2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw şu gelme konusunda nazlı olanlar günü belirleyin biz uyarız walla:)) bize hergün uyar yani. bu biz ev hanımları oluyoruz, abi Öznur hariç:=)

Zorla mı uyuttunuz kaydirigubbakcemile3 Naptınız kadına yahu ?

yaw şu gelme konusunda nazlı olanlar günü belirleyin biz uyarız walla:)) bize hergün uyar yani. bu biz ev hanımları oluyoruz, abi Öznur hariç:=)

Ben nazlı diilim be, Bostancı'dan Bakırköy'e gelmiş adamım ben karayoluyla, laf ettirmem kendime :)

Biz Eymenle kontrole gidiyoruz şimdi, inşallah büyümüşüzdür, gçrüşürüz kızlar

bizimde kontrole gitmemiz gerek bugün ama kilo almamıştır diye korkuyorum gitmeye. 3 aydır karın tokluğuna yaşıyo oğlum kilo almıyomafoldumben inşallah eymen paşa büyümüştür:1rolleyes:

ben şu alıntı yapamamı yazı tipimi falan değiştremediğimi kime sölicem yaa we nerden???

ya bu bizim mesaj yazdığımız kutucuğun altındaki ayarlardan kaynaklanmasın?

EMEL Allah kolaylık versin ablanla olan ilişkinde

FATMA kuzuya geçmiş olsun hasta falan olmaz umarım

şu 35000 mselesine de çok üzüldüm ama kimin başına gelmişti aklımda tutamadım Allah yanlarına bırakmasın sempatiksalakcinni

yaçok zor bi durum bende evli erkeklerle birlikte olan kadınları kınamışımdır hep ama bence en büyük suç adamlara yinede yani böyle bi durumda kocama kızarım kadına değil aylin kadar keskin konuşamıyorum neticede ablan kimbilir ne çok şey dedin yada demek istedin ama kardeş sonuçta gelip yine omzunda ağlasa teselli edeceksin

Hamileyken şu duayı ettim her gece, Allahım tüm fiziki özellikleri ve spor yapabilme yeteneği babaya çeksin ama nolur bütün huyları bana benzesin :Saruboceq: inşallah tutmuştur.
bende bende ama ben tipi de kardeşime benzesin huyu bana benzesin die ettim, babasının sadece çalışkanlığını alsın geri kalan huyları benden tipi kardeşimden ha bide dünyayı umursamama halini kardeşimden girişkenliğini babamdan alsın ... tipi kardeşime benzedi çok yakışıklı olduu

ya benimde annem söölendi durdu ama benim fotoları sadece arkadaşlarım görebiliyo zaten akadaşlarımın arkadaşları bile göremiyo e bide inanmam malum ben gördüm yeter çok datluydu uğur böcüğüüüalkisalkisalkis

Esiinn nerelerdesin anacım??
işte geldim burdayımm:jeyyar:

evet hade ne zaman buluşuyoruz sööleyin alam biletii:teytey:

Son düzenleme:

Zorla mı uyuttunuz kaydirigubbakcemile3 Naptınız kadına yahu ?

bişey yapmadık ay sadece yemekten sonra ıhlamur verdim birazda masaj yaptım kadın gevşeyiverdikaydirigubbakcemile3 ben yatıyom size ii geceler dedi ve gittikaydirigubbakcemile3 anlayışlı kadındır annemŞeniz

bizimde kontrole gitmemiz gerek bugün ama kilo almamıştır diye korkuyorum gitmeye. 3 aydır karın tokluğuna yaşıyo oğlum kilo almıyomafoldumben inşallah eymen paşa büyümüştür:1rolleyes:

Git Gülşancım yaa, kilo almıyorsa doktorun fikrini almak daha iyi olmaz mı?
Gerçi düzgün doktor da yok diyorsun ama...

Nimet canım, Eftel yani...

Benim de sadece arkadaşlarım görüyor ama o kadar çok veto yedim ki bugün, cesaretim kırıldı. Sağol Esin teyzesi, gördüm yorumlarını...

Anam, çılgın kadın, du hemen yapak bi organizasyon :)

ben bu katılıyorum katılmıyorum teşekkür butonlarını çok sevdim hep tıklayasım var yalnız kimisinde sadece katılmıyorum ve teşekkür var nie ki acaba kk buna katılmayın bu saçmalamış die kendi kendine kararmı veriyo nooluyo

kızlar naber? dün çpkk işim vardı temizlik falan ve misafir..pasta çörek işleri ..giremedim ne yapıyorsunz?benim bu günde misafirim bar.emirhanı uyuturken bi bakayım size dedim..birazdan mutfağa gireceğim
Ebru maşallahın var ben size yanıt yazmaya yetişemiyorum. Siz forum ev işi, çocuk bakmaa valla atom karıncalarsınız...

Yetişemiyoruz anacım hem yaz hem çalış valla mümkün değil ben iki gün takılsam 3. gün takılamam foruma. Zeten iş yerinde benim için ipi sallandırmışlardı kesin basarlar kıçıma tekmeyi.

Bu kadar dışında olup daha yarım saatte bu kadar bunaldınız....İçinde olmak daha zor.Daha fazla anlatmıyorum bunalmayın diye.Çıkıyorum......

Emel Allah sabır versin. Allah kimseyi böyle sınamasın. Bu durumlara düşürmesin. Ablam ABD'de yaşıyor. Yeni boşandı. Kızının kültürü ve ahlakı için endişe ediyor. 13-14 yaşında okul çağındaki kızlar hamile burada ben kızımı nasıl koruyup kollayacağım diyor. Mahkeme kararı yüzünden kesin dönüş yapamıyor. Kızı 14 yaşına gelene kadar babanın yaşadığı şehirde yaşayacakmış. Ablamda bir müslümanla evlenip kapanmakta buldu çareyi. Ben kapanıp ibadetlerimi kızımın önünde yapmalıyım ki dinimizi bilsin evleneyim ki bir yuvanın içinde olsun diyor. Hayat işte ikiside yalnız boşanmış çocuklu kadınlar ama birinin tercihi öyle birinin tercihi böyle.

Gözün aydın canım. Bizimkide heceleri sıralıyor ama anlamlı söylemiyor. Dede diyor ama sadece bir hece ...

selam genclik:))

Hoşgeldin.

Valla burcu sen fotoları yükle ama kk'dakiler için bir grup oluştur ve fotoları sadece bu gurup görsün de. Allah nazarlardan saklasın böylece biz görmüş oluruz ve KKdakiler nazar duaşarıyla bakacakları içib fotolara bir şeycik de olmaz.

Güzel haberlerle gelin inşAllah....

bişey yapmadık ay sadece yemekten sonra ıhlamur verdim birazda masaj yaptım kadın gevşeyiverdikaydirigubbakcemile3 ben yatıyom size ii geceler dedi ve gittikaydirigubbakcemile3 anlayışlı kadındır annemŞeniz

Aynı benim kayınvalidem :bbo: Biz sabaha kadar oturalım, o da oturur bizimle, hatta bişey konuşmak için başka odaya geçersek, o odanın kapısına gelir oğluna bişeyler söylemek bahanesiyle...
Annemse, yemek bile getirecek olsa, önce telefon eder müsait misiniz, geleyim mi diye... Aynı apartmanda oturuyoruz da :)

ay buna çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bu sefer bir aksilik olmazsa ben de geliceeeem,sizlerle tanışmak ve daha da kaynaşmak istiyorum olumunekankayizsmile oğlum da sizin çocuklarla kaynaşsın istiyorum

Mantıklı aslında, öyle bir seçenek var sanırım face'de, bi deniyim ben...

ay buna çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bu sefer bir aksilik olmazsa ben de geliceeeem,sizlerle tanışmak ve daha da kaynaşmak istiyorum olumunekankayizsmile oğlum da sizin çocuklarla kaynaşsın istiyorum

Çok kara kış gelmeden toplanalım valla, yoksa yine zor olacak, fire vericez...

Bu arada Aktivite Masası oyuncağım 1 günde geldi, Kerem çok sevdi habire tuşlarına basıyor vuruyor ama her tuşa şap şap vurduğu için sürekli değişiyor müzik ve söylediği kelimeler, bu şartlarda öğrenmesi imkansız görünüyor :umursamaz: yani şu an sadece eğlence ve oyalama amaçlı kullanabilir büyüdüğünde de tahminimce bozulur ve yine öğrenemez.
Bir de Fatma nın bahsettiği 12li çerçeve de bugün geldi akşam Kerem in ayak izini çıkarıp şimdiye kadar olan fotolarını kesip içine koyucam.

ayy benim minik kuzum 7 ayını doldurdu bugünopuyorumnanaktan kocaman olmuş minik erkeğim:asigim:

benimki de benimki de kaydirigubbakcemile2

ben dün götürdüm kontrole 1 ayda yaklaşık 300 gr almış 7.850 olmuş 5.ayından beri ilk defa kilo aldı kaydirigubbakcemile3 bundan sonra alır dedi doktort sanırım aşırı harekete adaptasyon dönemiymiş boy 72 cm olmuş biz çoook uzun zamandır kontrole gitmemiştik bulunduğum yerde çocuk doktoru yoktu urfa merkeze gitmem gerekiyordu 2.5 saat git 2.5 saat dön sıcakta cesaret edemiyorduk geçen hafta tıp merkezi açıldı buraya ben de kaptım götürdüm. güşan götür bence hatta sanırım mardin merkez bizim urfaya olan mesafemizden daha yakın size varsa oraya götür

kaydirigubbakcemile3

yarın götüreyim ozaman şimdi kaçıyorum ablamlar gelmek üzere karşılamaya gitcem öpüyorum siziopuyorumnanaktan

ya ben size söölemedim istanbuldan oluma bi davul aldım şimdi en sevdiği oyuncak o tam yarı saat birlikte davul çaldık dün bayağı oyalanıyo çok eğleniyoruz pat pat vuruyo bide arada eşlik edio sözlerle kameraya çekip vercem facese vaktim olmadı

berchka dan kendime bi suni deri mont aldım yakası kürklü fln çok sevdim ama denemeden aldım şimdi küçük burda berchka yok zaten olsada değiştirem çok beğendim bööle küçük küçük giysem ne olur hani önü panıyo da patlicak gibi duruyo önü açık kalsa kanatlar sırtımda kalıyo geriye çekiyo yane bööle çok komik duruyo aslında ama çok sevdim bişi olmaz yakışıyodur giy deyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…