- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.621
kız olursa sana gönderirim bak! :)
elysion9
diye bir arkadaş var hep buralarda,hiç yazdığını görmedim.
neden ki???
allah iyiliğini versin :)))utanıyordur :roflol:
utanıyordur :roflol:
ya tabi çok kötü bi durum her iki taraf için de ama 10 senedir birlikteler madem belki birbirleri için doğru insandırlar yani hayat bazen oyun oynar yanlış zaman yanlış yer doğru insan oluverir adam boşansa aslında neden boşanmıyor ki ablana da öbür kadına da yazık
allah iyiliğini versin :)))
Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gulsan38, bosna, hasret0587, hepkaravana, laviniaebru, megryann, mrl81, OCD, sevka34, SEYYALTANER, simenay, TOPRAK28, yaz34
hep aynı kişiler yazıyo diğer arkadaşlar niye ordan bakıyo acepsayfayı açıp gezmeyemi gittiler acabakaydirigubbakcemile3
ben oğluşuma kaçıyorum görüşürüz
sağol canımopuyorumnanaktan
delikafaduldensırnaşık şey
canım Allah sabır versin:Saruboceq:
iyide öznur um erkekler hamamı değil ki burası.
kadınlar toplanmışız konuşup duruyoruz işte.
yazsa niye yazdın diye kızarız mı sanıyor acaba???sempatiksalakcinni
Sen gitte kiminle gitcegini bosverkaydirigubbakcemile3
kızlar yaptım kekimi böreğimi geldim....
sizde kynatmışsınız bu arada....
yazgıcığım çok geçmiş olsun..inşallah halan atlatır bu hastalığı...
hasret iyi olmuş bak doğurman..cengizde bakıçakmış inşallah cares,ine..hadi hayırlı olsun...aldırsaydın vicdan azabı çekerdin hep...bence oğlun olaçak gibi geldi bana....güzel olur bir kız bir oğlan...
birde babanın örnek olmasından bahsetmişsiniz..evet erkek çoçujları babayı çok örnek alıyor..örnek olarak erayı verebilirim..babasının haretleri var aynı oğlumdada...
başka atladıklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar...
jale bence seninde kız olçak bu sefer....
Ay Emel ablanın hikayesi içimi şişirdi ve sinir etti,yorum yapmamak için çok uğraştım ama dayanamayacağım, bir başka kadın yüzünden yuvası yıkılan bir kadının yapabileceği en son şeyi ablan ilk yapmış, bir de utanmadan ne kadar geç eşi öğrenirse o kadar iyi demiş kusura bakma herkes beni kınayabilir çok utanmaz ve ahlaksızca bir laf etmiş, o kadını 10 senedir salak yerine koyuyor senin ablan acaba farkında mı, her zaman söylerim yuva yıkan kadınlar ya da evli olduğunu bile bile bir erkekle beraber olan kadınlar midemi bulandırır ve gözümde insan değildirler, sokakta görsem yüzüne tükürürüm o kadınların, 3 yıl değil 33 yıl konuşmasan o ablanla ohh iyi yaptın derim, kadında biraz akıl olacak biraz gurur olacak bu kadar basitleştiremeyecek kendini, evli olup da peşime takılan bi dünya adam tanıdım (aslında adam değiller orası ayrı) hepsine verdiğim cevap tek oldu: Bir kadını üzmektense bir adamı üzmeyi tercih ederim. Yani sen üzül ama karın/nişanlın/sevgilin üzülmesin.
Öyle yapıyorum canım bu yüzden yeterince yıprattık zaten birbirimizi.Rabbim biliyor görüyor nasılsa vardır bir bildiği.
Boşanma kısmına gelince; ablamın yuvası bir başka kadın için dağıldı ya
aynısını o adamın karısına yaşatmak istemiyor.İlişkinin başından beri 'ne kadar geç öğrenilirse o kadar iyi ' diyor hep ablam.Mübarek 10 yıl oldu hala kimse öğrenemedi.
Adam 'ben seçimimi senden yana yaptım ablanızdan yana yaptım' diyor lafı geçince kahramanlık yapıyor.Çünkü ablam hiç git boşa eşini demedi.Bizde hep diyoruz ki git bir gün gerçekten 'eşini boşa' de boşayabilecekmi bakalım.Ablamın arkasına sığınmış bu konuda atıp tutuyor boşarım bilmem ne diye.İş başa düşünce bunu yapabilecek zerre cesareti olmayacak hepimiz biliyoruz.Bir kızı evlilik çağında diğeri nişanlı.Ablam için kızlarını kaybetmeyi göze alamaz.Bence ablamda bu durumu biliyor ve üzülmemek için gündeme getirmiyor.Yalanların içinde kendini kandırıyor işte.28 yaşındaydı bu adam hayatına girdiğinde.Eğer önünü bu bencil adamla kapatmasaydı çok daha genç bir yaşta ikinci evliliğini yapabilirdi.Tam 10 yıl gitti ömrümden ne için?O adam bir kriz anında eşine kurulu yuvasına dönecek.Ablamda otursun ağlasın boşa giden yıllarına......İşte kadının kadına ettiği.....
Meraaal,
Akşam?
Erkek babayı örnek olursa ben yandım akannehir hırsları olmayan asosyal yabani bir oğlum olur, ben babasını yontana kadar yıllarımı verdim bir de kalan yıllarımı oğlunu yontmak için mi geçiricem akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?