2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha demekki geneli öyle bu Mart Bebelerinin

Evet ev tasidik felan derken araya bürsürü seyler girdi giremedim siteye.

Ya sizinkilerde benimki gibi Ek gidayi zorlami aliyor?
Tugra emiyim istiyor. Mesela corba felan veriyorum kafayi ceviriyor emmm emm diyor yani emmek istedigini söylüyor.
Zorla ne kadar yedirirsem anca o.

Bide sizinkiler emekliyormu?
Bizde tin yok, cigligi basiyor karninin üstünde dönünce. ellerimden tutun yürütün istiyor.

ooooo
çatlada patla hosgeldinnn...hayırdır yaw seni görebilecekmiydik kanki:)

kızlar yazdığınız güzel dilekler için taşakkurler yanımda olmanıza bana destek çıkmanıza çok sevindim iyiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm

canım benim ben beni düşündüğün için duygulandım zaten doluydum o yardımcı oldu

Birden çıkınca seni kırdığımı düşündüm, yanlış anlaşılmak istemem, kesinlikle seni düşünüyorum evet, çok mutlu olman ve huzur bulman dileğimle, hiç ağlama hep gül inşallah...

Hehehehhe, daha dikatli ol bundan sonra bebemmm :)))

Kızlar, İklim mama sandalyesinin tepesine çıktı resmen, birazdan atlayabilir, ben çıkıyorum, hepinizi öptüm..

selam millet
alıntı yapmıştım vazgeçtim
GÜLŞAN geçmiş olsun
ŞEBNEM Allah heyecanını hayırlara çıkarsın, dikkatli ol can dostun da olsa erkek milletinin zihninden ne geçeceğini bilemiyor insan

bundan sonra okumıcam geçmişi muhabbete bodoslama dalcam yetişilmiyor size yaaa

Esrin bakıcından memnun musun?

Aylin ufak tefek sıkıntılar oluyor ama çok şükür memnunum. Kızıma çok düşkün tüm gün annem var yanlarında benim annem de hasta ona da arkadaş oluyor. Yapmasını istemediğim bazı şeyleri ısrarla yaptığı oluyor bende ısrarla tekrar yapma diyorum orta yolu buluyoruz. Benim ondan memnun olup olmadığım kadar onun da benden menun olup olmadığıda da sorulabilir geçen öyle bir laf etti ki altından beni çok suratsız bulduğu anlamı çıkıyor. Sanırım bakıcımız benden memnun değil. :)

Hoşgeldin...

Eyvah eyvah... En çok tırstığım şey. Bende evi arıyorum bazen, ulaşamıyorum, çıldırıyorum. Kız uyuyordu kapattık diyorlar ama aklımdan neler geçiyor.

Tüm bebekler aynı olmuyor belki senin ki sürünmeden yürü canım.

kızlar yazdığınız güzel dilekler için taşakkurler yanımda olmanıza bana destek çıkmanıza çok sevindim iyiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm
Bizde seni çok seviyoruz....

nerdesin sen yaaa:)))
kötü kötü şeyler geldi hep senle ilgili aklıma sürekli onlinedın birden yok oldun dedim acaba bişey mi oldu?
benim kızımda öyle yürümekten daha çok hoşlanıyodu emeklemiyodu ama artık resmen emeklerken koşuyo süper hız we şimdi aştı kendini emekleyerek merdiwen çıkmaya başladı bn krkudan yarılıyorum tabi gözümden kaçacak düşüp kendini poarçalaycak die.
yani emin ol emeklememesi daha iyi:)

hasret sen buluşmadın mı kızlarla

canım ben balık burcuyumm :):):

ayyy çok güzel yaaa .. evlendikten sonra yaşayamıyor insan acep boşanıp bi daha mı alsam kocamı .... :lepi: canım hayırlısı olsun hakkında ama çok hoşuma gitti inşalah dertlerine ilaç olacak başaırılı bir hayata adım atar bu güzel sözler...

slm arkadaşlar..herkes iyimiiiiii??
hasret ne yaptı?kararını verdimi çok merak ediyorum.ama foruma girmeye vakit bulamıyorum bi türlü

slm arkadaşlar..herkes iyimiiiiii??
hasret ne yaptı?kararını verdimi çok merak ediyorum.ama foruma girmeye vakit bulamıyorum bi türlü

hasret karar evrmekten çok mecbur kalmayı istiyor )::)) hala doktora gidip muayene bile olmadı cengiz durumu biliyor ama ve istemiyor aldırmasdını dimi hasret doğru yazdımmm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…