- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.121
oooooHahaha demekki geneli öyle bu Mart Bebelerinin
Evet ev tasidik felan derken araya bürsürü seyler girdi giremedim siteye.
Ya sizinkilerde benimki gibi Ek gidayi zorlami aliyor?
Tugra emiyim istiyor. Mesela corba felan veriyorum kafayi ceviriyor emmm emm diyor yani emmek istedigini söylüyor.
Zorla ne kadar yedirirsem anca o.
Bide sizinkiler emekliyormu?
Bizde tin yok, cigligi basiyor karninin üstünde dönünce. ellerimden tutun yürütün istiyor.
canım benim ben beni düşündüğün için duygulandım zaten doluydum o yardımcı oldu
yagmur ev tlf nuyla oynamayı cok seviyo..
bende fişini cekip veriorum eline ..cep tlf numu acıp bırakıorum ama
sarzım bitmiş..
eşim trabzon da aramış defalarca ulaşamamış ..kaynvaldem dayım anneme kadar gitmiş olay..herkes beni arıyo..
annem düşmüş yola bana geldi..patladı kadın sayıyoda sayıyo..
haklı olarak..
hemen herkesi arayıp haber ettim..
ah bu ben!Birden çıkınca seni kırdığımı düşündüm, yanlış anlaşılmak istemem, kesinlikle seni düşünüyorum evet, çok mutlu olman ve huzur bulman dileğimle, hiç ağlama hep gül inşallah...
Hehehehhe, daha dikatli ol bundan sonra bebemmm :)))
Esrin bakıcından memnun musun?
Evet malesef öyle oldu canim...
Giremiyorum uzun süredir, ama cok sükür hersey yoldunda merak edenler olmus o zmnlar...
12 Martta normal dogumla oglum dünyaya geldi.
Cok fena cok yaramaz bi saniye yerinde durmayan bir cocuk, ayricada cok bilmisin teki bu ya.
Nasil bas edecegimi sasiriyorum valla bazen.
yagmur ev tlf nuyla oynamayı cok seviyo..
bende fişini cekip veriorum eline ..cep tlf numu acıp bırakıorum ama
sarzım bitmiş..
eşim trabzon da aramış defalarca ulaşamamış ..kaynvaldem dayım anneme kadar gitmiş olay..herkes beni arıyo..
annem düşmüş yola bana geldi..patladı kadın sayıyoda sayıyo..
haklı olarak..
hemen herkesi arayıp haber ettim..
Hahaha demekki geneli öyle bu Mart Bebelerinin
Tugra emiyim istiyor. Mesela corba felan veriyorum kafayi ceviriyor emmm emm diyor yani emmek istedigini söylüyor.
Bizde tin yok, cigligi basiyor karninin üstünde dönünce. ellerimden tutun yürütün istiyor.
Bizde seni çok seviyoruz....kızlar yazdığınız güzel dilekler için taşakkurler yanımda olmanıza bana destek çıkmanıza çok sevindim iyiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm
taburcu ticker için teşekkürler :)
kızlar bu 6. hastalık ne oluyor. yasemin biraz bahsetmiş .tedavisini bilen var mı
Hahaha demekki geneli öyle bu Mart Bebelerinin
nerdesin sen yaaa:)))
kötü kötü şeyler geldi hep senle ilgili aklıma sürekli onlinedın birden yok oldun dedim acaba bişey mi oldu?
benim kızımda öyle yürümekten daha çok hoşlanıyodu emeklemiyodu ama artık resmen emeklerken koşuyo süper hız we şimdi aştı kendini emekleyerek merdiwen çıkmaya başladıbn krkudan yarılıyorum tabi gözümden kaçacak düşüp kendini poarçalaycak die.
yani emin ol emeklememesi daha iyi:)
kızlar yazdığınız güzel dilekler için taşakkurler yanımda olmanıza bana destek çıkmanıza çok sevindim iyiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmmmmmm
yaw tam dayaklıksınız haaklava: sağlık bu şakaya gelmez ihmal etmeyin lmaz:
canım şark görevi zorunlu 2 sene gitmemek için dilekçe verdik bu sene kabul olmadı geldik. isteğe bağlı değil maalesef, ama erkenden şark görevini yapmak istiyodum zaten. mert okula başlamadan yani, düzeni otursun diye ama keşke 1 sene sonra olsaydı. 3 sene burdayız sonra ankara kayseri arası biryer tercih edicez inşallah. eşim kayserili. polisler eşinin memleketinde ve kendi memleketinde görev yapamıyo bide doğum yerinde.
bende ayırmak istiyorum ama yapamıyorum gece soluğunu hissetmek istiyorum onun:asigim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayı. benimde dikili ağaçlarım var büssürü:lepi:
:lepi::lepi: ne çok ortak noktamız varmış senleopuyorumnanaktan hem akrep burcuyuz hem ankaralıyız...
belki bayramdan sonra kayseri ankara yapıcaz bi aksilik olmazsa yani:teytey:
sağol canıma.s
bizimki hem saç çekiyo hemde burnumu yemeye çalışıyokaydirigubbakcemile3 bunu yaparkende keyiften çığlık atıyokaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun yavruma.
slm oğluşumu uyutup geldim şimdi sizinle birşey paylaşıcam :)
"benim çok eski bir arkadaşım var (erkek) nerdeyse 15 senelik hep ara ara görüştük eskiden çok yakındık sonra o evlendi ve sonrasında boşandı ben bekarken görüştük ama sadece arkadaş olarak ve ben boşandıktan sonra ben ona mesaj yazdım hayırsız diye sonra beni aradı dertleştik ben durumumu anlattım sonra yine bir süre görüşmedik şimdi 3-4 gündür hep arıyor günde birkaç kez sohbet ediyoruz yanlız dün akşam ki son görüşmemizde konuşmaların biraz arkadaşlık sınırını aştığını fark ettim rahatsız oldummu derseniz olmadım aslında hoşumada gitti biryandan da :) çünkü aç olduğum bir yön vardı nerdeyse 1,5 yıldır ona parmak bastı bayan olduğumu hatırlattı bana :) bu konuşmalar biryere gidermi bilmiyorum ama içimde bir kuş var pır pır ediyor uzun zamandan sonra heyecanlandığımı hissediyorum "
işte böyle bunları paylaşman gerekiyordu bana en yakın sizlersiniz o yüzden sizinle paylaştım
selam..slm arkadaşlar..herkes iyimiiiiii??
Hasret ne yaptı?kararını verdimi çok merak ediyorum.ama foruma girmeye vakit bulamıyorum bi türlü
slm arkadaşlar..herkes iyimiiiiii??
hasret ne yaptı?kararını verdimi çok merak ediyorum.ama foruma girmeye vakit bulamıyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?