- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.561
günaydın kızlar klavyem yapıldı nihayet özledim sizleri yaa..
ama hiç havamda deilim ablam emlakcı mabındaki dolandırıcıya 35 tl kaptırdı.
durumlarıda iyi deil hep borç almıştıki ev alsın.düşündükce başım agrıyo
geçmiş baya uzamış bana özetlermisiniz kısaca.
yagız yine aynı balgam devm edyio
dr öksürük şurubu kullan 1 hafta sonra getir tekrar bakalım dedi..
Bu dediğine bende katılıyorum fakat baba özellikle erkek çocuk için çok önemli.İleride ata büyüyünce başa çıkamaz hale geldiğinde eşin devreye girip herşeyi kontrol altına alabilmelİ.Benim ablamda çocuklarını babadan ayrı büyüttü.Çok zordu dibinde ben gördüm verdiği mücadeleyi.12 yıl oldu herşey yoluna girdi ama oğluyla olan meselesi hala çözülmedi.Çalışmıyor,okumuyor sadece gezmek istiyor gurursuz bir çocuk.Babası ölü gibiydi hiç yoktu gerçektende hiç ilgilenmedi.Senede 1-2 bizim zorlamamızla gördü çocuklarını.Ablamki katı bir anne olmasına rağmen oğlu ergenlik çağına gelince söz geçiremez oldu şu an kızı 18,oğlu 16 yaşında.Hala uğraşıyor.Çalışmazsan,okumazsan babana gönderirim dedi.Sırf rahat yaşamak için bunuda kabul etti ve kendi gitti babaya.1 yıl kaldı iyice terbiyesi bozuldu.Ne anlatayımki şimdi babası babaanneden para çalan kumar oynayan içen bir adam doğru dürüst iş bulmaz bulduğundada fazla kalmaz beğenmez çıkar hemen.Önceden böyle değildi ayrılınca iyice beter oldu.Zaten ayrılma sebepleride başka bir kadındı ablamı zaten aldatıyordu en son ilişkisinde kadının ailesi baskın çıktı ve ablamı zorla boşattılar.Belki 12 yıl önce bir yuvanın dağılması herkes için kötüydü fakat şimdi bakınca öyle bir babayla büyümesi dahada felaket olurmuş çocuklar için.Oğu şimdilik sorun ama en nihayetinde bizimle büyüdü er veya geç gerçek terbiyesine özüne dönecektir diye düşünüyorum.Şu an hepimize zarar veriyor üzülüyoruz elbette ama bir gün inş. anlayacak yaptıklarını.Kızı ise bu olayda en büyük kazancı ve destekçisi ablamın.Belki ayrılmasalardı kızınıda kaybedecekti böyle bir ortamda.Neyse çok şükür o garip aileden yıllar önce kurtulduk bitti.Ben burda bir sürü şey anlattım ama şebnemcim sen alman gerekeni aldın.Babanın otoritesi çok çok önemli.Fikir birliği ağız birliği yaparak ata için sık sık görüşürseniz çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz inş.
günaydın anneler ....
dün kızımın üstünde kara bulutlar dolanıyordu ... biliyorsunuz sabah düşmüştü yataktan sonra tekrar kafasını vrmuş biryere akşam annem biraz dolaştıralım dedi çıktık biraz ilerde pazar kuruluyor hemde oraya uğrarız dedik.. demez olaydık .. pazar bırandalarının üstündeki fazla su birden kızımın üzerine döküldü arabasının içinde kuzucum buz gibi su birden tepeden boşalınca neye uğradığını şaşırdı... içim hala sızlıyor .. ne yapacağımı şaşırdım çok şükür yanımda yedek kıyafet vardı hemen değiştirdim ve aldım koştura koştura eve geldim ... tabi korkudan kuzum dün akşamdan beri kimseye gitmiyor kucağımdan ayrılmıyordu birde kolu bazı ani hareketlerde acıyor sanırım ağlıyor çünki ... kırık çıkık gibi değil her hareketi yapıyor ama düşünce canı acımış belli.. sabah annemde kalmak istemedi kucağımdan inmedi .. uyutup kaçtım ....
burcu hadi gel kaf kafaya ağlayalım bende artık çalışmak istemiyorum ama hayat ne getirir ilerde bilemediğimden kendimi hep mecbur hissediyorum... mesleğimi bırakıp bir kere bu işe girdim pişmanlıklarım çok oldu o yüzden şimdi tekrarından korkuyorum yoksa bir dakika durmaz bebeğimin yanında yatar korkularını dindirirdim kuzumun... mafoldumbensenağlama
günaydın hepinize :sinifsinif:
desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.siz her konuda bana çok iyi geliyorsunuz.
hepinizi seviyorum,dostluğunuz için sağolun.
evet iyileşecek,tabiki buda geçecek başka yolu yok,o güçlü bir kadın.
bugün daha pozitif düşünebiliyorum,daha iyiyim.sadece ağlamaktan şişen gözlerimle aynalara bakmıyorum:umursamaz:.
günaydınlar hepinizeee
YAZGICIM çok geçmiş olsun halanın bi an önce iyleşmesini umarım moral çok önemli biiyosun sen güçlü ol yanında olamıyorum diyosun ama sık sık ararsın sesinden alır o umudunu merak etme sen:Saruboceq:
HASRET doğur doğur haziranda doğum için de gelirim istanbula hem üzülme bak bebeğe bakan eltim 4 aylıkken bebeği 2 ye hamile kalmış çocuklar ikiz gibi ööle iyi anlaşıyolar ki biri kız biri erkek ama ayrılamıyolar nası koruyolar birbirlerini görsen ben kardeşimle bu kadar ii anlaşamıyorum hatta onlara bakınca ara vermeden bende bi tane yapsam m die düşünüyorum yane üzme kendini her işte bi hayır vardır
JALECİM çok tebrik ediyorum büyümüş te üstelik ufaklık hayırlısıyla bi avazda kurtulursun inş.
FATMA üzme kendini kaza bu nerde ne zaman nası olacağı belli olmuyo bende hergün çalışmasam çocuğuma baksam diyorum ama öyle bi şansımız yok üzme kendini :teselli:
desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.siz her konuda bana çok iyi geliyorsunuz.
bugün daha pozitif düşünebiliyorum,daha iyiyim.sadece ağlamaktan şişen gözlerimle aynalara bakmıyorum:umursamaz:.
Ayyy geçmiş olsun canım bol bol dua okuyun cevşen taşıyın üzerinde...
Fatma canım gecmıs olsun
Fatmacım çok çok geçmiş olsun yaa, bir okuyn selini
canım özellikle erkek çocuklar için babanın rolü çok çok önemli...
Çünkü babalarını model alıyorlar, ve onlar gibi davranıyorlar...
Benim bir tane erkek kardeşim var ve babamın modeli oldu. Şöyle ki, babam benim çok sorumsuz bencil egoist yaşayan bir adamdır, bizi bile zar zor sevgisini gösterir, içki içer, eskiden kumar oynardı... Çok kötü bir çocukluk yaşadık biz... Annem sırf biz babasız kalmayalım ilerde sorun yaşamayalım diye boşanmadı ama biz hep boşanmalarını istedik. Keşke boşansalardı da babam kardeşimin önünde bir model oluşturmasaydı... Kardeşim şuanda 24 yaşında, 3 kere universiteye yazdırdık 3 sene Bilkente gitti atıldı... 1 sene Aydın universitesini gitti atıldı... Simdi ise acıköğretim de okuyor... Diyeceğim o ki babanın kişiliği davranışları çok önemli yanında olması değil , babası kötüyse yanında olmaması daha da önemli bence hee birde çocuklar kesinlikle kavgalı ortamda büyümemeli ben büyüyen ve mutsuz bir çocukluk geçiren biri olarak söylüyorum bunu...
sagol cnm şükür diyoruz yani eski parayla 35 milyar bahsettigimNimet öncelikle Yağız'a geçmiş olsun. Bu balgam nasıl bir işmiş geçmiyor ya.
Emlakçılar bir hizmet vermek için 35 TL'den çok daha fazlasını istiyorlar. Ev alıyorsan evin toplam fiyatı üzerinden bir %'de istiyorlar diye biliyorum. Kaptırdığı 35 TL ise buna şükür desin biz 3500 lira kaptırmıştık da.
.ok sagol cnm benim.(içimden bir ses açık ögretimden oku dr ol diyo(hayalpres smile)yağızıma çok geçmiş olsun benim oğluş da balgamla savaşıyo her gelişinde kusacakmış gibi oluyo minik olum ne zer bu minicik yaratıklar için
canım bızde dun senden bahsedıyorduk, gozun aydın sonunda yapılmıs bılgısayarın :)
hala iyileşmedi mi yaa yağızım, bi bak bakalım bu şuruplada geçmezse bizim doktora götürelim istersen... bu arada kızların yaptığı karışımı yapsana,şu göğsüne yağlayıp gazete kapatıyorlarmış ya onu...
ablanlar 35 tl mi, 3500 mü yoksa 35000 mi kaptırdılar anlamadımm açıkcası
saol canım ..
ben bu insanları anlamıyorum fatura tahsilatlarında 2 - 3 kruş gibi rakamlar kalıyor kalmasın diye ya 5 kuruş veririm yada akşam fazlalığı biriktiri yaşlıların faturasına eklerim yani boğazımdan kuzumun boğazından geçiremem evimin rızkına katamam nasıl oluyorda bir başlkasının kazancına göz dikebiliyorlar anlam veremiyorum ??? inşallah mevlam bi kolaylık verirde öderler...
bakma aynalaraaaa... moral bozma sakınlmaz:
cevşen bağımlılık yapar annem bana takardı bir ara onsuz dışarda kendimi yanlız hissetmeye başladım sanki bi garip olmuştu zor kurtuldum o histen o yüzden cevşen takmam ama bol bol okuyorum cnaım sizlerede çok teşekkür ederim sizlerinde duası gelir hep kuzuma...
katılıyorum katılmıyorum butonu benim mesajlarımda çıkmıyor galiba ???
kızlar naber? dün çpkk işim vardı temizlik falan ve misafir..pasta çörek işleri ..giremedim ne yapıyorsunz?benim bu günde misafirim bar.emirhanı uyuturken bi bakayım size dedim..birazdan mutfağa gireceğim
Gunaydıın kızlar
halennnnnnnnnnn kombının bı zımbırtısı ıcın ugrasıyorlar :)))))
adam evde kapı acık doguhan havuzunda bende burda takılıom
sagol cnm şükür diyoruz yani eski parayla 35 milyar bahsettigim
gerçekten büyük paraydı.kolay kazanılmışta deil
evlere temizlige giderek 7 senede biriktirmişti
.ok sagol cnm benim.(içimden bir ses açık ögretimden oku dr ol diyo(hayalpres smile)
cemiyede çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkarabilirler.
nihayet cnm ekran klavyesinden idare ederdim
ama mausta çalışmıyordu hoperlorda busabah servis geldi maus çalışıyo dedi
şok oldum oysaki kaçtane maus denedim pc de.
35000 tl cnm yanlış yazmışım sıfırlar atılınca bende hepsini atmışım galibasempatiksalakcinni
İşte bizde bu yüzden bizimle büyüdüğü ve iyi terbiye aldığı için babasına benzemez diye düşündük ve bir gün er veya geç kendi özüne dönecektir diyoruz.Fakat şu anda aynı babası gibi davranıyor.Asi davranışları var.Saçları papaz gibi kesmiyor bile...Keçi gibi bir sakalı var sakalmı belli değil.Bir pantolonu var k.çından aşağıda içinden boxer gözüküyor tırnakları pislik içinde elinden telefon düşmüyor ayı gibi bir şey.(Kilo anlamında değil davranış olarak)Kızlar geberiyor bunun için ben olsam sümüğümü bile atmam.Fıtrat işte nerde yetiştirirsen yetiştir geldi babaya çekti yine.Sorumluluk denen şeyin adını bilmez.İşe girer yok yoruldum der çıkar yada atılır.Okulu istemediğini zaten söylemişti.Ne istiyorsun diyoruz 'gezmek2 diyor.Sigara içiyor utanmadan bizi görüncede atmıyor sigarayı içkide içiyordur belki biz bilmiyoruz.Kız erkek karışık gezip yiyip içiyorlar ablamın eve geldiler bir kaç kez.Yazık ablam işte kimbilir neler olacak evde sonra?Onuda engelledik sonunda gelmiyor artık arkadaşları.Aslında her şey bir yana en acısıda ablamın 10 yıldır yanından ayrılmayan bir destekçisi var.Yıllarca abi bildiğimiz biri sonunda ablamla gönül iliişkisi oldu ablam 12 yıldır ayrı zaten adamda evli eşini çocuklarını tanıyoruz hepimiz.Yıllardır görüşmeyiz ama rahatsız edici bu durum.Adamın bir kızı nişanlandı yeni evlenecek düşün dede olacak nerdeyse.Başta tepki gösterdim ablama istemedim bu ilişkiyi fakat zamanla ılımlı oldum bitmedi bir türlü bıktık artık kaç yıl oldu.Ben evlenince o adamın eşini daha iyi anladım ve ablamla iyice gerildik tekrardan.Şimdi görüşüyoruz ablamla ama eski samimiyetim yok aslada olmaz.O ilişki biter kendi yaşamını adam gibi kurar bende saygı duyarım yaşamına.Şimdi herşeye tepeden bakarsak.
Baba;ikinci eşindende ayrılmış evden atılmış işten atılmış hala anne parası yiyen karaktersiz bir adam.
Anne;Yıllardır çocukları için mücadele veren fakat özel yaşamında yanlış bir ilişkinin içinde(Adam her ne kadar iyi biri olsada)
E şimdi kız çocuğu bir yerde anneyi anlıyor yada anneye muhtaç olduğu için (üniversiteye hazırlanıyor çalışmıyor)anlamak zorunda kalıyor diyelim.
Ama oğlu herkesi kullanıyor.O adamıda kullanıyor ablamıda babasınıda babaannesinide.Anneyle kavga ediyorlar baba kabul etmediğinde babaanne kabul etmediğinde o adamı arıyor anneyi ikna etmesi için.Hatta o süreyi arkadaşlarında geçiriyor.Arkadaşlarının anneside haklı olarak ablamın kötü bir anne olduğunu düşünüyor.Öfff bu kadarı bile yordu beni.İçinden çıkılmaz bir durum.Ben yıllardır bunun içindeyim belki bu yoğunluğa alıştım ama anlatınca bayağı yoruluyorum.Çooook kısa zamana çooook şey sığdırmışız.E benim gibi biride evlenmek istemedi haliyle.Rabbim yazdı evlendim şükürler olsun.Fakat asla unutulmuyor bazı şeyler hep garantici bir tip oldum bu yüzden.Eşim hala bunun mücadelesini veriyor benimle.Biz demek hala kolay değil benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?