2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler;
Gece baktım buraya Yazgının yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı.Yazgı geçmiş olsun canım üzülme Dualarımız Halan'la ....
Alp ve Ata'nın resimlerine bayıldım kanka oldular
Fatma çok ama çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız ....
Hasret'i rüyamda gördüm onun yanına ziyarete gitmişiz Ceren yürüyor banklar var onların tepesine çıkıyor hiç biryere tutunmadan yürüyordu yawrum ....Hayır olsun

aaaa birde güzel bir haber vereyim

eşime iki tane transfer teklifi gelmiş :lepi: biri müsiad yeri çok uzak olduğu için vazgeçti görüşmeye bile gitmedi

diğeride imarbankası kıbrıs onuda istemedi kıbrısta ne işimiz var dedik

şimdi bunun güzel tarafı ne derseniz eşimin askerlik sonrası kısa sürede eski performansına kavuşması ve geleceğe dair güzel ümitlere hayallere vesile oldu :lepi:

çalıştığı şirkette medyada duymuşsunuzdur hani 147 kişiyi birden işten çıkardılar o şirket burda yazmayayım eşim için yöneticisi ondan vazgeçemem demiş asistanı anlatmış maşşalah dedim kaşıdım totosunu :lepi: :lepi:

ilerde oda yönetici olurda ben çalışmam belki :Saruboceq:

bana diyorki piyangodan para çıksa sana porsche cayenne alsam bile gene onunla gidersin vezneye şöför boş boş oturur sen çalışırsın dimi laelaelaelaelae eskiden di şekerim o valla dün itibariyle asla çalışmam sgk mı ödesin kimse tutamaz beni burda alsınlar başlarına çalsınlar lülülülülülü lülülülülülü

ayy bu arada herkese günaydın kızlar bugün çok mutluyum çünkü ankaradan ablamlar gelcek:asigim: yeğenimi çok özlemiştimŞeniz

:lepi: şimdiden iyi yolculuklar diyelim o zaman onlara ve tabi sanada gözün aydın diyorum canım... yaşasın meleğinle ne güzel oynarlar şimdi ):):)

canım yaa ne zor şeyler yaşamışsın ama sonu iyi bitmiş. mutlu sonlara bayılırım inşallah yazgının anneside en kısa zamanda mutlu sona kavuşuropuyorumnanaktan

evet mevlam her konuda güzel sonlar yaşatsın hepimize inşallah... :lepi:

boşver işiiii o kuzuyla öyle uyumuşsun ya bundan büyük iş mi olur sallaaa hihoyyyt:teytey::teytey::dance:

valla benimd hiç aklıma gelmezdi amin canım hemde hepimiz topluca kaç kez okuduk kuzumu ... valla aynen öyle gün gelecek belkide sen enden arkadaşlarımın annesi gibi çalışmıyorsun diyecek ne bileyim hem hep veznede olacak değilim ya kısmet belki kendi işimi kuracağım aklımda fikirler var valla ... kısmet şekerim...

Dün rahat günümdü sitede biraz mesajlaştım ana siteyi bakıma aldılar. KK'nın bana kastı mı var ne.

Yazgı Allah halana sağlık sıhhate versin. Desteğinizle iyileşir inşallah. Alp ile Ata da çok güzel çıkmışlar. İkisi de çok şirin.

Hasret gözün aydın sanırım pürüzler kalkıyor.

Jalecim Allah gönlüne göre versin. Öncelikle Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin.

Fatma çok geçmiş olsun ya. Hakikaten ne talihsiz günmüş dün. Zavallı yavrum korkar elbette. Selin için okudum annesi inşAllah başka sıkıntı yaşamaz.

Meral, Hande burnumun dibine geliyorsunuz ama cuma günü geliyorsunuz. Ben yine katılamıyorum size. Sümeyra haklı siz şimdi çalışan çalışmayan ayrımı yapıyorsunuz. Madem Cevahire gelecektiniz Cumartesi gelseydiniz yaf..

günaydınlar hepinizeee
YAZGICIM çok geçmiş olsun halanın bi an önce iyleşmesini umarım moral çok önemli biiyosun sen güçlü ol yanında olamıyorum diyosun ama sık sık ararsın sesinden alır o umudunu merak etme sen:Saruboceq:
HASRET doğur doğur haziranda doğum için de gelirim istanbula hem üzülme bak bebeğe bakan eltim 4 aylıkken bebeği 2 ye hamile kalmış çocuklar ikiz gibi ööle iyi anlaşıyolar ki biri kız biri erkek ama ayrılamıyolar nası koruyolar birbirlerini görsen ben kardeşimle bu kadar ii anlaşamıyorum hatta onlara bakınca ara vermeden bende bi tane yapsam m die düşünüyorum yane üzme kendini her işte bi hayır vardır
JALECİM çok tebrik ediyorum büyümüş te üstelik ufaklık hayırlısıyla bi avazda kurtulursun inş.
FATMA üzme kendini kaza bu nerde ne zaman nası olacağı belli olmuyo bende hergün çalışmasam çocuğuma baksam diyorum ama öyle bi şansımız yok üzme kendini :teselli:

günaydın kızlar klavyem yapıldı nihayet özledim sizleri yaa..
ama hiç havamda deilim ablam emlakcı mabındaki dolandırıcıya 35 tl kaptırdı.
durumlarıda iyi deil hep borç almıştıki ev alsın.düşündükce başım agrıyo
geçmiş baya uzamış bana özetlermisiniz kısaca.
yagız yine aynı balgam devm edyio
dr öksürük şurubu kullan 1 hafta sonra getir tekrar bakalım dedi..

geçmiş olsun canım bu aralar bebeklerimizde bu sorunlar vardı.ihmal etme ilaçlarını

Hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin bebişin.Çin takvimine baktınmı peki?

Nimet öncelikle Yağız'a geçmiş olsun. Bu balgam nasıl bir işmiş geçmiyor ya.

Emlakçılar bir hizmet vermek için 35 TL'den çok daha fazlasını istiyorlar. Ev alıyorsan evin toplam fiyatı üzerinden bir %'de istiyorlar diye biliyorum. Kaptırdığı 35 TL ise buna şükür desin biz 3500 lira kaptırmıştık da.

Rabbim tez zamanda şifa versin canım ona bol bol moral vermen gerek.

yağızıma çok geçmiş olsun benim oğluş da balgamla savaşıyo her gelişinde kusacakmış gibi oluyo minik olum ne zer bu minicik yaratıklar için

kızlar naber? dün çpkk işim vardı temizlik falan ve misafir..pasta çörek işleri ..giremedim ne yapıyorsunz?benim bu günde misafirim bar.emirhanı uyuturken bi bakayım size dedim..birazdan mutfağa gireceğim

İşte herşey bu kadarmış... Yedin bitirdin kendini günlerdir boşuna.Her şey cengizde çözüldü yine.Belliki yine kız istiyor eşin.Erkeklerin içine doğar böyle şeyler.Hakkınızda hayırlısı olsun.Artık doktora gidip minişinize beraber bakın gelişimini sende yaz jale gibi kaç haftalık olduğunu falan.Jalenin doktoru emzirmeyi bırakmasını söylemiş bakalım seninki ne diyecek...

canım bızde dun senden bahsedıyorduk, gozun aydın sonunda yapılmıs bılgısayarın :)
hala iyileşmedi mi yaa yağızım, bi bak bakalım bu şuruplada geçmezse bizim doktora götürelim istersen... bu arada kızların yaptığı karışımı yapsana,şu göğsüne yağlayıp gazete kapatıyorlarmış ya onu...
ablanlar 35 tl mi, 3500 mü yoksa 35000 mi kaptırdılar anlamadımm açıkcası

Bu dediğine bende katılıyorum fakat baba özellikle erkek çocuk için çok önemli.İleride ata büyüyünce başa çıkamaz hale geldiğinde eşin devreye girip herşeyi kontrol altına alabilmelİ.Benim ablamda çocuklarını babadan ayrı büyüttü.Çok zordu dibinde ben gördüm verdiği mücadeleyi.12 yıl oldu herşey yoluna girdi ama oğluyla olan meselesi hala çözülmedi.Çalışmıyor,okumuyor sadece gezmek istiyor gurursuz bir çocuk.Babası ölü gibiydi hiç yoktu gerçektende hiç ilgilenmedi.Senede 1-2 bizim zorlamamızla gördü çocuklarını.Ablamki katı bir anne olmasına rağmen oğlu ergenlik çağına gelince söz geçiremez oldu şu an kızı 18,oğlu 16 yaşında.Hala uğraşıyor.Çalışmazsan,okumazsan babana gönderirim dedi.Sırf rahat yaşamak için bunuda kabul etti ve kendi gitti babaya.1 yıl kaldı iyice terbiyesi bozuldu.Ne anlatayımki şimdi babası babaanneden para çalan kumar oynayan içen bir adam doğru dürüst iş bulmaz bulduğundada fazla kalmaz beğenmez çıkar hemen.Önceden böyle değildi ayrılınca iyice beter oldu.Zaten ayrılma sebepleride başka bir kadındı ablamı zaten aldatıyordu en son ilişkisinde kadının ailesi baskın çıktı ve ablamı zorla boşattılar.Belki 12 yıl önce bir yuvanın dağılması herkes için kötüydü fakat şimdi bakınca öyle bir babayla büyümesi dahada felaket olurmuş çocuklar için.Oğu şimdilik sorun ama en nihayetinde bizimle büyüdü er veya geç gerçek terbiyesine özüne dönecektir diye düşünüyorum.Şu an hepimize zarar veriyor üzülüyoruz elbette ama bir gün inş. anlayacak yaptıklarını.Kızı ise bu olayda en büyük kazancı ve destekçisi ablamın.Belki ayrılmasalardı kızınıda kaybedecekti böyle bir ortamda.Neyse çok şükür o garip aileden yıllar önce kurtulduk bitti.Ben burda bir sürü şey anlattım ama şebnemcim sen alman gerekeni aldın.Babanın otoritesi çok çok önemli.Fikir birliği ağız birliği yaparak ata için sık sık görüşürseniz çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz inş.

günaydın hepinize :sinifsinif:

desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.siz her konuda bana çok iyi geliyorsunuz.
hepinizi seviyorum,dostluğunuz için sağolun.
evet iyileşecek,tabiki buda geçecek başka yolu yok,o güçlü bir kadın.
bugün daha pozitif düşünebiliyorum,daha iyiyim.sadece ağlamaktan şişen gözlerimle aynalara bakmıyorum:umursamaz:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…