2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haha sadece denedim burcunun üzerinden

Yok be, o kadar da diil :))) Tam gaz devam edeceksin sadece...

Evet Ebuş niye katılmadın bana yaw?

haha sadece denedim burcunun üzerinden

hee kobay fareyim ya ben klava:

heee tamam o zaman, inşallah maşallah:))
sen niye kaldırdın fotoları face'den yaw, ben daha görmemiştim

Akşam eşim çok kızmıştı zaten, koyma nazar değecek diye.
Sonra bu sabahtan itibaren bi sürü arayan, işyerinde yolumu çeviren oldu, çok tatlı olmuş, nazara getireceksin çocuğu, koyma bu kadar çok fotosunu diye...
Dedim ki, bu kadar çok insan söylüyorsa, Allahım bana mesaj göndermek istiyor sanırsam.
İçim huzursuz oldu kaldırdım...

gulsan tıckerın neden boyle gerıden geleyyo
öznur kız adım gülşan ama sen niye gulsan yazdınki reçel markası gibikaydirigubbakcemile3
tıckerım geridenmi geliyo nasıl yani:uhm:
çok sevindim canım iyi gelişmeler için, inşallah hep böyle olursunuz:Saruboceq:
alkisalkisalkis bizimkinin ilk kelimesi atta olmuştu babayı anneyi artık söylemiyo unuttu galiba:1no2:
selam genclik:))
waaaw çok karizmasın şekerim:1closedeyes:

kızım yuzume bakıp baba baaba dioo ahhaaha
beni babasımı sanıyo acep?CADIARZU
okadarda tüylü diilim ama:)sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3

Yok be, o kadar da diil :))) Tam gaz devam edeceksin sadece..

katılıyoruma.s

e hadi madem 41 kere maşallah diyelim kuzuya:))

o ingiliz takılıyo bebeğim ş harfi kullanmaz, ı da kullanmaz i kullanır onun yerine:))

kendi adıma teşekkü ederim cnm

evet cnm tickerın geriden geliyor. tickera göre 7 ay sonra bebeğin doğacak:)) yanlış ayarlamışsın

Off ne yalan söyleyeyim, benim çevremde, tabi ki burdaki bütün arkadaşlarım da dahil, kötü niyetle bakacak kimse yok aslında... Ama içime kurt düşürdüler işte bi kere...
Sağol Meralcim...

hadi yawkaydirigubbakcemile3 düzelteyim hemen hiç dikkat etmemiştimkafamçokkarıştı

çok doğru söylüyorsun ama neyseki atanın babası çok iyi bir baba çok ilgili onla ilgili sorun yok ata en azından şimdilik babasıyla da mutlu benimlede sadec biz babasıyla biraraya gelince sorun yaşıyoruz onunda sebepleri var daha önce anlatmıştım sonuçta hala birbirimizi çok seviyoruz hergün konuşuyoruz ama sadece sevgi yetmiyo

tünaydın bu sabah ata 8 de kalktı mamasını yedi ve yine uyudu :) saat 10 da kalktı tabi bende şaka gibi inanamadım ilk defa o saate kadar uyuduk :) sonra biraz tepindik kahvaltı yaptık ve yine uyuduk şuanda uyuyor uyansın dışarı çıkıcaz yine :)
meral e duyurulur

ayy benim minik kuzum 7 ayını doldurdu bugünopuyorumnanaktan kocaman olmuş minik erkeğim:asigim:

iyi gezmeler cnm benim, çok iyi yapıyosunuz walla zaten yakında havalar kötüleşecek iyice

evet sekerim ben inkilisce yaziom.aliskanlik kotu birsey
kopekbaligi ne ki meral efendi

oyun alanındaki bi alet, şaka tabi yaw, zaten bebelerle gidemeyiz oraya, geliyon muuu???

güzelmiş cnm sağol
bu arada Gülşancım dikkat edersen kizlar bakin yazmış:))

düzelttim tıckerımı sağolun kızlara.s.

rica ederizopuyorumnanaktan

Yiyorum yiyorum doymuyorum. Tiroid ilaçlarını bıraktığımdan beri iyice sapıtık bir durumdayım. Bütün gün hem çalışıyorum, hem size takılıyorum ya, aynı anda da sürekli tıkınıyorum.

Bu cuma günü buluşma konusu gözümden kaçmadı, dua edin cumartesi de buluşsanız gelemezdim, o yüzden sataşmıyorum size. Ama arayı fazla açmadan yeni buluşmayı ayarlamazsak sataşırım sempatiksalakcinni

oh maaşallah ben sabah 5 te mert beyin konuşma seslerine uyandım yine. dün akşam 7:30 da uyudu tarih yazdı (e doğal olarakta gün doğmadan kalktı.) o uyuyunca annemide zorla uyutup kocişle romantizm yaptık:asigim:

güzelmiş cnm sağol
bu arada Gülşancım dikkat edersen kizlar bakin yazmış:))

rica ederizopuyorumnanaktan

mesaj alınmıştıra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…