorum.
bunlarıda yazmayacaktım ama paylaşacak bir siz varsınız.
üzgünüm.
ay ben birinize teşekkür edip bu teşekkür edin ne işe yaradığını görmek istiyorum:))
Pinaaar benim neyim olacak :1rolleyes:
seninde kızın olacak gibi geldi içime hemen ama biraz huylu olacak o Arda gibi sakin olmayacak zannımca
sempatiksalakcinni
sağlıkla gelsin kuzular ayyy size özendim yaa ne güzel siz doğurduğunuz dönemlerde bende hamile kalmayı istiyorum inşallah delikafadulden
Içim acıyor,çığlık atıyorum ama sesim çıkmıyor.
Bunlarıda yazmayacaktım ama paylaşacak bir siz varsınız.
üzgünüm.
Ya yine tek tek alıntı yapamıyorum yazı tipim bööle mal gibi kaldı deliricem..
Kızlar sizleri ihmal ediyorum farkındayım ama iç sawaş weriorum..
Rabbim beni sınıyor we aldırırsam bu çocuğu jaleye we leventin eşi lenaya baktıkça içim acıyacak wicdan azabı duyacağım.. Doğsaydı bebeğim lena we jaleninki kadar olacaktı diye.. Yakın çewremde de aynı dönem hamilelerin olması berbat olacak jale we lenayla aramda 5 gün war sadece(((((
cengiz kürtaj olmamı istemiyor
bir kızım daha olsun oda beni sewsin diyip duruyor
olmaz diyorum istemiyorum bu şeklde olmaz ben hangisine yetişeyim elalemin elinde bi tanesi büyüyo 2.yide göz göre göre bu sıkıntıya sokamam diorum..
öyle deme günah yazık hisseder dio(( içim dahada parçalanıyo ((((((
zaten mide bulantısından helak olmuş haldeyim
en son telefonda konuştuk çocuklarımız die bi kelime kullandı bnde hayır bizim bir kızımız war başka yok dedim hayır bi tane dahakızım gelicek yazın dedi( olmaz dedim bu şklde yapamam zorlama beni! Bırak beni azad et o zamn ewimde çocuklarıma bakayım yatayım dinleneyim yiyyeyim içeyim...
Bnde bütün gündür bunu dşünüyorum zaten dedii, bu işe bi çözüm bulmayı:)))
bnde tamam o zamn dedim 1 tane daha doğurcam:)))
öyle bile olsa çok kötü oldu zamanlma cerymin tercihi olmadı kardeş büyüyüp ona fikrini sormak isterdim karnıma dokunmasını kardeşinin doğumunu büyüdüğünde hatırlamasını isterdim((
bnde gelcem nan
yuhh ya 7+6mıııı emin misin jale???? Bu sta göre mi yoksa boyuta göre mi????
meralcim bugün yine konuşmuşsunuz
daha önce söylemiştim anne ve babanın kavga ettiği huzursuz bir evde büyüeceklerine annenin yanında mutlu ve sevgiyle büyüsünler ben sana ayrıl demiyorum hani derler ya ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin
yani ya kocanla arayı düzeltip mutlu olmaya ve çocuklarına huzurlu bir yuva kuracaksın yada ayrılıp onlarla mutlu huzurlu yaşayacaksın
ben ayrıldım çünkü o evde ata mutsuz olurdu ama şimdi o kadar mutlu ki kavga yok sürekli seviliyo o yüzden yüzü hep gülüyo evet babası yanında yok belki ilerde üzülücek ama öbür türlü hep sorunlu olucaktı onun için doğrusu buydu
kızlar bişey soracağım perde yaptırmak istiyorum ama salon için odada 2 pencere var küçük pencereler odada biraz küçük hem odayı boğmasın hemde büyük gözüksün nasıl bişey olur
YAZGIM canım benim, çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin halacığına...
Umarım tez zamanda iyileşir, Allah devasız dert vermesin, Hasret'in de dediği gibi artık kanserin tedavisi var, zorlu bir süreç ama inşallah halacığın çok iyi bir şekilde atlatacak bu süreci...
Biz hep senin yanındayız, ne zaman istersen ara, elimden gelen her konuda yardımcı olurum...
Seni seviyorum canım benim :teselli:
Meralcim ok o zaman cuma günü saat 12 de, ana giriş kapısında buluşuyoruz,Nimet'i ararım dedim ama bende telefonu yok, onun bilgisayarda bozulmuş internete de giremiyor, acaba kimsede var mı Nimet'in telefonu ?
seninde kızın olacak gibi geldi içime hemen ama biraz huylu olacak o Arda gibi sakin olmayacak zannımca
sempatiksalakcinni
sağlıkla gelsin kuzular ayyy size özendim yaa ne güzel siz doğurduğunuz dönemlerde bende hamile kalmayı istiyorum inşallah delikafadulden
ayy minicikopuyorumnanaktan karnımda canlı bir miniğin olmasını özlüyorum galiba tabi mide bulantılarını hiç özlemiyorum:1no2:6+6 hafta 10.8 mm hihoyyyt
abbooo bu ne kız kavgasımı acep
içim acıyor,çığlık atıyorum ama sesim çıkmıyor.
bunlarıda yazmayacaktım ama paylaşacak bir siz varsınız.
üzgünüm.
halam diyemem annem gibi anne yarım.okullarda bile velim annem değil halamdı.40 yaşında.
boğazında nödüller var kanserli.ameliyat olması gerekiyor,onların alınması lazım ve daha öncede aynı yerden ameliyat oldu.
hasta olduğu için üzgünüm,yanında olamadığım ve çaresiz olduğum için daha fazla acıyor canım.
böyle birşeyi buraya yazmak istemezdim,kimseyi üzmek değil niyetim,sakın böyle düşünmeyin.
canım özlettin kendiniopuyorumnanaktanselam kızlar ben iki gündür giremedim hızınıza yetişip doğru düzgün takip de edemedim umarım her şey yolundadır
inşallah istediğin gibi olur canım:Saruboceq:Ya yine tek tek alıntı yapamıyorum yazı tipim bööle mal gibi kaldı deliricem..
Kızlar sizleri ihmal ediyorum farkındayım ama iç sawaş weriorum..
Rabbim beni sınıyor we aldırırsam bu çocuğu jaleye we leventin eşi lenaya baktıkça içim acıyacak wicdan azabı duyacağım.. Doğsaydı bebeğim lena we jaleninki kadar olacaktı diye.. Yakın çewremde de aynı dönem hamilelerin olması berbat olacak jale we lenayla aramda 5 gün war sadece(((((
cengiz kürtaj olmamı istemiyor
bir kızım daha olsun oda beni sewsin diyip duruyor
olmaz diyorum istemiyorum bu şeklde olmaz ben hangisine yetişeyim elalemin elinde bi tanesi büyüyo 2.yide göz göre göre bu sıkıntıya sokamam diorum..
öyle deme günah yazık hisseder dio(( içim dahada parçalanıyo ((((((
zaten mide bulantısından helak olmuş haldeyim
en son telefonda konuştuk çocuklarımız die bi kelime kullandı bnde hayır bizim bir kızımız war başka yok dedim hayır bi tane dahakızım gelicek yazın dedi( olmaz dedim bu şklde yapamam zorlama beni! Bırak beni azad et o zamn ewimde çocuklarıma bakayım yatayım dinleneyim yiyyeyim içeyim...
Bnde bütün gündür bunu dşünüyorum zaten dedii, bu işe bi çözüm bulmayı:)))
bnde tamam o zamn dedim 1 tane daha doğurcam:)))
öyle bile olsa çok kötü oldu zamanlma cerymin tercihi olmadı kardeş büyüyüp ona fikrini sormak isterdim karnıma dokunmasını kardeşinin doğumunu büyüdüğünde hatırlamasını isterdim((
biz kendi çocuklarımıza bakamıyoz başkalarının elinde büyüyokaydirigubbakcemile3 şaka biyana imkan olsa bakardım ben, aboo 3 çocuk birden kreş gibi korktum şimdikaydirigubbakcemile3off kızlar ya çok korkuyorum kendime hiçç güwenmiyorum
perişan olacağım ömrümden ömür gidecek
bide cengiz hapse falan düşerse tamam artık bittim ben(((
hergün biriniz gelip çocuklara bakacak artık:)
günaydın canım hayırdır sen bu saatte girmezdin, anlaşılan eymen paşa uyutmadı yinea.sBugünün il günaydını benden olsun, herkese kocaman bi Günaydın
günaydın anneler ....
dün kızımın üstünde kara bulutlar dolanıyordu ... biliyorsunuz sabah düşmüştü yataktan sonra tekrar kafasını vrmuş biryere akşam annem biraz dolaştıralım dedi çıktık biraz ilerde pazar kuruluyor hemde oraya uğrarız dedik.. demez olaydık .. pazar bırandalarının üstündeki fazla su birden kızımın üzerine döküldü arabasının içinde kuzucum buz gibi su birden tepeden boşalınca neye uğradığını şaşırdı... içim hala sızlıyor .. ne yapacağımı şaşırdım çok şükür yanımda yedek kıyafet vardı hemen değiştirdim ve aldım koştura koştura eve geldim ... tabi korkudan kuzum dün akşamdan beri kimseye gitmiyor kucağımdan ayrılmıyordu birde kolu bazı ani hareketlerde acıyor sanırım ağlıyor çünki ... kırık çıkık gibi değil her hareketi yapıyor ama düşünce canı acımış belli.. sabah annemde kalmak istemedi kucağımdan inmedi .. uyutup kaçtım ....
burcu hadi gel kaf kafaya ağlayalım bende artık çalışmak istemiyorum ama hayat ne getirir ilerde bilemediğimden kendimi hep mecbur hissediyorum... mesleğimi bırakıp bir kere bu işe girdim pişmanlıklarım çok oldu o yüzden şimdi tekrarından korkuyorum yoksa bir dakika durmaz bebeğimin yanında yatar korkularını dindirirdim kuzumun... mafoldumbensenağlama
yaz34 kullanıcısından alıntı
canım mevlam acil şifalar versin inşallah ... öncelikle şunu söyliyeyim bahsettiğin kanser cinsi çok korkulacak gibi değil çünki bunun tedavisi var. ikinciside rabbim ömür verdikten sonra kişi moralini yüksek tutup iyileşmeye inandıktan sonra etrafındakiler nuna inandıktan sonra kanser yenilmeyecek bir hastalık değil annem 9 yıl önce atlattı mol gebelik hiç bilinmiyordu o zamnalar akciğerle rahim arasında gelişen bir kanser ve ilerlemişti çünki yanlış tehşişler koydular önce sonunda zeynepkamilde bir doktor anladı hastalığı tam tedavisi yok ama diye başladı ve annem üzerinde test tedavi uygulandı diyebilirim o derece çok ağırdı durumu kaç sefer bu gece hazır olun dedi doktor ben dershaneye gidiyordum düşün 2 yaşında bir kardeşim vardı her akşam hastanenin bahçesine götürürdük annem onu balkondan görsün diye ama hepimiz öyle inandık öyle dua ettik ki rabbim kabul etti ve annemi kardeşimden ayırmadı bizden ayırmadı ... sende çok dua et bahsettiğin benim anlattığımın yanında çok ufak kalır ...
veeee şuan annem üst katta selinle koyun koyuna uyuyorlar :lepi: :lepi: :lepi: mevlam halana sağlık versin ve aynı mutluluğu sizede yaşatsın ... dualarınızı ve iyileşeceğine dair inancınızı asla yitirmeyin onada hep moral verin... :lepi::lepi:
aa birde yanında herkes güzel şeylerden bahsetsin... trafik kazası bile izletmeyin asla üzülmesin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?