2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımm ozaman demin söylediğimi geri alıyorum.ablan adamı seviyor zannetmiştim ben ondan evlenseler keşke dedim. inşallah ablan için en hayırlısı olur ve o adamdan kurtulur. ne kadar zor bi durum ablan yalnızca kendini değil sizide çok üzmüş bu yaşadığı hayatla ve düzeltmek için hiç savaş vermiyo kendiyle. çok üzüldüm yaşananlara ama sizin yapabileceğiniz bişey kalmamış canım ablan tercihini yapmış bence bırakın istediği gibi yaşasın:1no2:

çok geçmiş olsun cnm, kuzu için çok zor bi gün olmuş cidden kıyamam

walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.

Günaydın herkese
Meral hangi her zorluğa rağmen?? Jale nin varlığı yokluğu belli olmayan kendi kendine uyuyup uyanıp yine uyuyabilen bi çocuğu var :) sen bizimkilerle karıştırdın herhal Arda yı, onun yerinde kim olsa 2. yi böyle hevesli ister
Yazgı çok geçmiş olsun, nodül falan diyosun eğer tiroid kanseri ise hiç korkma üzme kendini,benim görümcem de atlattı hatta kemoterapi bile yapılmadan, en basit kanser cinsi sayılıyor o artık, hatta Arzum Onan da atlattı
[/QUOTE]

kız ben onu jaleye demedim ki Pınar'a dedima.s

ayy bu arada herkese günaydın kızlar bugün çok mutluyum çünkü ankaradan ablamlar gelcek:asigim: yeğenimi çok özlemiştimŞeniz

gözünaydın cnm

cnm açıkçası bu defa da büyük buluşma yapılsa pek katılan olmaz diye düşünüyodum ben, Handeyle bayadır bi buluşalım diyoduk cumaya denk geldi ama bi haftasonu da buluşurz yine, siz yeter ki buluşalım deyinolumunekankayizsmile

Allah belasını versin o dolandırıcının, o parayı yemek ona nasip olmasın inş. çok sinirlendim yaw, kadın onca zorlukla alın teriyle kazansın sen gel bi günde sıfırla. canım inşallah bi şekilde kurtarırlar
Yağıza da geçmiş olsun. dün senden bahsediyoduk, bende telin yok arayamadım seni. cuma handeyle cevahirdeyiz Yağız çok hasta değilse gelsene

böyle düşünmene sevindim cnm, kesinlikle pozitif olmalısınız. kadın sizin enerjinizi de alır çünkü, telefonda bie. Allahın izniyle iyileşecek

bugun aksam yemegını erkenden hazırlayıp dısarı cıkacagım mınık kusumla.menuyu soyluyorum.etlı yaprak sarma.tavuk kusbası kavurma.nohutlu pılav.
hava cok guzel kesınlıkle kacırmamalıyım.

kızım bugün çıkıcan,haftasonu çıkıcan fazla temiz hava çarpmasın aman dikkat et

gulsan38 canım cok cok ozur dıleyerek ısmını rıca edıyorum

heee utanarak sor zati, adı nickinde saklıkaydirigubbakcemile3 hatta biraz daha yukarı bakarssan kocasının adının da Kamil olduğunu bile öğrenebilirsinnaniknanik

emelcim
ablan için çook zor bi durum ne yapması hususnda fikir üretemiyorum beynim durmuş halde çünkü, sen onun en büyük dsteği olacaksın bu dönemde, o ayıyada sen konuşamazmısın acaba?

bence karışma çünkü ablan 10 yıldır vazgeçemiyosa vardır bi hikmet. adam karısından neden boşanmıyo acaba, boşanıp ablanla evlense keşkebilmiyorumkismile

Öyle yapıyorum canım bu yüzden yeterince yıprattık zaten birbirimizi.Rabbim biliyor görüyor nasılsa vardır bir bildiği.
Boşanma kısmına gelince; ablamın yuvası bir başka kadın için dağıldı ya
aynısını o adamın karısına yaşatmak istemiyor.İlişkinin başından beri 'ne kadar geç öğrenilirse o kadar iyi ' diyor hep ablam.Mübarek 10 yıl oldu hala kimse öğrenemedi.
Adam 'ben seçimimi senden yana yaptım ablanızdan yana yaptım' diyor lafı geçince kahramanlık yapıyor.Çünkü ablam hiç git boşa eşini demedi.Bizde hep diyoruz ki git bir gün gerçekten 'eşini boşa' de boşayabilecekmi bakalım.Ablamın arkasına sığınmış bu konuda atıp tutuyor boşarım bilmem ne diye.İş başa düşünce bunu yapabilecek zerre cesareti olmayacak hepimiz biliyoruz.Bir kızı evlilik çağında diğeri nişanlı.Ablam için kızlarını kaybetmeyi göze alamaz.Bence ablamda bu durumu biliyor ve üzülmemek için gündeme getirmiyor.Yalanların içinde kendini kandırıyor işte.28 yaşındaydı bu adam hayatına girdiğinde.Eğer önünü bu bencil adamla kapatmasaydı çok daha genç bir yaşta ikinci evliliğini yapabilirdi.Tam 10 yıl gitti ömrümden ne için?O adam bir kriz anında eşine kurulu yuvasına dönecek.Ablamda otursun ağlasın boşa giden yıllarına......İşte kadının kadına ettiği.....

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gulsan38, bosna, hasret0587, hepkaravana, laviniaebru, megryann, mrl81, OCD, sevka34, SEYYALTANER, simenay, TOPRAK28, yaz34
hep aynı kişiler yazıyo diğer arkadaşlar niye ordan bakıyo acep sayfayı açıp gezmeyemi gittiler acabakaydirigubbakcemile3

kızlar yaptım kekimi böreğimi geldim....

sizde kynatmışsınız bu arada....
yazgıcığım çok geçmiş olsun..inşallah halan atlatır bu hastalığı...
hasret iyi olmuş bak doğurman..cengizde bakıçakmış inşallah cares,ine..hadi hayırlı olsun...aldırsaydın vicdan azabı çekerdin hep...bence oğlun olaçak gibi geldi bana....güzel olur bir kız bir oğlan...
birde babanın örnek olmasından bahsetmişsiniz..evet erkek çoçujları babayı çok örnek alıyor..örnek olarak erayı verebilirim..babasının haretleri var aynı oğlumdada...
başka atladıklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar...
jale bence seninde kız olçak bu sefer....

ben oğluşuma kaçıyorum görüşürüz

gözünaydın cnm

sağol canımopuyorumnanaktan

heee utanarak sor zati, adı nickinde saklıkaydirigubbakcemile3 hatta biraz daha yukarı bakarssan kocasının adının da Kamil olduğunu bile öğrenebilirsinnaniknanik
delikafaduldensırnaşık şey

canım Allah sabır versin:Saruboceq:

kız ben onu jaleye demedim ki Pınar'a dedima.s

gözünaydın cnm

cnm açıkçası bu defa da büyük buluşma yapılsa pek katılan olmaz diye düşünüyodum ben, Handeyle bayadır bi buluşalım diyoduk cumaya denk geldi ama bi haftasonu da buluşurz yine, siz yeter ki buluşalım deyinolumunekankayizsmile

Allah belasını versin o dolandırıcının, o parayı yemek ona nasip olmasın inş. çok sinirlendim yaw, kadın onca zorlukla alın teriyle kazansın sen gel bi günde sıfırla. canım inşallah bi şekilde kurtarırlar
Yağıza da geçmiş olsun. dün senden bahsediyoduk, bende telin yok arayamadım seni. cuma handeyle cevahirdeyiz Yağız çok hasta değilse gelsene

böyle düşünmene sevindim cnm, kesinlikle pozitif olmalısınız. kadın sizin enerjinizi de alır çünkü, telefonda bie. Allahın izniyle iyileşecek

kızım bugün çıkıcan,haftasonu çıkıcan fazla temiz hava çarpmasın aman dikkat et

heee utanarak sor zati, adı nickinde saklıkaydirigubbakcemile3 hatta biraz daha yukarı bakarssan kocasının adının da Kamil olduğunu bile öğrenebilirsinnaniknanik[/QUOTE]

yani Miral hanım sırf ağzını caaaaarrtttttttttttt diye yırtmak için gelebilirim olumunekankayizsmile
kıs evelki gün kocam bana ne desin evdesin neden dışarı çıkmıyorsun dedı ohaoldumsmile
bende dedimki hayatım geri geldiğimde suratın asılıyor yalnız kaldın diye vs vs konuştuk neyse işte artık sürekli dışarılardayım .
he kıs kocasının adını biliom Kamil ama Gülsan ın ismi neydiki diye takılıp kaldım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Şimdi daha iyi anladın beni.Ne yazıkki 'sizene benim hayatımdan' demekle çıkılmıyor bu işten.Hepimizi etkiledi yaşadıkları.Ben evlenirken eşimden bu durumu gizlemediim.Onun olgunluğuna anlayışına güvendim.Zaten önemli olanın ben olduğumu biliyordu.Bu tür tabuları olan adamlada yapamazdım zaten.Eşim hala çok anlayışlıdır ablama ve yeğenlerime karşı.Fakat diğer ablam aynısını yapmadı.Eşine ablamın hayatı hakkında yalanlar üzerine yalanlar söyledi sırf kendi yuvasını korumak için.Şimdi öyle batmış durumdaki söylediği yalanlara bizide alet ediyor.Kaşımızı gözümüzü oynatmaktan enişteye yalan söylemekten onun yalanına destek çıkmaktan bıkmış durumdayız.Adam gibi geç kocanın karşısına anlat kız kardeşinin durumunu böyle gitmez yıllardır diyoruz.'^Beni sizlerle görüştürmez' diyor.Ben eşime başta anlatarak o sıkıntıyı üzerimden attım.Ola ki bri gün bana bu konuda kırıcı olursa beni kaybedeceğini biliyor.Şükürler olsun hiç kırmadı bugüne kadar o konuda.Ama işte şöyle bir bakınca ablamın yanlış hayatının kaç aileyi birden etkilediğini varın siz hesaplayın...

evet iyileşecek canım.iyiyim,iyiyim dahada iyi olacağım.
buluşma mı var bende geliyorumdelikafadulden

Meraaal,
Akşam?

CADIARZU:uhm:

fatmacığım geçmiş olsun selimize..naarmı deydi açaba..bi oku prensesi...

emel bence karışma...herşey olaçağına varır..ablam için üzüldüm...10 yıldır bırakmıyorsa bundan sonra dinlemeyecektir zaten...

Mrb hatunlar anam bu ne kalabalık herkes uyuttu bebikleri uyus kocisim bana ve oğluma grip verdi of evde herkesin burnu akiyo ilaç vermiyorum kendi kendine geçsin arada tonimer sıkıyorum Fatma Rabbim beterlerinden korusun kız gezentiler ne geziyonuz yine ist nin yolları çürüdü oznur canumm sen dışarımı cikicaksin amanda amannnn buyumuste gezermiş kız saka maka bı tarafa anam cabukcik ya misafir gelir ya kombi olmaz çık sen hemn

emelcim
ablan için çook zor bi durum ne yapması hususnda fikir üretemiyorum beynim durmuş halde çünkü, sen onun en büyük dsteği olacaksın bu dönemde, o ayıyada sen konuşamazmısın acaba?

Ya hasret o adamda oğluda öyle güzel kullanıyorlarki ablamı... Düşünsene zor zamanlarında sürekli yanında olan sana destek çıkan iltifatlar eden seni şişiren sana hayatı sevdiren bir adamı ve sürekli seni sevdiğinden bahseden bir adamı sen istemezmiydin?
Diğer ayıya oğluna gelince; onun en tehlikeli zamanları asi laf söz geçmiyor.Mesafe koydum arama benimle lakayt konuşmalar el şakaları yapmaması ve saygılı olması gerektiğini bilsin diye.Şu an konuşmak çözüm değil onunla.İşlemiyor çünkü.Yaşayarak öğreniyor.Aklında kötü bir teyze olarak kalmak istemem.Bir gün başı çok belaya girdiğinde arayacak k,msesi kalmadığında en azından onu kurtaracak bir ben kalmalıyım etrafında.Herkes yeterince tepkili ona çünkü...

dogru dıyorsun hatıcecıgım.zatı yarın anamda benle gelıyormus karsıya. sempatiksalakcinni kıslar anamıda geturebılır mıyımmmmmmmm

Aynen canım bizde öyle yaptık vazgeçtik bu işten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…