- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.701
oyy gidemedim gene ..
aç olmam gerekiomuş kan şekerinede bakılıcakmış..akannehir
yarına kaldı..
Bu arada Aktivite Masası oyuncağım 1 günde geldi, Kerem çok sevdi habire tuşlarına basıyor vuruyor ama her tuşa şap şap vurduğu için sürekli değişiyor müzik ve söylediği kelimeler, bu şartlarda öğrenmesi imkansız görünüyor :umursamaz: yani şu an sadece eğlence ve oyalama amaçlı kullanabilir büyüdüğünde de tahminimce bozulur ve yine öğrenemez.
Bir de Fatma nın bahsettiği 12li çerçeve de bugün geldi akşam Kerem in ayak izini çıkarıp şimdiye kadar olan fotolarını kesip içine koyucam.
benimki de benimki de kaydirigubbakcemile2
ben dün götürdüm kontrole 1 ayda yaklaşık 300 gr almış 7.850 olmuş 5.ayından beri ilk defa kilo aldı kaydirigubbakcemile3 bundan sonra alır dedi doktort sanırım aşırı harekete adaptasyon dönemiymiş boy 72 cm olmuş biz çoook uzun zamandır kontrole gitmemiştik bulunduğum yerde çocuk doktoru yoktu urfa merkeze gitmem gerekiyordu 2.5 saat git 2.5 saat dön sıcakta cesaret edemiyorduk geçen hafta tıp merkezi açıldı buraya ben de kaptım götürdüm. güşan götür bence hatta sanırım mardin merkez bizim urfaya olan mesafemizden daha yakın size varsa oraya götür
berchka dan kendime bi suni deri mont aldım yakası kürklü fln çok sevdim ama denemeden aldım şimdi küçük burda berchka yok zaten olsada değiştirem çok beğendim bööle küçük küçük giysem ne olur hani önü panıyo da patlicak gibi duruyo önü açık kalsa kanatlar sırtımda kalıyo geriye çekiyo yane bööle çok komik duruyo aslında ama çok sevdim bişi olmaz yakışıyodur giy deyin bana
kıs epruu nerelerdesin yaf ösledik seni hep ateş almaya geliyosunolumunekankayizsmile[/QUOTE
sorma esoes..bu ara karga karmaşa gidiyorum..ösledinmi nannnn
ösleyeseydin bana katılırdın hem sen niye katılmıomuşun bana bağim..
berchka dan kendime bi suni deri mont aldım yakası kürklü fln çok sevdim ama denemeden aldım şimdi küçük burda berchka yok zaten olsada değiştirem çok beğendim bööle küçük küçük giysem ne olur hani önü panıyo da patlicak gibi duruyo önü açık kalsa kanatlar sırtımda kalıyo geriye çekiyo yane bööle çok komik duruyo aslında ama çok sevdim bişi olmaz yakışıyodur giy deyin bana
kocacım iş seyahatinde..istikamet trabzoneee....
anam gelecek herzamanki kibim..
hmm bi de balık almış..bayılırım...
sizun baluklar ha buradi gibu fırul fırulmudurr:)
Daha anlamıyorlar yaw öyle şeylerden, ancak pat pat vuruyorlar sanırım. Bi arkadaşım Doruk'a mini org gibi bişey getirmiş, tokat manyağı yaptı orgu sıpam :asigim:
İyi iyi, gözün aydın, bundan sonra da böyle devam eder inşallah...
Yok artık, olur mu yaw öyle şey, kardeşinin montunu giymiş gibi... Aldığın yere gönder kargoyla, onlar da sana değişim kartı göndersinler, buluşmaya gelince yeni başka bişey alırsın kendine. Üzgünüm duymak istediklerini söyleyemedim ama ben istemem arkadaşımın öyle emanet gibi dolaşmasını...
Olmaz giyme anlatmana göre düdük gibi olmuş, sen güzel hatunsun kendine yakışanı giy :umursamaz:
kıs epruu nerelerdesin yaf ösledik seni hep ateş almaya geliyosunolumunekankayizsmile[/QUOTE
sorma esoes..bu ara karga karmaşa gidiyorum..ösledinmi nannnn
ösleyeseydin bana katılırdın hem sen niye katılmıomuşun bana bağim..
n ço sevdim bu butonları kıs rastgele basıyom ehe ehe
ah aşkım..bozulmayacak bişe olsa yapıp gönderirdim hnifim nolcek..s.a
geçmişe bakayım dedim ama olmadı..inşallah herkes iyidir:)
öyle Trabzon hamsi falan de me yaaa...özledim
ah aşkım..bozulmayacak bişe olsa yapıp gönderirdim hnifim nolcek..
[B]bak bak yeni fotomussda vaaamışşş...
bayılıorum bu zillinin saçlarına..maşşalah..
biz henüz sac bandıyla yetinebilioruzz..toka falan hikaye..
yaf çok canım sıkıldı bi arkadaşıma rastladım nette bizim ünideki bi grup yurt dışına okumaya gitti kimisi avusturalyaya kimisi ingiltereye amerikaya kanadaya 10 kişi kadardılar bende gidecektim herşeyim hazırdı babam adama ihtiyacım var sudana gelirmisin dedi ok dedim daha maceralı geldi bana bindim gittim hayatımın hatasıymış şimdi anlıyorum bu küçücük şehirde basit bana ait olmayan bi hayatı yaşıyorum hergün sevip sevmediğime emin olmaya çalıştığım bi adamın yanında uyanıyorum tek teselim oğlum ama ona da neyi ne kadar verebildiğim şüpheli üff çok canım sıkıldı yaa
yaf çok canım sıkıldı bi arkadaşıma rastladım nette bizim ünideki bi grup yurt dışına okumaya gitti kimisi avusturalyaya kimisi ingiltereye amerikaya kanadaya 10 kişi kadardılar bende gidecektim herşeyim hazırdı babam adama ihtiyacım var sudana gelirmisin dedi ok dedim daha maceralı geldi bana bindim gittim hayatımın hatasıymış şimdi anlıyorum bu küçücük şehirde basit bana ait olmayan bi hayatı yaşıyorum hergün sevip sevmediğime emin olmaya çalıştığım bi adamın yanında uyanıyorum tek teselim oğlum ama ona da neyi ne kadar verebildiğim şüpheli üff çok canım sıkıldı yaa
sağol teyzesi...Yağmur kızımın da uzasın şalale saçları inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?