- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.081
Adet olacağın günlerin yaklaşmış senin, sakin ol....
herkese merhaba:)
yazmaya bile gücüm yok yiğit özgür sınırlarını aştı artık..çok yorgunum.sabah 7 den beri şimdi uyudu daha her an uyanabilir.üst dişler cok zorluypr huysuzluğu bir yandan..deliricem sandım( kendimi hemen buraya attım.yardım edecek kimse yok eşim yok kızlar kaldım öyle bir başıma yaın olsa diye bekliyorumm gelsin eşim alsın bizi ben otel köşelerinde yaamaya razıyım yanımda olsun yeter ki (
yaw tam dayaklıksınız haaklava: sağlık bu şakaya gelmez ihmal etmeyin lmaz:
canım şark görevi zorunlu 2 sene gitmemek için dilekçe verdik bu sene kabul olmadı geldik. isteğe bağlı değil maalesef, ama erkenden şark görevini yapmak istiyodum zaten. mert okula başlamadan yani, düzeni otursun diye ama keşke 1 sene sonra olsaydı. 3 sene burdayız sonra ankara kayseri arası biryer tercih edicez inşallah. eşim kayserili. polisler eşinin memleketinde ve kendi memleketinde görev yapamıyo bide doğum yerinde.
bende ayırmak istiyorum ama yapamıyorum gece soluğunu hissetmek istiyorum onun:asigim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayı. benimde dikili ağaçlarım var büssürü:lepi:
:lepi::lepi: ne çok ortak noktamız varmış senleopuyorumnanaktan hem akrep burcuyuz hem ankaralıyız...
belki bayramdan sonra kayseri ankara yapıcaz bi aksilik olmazsa yani:teytey:
sağol canıma.s
bizimki hem saç çekiyo hemde burnumu yemeye çalışıyokaydirigubbakcemile3 bunu yaparkende keyiften çığlık atıyokaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun yavruma.
kendimi feci hissediyorum.resmen dört duvar basıyor şuan.eğer sebep buysa olsamda kurtulsam
kendimi feci hissediyorum.resmen dört duvar basıyor şuan.eğer sebep buysa olsamda kurtulsam
ben dün oldum.....7 ay sonra artık insan rahatlıyor ama stres yaptı bende işlerden de dolayı
ey AŞK..ebrucum 3 kelime yazmışsın o kelimeler gözlerimin dolmasına sebep oldu
sen şimcik baga taklitcimi demek istion lenynÇok üzgünüm çoookBu bebem i türk malındamı duymuştum? fisfisfis
her dr kafasına göre zararlı zararsız ilaç verio..buarada dün doktordaydık.
Alp in gelişimine çok iyi dedi sevgili suat bey.gece uykusuz olmasına rağmen 9 aylık bebek gelişiminde dedi.pipisinde yapışıklık var demiştim ya doktorumuz onu eliyle açtı.şmidilik sünnet gerektiren bir durum yok dedi.2.ci dişinin müjdesini verdi.1-2 güne çıkacağını söyledi.gece uykusu için iyigeceler çayı ve 5 gün boyunca yatmadan önce 1 ölçek calpol ver dedi.5 günden sonra calpol ü kes bir beş günde öyle takip et 10 gün sonra bu iki süreci konuşacağız dedi.gece uykusunun düzelmesi önemli dedi.bu diğer doktorun verdiği LORDES ADLI ŞURUBU hayır verme dedi[ ben kendi çocuklarıma vermediğim hiçbirşeyi sana ver demem,ayrıca bunlar alerji şurubu uyku yan etkisi,ama sadece uyku değil daha birçok yan etkisi var bunların kullanma dedi.bende zaten kullanmamıştım.çorbalarına yemekelerine biraz salça katabileceğimi de söyledi.
ben bu doktora çok güveniyorum.çok iyi bir doktor.
yaw tam dayaklıksınız haaklava: sağlık bu şakaya gelmez ihmal etmeyin lmaz:
canım şark görevi zorunlu 2 sene gitmemek için dilekçe verdik bu sene kabul olmadı geldik. isteğe bağlı değil maalesef, ama erkenden şark görevini yapmak istiyodum zaten. mert okula başlamadan yani, düzeni otursun diye ama keşke 1 sene sonra olsaydı. 3 sene burdayız sonra ankara kayseri arası biryer tercih edicez inşallah. eşim kayserili. polisler eşinin memleketinde ve kendi memleketinde görev yapamıyo bide doğum yerinde.
bende ayırmak istiyorum ama yapamıyorum gece soluğunu hissetmek istiyorum onun:asigim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayı. benimde dikili ağaçlarım var büssürü:lepi:
:lepi::lepi: ne çok ortak noktamız varmış senleopuyorumnanaktan hem akrep burcuyuz hem ankaralıyız...
belki bayramdan sonra kayseri ankara yapıcaz bi aksilik olmazsa yani:teytey:
sağol canıma.s
bizimki hem saç çekiyo hemde burnumu yemeye çalışıyokaydirigubbakcemile3 bunu yaparkende keyiften çığlık atıyokaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun yavruma.
Canım yaaa, çok bunalmışsın belli, sakin olmaya çalış, yapacak başka bişey yok, sen sakin olmazsan Yiğit daha da gerilir, anlıyorum çok zor ama hepimiz benzer durumları yaşıyoruz, eşin yarın mı gelecek?
Ayy canım yaaa Allah yardımcınız olsun en zoru üst diş inş. hemen çıkarda rahatlarsınız.Siz böyle anlattıkça ben daha çok korkuyorum.Napcam ben ayşenurun dişi çıkarken?Stres yaptı şimdiden...
buarada dün doktordaydık.
Alp in gelişimine çok iyi dedi sevgili suat bey.gece uykusuz olmasına rağmen 9 aylık bebek gelişiminde dedi.pipisinde yapışıklık var demiştim ya doktorumuz onu eliyle açtı.şmidilik sünnet gerektiren bir durum yok dedi.2.ci dişinin müjdesini verdi.1-2 güne çıkacağını söyledi.gece uykusu için iyigeceler çayı ve 5 gün boyunca yatmadan önce 1 ölçek calpol ver dedi.5 günden sonra calpol ü kes bir beş günde öyle takip et 10 gün sonra bu iki süreci konuşacağız dedi.gece uykusunun düzelmesi önemli dedi.bu diğer doktorun verdiği LORDES ADLI ŞURUBU hayır verme dedi[ ben kendi çocuklarıma vermediğim hiçbirşeyi sana ver demem,ayrıca bunlar alerji şurubu uyku yan etkisi,ama sadece uyku değil daha birçok yan etkisi var bunların kullanma dedi.bende zaten kullanmamıştım.çorbalarına yemekelerine biraz salça katabileceğimi de söyledi.
ben bu doktora çok güveniyorum.çok iyi bir doktor.
nasıl bunaldığımı anlatamam canım halimi görmen lazım hiç böyle olmamıştımbi bebek gündüz 30 dk mı uyur ya? memnuniyetsiz ve meraklı cok da hareketli olmayınca he istediği yere gitmek için beni kullanıyor.5 dk yalnız kalmıyor..
eveteşim yarın gelecek bizi alacak hemen yola cıkıcaz..sakinim bebeğime krşı incitmiyorum hiç.sadeceçok yoruldum ve sıkıldım..gecer inşallah
ya inşallah sizin çok kolay çıkardişlerinşz canım.korkma çok rahat diş cıkaran bebekler de var.onlardan olursunuz umarım:)
eskiler boşa dememişler..kızlar bu arada huzursuzluk, ateş, kaka sayısının artması diş belirtileri mi
ben dün oldum.....7 ay sonra artık insan rahatlıyor ama stres yaptı bende işlerden de dolayı
bende hiç olmadım henüz.Çığlık at ....... Hadi bir iki üç alple bağrışın evde...Cidden iyi geliyor dene hemen........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de ayşenur gibi........
[
her dr kafasına göre zararlı zararsız ilaç verio..
bu adama güveniosan yolundan git..başka dr a gitme ..bakalım 1 2 güne gelicekmi dişler:)
ey AŞK..
bazen unutulmaya yüz tutan ama muhakkak yaşanılması gereken bi duygu..
yanındayız..bu ve bundan sonraki paylaşımların için..aşk için:)
sen şimcik baga taklitcimi demek istion lenynÇok üzgünüm çoook
her dr kafasına göre zararlı zararsız ilaç verio..
bu adama güveniosan yolundan git..başka dr a gitme ..bakalım 1 2 güne gelicekmi dişler:)
sende sagol gencbuyrunnnnnnnnn
eskiler boşa dememişler..
kayınvaldem kaka olayından dişleri yakında dökülür demişti..
hakkatende kaka sayısı artıyo..ne yiyosa anında cıkarıyo..
bizde ööle oldu en azından..
ve huzursuzlı ateş..
eskiler boşa dememişler..
kayınvaldem kaka olayından dişleri yakında dökülür demişti..
hakkatende kaka sayısı artıyo..ne yiyosa anında cıkarıyo..
bizde ööle oldu en azından..
ve huzursuzlı ateş..
bende hiç olmadım henüz.
hee EMEL im bağırayımda kaynanam olacak kadın çıksın yukarı.
evet cancan aynen öyle.bundan sonra bu doktor var başka yokkk.
adamım benim tuttum bu suti beyi-tatlicadiarzu-
kızlar bu arada huzursuzluk, ateş, kaka sayısının artması diş belirtileri mi
hahah:)bende hiç olmadım henüz.
hee EMEL im bağırayımda kaynanam olacak kadın çıksın yukarı.
evet cancan aynen öyle.bundan sonra bu doktor var başka yokkk.
adamım benim tuttum bu suti beyi-tatlicadiarzu-
Nasıl yaaa?İyide biz bir haftadır böyleyiz.Yediği an kaka yapıyor.Hatta az önce size onu tarif ettim.Bazen günde 7-8 kez kaka yaptığı oluyor helak oluyorum temizlemekten... Ama pek diş gibi gelmedi bana.
damakları şişmi??bacılar son dönem resmen şişmişti damakları:evet aynen öyle.dün tüm yediklerini çıkardı. dr. henüz belirti yok demişti ama sanırım birden patlayacak. uykusundA inliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?