2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım yaaa Allah yardımcınız olsun en zoru üst diş inş. hemen çıkarda rahatlarsınız.Siz böyle anlattıkça ben daha çok korkuyorum.Napcam ben ayşenurun dişi çıkarken?Stres yaptı şimdiden...

Önce kayseriye sonrada ankarayamı uğrayacaksınız?Kaç kişi geleceksiniz?

ebrucum 3 kelime yazmışsın o kelimeler gözlerimin dolmasına sebep oldu
ey AŞK..
bazen unutulmaya yüz tutan ama muhakkak yaşanılması gereken bi duygu..
yanındayız..bu ve bundan sonraki paylaşımların için..aşk için:)

Bu bebem i türk malındamı duymuştum? fisfisfis
sen şimcik baga taklitcimi demek istion lenynÇok üzgünüm çoook
her dr kafasına göre zararlı zararsız ilaç verio..
bu adama güveniosan yolundan git..başka dr a gitme ..bakalım 1 2 güne gelicekmi dişler:)

sende sagol gencbuyrunnnnnnnnn

nasıl bunaldığımı anlatamam canım halimi görmen lazım hiç böyle olmamıştım bi bebek gündüz 30 dk mı uyur ya? memnuniyetsiz ve meraklı cok da hareketli olmayınca he istediği yere gitmek için beni kullanıyor.5 dk yalnız kalmıyor..
eveteşim yarın gelecek bizi alacak hemen yola cıkıcaz..sakinim bebeğime krşı incitmiyorum hiç.sadeceçok yoruldum ve sıkıldım..gecer inşallah

ya inşallah sizin çok kolay çıkardişlerinşz canım.korkma çok rahat diş cıkaran bebekler de var.onlardan olursunuz umarım:)

Oh maaşallah 2. de geliyor.İyi geceler çayını ben vermiştim bir kaç kez pek faydası oldumu anlamadım açıkcası ama johnsons baby nin mor renkli bir kremi var her banyo sonrası onu sürünce bayağı iyi uyutuyor.Bir arkadaşımda aynısını söylüyor.Memnunum o mor kremden...

Amin inş. yeğenlerimden hatırlıyorum en zoru diş olayıydı gerçekten... Çabucak atlatırız inş. hepimiz....

kızlar bu arada huzursuzluk, ateş, kaka sayısının artması diş belirtileri mi
eskiler boşa dememişler..
kayınvaldem kaka olayından dişleri yakında dökülür demişti..
hakkatende kaka sayısı artıyo..ne yiyosa anında cıkarıyo..
bizde ööle oldu en azından..
ve huzursuzlı ateş..

ben dün oldum.....7 ay sonra artık insan rahatlıyor ama stres yaptı bende işlerden de dolayı

Çığlık at ....... Hadi bir iki üç alple bağrışın evde...Cidden iyi geliyor dene hemen........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de ayşenur gibi........
bende hiç olmadım henüz.
hee EMEL im bağırayımda kaynanam olacak kadın çıksın yukarı.

[

her dr kafasına göre zararlı zararsız ilaç verio..
bu adama güveniosan yolundan git..başka dr a gitme ..bakalım 1 2 güne gelicekmi dişler:)

evet cancan aynen öyle.bundan sonra bu doktor var başka yokkk.
adamım benim tuttum bu suti beyi-tatlicadiarzu-

Estağfirullah paşam ne haddimize kaydirigubbakcemile3
Galiba şu fox taki unutma beni varya ordaki kötü kalpli zaferden duymuştum... Arada bir baktığım oluyor bebem diyor herkese.......

Nasıl yaaa?İyide biz bir haftadır böyleyiz.Yediği an kaka yapıyor.Hatta az önce size onu tarif ettim.Bazen günde 7-8 kez kaka yaptığı oluyor helak oluyorum temizlemekten... Ama pek diş gibi gelmedi bana.

evet aynen öyle.dün tüm yediklerini çıkardı. dr. henüz belirti yok demişti ama sanırım birden patlayacak. uykusundA inliyor resmen

bende hiç olmadım henüz.

[B]Alp in arkasına saklan ona eşlik ediyorum de.Aman o da ne varda tepende duruyor çıkmıyormu dışarı hiç?[/B]

Son düzenleme:
kızlar bu arada huzursuzluk, ateş, kaka sayısının artması diş belirtileri mi

belli olmaz bazı çocukta diş belirtisi bazı çocukta hastalık belirtisi, illa bunlar olmadan diş çıkmaz ya da bunlarsa diş çıkarıyor diye kesin bişey yok, benim oğlum sadece huzursuzluk ve gece ağlayarak uyanmalarla çıkardı iki dişini.

bende hiç olmadım henüz.

hahah:)
)sutiii..

Nasıl yaaa?İyide biz bir haftadır böyleyiz.Yediği an kaka yapıyor.Hatta az önce size onu tarif ettim.Bazen günde 7-8 kez kaka yaptığı oluyor helak oluyorum temizlemekten... Ama pek diş gibi gelmedi bana.

evet aynen öyle.dün tüm yediklerini çıkardı. dr. henüz belirti yok demişti ama sanırım birden patlayacak. uykusundA inliyor resmen
damakları şişmi??bacılar son dönem resmen şişmişti damakları:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…