- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.601
hımm ozaman demin söylediğimi geri alıyorum.ablan adamı seviyor zannetmiştim ben ondan evlenseler keşke dedim. inşallah ablan için en hayırlısı olur ve o adamdan kurtulur. ne kadar zor bi durum ablan yalnızca kendini değil sizide çok üzmüş bu yaşadığı hayatla ve düzeltmek için hiç savaş vermiyo kendiyle. çok üzüldüm yaşananlara ama sizin yapabileceğiniz bişey kalmamış canım ablan tercihini yapmış bence bırakın istediği gibi yaşasın:1no2:Amin canım sağol.Aynen dediğin gibi biz yıllardır bununla yaşıyoruz ve bunlar sadece % 1 i ancak eder.Anlatmaya kalksam ne nefesim yeter ne zamanım.Yaşayanlar için daha zor bu durum.Hamileyken çok dua ettim ablam daha mutlu bir yuva kursun hayırlı biriyle bu adamdan kurtulsun diye.Halada dualarımız onunla.Ama en önemlisi onunda bunu istemesi gerek.Ablam sanırım o adama alıştığı için başkasıyla yapamayacağını düşünüyor.Çok uzun zaman olduğu içinde ha deyince vazgeçemiyor çıkaramıyor hayatından.Kendini çıplak kalacakmış gibi hissediyor.Adama bunu hiç belli etmiyor hep ablam bırakıyor ayrılıp kavga ettiklerinde fakat sonra adam ablamın yine sıkıştığı bir anda hop yanında bitiyor tekrar barışıyorlar.Birbirlerini kullanıyorlar ve ikiside bunu söylüyorlar zaten.Adam ablamın gençliğini ablamda adamın başında erkek olması gücünü kullanıyor sanırım....Ama ya alışkanlık sırf bu yüzden bitmiyor bu ilişki......
günaydın anneler ....
dün kızımın üstünde kara bulutlar dolanıyordu ... biliyorsunuz sabah düşmüştü yataktan sonra tekrar kafasını vrmuş biryere akşam annem biraz dolaştıralım dedi çıktık biraz ilerde pazar kuruluyor hemde oraya uğrarız dedik.. demez olaydık .. pazar bırandalarının üstündeki fazla su birden kızımın üzerine döküldü arabasının içinde kuzucum buz gibi su birden tepeden boşalınca neye uğradığını şaşırdı... içim hala sızlıyor .. ne yapacağımı şaşırdım çok şükür yanımda yedek kıyafet vardı hemen değiştirdim ve aldım koştura koştura eve geldim ... tabi korkudan kuzum dün akşamdan beri kimseye gitmiyor kucağımdan ayrılmıyordu birde kolu bazı ani hareketlerde acıyor sanırım ağlıyor çünki ... kırık çıkık gibi değil her hareketi yapıyor ama düşünce canı acımış belli.. sabah annemde kalmak istemedi kucağımdan inmedi .. uyutup kaçtım ....
burcu hadi gel kaf kafaya ağlayalım bende artık çalışmak istemiyorum ama hayat ne getirir ilerde bilemediğimden kendimi hep mecbur hissediyorum... mesleğimi bırakıp bir kere bu işe girdim pişmanlıklarım çok oldu o yüzden şimdi tekrarından korkuyorum yoksa bir dakika durmaz bebeğimin yanında yatar korkularını dindirirdim kuzumun... mafoldumbensenağlama
walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.
ayy bu arada herkese günaydın kızlarbugün çok mutluyum çünkü ankaradan ablamlar gelcek:asigim: yeğenimi çok özlemiştimŞeniz
Meral, Hande burnumun dibine geliyorsunuz ama cuma günü geliyorsunuz. Ben yine katılamıyorum size. Sümeyra haklı siz şimdi çalışan çalışmayan ayrımı yapıyorsunuz. Madem Cevahire gelecektiniz Cumartesi gelseydiniz yaf..
günaydın kızlar klavyem yapıldı nihayet özledim sizleri yaa..
ama hiç havamda deilim ablam emlakcı mabındaki dolandırıcıya 35 tl kaptırdı.
durumlarıda iyi deil hep borç almıştıki ev alsın.düşündükce başım agrıyo
geçmiş baya uzamış bana özetlermisiniz kısaca.
yagız yine aynı balgam devm edyio
dr öksürük şurubu kullan 1 hafta sonra getir tekrar bakalım dedi..
günaydın hepinize :sinifsinif:
desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.siz her konuda bana çok iyi geliyorsunuz.
hepinizi seviyorum,dostluğunuz için sağolun.
evet iyileşecek,tabiki buda geçecek başka yolu yok,o güçlü bir kadın.
bugün daha pozitif düşünebiliyorum,daha iyiyim.sadece ağlamaktan şişen gözlerimle aynalara bakmıyorum:umursamaz:.
bugun aksam yemegını erkenden hazırlayıp dısarı cıkacagım mınık kusumla.menuyu soyluyorum.etlı yaprak sarma.tavuk kusbası kavurma.nohutlu pılav.
hava cok guzel kesınlıkle kacırmamalıyım.
gulsan38 canım cok cok ozur dıleyerek ısmını rıca edıyorum
bence karışma çünkü ablan 10 yıldır vazgeçemiyosa vardır bi hikmet. adam karısından neden boşanmıyo acaba, boşanıp ablanla evlense keşkebilmiyorumkismile
gözünaydın cnm
delikafaduldensırnaşık şeyheee utanarak sor zati, adı nickinde saklıkaydirigubbakcemile3 hatta biraz daha yukarı bakarssan kocasının adının da Kamil olduğunu bile öğrenebilirsinnaniknanik
Öyle yapıyorum canım bu yüzden yeterince yıprattık zaten birbirimizi.Rabbim biliyor görüyor nasılsa vardır bir bildiği.
Boşanma kısmına gelince; ablamın yuvası bir başka kadın için dağıldı ya
aynısını o adamın karısına yaşatmak istemiyor.İlişkinin başından beri 'ne kadar geç öğrenilirse o kadar iyi ' diyor hep ablam.Mübarek 10 yıl oldu hala kimse öğrenemedi.
Adam 'ben seçimimi senden yana yaptım ablanızdan yana yaptım' diyor lafı geçince kahramanlık yapıyor.Çünkü ablam hiç git boşa eşini demedi.Bizde hep diyoruz ki git bir gün gerçekten 'eşini boşa' de boşayabilecekmi bakalım.Ablamın arkasına sığınmış bu konuda atıp tutuyor boşarım bilmem ne diye.İş başa düşünce bunu yapabilecek zerre cesareti olmayacak hepimiz biliyoruz.Bir kızı evlilik çağında diğeri nişanlı.Ablam için kızlarını kaybetmeyi göze alamaz.Bence ablamda bu durumu biliyor ve üzülmemek için gündeme getirmiyor.Yalanların içinde kendini kandırıyor işte.28 yaşındaydı bu adam hayatına girdiğinde.Eğer önünü bu bencil adamla kapatmasaydı çok daha genç bir yaşta ikinci evliliğini yapabilirdi.Tam 10 yıl gitti ömrümden ne için?O adam bir kriz anında eşine kurulu yuvasına dönecek.Ablamda otursun ağlasın boşa giden yıllarına......İşte kadının kadına ettiği.....
çok geçmiş olsun cnm, kuzu için çok zor bi gün olmuş cidden kıyamam
Günaydın herkese
Meral hangi her zorluğa rağmen?? Jale nin varlığı yokluğu belli olmayan kendi kendine uyuyup uyanıp yine uyuyabilen bi çocuğu var :) sen bizimkilerle karıştırdın herhal Arda yı, onun yerinde kim olsa 2. yi böyle hevesli ister
Yazgı çok geçmiş olsun, nodül falan diyosun eğer tiroid kanseri ise hiç korkma üzme kendini,benim görümcem de atlattı hatta kemoterapi bile yapılmadan, en basit kanser cinsi sayılıyor o artık, hatta Arzum Onan da atlattı
hımm ozaman demin söylediğimi geri alıyorum.ablan adamı seviyor zannetmiştim ben ondan evlenseler keşke dedim. inşallah ablan için en hayırlısı olur ve o adamdan kurtulur. ne kadar zor bi durum ablan yalnızca kendini değil sizide çok üzmüş bu yaşadığı hayatla ve düzeltmek için hiç savaş vermiyo kendiyle. çok üzüldüm yaşananlara ama sizin yapabileceğiniz bişey kalmamış canım ablan tercihini yapmış bence bırakın istediği gibi yaşasın:1no2:
evet iyileşecek canım.iyiyim,iyiyim dahada iyi olacağım.cnm açıkçası bu defa da büyük buluşma yapılsa pek katılan olmaz diye düşünüyodum ben, Handeyle bayadır bi buluşalım diyoduk cumaya denk geldi ama bi haftasonu da buluşurz yine, siz yeter ki buluşalım deyinolumunekankayizsmile
böyle düşünmene sevindim cnm, kesinlikle pozitif olmalısınız. kadın sizin enerjinizi de alır çünkü, telefonda bie. Allahın izniyle iyileşecek
Meraaal,
Akşam?
Meraaal,
Akşam?
emelcim
ablan için çook zor bi durum ne yapması hususnda fikir üretemiyorum beynim durmuş halde çünkü, sen onun en büyük dsteği olacaksın bu dönemde, o ayıyada sen konuşamazmısın acaba?
Mrb hatunlar anam bu ne kalabalık herkes uyuttu bebikleri uyus kocisim bana ve oğluma grip verdi of evde herkesin burnu akiyo ilaç vermiyorum kendi kendine geçsin arada tonimer sıkıyorum Fatma Rabbim beterlerinden korusun kız gezentiler ne geziyonuz yine ist nin yolları çürüdü oznur canumm sen dışarımı cikicaksin amanda amannnn buyumuste gezermiş kız saka maka bı tarafa anam cabukcik ya misafir gelir ya kombi olmaz çık sen hemn
fatmacığım geçmiş olsun selimize..naarmı deydi açaba..bi oku prensesi...
emel bence karışma...herşey olaçağına varır..ablam için üzüldüm...10 yıldır bırakmıyorsa bundan sonra dinlemeyecektir zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?