2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha anlamıyorlar yaw öyle şeylerden, ancak pat pat vuruyorlar sanırım. Bi arkadaşım Doruk'a mini org gibi bişey getirmiş, tokat manyağı yaptı orgu sıpam :asigim:

İyi iyi, gözün aydın, bundan sonra da böyle devam eder inşallah...

Yok artık, olur mu yaw öyle şey, kardeşinin montunu giymiş gibi... Aldığın yere gönder kargoyla, onlar da sana değişim kartı göndersinler, buluşmaya gelince yeni başka bişey alırsın kendine. Üzgünüm duymak istediklerini söyleyemedim ama ben istemem arkadaşımın öyle emanet gibi dolaşmasını...

sarmalar bitti pisiyor bi kusel
sonracima tavuc guvec yapmaya karar verdim onu atayim firina bide oglusa meyve yedireyim minik ayuma

Olmaz giyme anlatmana göre düdük gibi olmuş, sen güzel hatunsun kendine yakışanı giy :umursamaz:

kocacım iş seyahatinde..istikamet trabzoneee....
anam gelecek herzamanki kibim..
hmm bi de balık almış..bayılırım...
sizun baluklar ha buradi gibu fırul fırulmudurr:)

Olmaz giyme anlatmana göre düdük gibi olmuş, sen güzel hatunsun kendine yakışanı giy :umursamaz:

sizi esefle kınıyorum tmm gönderiyim de eren değiştirsin bari üfü üfü alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
yaf çok canım sıkıldı bi arkadaşıma rastladım nette bizim ünideki bi grup yurt dışına okumaya gitti kimisi avusturalyaya kimisi ingiltereye amerikaya kanadaya 10 kişi kadardılar bende gidecektim herşeyim hazırdı babam adama ihtiyacım var sudana gelirmisin dedi ok dedim daha maceralı geldi bana bindim gittim hayatımın hatasıymış şimdi anlıyorum bu küçücük şehirde basit bana ait olmayan bi hayatı yaşıyorum hergün sevip sevmediğime emin olmaya çalıştığım bi adamın yanında uyanıyorum tek teselim oğlum ama ona da neyi ne kadar verebildiğim şüpheli üff çok canım sıkıldı yaa

Son düzenleme:
[B]bak bak yeni fotomussda vaaamışşş...
bayılıorum bu zillinin saçlarına..maşşalah..
biz henüz sac bandıyla yetinebilioruzz..toka falan hikaye..

Hepimiz hayatımızda böyle dönemlerden geçiyoruz merak etme yalnız değilsin, hayırlısı buymuş de geç yoksa bu basit dediğin hayatını da kaçırır daha çok mutsuz olursun

Aman Esin herkes kendi kaderini yaşıyor ne sıkıyorsun canını. Çok mu mutlu mesutmuş ki aklın kalıyor. Sen giten belki bu seferde gittiğine yanacaktın. Boşver önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…