- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.661
haha sadece denedim burcunun üzerindenne yapcam kızz?? 3. öocuk değil di mi???
gitmesen şaşardım, neyse ama çnemli git bi bak bakiim
forum artık gelişti demek oliyi, beğendiğin yoruma katılabiliyosun, beğenmediğine katılmıyorum diyyosun, istediğine teşekkür ediyosun:)) Herhalde benim sürekli Ayline katıldığımı gören yöneticiler bari böyle bi buton yapalım diye düşündülerkaydirigubbakcemile3 anlamadığım sen neden burcuya katılmadın??:uhm:
ne yapcam kızz?? 3. öocuk değil di mi???
gitmesen şaşardım, neyse ama çnemli git bi bak bakiim
forum artık gelişti demek oliyi, beğendiğin yoruma katılabiliyosun, beğenmediğine katılmıyorum diyyosun, istediğine teşekkür ediyosun:)) Herhalde benim sürekli Ayline katıldığımı gören yöneticiler bari böyle bi buton yapalım diye düşündülerkaydirigubbakcemile3 anlamadığım sen neden burcuya katılmadın??:uhm:
Yok be, o kadar da diil :))) Tam gaz devam edeceksin sadece...
haha sadece denedim burcunun üzerinden
heee tamam o zaman, inşallah maşallah:))
sen niye kaldırdın fotoları face'den yaw, ben daha görmemiştim
öznur kız adım gülşan ama sen niye gulsan yazdınki reçel markası gibikaydirigubbakcemile3gulsan tıckerın neden boyle gerıden geleyyo
çok sevindim canım iyi gelişmeler için, inşallah hep böyle olursunuz:Saruboceq:hahha akşam daha güleryüzlü davrandım, daha bi kale aldım adamı konuştuğumuz gibi. adam da zaten hemen havaya girip "Meralim biz 3. çocuğu da yaparız di mi" diye sordu. ben de "hööst, yüz verdik hemen astarını istemeye başladın" demedim ama aynen bunu ima eden cümle kurdum:)) neyse adam çok mutluydu, nedenin siz olduğunu bilse size yemek ısmarlar walla
alkisalkisalkis bizimkinin ilk kelimesi atta olmuştu babayı anneyi artık söylemiyo unuttu galiba:1no2:selam millet ben geçmişe bakamadım daha cesaret de edemeyeceğim çoook uzun gene
oğluşum ilk kelimesini söyledi bu sabah " baba" dedi :) ama malesef babası duyamadı çünkü uyuyordu. adam dün deli gibi uğraşmış dedirtmek için kızmış bizim küçük bey eeeehh yapmış, sabah bana söyledi opuyorumnanaktan
waaaw çok karizmasın şekerim:1closedeyes:selam genclik:))
kaydirigubbakcemile3kızım yuzume bakıp baba baaba dioo ahhaaha
beni babasımı sanıyo acep?CADIARZU
okadarda tüylü diilim ama:)sempatiksalakcinni
Yok be, o kadar da diil :))) Tam gaz devam edeceksin sadece..
hee kobay fareyim ya benklava:
Akşam eşim çok kızmıştı zaten, koyma nazar değecek diye.
Sonra bu sabahtan itibaren bi sürü arayan, işyerinde yolumu çeviren oldu, çok tatlı olmuş, nazara getireceksin çocuğu, koyma bu kadar çok fotosunu diye...
Dedim ki, bu kadar çok insan söylüyorsa, Allahım bana mesaj göndermek istiyor sanırsam.
İçim huzursuz oldu kaldırdım...
öznur kız adım gülşan ama sen niye gulsan yazdınki reçel markası gibikaydirigubbakcemile3
tıckerım geridenmi geliyo nasıl yani:uhm:
çok sevindim canım iyi gelişmeler için, inşallah hep böyle olursunuz:Saruboceq:
alkisalkisalkis bizimkinin ilk kelimesi atta olmuştu babayı anneyi artık söylemiyo unuttu galiba:1no2:
waaaw çok karizmasın şekerim:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3
katılıyoruma.s
e hadi madem 41 kere maşallah diyelim kuzuya:))
o ingiliz takılıyo bebeğim ş harfi kullanmaz, ı da kullanmaz i kullanır onun yerine:))
kendi adıma teşekkü ederim cnm
evet cnm tickerın geriden geliyor. tickera göre 7 ay sonra bebeğin doğacak:)) yanlış ayarlamışsın
o ingiliz takılıyo bebeğim ş harfi kullanmaz, ı da kullanmaz i kullanır onun yerine:))
kendi adıma teşekkü ederim cnm
evet cnm tickerın geriden geliyor. tickera göre 7 ay sonra bebeğin doğacak:)) yanlış ayarlamışsın
Bu dediğine bende katılıyorum fakat baba özellikle erkek çocuk için çok önemli.İleride ata büyüyünce başa çıkamaz hale geldiğinde eşin devreye girip herşeyi kontrol altına alabilmelİ.Benim ablamda çocuklarını babadan ayrı büyüttü.Çok zordu dibinde ben gördüm verdiği mücadeleyi.12 yıl oldu herşey yoluna girdi ama oğluyla olan meselesi hala çözülmedi.Çalışmıyor,okumuyor sadece gezmek istiyor gurursuz bir çocuk.Babası ölü gibiydi hiç yoktu gerçektende hiç ilgilenmedi.Senede 1-2 bizim zorlamamızla gördü çocuklarını.Ablamki katı bir anne olmasına rağmen oğlu ergenlik çağına gelince söz geçiremez oldu şu an kızı 18,oğlu 16 yaşında.Hala uğraşıyor.Çalışmazsan,okumazsan babana gönderirim dedi.Sırf rahat yaşamak için bunuda kabul etti ve kendi gitti babaya.1 yıl kaldı iyice terbiyesi bozuldu.Ne anlatayımki şimdi babası babaanneden para çalan kumar oynayan içen bir adam doğru dürüst iş bulmaz bulduğundada fazla kalmaz beğenmez çıkar hemen.Önceden böyle değildi ayrılınca iyice beter oldu.Zaten ayrılma sebepleride başka bir kadındı ablamı zaten aldatıyordu en son ilişkisinde kadının ailesi baskın çıktı ve ablamı zorla boşattılar.Belki 12 yıl önce bir yuvanın dağılması herkes için kötüydü fakat şimdi bakınca öyle bir babayla büyümesi dahada felaket olurmuş çocuklar için.Oğu şimdilik sorun ama en nihayetinde bizimle büyüdü er veya geç gerçek terbiyesine özüne dönecektir diye düşünüyorum.Şu an hepimize zarar veriyor üzülüyoruz elbette ama bir gün inş. anlayacak yaptıklarını.Kızı ise bu olayda en büyük kazancı ve destekçisi ablamın.Belki ayrılmasalardı kızınıda kaybedecekti böyle bir ortamda.Neyse çok şükür o garip aileden yıllar önce kurtulduk bitti.Ben burda bir sürü şey anlattım ama şebnemcim sen alman gerekeni aldın.Babanın otoritesi çok çok önemli.Fikir birliği ağız birliği yaparak ata için sık sık görüşürseniz çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz inş.
evet sekerim ben inkilisce yaziom.aliskanlik kotu birsey
kopekbaligi ne ki meral efendi
tünaydın bu sabah ata 8 de kalktı mamasını yedi ve yine uyudu :) saat 10 da kalktı tabi bende şaka gibi inanamadım ilk defa o saate kadar uyuduk :) sonra biraz tepindik kahvaltı yaptık ve yine uyuduk şuanda uyuyor uyansın dışarı çıkıcaz yine :)
meral e duyurulur
evet sekerim ben inkilisce yaziom.aliskanlik kotu birsey
kopekbaligi ne ki meral efendi
düzelttim tıckerımı sağolun kızlara.s.
oh maaşallahtünaydın bu sabah ata 8 de kalktı mamasını yedi ve yine uyudu :) saat 10 da kalktı tabi bende şaka gibi inanamadım ilk defa o saate kadar uyuduk :) sonra biraz tepindik kahvaltı yaptık ve yine uyuduk şuanda uyuyor uyansın dışarı çıkıcaz yine :)
meral e duyurulur
güzelmiş cnm sağol
bu arada Gülşancım dikkat edersen kizlar bakin yazmış:))
rica ederizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?