- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.101
hahah:)
)sutiii..
damakları şişmi??bacılar son dönem resmen şişmişti damakları:
Oh maaşallah 2. de geliyor.İyi geceler çayını ben vermiştim bir kaç kez pek faydası oldumu anlamadım açıkcası ama johnsons baby nin mor renkli bir kremi var her banyo sonrası onu sürünce bayağı iyi uyutuyor.Bir arkadaşımda aynısını söylüyor.Memnunum o mor kremden...
[B]Alp in arkasına saklan ona eşlik ediyorum de.Aman o da ne varda tepende duruyor çıkmıyormu dışarı hiç?[/B]
Ha pardon yazgı sen onun tepesindeymişsin....
aşkım bi dr a götürüp danış bence??Bilmem pek şiş gibi değil ama elini boğazına kadar sokuyor baş parmağını sıkıştırıyor arasında falan.Diş belirtisi olmasa diyelim peki o zaman bu kadar kaka olmasının nednei ne?
kızlar bu arada huzursuzluk, ateş, kaka sayısının artması diş belirtileri mi
nasıl bunaldığımı anlatamam canım halimi görmen lazım hiç böyle olmamıştımbi bebek gündüz 30 dk mı uyur ya? memnuniyetsiz ve meraklı cok da hareketli olmayınca he istediği yere gitmek için beni kullanıyor.5 dk yalnız kalmıyor..
eveteşim yarın gelecek bizi alacak hemen yola cıkıcaz..sakinim bebeğime krşı incitmiyorum hiç.sadeceçok yoruldum ve sıkıldım..gecer inşallah
Bizim 3 haftadır böyle, diş falan çıktığı yok, her bebekte aynı olmuyor malesef, umarım siiznki diştendir de bir an evvel patlatır kurtulursunuz, birde ateşi 3-4 gün sürer sonrasında da cildinde özellikle sırt, göğüs ve yüzünde kafasında kırmızı benekler çıkarsa panikleme, 6.hastalık geçirmiş demek oluyor, benim kızda öyle oldu, kırmızı lekeler çıkana kadar anlamadım, 4 gün ateşlendi, ben diş çıkaracak sandım, evde kendim ateşini düşürüp sakin sakin bekledim, aaa bi baktım kırmızı bişeyler çıktı, hemen gece acile götürdüm, 6.hastalık geçirmiş dediler, bu hastalıkta soğuk algınlığı ile karıştırılıyor, bence sende bi dikkat et bakalım... Ahmet bey bize de belirti yok dedi ve gerçekten de yok diş miş..
Seni çok iyi anlıyorum ama bu süreçte oluyor malesef, ben geçen 2 hafta boyunca kafayı yedim resmen, aynı şeyleri bende yaşadım, benim kızda 15-20 dk. ancak uyuyordu, delirmiştim yaa, ama 2 haftaya kalmaz düzeliyor, birazcık sabır...
Geçen yıl bende 2 yaşındaki yeğenimden öğrenmiştim bu hastalığı.Dökülüyormuş o kırmızılıklar sonra...
eso ben tiryaki degilim annem
içmedimmi içmem !!
ki keza şu bi haftadr öksürükten totomdan soluyodum..
benmkisi can sıkıntısı ve keyif..farklı aktiviler yaratıcam kendime söz verdim..
slm oğluşumu uyutup geldim şimdi sizinle birşey paylaşıcam :)
"benim çok eski bir arkadaşım var (erkek) nerdeyse 15 senelik hep ara ara görüştük eskiden çok yakındık sonra o evlendi ve sonrasında boşandı ben bekarken görüştük ama sadece arkadaş olarak ve ben boşandıktan sonra ben ona mesaj yazdım hayırsız diye sonra beni aradı dertleştik ben durumumu anlattım sonra yine bir süre görüşmedik şimdi 3-4 gündür hep arıyor günde birkaç kez sohbet ediyoruz yanlız dün akşam ki son görüşmemizde konuşmaların biraz arkadaşlık sınırını aştığını fark ettim rahatsız oldummu derseniz olmadım aslında hoşumada gitti biryandan da :) çünkü aç olduğum bir yön vardı nerdeyse 1,5 yıldır ona parmak bastı bayan olduğumu hatırlattı bana :) bu konuşmalar biryere gidermi bilmiyorum ama içimde bir kuş var pır pır ediyor uzun zamandan sonra heyecanlandığımı hissediyorum "
işte böyle bunları paylaşman gerekiyordu bana en yakın sizlersiniz o yüzden sizinle paylaştım
herkese selamlar canlar:2:
öyle bitkinimki sanki dayak yemiş gibiyim.
kafam şuan vücuduma çok ağır geliyor zor taşıyorum:sinifsinif:.
ALP space tuşunu kırdı zor yazıyorum.
ve kahretsinki bende zıkkım içiyorum.
günde 3 ü geçmiyor oda sigara varsa yoksa bir tane ile kalıyorum.
ama kendime çok kızıyorum:gitme:
birde heran ağlamaklıyım nedense.biri höyt dese ağlayacağım yani:a015:
Ayşenur ellerini sıkıyor kendini sıkıyor çığlık atıyor çünkü önemli işi var şu an kızımın?
herkese merhaba:)
yazmaya bile gücüm yok yiğit özgür sınırlarını aştı artık..çok yorgunum.sabah 7 den beri şimdi uyudu daha her an uyanabilir.üst dişler cok zorluypr huysuzluğu bir yandan..deliricem sandım( kendimi hemen buraya attım.yardım edecek kimse yok eşim yok kızlar kaldım öyle bir başıma yaın olsa diye bekliyorumm gelsin eşim alsın bizi ben otel köşelerinde yaamaya razıyım yanımda olsun yeter ki (
Kuduruk Alppp kırma annenin klavyesini yoksa bize yazamazzz...
Yazgııı o zıkkım seni de Alp'i de hasta eder mazallah.
.
istiareye yatıp cinsiyetine bakemmi?
bana erkek gibi geliyo:)
yatsana kıııı:))))
yaw ne bilem, bari erkek olsun bu da konu kapansınilerde bide hadi bi oğlumolsun dieuğraşmasam
biliorum takwimde kız görünüo
selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış
defne dün hafif ateşliydi aile hekimine götürdüm agumentin ve aferin verdi. gece de gatanın aciline götürdüm.idrar tahlili yaptılar. lökosit fazla. idrar yolu enf olabilir edi. bir tahlil daha var bekleyip göreceğiz sonucu. o da ilaç verme dedi. valla şaşırdım.
iyiyki demedin haa
zıkkımda içem cüğaramıda içem..noolarrrr...sempatiksalakcinni
Baba hep traş eder kafayı zaten etmesede yanlar açık.Yani kel gibi bir şey :) Ayşenurunda çok saçı yok tepede var mohikan gibi..Sanırım baba kız kıskançlıklarından benide kel yapmaya niyetliler..
Aslında face te bir kaç kez paylaştım ama şu nazar olayı yüzünden ve eşimin paranoyasından ötürü çok resim koyamadım.Profil resmine bir tane koyayım son halini.Gerçi onada kk dan arkadaşlar nazar alır bebekler diye kaldırttılar korkutup beni.Ben sen göresin diye koyuyum bir tane bakalım...
ewde olsam zaten her anı uyuyarak geçirmek istyorum
yok anam her gece almıyor daha niler:))) maç günleri full alkollüdünde bjk porto maçı wardı ya bi de yenildiyse tamam işte:) mekancı da olduya paşam maç izlemeye gelenler oluyo full dolu oluyo maç günleri o masada 1 kadeh bu masada 1 kadeh e zoom oluyo tabi bide maça gitti düşün artık
slm oğluşumu uyutup geldim şimdi sizinle birşey paylaşıcam :)
"benim çok eski bir arkadaşım var (erkek) nerdeyse 15 senelik hep ara ara görüştük eskiden çok yakındık sonra o evlendi ve sonrasında boşandı ben bekarken görüştük ama sadece arkadaş olarak ve ben boşandıktan sonra ben ona mesaj yazdım hayırsız diye sonra beni aradı dertleştik ben durumumu anlattım sonra yine bir süre görüşmedik şimdi 3-4 gündür hep arıyor günde birkaç kez sohbet ediyoruz yanlız dün akşam ki son görüşmemizde konuşmaların biraz arkadaşlık sınırını aştığını fark ettim rahatsız oldummu derseniz olmadım aslında hoşumada gitti biryandan da :) çünkü aç olduğum bir yön vardı nerdeyse 1,5 yıldır ona parmak bastı bayan olduğumu hatırlattı bana :) bu konuşmalar biryere gidermi bilmiyorum ama içimde bir kuş var pır pır ediyor uzun zamandan sonra heyecanlandığımı hissediyorum "
işte böyle bunları paylaşman gerekiyordu bana en yakın sizlersiniz o yüzden sizinle paylaştım
herkese selamlar canlar:2:
öyle bitkinimki sanki dayak yemiş gibiyim.
kafam şuan vücuduma çok ağır geliyor zor taşıyorum:sinifsinif:.
ALP space tuşunu kırdı zor yazıyorum.
ve kahretsinki bende zıkkım içiyorum.
günde 3 ü geçmiyor oda sigara varsa yoksa bir tane ile kalıyorum.
ama kendime çok kızıyorum:gitme:
birde heran ağlamaklıyım nedense.biri höyt dese ağlayacağım yani:a015:
herkese merhaba:)
yazmaya bile gücüm yok yiğit özgür sınırlarını aştı artık..çok yorgunum.sabah 7 den beri şimdi uyudu daha her an uyanabilir.üst dişler cok zorluypr huysuzluğu bir yandan..deliricem sandım( kendimi hemen buraya attım.yardım edecek kimse yok eşim yok kızlar kaldım öyle bir başıma yaın olsa diye bekliyorumm gelsin eşim alsın bizi ben otel köşelerinde yaamaya razıyım yanımda olsun yeter ki (
buarada dün doktordaydık.
Alp in gelişimine çok iyi dedi sevgili suat bey.gece uykusuz olmasına rağmen 9 aylık bebek gelişiminde dedi.pipisinde yapışıklık var demiştim ya doktorumuz onu eliyle açtı.şmidilik sünnet gerektiren bir durum yok dedi.2.ci dişinin müjdesini verdi.1-2 güne çıkacağını söyledi.gece uykusu için iyigeceler çayı ve 5 gün boyunca yatmadan önce 1 ölçek calpol ver dedi.5 günden sonra calpol ü kes bir beş günde öyle takip et 10 gün sonra bu iki süreci konuşacağız dedi.gece uykusunun düzelmesi önemli dedi.bu diğer doktorun verdiği LORDES ADLI ŞURUBU hayır verme dedi[ ben kendi çocuklarıma vermediğim hiçbirşeyi sana ver demem,ayrıca bunlar alerji şurubu uyku yan etkisi,ama sadece uyku değil daha birçok yan etkisi var bunların kullanma dedi.bende zaten kullanmamıştım.çorbalarına yemekelerine biraz salça katabileceğimi de söyledi.
ben bu doktora çok güveniyorum.çok iyi bir doktor.
yaw tam dayaklıksınız haaklava: sağlık bu şakaya gelmez ihmal etmeyin lmaz:
canım şark görevi zorunlu 2 sene gitmemek için dilekçe verdik bu sene kabul olmadı geldik. isteğe bağlı değil maalesef, ama erkenden şark görevini yapmak istiyodum zaten. mert okula başlamadan yani, düzeni otursun diye ama keşke 1 sene sonra olsaydı. 3 sene burdayız sonra ankara kayseri arası biryer tercih edicez inşallah. eşim kayserili. polisler eşinin memleketinde ve kendi memleketinde görev yapamıyo bide doğum yerinde.
bende ayırmak istiyorum ama yapamıyorum gece soluğunu hissetmek istiyorum onun:asigim:
geçmiş olsun yavruma.
Sigara içmek yok, bunun için mazeret üretmek hiç yok, kıracam birinizin bacaklarınıklava:
İnşallah bu yöntem etki eder kuduruğuma... Bir de maaşallah diyelim
yokk artık aşağıda ÇATLADAPATLA yı görüyorum sen bizi hamileliğimizn başında bırakıp gitmedin mi?
birden kayıplara karıştın?
Evet malesef öyle oldu canim...
Giremiyorum uzun süredir, ama cok sükür hersey yoldunda merak edenler olmus o zmnlar...
12 Martta normal dogumla oglum dünyaya geldi.
Cok fena cok yaramaz bi saniye yerinde durmayan bir cocuk, ayricada cok bilmisin teki bu ya.
Nasil bas edecegimi sasiriyorum valla bazen.
Evet malesef öyle oldu canim...
Giremiyorum uzun süredir, ama cok sükür hersey yoldunda merak edenler olmus o zmnlar...
12 Martta normal dogumla oglum dünyaya geldi.
Cok fena cok yaramaz bi saniye yerinde durmayan bir cocuk, ayricada cok bilmisin teki bu ya.
Nasil bas edecegimi sasiriyorum valla bazen.
Ayyy ağlama Şebnem yaa, çok özür dilerim, kötü niyetle yazmadım inan, senin üzülmeni istemediğim için öyle yazdım, sadece dikkat et arkadaşım, kızdın mı bana, nolur kızma bak bende ağlarım şimdi, gözlerim doldu bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?