- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.641
açıkçası ben ağır konuşmamak için bu konuda yorum yapmıyorum
hahha akşam daha güleryüzlü davrandım, daha bi kale aldım adamı konuştuğumuz gibi. adam da zaten hemen havaya girip "Meralim biz 3. çocuğu da yaparız di mi" diye sordu. ben de "hööst, yüz verdik hemen astarını istemeye başladın" demedim ama aynen bunu ima eden cümle kurdum:)) neyse adam çok mutluydu, nedenin siz olduğunu bilse size yemek ısmarlar walla
Erkek babayı örnek olursa ben yandım akannehir hırsları olmayan asosyal yabani bir oğlum olur, ben babasını yontana kadar yıllarımı verdim bir de kalan yıllarımı oğlunu yontmak için mi geçiricem akannehir
hahha akşam daha güleryüzlü davrandım, daha bi kale aldım adamı konuştuğumuz gibi. adam da zaten hemen havaya girip "Meralim biz 3. çocuğu da yaparız di mi" diye sordu. ben de "hööst, yüz verdik hemen astarını istemeye başladın" demedim ama aynen bunu ima eden cümle kurdum:)) neyse adam çok mutluydu, nedenin siz olduğunu bilse size yemek ısmarlar walla
Bu kadar dışında olup daha yarım saatte bu kadar bunaldınız....İçinde olmak daha zor.Daha fazla anlatmıyorum bunalmayın diye.Çıkıyorum......
Aylin, Kerem babasının yontulmuş halini örnek alacak akıllım, durum o kadar vahim olmaz o yüzden.
Emel'in ablası ile ilgili söylediklerin sert ama doğru. Emel'in de cevaben söyledikleri doğru. Zor bir durum, Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın...
dogru dıyorsun hatıcecıgım.zatı yarın anamda benle gelıyormus karsıya. sempatiksalakcinni kıslar anamıda geturebılır mıyımmmmmmmm
Meral gitmiş, soruma cevap alamadım, sizi merakta bırakmayayım.
Dün, Meral eşiyle güzel bir akşam geçirmeye gayret etmek için söz vermişti de bize, naptı onu merak ettim.
Aylin, ikinciyi ben de kız istiyorum, olmuşken değişiklik olsun diye... Olmazsa da, üç erkeğin arasında kalmayı kabul edicem mecbur, zira bu yaştan sonra üçüncüyü doğuracak halim yok.
Ayyy, işim var çok, sizi bırakabilsem 20 dk'da bitecek işi 1 saattir bitiremiyorum.
:roflol:
ivet ya.hem anam 47 yasında.bızımle takılabılır sempatiksalakcinni
Teyzoslari benim sincabım sevgi pitircigim tam 8aylik oldu rüya gibi ya nasılda gecmis Rabbim bu bunlar aratmasın saglikla huzurla mutlulukla geçsin gunlerimiz
Meralcim ben senin yerine yeterince ağır konuştum zati
İyi davran iyi kocana bak gördün kocasıyla aldattı diye boşananlar yine evli adamlara musallat oluyor, elinden yine kaçırma 2 çocuğunun (belki de 3.nün de)babasını
Hamileyken şu duayı ettim her gece, Allahım tüm fiziki özellikleri ve spor yapabilme yeteneği babaya çeksin ama nolur bütün huyları bana benzesin :Saruboceq: inşallah tutmuştur.
aman seninkide 3.nün havasına girmiş..benimkide akşam sayıklıyordu üçünçüyü,,,bende hössst dedim içimden...hiç öyle bir niyetim yok beni..yeter 2....
meral iyi olmanıza.sevindim..allah bozmasın...
selam millet ben geçmişe bakamadım daha cesaret de edemeyeceğim çoook uzun gene
oğluşum ilk kelimesini söyledi bu sabah " baba" dedi :) ama malesef babası duyamadı çünkü uyuyordu. adam dün deli gibi uğraşmış dedirtmek için kızmış bizim küçük bey eeeehh yapmış, sabah bana söyledi opuyorumnanaktan
Meral, dün akşamki başarın için sana teşekkür ettim farkında mısın?
Daha fazla teşekkür için ne yapacağını biliyorsun
hahahahhh:))
aynen öle bidenem..
bugünde saglık ocagına gecicem kan degerlerime baktrcemmm..
bu katılmıyorum buton uda nolii??
selam genclik:))
maşallah ona, e sen de anne için çalıştır biraz da:))
bu katılmıyorum buton uda nolii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?