- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.581
gel gel iyi olur
ben anlamadım şimdi sen Cengize söyledin mi yoksa sadece mide bulantıları nedeniyle şüphesi mi var?
kızım niye aklına hep kötü senaryolar geliyor??
anlıyorum cnm haklısın. ama bizde kavga gürültü falan yok yani. sadece pek muhatap olmama durumu var
cnm yeni trend ip perdeler, güzel,şık ve ferah duruyor
tamam cnm. Hasret Nimetin telini bana gönder anacım:))
walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.
Kolay gelsin.Niye bu kadar uzadı bu iş yahu?
Günaydın anneler;
Gece baktım buraya Yazgının yazdıklarını okuyunca canım sıkıldı.Yazgı geçmiş olsun canım üzülme Dualarımız Halan'la ....
Alp ve Ata'nın resimlerine bayıldım kanka oldular
Fatma çok ama çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız ....
Hasret'i rüyamda gördüm onun yanına ziyarete gitmişiz Ceren yürüyor banklar var onların tepesine çıkıyor hiç biryere tutunmadan yürüyordu yawrum ....Hayır olsun
azmanlıkta sınır yok ondan canım:) aynen öyle sürekli ayakta merdiwen çıkıyor desem inanırmısınız:)))) dün akşam 3 merdiwen çıktı tutunarak:)))
sağol canım saat 3 gibi burdalar inşallah, bian önce gelselerde yesem onlarıopuyorumnanaktan:lepi: şimdiden iyi yolculuklar diyelim o zaman onlara ve tabi sanada gözün aydın diyorum canım... yaşasın meleğinle ne güzel oynarlar şimdi ):):)
geçmiş olsun canıma.s.günaydın kızlar klavyem yapıldı nihayet özledim sizleri yaa..
ama hiç havamda deilim ablam emlakcı mabındaki dolandırıcıya 35 tl kaptırdı.
durumlarıda iyi deil hep borç almıştıki ev alsın.düşündükce başım agrıyo
geçmiş baya uzamış bana özetlermisiniz kısaca.
yagız yine aynı balgam devm edyio
dr öksürük şurubu kullan 1 hafta sonra getir tekrar bakalım dedi..
Bu dediğine bende katılıyorum fakat baba özellikle erkek çocuk için çok önemli.İleride ata büyüyünce başa çıkamaz hale geldiğinde eşin devreye girip herşeyi kontrol altına alabilmelİ.Benim ablamda çocuklarını babadan ayrı büyüttü.Çok zordu dibinde ben gördüm verdiği mücadeleyi.12 yıl oldu herşey yoluna girdi ama oğluyla olan meselesi hala çözülmedi.Çalışmıyor,okumuyor sadece gezmek istiyor gurursuz bir çocuk.Babası ölü gibiydi hiç yoktu gerçektende hiç ilgilenmedi.Senede 1-2 bizim zorlamamızla gördü çocuklarını.Ablamki katı bir anne olmasına rağmen oğlu ergenlik çağına gelince söz geçiremez oldu şu an kızı 18,oğlu 16 yaşında.Hala uğraşıyor.Çalışmazsan,okumazsan babana gönderirim dedi.Sırf rahat yaşamak için bunuda kabul etti ve kendi gitti babaya.1 yıl kaldı iyice terbiyesi bozuldu.Ne anlatayımki şimdi babası babaanneden para çalan kumar oynayan içen bir adam doğru dürüst iş bulmaz bulduğundada fazla kalmaz beğenmez çıkar hemen.Önceden böyle değildi ayrılınca iyice beter oldu.Zaten ayrılma sebepleride başka bir kadındı ablamı zaten aldatıyordu en son ilişkisinde kadının ailesi baskın çıktı ve ablamı zorla boşattılar.Belki 12 yıl önce bir yuvanın dağılması herkes için kötüydü fakat şimdi bakınca öyle bir babayla büyümesi dahada felaket olurmuş çocuklar için.Oğu şimdilik sorun ama en nihayetinde bizimle büyüdü er veya geç gerçek terbiyesine özüne dönecektir diye düşünüyorum.Şu an hepimize zarar veriyor üzülüyoruz elbette ama bir gün inş. anlayacak yaptıklarını.Kızı ise bu olayda en büyük kazancı ve destekçisi ablamın.Belki ayrılmasalardı kızınıda kaybedecekti böyle bir ortamda.Neyse çok şükür o garip aileden yıllar önce kurtulduk bitti.Ben burda bir sürü şey anlattım ama şebnemcim sen alman gerekeni aldın.Babanın otoritesi çok çok önemli.Fikir birliği ağız birliği yaparak ata için sık sık görüşürseniz çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz inş.
offf okurken içim sıkıldı benim siz bunları yaşarken neler çektiniz kimbilir. Allah yardımcınız olsun valla nedenir bilmem. Rabbim o çocuğa akıl fikir versin bianönce, ablanda kimbilir neler yaşıyoki o adama sığınmış. kimseyi kınayamam yanlış yapıyo diye çünkü çeken anlar yalnızca.sadece dua ediyorum inşallah ablan ve yeğenlerin bi an önce hakettiği huzurlu günlerine kavuşsunlar..İşte bizde bu yüzden bizimle büyüdüğü ve iyi terbiye aldığı için babasına benzemez diye düşündük ve bir gün er veya geç kendi özüne dönecektir diyoruz.Fakat şu anda aynı babası gibi davranıyor.Asi davranışları var.Saçları papaz gibi kesmiyor bile...Keçi gibi bir sakalı var sakalmı belli değil.Bir pantolonu var k.çından aşağıda içinden boxer gözüküyor tırnakları pislik içinde elinden telefon düşmüyor ayı gibi bir şey.(Kilo anlamında değil davranış olarak)Kızlar geberiyor bunun için ben olsam sümüğümü bile atmam.Fıtrat işte nerde yetiştirirsen yetiştir geldi babaya çekti yine.Sorumluluk denen şeyin adını bilmez.İşe girer yok yoruldum der çıkar yada atılır.Okulu istemediğini zaten söylemişti.Ne istiyorsun diyoruz 'gezmek2 diyor.Sigara içiyor utanmadan bizi görüncede atmıyor sigarayı içkide içiyordur belki biz bilmiyoruz.Kız erkek karışık gezip yiyip içiyorlar ablamın eve geldiler bir kaç kez.Yazık ablam işte kimbilir neler olacak evde sonra?Onuda engelledik sonunda gelmiyor artık arkadaşları.Aslında her şey bir yana en acısıda ablamın 10 yıldır yanından ayrılmayan bir destekçisi var.Yıllarca abi bildiğimiz biri sonunda ablamla gönül iliişkisi oldu ablam 12 yıldır ayrı zaten adamda evli eşini çocuklarını tanıyoruz hepimiz.Yıllardır görüşmeyiz ama rahatsız edici bu durum.Adamın bir kızı nişanlandı yeni evlenecek düşün dede olacak nerdeyse.Başta tepki gösterdim ablama istemedim bu ilişkiyi fakat zamanla ılımlı oldum bitmedi bir türlü bıktık artık kaç yıl oldu.Ben evlenince o adamın eşini daha iyi anladım ve ablamla iyice gerildik tekrardan.Şimdi görüşüyoruz ablamla ama eski samimiyetim yok aslada olmaz.O ilişki biter kendi yaşamını adam gibi kurar bende saygı duyarım yaşamına.Şimdi herşeye tepeden bakarsak.
Baba;ikinci eşindende ayrılmış evden atılmış işten atılmış hala anne parası yiyen karaktersiz bir adam.
Anne;Yıllardır çocukları için mücadele veren fakat özel yaşamında yanlış bir ilişkinin içinde(Adam her ne kadar iyi biri olsada)
E şimdi kız çocuğu bir yerde anneyi anlıyor yada anneye muhtaç olduğu için (üniversiteye hazırlanıyor çalışmıyor)anlamak zorunda kalıyor diyelim.
Ama oğlu herkesi kullanıyor.O adamıda kullanıyor ablamıda babasınıda babaannesinide.Anneyle kavga ediyorlar baba kabul etmediğinde babaanne kabul etmediğinde o adamı arıyor anneyi ikna etmesi için.Hatta o süreyi arkadaşlarında geçiriyor.Arkadaşlarının anneside haklı olarak ablamın kötü bir anne olduğunu düşünüyor.Öfff bu kadarı bile yordu beni.İçinden çıkılmaz bir durum.Ben yıllardır bunun içindeyim belki bu yoğunluğa alıştım ama anlatınca bayağı yoruluyorum.Çooook kısa zamana çooook şey sığdırmışız.E benim gibi biride evlenmek istemedi haliyle.Rabbim yazdı evlendim şükürler olsun.Fakat asla unutulmuyor bazı şeyler hep garantici bir tip oldum bu yüzden.Eşim hala bunun mücadelesini veriyor benimle.Biz demek hala kolay değil benim için...
:teselli:günaydın hepinize :sinifsinif:
desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.siz her konuda bana çok iyi geliyorsunuz.
hepinizi seviyorum,dostluğunuz için sağolun.
evet iyileşecek,tabiki buda geçecek başka yolu yok,o güçlü bir kadın.
bugün daha pozitif düşünebiliyorum,daha iyiyim.sadece ağlamaktan şişen gözlerimle aynalara bakmıyorum:umursamaz:.
offf yaaaa çoook kötü bir durum ablan için, aslında ona da hak vermek gerekiyor ama yaptığı yanlış, erkekler babayı , kızlar anneyi model alır, allahtan kızı iyi terbiyeli birine benziyor anlattıgın kadarıyla... ama bellide olmaz bence de yasanamaması gereken bir ilişlki ozellikle de cocuklarının onunde...
ablanda belki sıgınacak bır lıman olarak gordu o adamı, ama neden evli bir adam ???
isin icinden cıkmak cok zor
allah kolaylık versin canım
:sinifsinif: bayanssulusmileayyyyy dun bı gırdım dusa.Allahhhhhhhhhh resmen hamam sefası yaptım.mısler gıbıyız bukun.oglusumda bende resmen bıtlenecektık :)))
azmanlıkta sınır yok ondan canım:) aynen öyle sürekli ayakta merdiwen çıkıyor desem inanırmısınız:)))) dün akşam 3 merdiwen çıktı tutunarak:)))
gulsan38 canım cok cok ozur dıleyerek ısmını rıca edıyorum
sağol canım saat 3 gibi burdalar inşallah, bian önce gelselerde yesem onlarıopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canıma.s.
offf okurken içim sıkıldı benim siz bunları yaşarken neler çektiniz kimbilir. Allah yardımcınız olsun valla nedenir bilmem. Rabbim o çocuğa akıl fikir versin bianönce, ablanda kimbilir neler yaşıyoki o adama sığınmış. kimseyi kınayamam yanlış yapıyo diye çünkü çeken anlar yalnızca.sadece dua ediyorum inşallah ablan ve yeğenlerin bi an önce hakettiği huzurlu günlerine kavuşsunlar..
:teselli:
Sayfayı açık unutmuşum yine, bir toplantıya girdim çıktım, çok sıkıldım. İş üstüne iş çıkıyor, hiç biri yapılmayacak şeyler değil ama ben o kadar isteksizim ki, elime kalem alasım bile yok. Zaten acil işleri yapıp, diğerlerini öteliyorum. Okunmamış mail olarak bırakıyorum onları :) Sanki sonra başka biri yapacak :)
Emel kısım kısım okuyabildim yazdıklarını, üzüldüm yeğeninin haline. Gencecik delikanlı, yazık ediyor kendine. Umarım çok geç olmadan aklı başına gelir.
Nimet hoşgeldin, özlettin valla. Ablana çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, haram zehir zıkkım olsun o dolandırıcıya da... Helal paradır arkadaşım o, inşallah döner dolaşı yine ablanın kesesine girer.
Yazgım, Allah tez zamanda şifa versin halana... Çok genç, sizlerin sevgisi ve desteği ilaç gibi gelecektir ona, dualarım sizinle...
Atladığım kimse kaldıysa kusura bakmayın, 20 gün önceden ertelediğim işlere dönmem lazım :)))) Ara ara balıklama atlarım yine muhabbete...
yazgıcığım Allah acil şifalar versin halana... yıpratma kendine bolca dua edelim hepimiz her şey iyi olacak inşallah...
hasret senin oğlun olacak bu defa içime öyle doğuyor nedense :asigim:
Bir kadın boşta kaldımı etrafta aç köpek çok dolanıyor.Ve o kadın ne kadar güçlü olursa olsun mutlaka zayıf bir anında birine yenik düşüyor.Ablamda hayatının en büyük yanlışını bu adamı hayatına alarak yaptı.En acısı o adama 'abi' diyorduk hepimiz.Ailem uzun bir süre çakmadı durumu.Abilik yapıyor geliyor gidiyor sanıyordu.Öyle akıllıca sızdıki içimize atıyorum babamın bir gün bir konuda yardıma ihtiyacı oldu hop yanımızda bitti bu herif.Annem hastalandı hop annemi hastaneye götürdü koştu geldi.Ben bir yere yetişecektim hop koştu halletti işimi.Yani herkesi kendine borçlu bıraktı yaptığı yanlışı kapatmak için.Bir tek ben yemedim onun numaralarını ablamında onunda yüzüne küt küt söyledim en sonunda koptuk düzelmemiz 3 yılı buldu ablamla ama hala çok iyi olduğumuz söylenemez.O konulara hiç girmiyoruz çünkü ikimizde kırıcı oluyoruz birbirimize karşı.Zaten o adam en çok benden korkar.Ya bitir ya gidip anlatacağım eşine dedim ne yapacaklarını şaşırdılar.Ablam çok ağır konuştu bana.Beni iyi tanıyor o yolda beni pes ettirecek kelimeleri kullandı.'Beni hırpalarsın kadın her yere beni rezil eder bu yuvayı anlatarak sen yıkarsın.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Yarın sende benim durumuma düşersin' dedi.Artık söylemesi gereken tüm saçmalıkları söyledi ve 3 yıl konuşmadık bu yüzden.İki kardeş onun yüzünden küs kaldı adamın umrundamı? Hayır...
Yıllardır annem,diğer ablam,kendi kızı,ben bu durumu bilen herkes dualar ediyoruz bitsin ilişkileri ablam daha hayırlı biriyle evlensin diye ama yok 10 yıl oldu hala devam ediyor.En sonunda bizde ümidimizi kestik.Bitmeyecek bu durum.Nasıl bir şeyse aynı şehirde yaşıyoruz ablamla o adamı ne eşi ne eşinin çevresi nede kızları hiç bir yakını yıllardır görmedi.Kör mü millet ? Gayet meydanda dolaşıyor görüşüyorlar üstelik.Hiç kimseyle rastlaşmadılar daha.Biz müdahale edemiyoruz.En cesur bendim benide bezdirdi artık.Kendiliğinden biteceğide yok birbirlerine girip tekrar barışıyorlar.Ben bıktım herkes bıktı.İnş. kendileride bıkarlar birbirlerinden ve biter...
Miral ben gecen sene aldım o ıp perdelerden ust kata taktırdım.eger ev cok gunes alıyorsa o ıp perdeler sus olmakdan oteye gecemıyor bıdenem.ama cok guseller o ayrı
sempatiksalakcinni
esım gıttmıs son cıkan oda termostatını almıs.gelen yetkılıler henuz onun egıtımını almamıslar anlasılan.neyse gelen cocuk telefonlarla hallettı gıttı.
Bir kadın boşta kaldımı etrafta aç köpek çok dolanıyor.Ve o kadın ne kadar güçlü olursa olsun mutlaka zayıf bir anında birine yenik düşüyor.Ablamda hayatının en büyük yanlışını bu adamı hayatına alarak yaptı.En acısı o adama 'abi' diyorduk hepimiz.Ailem uzun bir süre çakmadı durumu.Abilik yapıyor geliyor gidiyor sanıyordu.Öyle akıllıca sızdıki içimize atıyorum babamın bir gün bir konuda yardıma ihtiyacı oldu hop yanımızda bitti bu herif.Annem hastalandı hop annemi hastaneye götürdü koştu geldi.Ben bir yere yetişecektim hop koştu halletti işimi.Yani herkesi kendine borçlu bıraktı yaptığı yanlışı kapatmak için.Bir tek ben yemedim onun numaralarını ablamında onunda yüzüne küt küt söyledim en sonunda koptuk düzelmemiz 3 yılı buldu ablamla ama hala çok iyi olduğumuz söylenemez.O konulara hiç girmiyoruz çünkü ikimizde kırıcı oluyoruz birbirimize karşı.Zaten o adam en çok benden korkar.Ya bitir ya gidip anlatacağım eşine dedim ne yapacaklarını şaşırdılar.Ablam çok ağır konuştu bana.Beni iyi tanıyor o yolda beni pes ettirecek kelimeleri kullandı.'Beni hırpalarsın kadın her yere beni rezil eder bu yuvayı anlatarak sen yıkarsın.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Yarın sende benim durumuma düşersin' dedi.Artık söylemesi gereken tüm saçmalıkları söyledi ve 3 yıl konuşmadık bu yüzden.İki kardeş onun yüzünden küs kaldı adamın umrundamı? Hayır...
Yıllardır annem,diğer ablam,kendi kızı,ben bu durumu bilen herkes dualar ediyoruz bitsin ilişkileri ablam daha hayırlı biriyle evlensin diye ama yok 10 yıl oldu hala devam ediyor.En sonunda bizde ümidimizi kestik.Bitmeyecek bu durum.Nasıl bir şeyse aynı şehirde yaşıyoruz ablamla o adamı ne eşi ne eşinin çevresi nede kızları hiç bir yakını yıllardır görmedi.Kör mü millet ? Gayet meydanda dolaşıyor görüşüyorlar üstelik.Hiç kimseyle rastlaşmadılar daha.Biz müdahale edemiyoruz.En cesur bendim benide bezdirdi artık.Kendiliğinden biteceğide yok birbirlerine girip tekrar barışıyorlar.Ben bıktım herkes bıktı.İnş. kendileride bıkarlar birbirlerinden ve biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?