2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Miral ben gecen sene aldım o ıp perdelerden ust kata taktırdım.eger ev cok gunes alıyorsa o ıp perdeler sus olmakdan oteye gecemıyor bıdenem.ama cok guseller o ayrı
sempatiksalakcinni

Kolay gelsin.Niye bu kadar uzadı bu iş yahu?

esım gıttmıs son cıkan oda termostatını almıs.gelen yetkılıler henuz onun egıtımını almamıslar anlasılan.neyse gelen cocuk telefonlarla hallettı gıttı.

ayyyyy dun bı gırdım dusa.Allahhhhhhhhhh resmen hamam sefası yaptım.mısler gıbıyız bukun.oglusumda bende resmen bıtlenecektık :)))

azmanlıkta sınır yok ondan canım:) aynen öyle sürekli ayakta merdiwen çıkıyor desem inanırmısınız:)))) dün akşam 3 merdiwen çıktı tutunarak:)))

bugun aksam yemegını erkenden hazırlayıp dısarı cıkacagım mınık kusumla.menuyu soyluyorum.etlı yaprak sarma.tavuk kusbası kavurma.nohutlu pılav.
hava cok guzel kesınlıkle kacırmamalıyım.

:lepi: şimdiden iyi yolculuklar diyelim o zaman onlara ve tabi sanada gözün aydın diyorum canım... yaşasın meleğinle ne güzel oynarlar şimdi ):):)
sağol canım saat 3 gibi burdalar inşallah, bian önce gelselerde yesem onlarıopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canıma.s.

offf okurken içim sıkıldı benim siz bunları yaşarken neler çektiniz kimbilir. Allah yardımcınız olsun valla nedenir bilmem. Rabbim o çocuğa akıl fikir versin bianönce, ablanda kimbilir neler yaşıyoki o adama sığınmış. kimseyi kınayamam yanlış yapıyo diye çünkü çeken anlar yalnızca.sadece dua ediyorum inşallah ablan ve yeğenlerin bi an önce hakettiği huzurlu günlerine kavuşsunlar..
:teselli:

Sayfayı açık unutmuşum yine, bir toplantıya girdim çıktım, çok sıkıldım. İş üstüne iş çıkıyor, hiç biri yapılmayacak şeyler değil ama ben o kadar isteksizim ki, elime kalem alasım bile yok. Zaten acil işleri yapıp, diğerlerini öteliyorum. Okunmamış mail olarak bırakıyorum onları :) Sanki sonra başka biri yapacak :)

Emel kısım kısım okuyabildim yazdıklarını, üzüldüm yeğeninin haline. Gencecik delikanlı, yazık ediyor kendine. Umarım çok geç olmadan aklı başına gelir.

Nimet hoşgeldin, özlettin valla. Ablana çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, haram zehir zıkkım olsun o dolandırıcıya da... Helal paradır arkadaşım o, inşallah döner dolaşı yine ablanın kesesine girer.

Yazgım, Allah tez zamanda şifa versin halana... Çok genç, sizlerin sevgisi ve desteği ilaç gibi gelecektir ona, dualarım sizinle...

Atladığım kimse kaldıysa kusura bakmayın, 20 gün önceden ertelediğim işlere dönmem lazım :)))) Ara ara balıklama atlarım yine muhabbete...

Bir kadın boşta kaldımı etrafta aç köpek çok dolanıyor.Ve o kadın ne kadar güçlü olursa olsun mutlaka zayıf bir anında birine yenik düşüyor.Ablamda hayatının en büyük yanlışını bu adamı hayatına alarak yaptı.En acısı o adama 'abi' diyorduk hepimiz.Ailem uzun bir süre çakmadı durumu.Abilik yapıyor geliyor gidiyor sanıyordu.Öyle akıllıca sızdıki içimize atıyorum babamın bir gün bir konuda yardıma ihtiyacı oldu hop yanımızda bitti bu herif.Annem hastalandı hop annemi hastaneye götürdü koştu geldi.Ben bir yere yetişecektim hop koştu halletti işimi.Yani herkesi kendine borçlu bıraktı yaptığı yanlışı kapatmak için.Bir tek ben yemedim onun numaralarını ablamında onunda yüzüne küt küt söyledim en sonunda koptuk düzelmemiz 3 yılı buldu ablamla ama hala çok iyi olduğumuz söylenemez.O konulara hiç girmiyoruz çünkü ikimizde kırıcı oluyoruz birbirimize karşı.Zaten o adam en çok benden korkar.Ya bitir ya gidip anlatacağım eşine dedim ne yapacaklarını şaşırdılar.Ablam çok ağır konuştu bana.Beni iyi tanıyor o yolda beni pes ettirecek kelimeleri kullandı.'Beni hırpalarsın kadın her yere beni rezil eder bu yuvayı anlatarak sen yıkarsın.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Yarın sende benim durumuma düşersin' dedi.Artık söylemesi gereken tüm saçmalıkları söyledi ve 3 yıl konuşmadık bu yüzden.İki kardeş onun yüzünden küs kaldı adamın umrundamı? Hayır...
Yıllardır annem,diğer ablam,kendi kızı,ben bu durumu bilen herkes dualar ediyoruz bitsin ilişkileri ablam daha hayırlı biriyle evlensin diye ama yok 10 yıl oldu hala devam ediyor.En sonunda bizde ümidimizi kestik.Bitmeyecek bu durum.Nasıl bir şeyse aynı şehirde yaşıyoruz ablamla o adamı ne eşi ne eşinin çevresi nede kızları hiç bir yakını yıllardır görmedi.Kör mü millet ? Gayet meydanda dolaşıyor görüşüyorlar üstelik.Hiç kimseyle rastlaşmadılar daha.Biz müdahale edemiyoruz.En cesur bendim benide bezdirdi artık.Kendiliğinden biteceğide yok birbirlerine girip tekrar barışıyorlar.Ben bıktım herkes bıktı.İnş. kendileride bıkarlar birbirlerinden ve biter...

ayyyyy dun bı gırdım dusa.Allahhhhhhhhhh resmen hamam sefası yaptım.mısler gıbıyız bukun.oglusumda bende resmen bıtlenecektık :)))
:sinifsinif: bayanssulusmile
azmanlıkta sınır yok ondan canım:) aynen öyle sürekli ayakta merdiwen çıkıyor desem inanırmısınız:)))) dün akşam 3 merdiwen çıktı tutunarak:)))

oy ben yerim onun minik ayaklarını maaşallah

kızlar ablamın görümcesi bize geliyormuş kahvaltıya
çıkmam lazım öpüyorum hepinizi bana dua edin.
şimdi ev taşınacak hale gelecek kızı herşeyi kırar döker offff offf neyse ben kaçtım..

Amin canım sağol.Aynen dediğin gibi biz yıllardır bununla yaşıyoruz ve bunlar sadece % 1 i ancak eder.Anlatmaya kalksam ne nefesim yeter ne zamanım.Yaşayanlar için daha zor bu durum.Hamileyken çok dua ettim ablam daha mutlu bir yuva kursun hayırlı biriyle bu adamdan kurtulsun diye.Halada dualarımız onunla.Ama en önemlisi onunda bunu istemesi gerek.Ablam sanırım o adama alıştığı için başkasıyla yapamayacağını düşünüyor.Çok uzun zaman olduğu içinde ha deyince vazgeçemiyor çıkaramıyor hayatından.Kendini çıplak kalacakmış gibi hissediyor.Adama bunu hiç belli etmiyor hep ablam bırakıyor ayrılıp kavga ettiklerinde fakat sonra adam ablamın yine sıkıştığı bir anda hop yanında bitiyor tekrar barışıyorlar.Birbirlerini kullanıyorlar ve ikiside bunu söylüyorlar zaten.Adam ablamın gençliğini ablamda adamın başında erkek olması gücünü kullanıyor sanırım....Ama ya alışkanlık sırf bu yüzden bitmiyor bu ilişki......

Amin canım.Umarım herşey güzel olur onlar için artık....

bence karışma çünkü ablan 10 yıldır vazgeçemiyosa vardır bi hikmet. adam karısından neden boşanmıyo acaba, boşanıp ablanla evlense keşkebilmiyorumkismile

E tabii bilen kimse olmayınca daha zor bitiyor iş.Neyse geç olsunda güç olmasın inş. güle güle kullanın canım...

ya tabi çok kötü bi durum her iki taraf için de ama 10 senedir birlikteler madem belki birbirleri için doğru insandırlar yani hayat bazen oyun oynar yanlış zaman yanlış yer doğru insan oluverir adam boşansa aslında neden boşanmıyor ki ablana da öbür kadına da yazık

ben şu alıntı yapamamı yazı tipimi falan değiştremediğimi kime sölicem yaa we nerden???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…