- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.541
ayy bu arada herkese günaydın kızlarbugün çok mutluyum çünkü ankaradan ablamlar gelcek:asigim: yeğenimi çok özlemiştimŞeniz
canım yaa ne zor şeyler yaşamışsın ama sonu iyi bitmiş. mutlu sonlara bayılırım inşallah yazgının anneside en kısa zamanda mutlu sona kavuşuropuyorumnanaktan
Günaydın,
Yazgıcım, halana çok çok geçmiş olsun, üzülmemeye çalış, onun en çok ihtiyacı olan şey moral şimdi, atlatacaktır canımcım, kalbini ferah tut...
Jale, tekrar hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. 2011 Haziran annelerine gidip bizi unutma ama :)
Fatoşcum, dağıttın sabah sabah beni yaa... Çok üzüldüm, ne büyük şanssızlık olmuş Selin'ime, Allah beterinden saklasın. İyi ki daha tehlikeli bişey gelmedi başınıza, pazarda. Valla maddi kaygıların yoksa, çalışma diyecem ben her zamanki gibi, ama var biliyorum. Üzülme, bebek o daha, bugün öğlene kadar unutur dün olanları. Senin kalbin acır biraz, ona da yapacak bişey yok, onunla yaşamaya alışıyor insan
Bu sabah 6 gibi uyandı Doruk, yanıma aldım emzirdim, tekrar uyudu. Uykuya dalarken de elini boynuma atıverdi. Kalkamadım yanından, 1 saat uyuduk öyle beraber. Sonuç, işe geç kaldım ama olsun, o 1 saat herşeye değer valla :asigim:
Günaydın Fatma,
Evet Selin için çok kötü birgün olmuş sen de okusaydın kızını bol bol, hiç aklıma gelmezdi şahsen böyle bi kaza olup suların döküleceği, neyse Allah beterinden korusun kızını, üzme kendini hepimiz mecburuz bi şekilde çalışmaya, iyi şeyler düşün bugün, kızının her ihtiyacını alabiliyorsun bu sayede onu düşün...
günaydın kızlar klavyem yapıldı nihayet özledim sizleri yaa..
Ama hiç havamda deilim ablam emlakcı mabındaki dolandırıcıya 35 tl kaptırdı.
Durumlarıda iyi deil hep borç almıştıki ev alsın.düşündükce başım agrıyo
geçmiş baya uzamış bana özetlermisiniz kısaca.
Yagız yine aynı balgam devm edyio
dr öksürük şurubu kullan 1 hafta sonra getir tekrar bakalım dedi..
canımsınn opuyorumnanaktan
ayy ne biliyim yalan gibi geliyo :)) ama sabahki bulantım gerçekliğin kanıtı gibiydi
Arda'da hiç bulanmamıştım
doktor emzirmeyi bırakmamı söyledi ama en azından 8 ayını doldursun öyle keserim
valla içimden kız geçiyo hep ama sağlıklı versin de Rabbim farketmez
ama hiç havamda deilim ablam emlakcı mabındaki dolandırıcıya 35 tl kaptırdı.
durumlarıda iyi deil hep borç almıştıki ev alsın.düşündükce başım agrıyo
yagız yine aynı balgam devm edyio
özür dilerim kızlar hepinizden ama yazamayacak kadar kötüydüm.
şimdi yazayım evet Şebnem haklı sebep halam.
halam diyemem annem gibi anne yarım.okullarda bile velim annem değil halamdı.40 yaşında.
ve şimdi hasta.bugün öğrendikki kanser.çok zor yazması bile.
boğazında nödüller var kanserli.ameliyat olması gerekiyor,onların alınması lazım ve daha öncede aynı yerden ameliyat oldu.
ameliyat sonrasında da tedavi.
durum bu.şimdi bunu kabul etmesini bekliyor herkes.
hasta olduğu için üzgünüm,yanında olamadığım ve çaresiz olduğum için daha fazla acıyor canım.
böyle birşeyi buraya yazmak istemezdim,kimseyi üzmek değil niyetim,sakın böyle düşünmeyin.
ama dayanamadım paylaşacak birilerine ihtiyacım vardı,kusura bakmayın.
Ya yine tek tek alıntı yapamıyorum yazı tipim bööle mal gibi kaldı deliricem..
Kızlar sizleri ihmal ediyorum farkındayım ama iç sawaş weriorum..
Rabbim beni sınıyor we aldırırsam bu çocuğu jaleye we leventin eşi lenaya baktıkça içim acıyacak wicdan azabı duyacağım.. Doğsaydı bebeğim lena we jaleninki kadar olacaktı diye.. Yakın çewremde de aynı dönem hamilelerin olması berbat olacak jale we lenayla aramda 5 gün war sadece(((((
cengiz kürtaj olmamı istemiyor
bir kızım daha olsun oda beni sewsin diyip duruyor
olmaz diyorum istemiyorum bu şeklde olmaz ben hangisine yetişeyim elalemin elinde bi tanesi büyüyo 2.yide göz göre göre bu sıkıntıya sokamam diorum..
öyle deme günah yazık hisseder dio(( içim dahada parçalanıyo ((((((
zaten mide bulantısından helak olmuş haldeyim
en son telefonda konuştuk çocuklarımız die bi kelime kullandı bnde hayır bizim bir kızımız war başka yok dedim hayır bi tane dahakızım gelicek yazın dedi( olmaz dedim bu şklde yapamam zorlama beni! Bırak beni azad et o zamn ewimde çocuklarıma bakayım yatayım dinleneyim yiyyeyim içeyim...
Bnde bütün gündür bunu dşünüyorum zaten dedii, bu işe bi çözüm bulmayı:)))
bnde tamam o zamn dedim 1 tane daha doğurcam:)))
öyle bile olsa çok kötü oldu zamanlma cerymin tercihi olmadı kardeş büyüyüp ona fikrini sormak isterdim karnıma dokunmasını kardeşinin doğumunu büyüdüğünde hatırlamasını isterdim((
bnde gelcem nan
yuhh ya 7+6mıııı emin misin jale???? Bu sta göre mi yoksa boyuta göre mi????
meralcim bugün yine konuşmuşsunuz
daha önce söylemiştim anne ve babanın kavga ettiği huzursuz bir evde büyüeceklerine annenin yanında mutlu ve sevgiyle büyüsünler ben sana ayrıl demiyorum hani derler ya ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin
yani ya kocanla arayı düzeltip mutlu olmaya ve çocuklarına huzurlu bir yuva kuracaksın yada ayrılıp onlarla mutlu huzurlu yaşayacaksın
ben ayrıldım çünkü o evde ata mutsuz olurdu ama şimdi o kadar mutlu ki kavga yok sürekli seviliyo o yüzden yüzü hep gülüyo evet babası yanında yok belki ilerde üzülücek ama öbür türlü hep sorunlu olucaktı onun için doğrusu buydu
yazgıcığım Allah acil şifalar versin halana... yıpratma kendine bolca dua edelim hepimiz her şey iyi olacak inşallah...
hasret senin oğlun olacak bu defa içime öyle doğuyor nedense :asigim:
ayy Fulya inşallah bu da Arda'm gibi olur
heyecanla karışık inanamama durumu var şimdilik
biliyosun Arda aşılamayla oldu bu kendiliğinden olunca tuhaf geldi bana :))
Pinaaar benim neyim olacak :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?