2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elysion9
diye bir arkadaş var hep buralarda,hiç yazdığını görmedim:1ninca:.
neden ki???
haa birde specialxyasakkelime

Son düzenleme:

İçimden bir his hiç öyle demiyor.Ablama 'eğer eşini boşasa evlenirmisin onunla' diye kaç kez sordum ve hep aynı cevabı aldım.Hayır diyor ben onun kahrını çekemem diyor.Sevgiliyken hadi len diyebiliyor adama çünkü.Oysa eşi olunca o adamın nasılda çekilmez olacağını kendide biliyor.Çokta ideal bir eş değil çünkü... Sinirlenince çok çirkin söyleyebilen çocuk gibi küsen hala kişiliğini arayan bir tip.....
Oysa ablam onun tersine daha güçlü daha baskın ne istediğini bilen biridir.Ablama kendinden daha güçlü biri lazım.Çocuklarla uğraşmaktan yoruldu bence....

aynen.....................

Meral gitmiş, soruma cevap alamadım, sizi merakta bırakmayayım.
Dün, Meral eşiyle güzel bir akşam geçirmeye gayret etmek için söz vermişti de bize, naptı onu merak ettim.

Aylin, ikinciyi ben de kız istiyorum, olmuşken değişiklik olsun diye... Olmazsa da, üç erkeğin arasında kalmayı kabul edicem mecbur, zira bu yaştan sonra üçüncüyü doğuracak halim yok.

Ayyy, işim var çok, sizi bırakabilsem 20 dk'da bitecek işi 1 saattir bitiremiyorum.

Teyzoslari benim sincabım sevgi pitircigim tam 8aylik oldu rüya gibi ya nasılda gecmis Rabbim bu bunlar aratmasın saglikla huzurla mutlulukla geçsin gunlerimiz

Selam hatunlar, konuya neresinden dahil olsam bilemedim, en iyisi selam verip çıkayım, hava çok güzel bugün Ankara da, İklimi gezdirecem biraz, güzel havayı değerlendirelim, hasta olan bebeklerimize ve büyüklerimize çok geçmiş olsun, hepinizi çok öpüyoruz kızımla..

Ay Emel ablanın hikayesi içimi şişirdi ve sinir etti,yorum yapmamak için çok uğraştım ama dayanamayacağım, bir başka kadın yüzünden yuvası yıkılan bir kadının yapabileceği en son şeyi ablan ilk yapmış, bir de utanmadan ne kadar geç eşi öğrenirse o kadar iyi demiş kusura bakma herkes beni kınayabilir çok utanmaz ve ahlaksızca bir laf etmiş, o kadını 10 senedir salak yerine koyuyor senin ablan acaba farkında mı, her zaman söylerim yuva yıkan kadınlar ya da evli olduğunu bile bile bir erkekle beraber olan kadınlar midemi bulandırır ve gözümde insan değildirler, sokakta görsem yüzüne tükürürüm o kadınların, 3 yıl değil 33 yıl konuşmasan o ablanla ohh iyi yaptın derim, kadında biraz akıl olacak biraz gurur olacak bu kadar basitleştiremeyecek kendini, evli olup da peşime takılan bi dünya adam tanıdım (aslında adam değiller orası ayrı) hepsine verdiğim cevap tek oldu: Bir kadını üzmektense bir adamı üzmeyi tercih ederim. Yani sen üzül ama karın/nişanlın/sevgilin üzülmesin.

Erkek babayı örnek olursa ben yandım akannehir hırsları olmayan asosyal yabani bir oğlum olur, ben babasını yontana kadar yıllarımı verdim bir de kalan yıllarımı oğlunu yontmak için mi geçiricem akannehir

Dediklerine katılıyorum ama bunlar çok bıçak sırtı sözler.Hayat bazen öyle oyunlar oynuyorki insana.Ben buraya nasıl gelmiştim ben böyle biri değildim diyebiliyor insan.Büyük konuşunca hep başıma gelirdi yıllar önce bıraktım büyük sözler söylemeyi.Allah hayırlısını versin diyorum hep.Başımıza ne zaman ne geleceğini bilemiyoruzki....Yazdıklarında sonuna kadar haklısın fakat ya başıma gelirse ya o an şu anki aklım yerinde olmazsa ya aynı hatayı yaparsam.Yada Allah korusun kendi evladım böyle bir durum yaşarsa naparım diye düşününce çooook büyük sözler edemiyor korkuyor insan....

açıkçası ben ağır konuşmamak için bu konuda yorum yapmıyorum

Meraaal,
Akşam?

hahha akşam daha güleryüzlü davrandım, daha bi kale aldım adamı konuştuğumuz gibi. adam da zaten hemen havaya girip "Meralim biz 3. çocuğu da yaparız di mi" diye sordu. ben de "hööst, yüz verdik hemen astarını istemeye başladın" demedim ama aynen bunu ima eden cümle kurdum:)) neyse adam çok mutluydu, nedenin siz olduğunu bilse size yemek ısmarlar walla

Benim adamda asosyal oğlum yok şu an için düşünemiyorum bunu.İnş. hayırlı sağlıklı iyi bir evlat olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…