2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende kendime ööle diyorum hayırlısı buymuş diyorum da ben kadere fln inanmam açıkçası insan kendi salaklığının cezasını çeker derim hep ki aynen o durumdayım olaylar karşısında daha güçlü duramayıp irade gösteremediğim için ha bide tabi inadımdan bu durumdayım şu an çok mutlular mı bilmem öyle olduklarını söylüyolar ben mutlu olurmuydum onu da bilemem tek bildiğim şu anda mutlu değilim öyleymiş gibi rol yapıyorum şu an aradım psikoloğun birinden randevu aldım bakalım bi cevher çıkacak mı

Son düzenleme:
selamalr çok çok yoğun bir günü ardından şöylr bi baktım o kadar geçmişi okuyacağım şimdi inşallah çok gevezelik etmemişsinizdir...

Hanife, Nihan'ın avatar fotosuna bayıldım, maaşallah kuşuma, o ne güzel oturuş, ne güzel bakış, ne güzel gülüş, Allah nazardan saklasın bitanemi...

Esin, dün ben bu adamı çok seviyorum, hayatta vazgeçemem diyen sen değil miydin? Bugün yine sorguluyorsun, neden? Yapmadıkları her zaman daha cazip gelir insana, özellikle de böyle bunalım anlarında diğer alternatifi seçse daha mutlu olacakmış gibi gelir. Ama hiç garantisi yok, artık bir oğlun var ve kendi mutluluğunu yakalayamamış bir anne olmamalısın bebeğin için, elindekilerle mutlu olmayı dene arkadaşm. Yoksa bir kısır döngüye gireceksin ve o zaman hiç birşey şimdikinden daha iyi olmayacak.

:kedi:amin teyzesi sağol...:Saruboceq:

O zaman ben kaçar, kuzuya kavuşmaya son bir saat zemuszemus
Bıcı bıcı yapacaz bugün, en sevdiği etkinlik

Öpüyorum hepinizi...

evet dönüp dolaşıp bende buraya geliyorum kocamı seviyorum ama bazen yok diyorum ben bu adamla olacak kadın değilim hata yaptım çok büyük bir hata diyorum sadece oğlum pişmanlıklarımı dindiriyor sonra ben çok güzel mutluluk taklidi yparım kimse anlamaz yaşadıklarımı bazen ben bile bu kadar mutlu olduğuma inanırım haliyle kedime geldiğimde herşey kapkara olur varolanla yetinmek mi daha iyisi için fırsat yaratma mı bilmiyorum oğlum için hangi anne daha iyi bilmiyorum

O zaman ben kaçar, kuzuya kavuşmaya son bir saat zemuszemus
Bıcı bıcı yapacaz bugün, en sevdiği etkinlik

Öpüyorum hepinizi...

Güle gülee...

Esin ailenin korunması ESASTIR. Kavga yoksa, şiddet yoksa, geri kalan şeyleri aşmak için gayret göster. Artık yalnız değilsin. Oğlun adıan daha iyisi için fırsat yarat ama bunu evliyken kocanla da yapabilirsin. Sen şimdi bizden ümit yok mu diyorsun. Ya orada yağmur filan mi yağıyor karamsar karanlık bir hava mı varda sen böyle bunalım oldun.

yerim onun elleriniiii......

canlarım merhabalar , sizlere yetişemiyorum ya ben cok yorgun hissediyorum kendimi ((

regli olabilir misin ? benim gibimmm....

[
Çok kara kış gelmeden toplanalım valla, yoksa yine zor olacak, fire vericez...

heyy toplantı mı var mevlam bu kez katılabilsem inşalalh yaa hakakten toplanalım be yawww...

ehe ehe çok salak bi buton bu herkese katılıyorum heryerde adım yazıyo ay çok eğleniyorum ii oldu bu ii

:):)

teşekkürler canımm ... az önce annem aradı ağzının kabarcıkalrı yine çıkmış diye sanırım bu aralar bişiler var ama ki o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam yani ... mevlaya emanet kuzum mevlam onu korusun...

Bu arada ben profil fotomu değiştiremiyorum her akşam evde deniyorum ama hata diyor nedenkine?

beceriksiz :aklinialirimsmile -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni resmi küçülttün mü canım ? birde öyle dene ?

oyyy canum benummm... dadlumm... yok hakakten beklediğim kadar değildi geri abonelerden rahat okuyamadım atladıkalrım katılıyorumlarla geçtikelrim oldu konular ağır ama... :içelim::içelim:

Valla ben bazı günler yazabiliyorum ne kısmetse benim yazdığım tüm günlerde konular hep ağır oluyor :)

Esin kocanla ne derdin var ve sence sorunlar kim kaynaklı?

ben bugüne kadar kocam gibi bi adamla hiç birlikte olmamıştım sevgililerim ağzımın içine düşerlerdi herşey benim dediğim istediğim gibi olurdu eserle işler değişti yaptığım söylediğim hiçbişeyi beğenmiyor artık hoş bende onunkileri beğenmiyorum uzakta ya şimdi unutuyorum bi aradayken yaşadıklarımızı ben uzun süedir sorguluyordum hayatımı da arkadaşla konuşunca yaptığım hatalar canlandı gözümde ha bu arada tüm kötü yanlarına rağmen gerçekten başım sıkışınca yanımdadır destektir işler zora girince hemen kenetleniriz çok güzel dertleşiriz ama normal günlük hayatı yaşamayı beceremiyoruz hava bulutlandı evet bana ondan da gelmiş olabilirler

kızlar unnado diye bi bebek alışveriş sitesi var bana mail atın size davetiye yollayım orada güzel ürünler oluyo

ya pütürlü gıdaya geçtiniz mi benim cadı pilav yemeye başladı yaa eline ne alırsa kemire kemire yiyo bizimle kahvaltı yapıyoo

Ayyy çok cici bunlar...

Ben bunlardan almak istiyorum ama TR'de 100 TL gibi fiyatları.

bunun TR'de fiyatı 49 TL

Son düzenleme:
bi selam verip kaçıcam, işler var, yemek yok
Eymenle kontrolden döndük. 300 gr almış 7.300 olmuş. doktor kilo açığımız olmasa fena sayılmazdı ama bu açığı kapatmalyız dedi. bu arada geöen ay yaptırdığımız idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış, aslında kuzum ondan o kadar huzursuzmuş demek. ama bu gerizekalılar beni telefonda yanlış bilgilendirmişler,hiçbişi demedilerklava: çok fena sinirlerim bozuldu, şimdi antibiyotiğe başlıcam,1 ay sonra, Allahın belaları. resmen paranla rezil oluyorsun
neyse görüşrüz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…