- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.721
Bu arada ben profil fotomu değiştiremiyorum her akşam evde deniyorum ama hata diyor nedenkine?
Bu arada ben profil fotomu değiştiremiyorum her akşam evde deniyorum ama hata diyor nedenkine?
Maşallah Nihan Sena'ya. :) Saçlarının çokluğu gibi kısmeti de bol olsun.
selamalr çok çok yoğun bir günü ardından şöylr bi baktım o kadar geçmişi okuyacağım şimdi inşallah çok gevezelik etmemişsinizdir...
Hanife, Nihan'ın avatar fotosuna bayıldım, maaşallah kuşuma, o ne güzel oturuş, ne güzel bakış, ne güzel gülüş, Allah nazardan saklasın bitanemi...
Esin, dün ben bu adamı çok seviyorum, hayatta vazgeçemem diyen sen değil miydin? Bugün yine sorguluyorsun, neden? Yapmadıkları her zaman daha cazip gelir insana, özellikle de böyle bunalım anlarında diğer alternatifi seçse daha mutlu olacakmış gibi gelir. Ama hiç garantisi yok, artık bir oğlun var ve kendi mutluluğunu yakalayamamış bir anne olmamalısın bebeğin için, elindekilerle mutlu olmayı dene arkadaşm. Yoksa bir kısır döngüye gireceksin ve o zaman hiç birşey şimdikinden daha iyi olmayacak.
Hanife, Nihan'ın avatar fotosuna bayıldım, maaşallah kuşuma, o ne güzel oturuş, ne güzel bakış, ne güzel gülüş, Allah nazardan saklasın bitanemi...
Esin, dün ben bu adamı çok seviyorum, hayatta vazgeçemem diyen sen değil miydin? Bugün yine sorguluyorsun, neden? Yapmadıkları her zaman daha cazip gelir insana, özellikle de böyle bunalım anlarında diğer alternatifi seçse daha mutlu olacakmış gibi gelir. Ama hiç garantisi yok, artık bir oğlun var ve kendi mutluluğunu yakalayamamış bir anne olmamalısın bebeğin için, elindekilerle mutlu olmayı dene arkadaşm. Yoksa bir kısır döngüye gireceksin ve o zaman hiç birşey şimdikinden daha iyi olmayacak.
O zaman ben kaçar, kuzuya kavuşmaya son bir saat zemuszemus
Bıcı bıcı yapacaz bugün, en sevdiği etkinlik
Öpüyorum hepinizi...
evet dönüp dolaşıp bende buraya geliyorum kocamı seviyorum ama bazen yok diyorum ben bu adamla olacak kadın değilim hata yaptım çok büyük bir hata diyorum sadece oğlum pişmanlıklarımı dindiriyor sonra ben çok güzel mutluluk taklidi yparım kimse anlamaz yaşadıklarımı bazen ben bile bu kadar mutlu olduğuma inanırım haliyle kedime geldiğimde herşey kapkara olur varolanla yetinmek mi daha iyisi için fırsat yaratma mı bilmiyorum oğlum için hangi anne daha iyi bilmiyorum
ya ben size söölemedim istanbuldan oluma bi davul aldım şimdi en sevdiği oyuncak o tam yarı saat birlikte davul çaldık dün bayağı oyalanıyo çok eğleniyoruz pat pat vuruyo bide arada eşlik edio sözlerle kameraya çekip vercem facese vaktim olmadı
canlarım merhabalar , sizlere yetişemiyorum ya ben cok yorgun hissediyorum kendimi((
[
Çok kara kış gelmeden toplanalım valla, yoksa yine zor olacak, fire vericez...
ehe ehe çok salak bi buton bu herkese katılıyorum heryerde adım yazıyo ay çok eğleniyorum ii oldu bu ii
fatmacığım geçmiş olsun selimize..naarmı deydi açaba..bi oku prensesi...
emel bence karışma...herşey olaçağına varır..ablam için üzüldüm...10 yıldır bırakmıyorsa bundan sonra dinlemeyecektir zaten...
Etsek bile bir de seninle yine ederiz be Fatma :)
oyyy canum benummm... dadlumm... yok hakakten beklediğim kadar değildi geri abonelerden rahat okuyamadım atladıkalrım katılıyorumlarla geçtikelrim oldu konular ağır ama... :içelim::içelim:
Esin kocanla ne derdin var ve sence sorunlar kim kaynaklı?
Güle gülee...
Esin ailenin korunması ESASTIR. Kavga yoksa, şiddet yoksa, geri kalan şeyleri aşmak için gayret göster. Artık yalnız değilsin. Oğlun adıan daha iyisi için fırsat yarat ama bunu evliyken kocanla da yapabilirsin. Sen şimdi bizden ümit yok mu diyorsun. Ya orada yağmur filan mi yağıyor karamsar karanlık bir hava mı varda sen böyle bunalım oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?