2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[B]Alp in arkasına saklan ona eşlik ediyorum de.Aman o da ne varda tepende duruyor çıkmıyormu dışarı hiç?[/B]

Ha pardon yazgı sen onun tepesindeymişsin....

o kremi birinden daha duydum ama Alp etki edermi?
bakalım şu doktorun söylediğin metodu deneyelim olmadı onu da alırız.
evet ben onun tepesindeyim:)))
ama ferketmiyor yinede o benim tepeme çıkabiliyor çoğunlukla CADIARZU

Bilmem pek şiş gibi değil ama elini boğazına kadar sokuyor baş parmağını sıkıştırıyor arasında falan.Diş belirtisi olmasa diyelim peki o zaman bu kadar kaka olmasının nednei ne?
aşkım bi dr a götürüp danış bence??
en azından diş olayını acıklıga kavuşturursun..
benim dr yakında patlar dedikten sonra 1 hafta gecmedi bile .)

kızlar bu arada huzursuzluk, ateş, kaka sayısının artması diş belirtileri mi

Bizim 3 haftadır böyle, diş falan çıktığı yok, her bebekte aynı olmuyor malesef, umarım siiznki diştendir de bir an evvel patlatır kurtulursunuz, birde ateşi 3-4 gün sürer sonrasında da cildinde özellikle sırt, göğüs ve yüzünde kafasında kırmızı benekler çıkarsa panikleme, 6.hastalık geçirmiş demek oluyor, benim kızda öyle oldu, kırmızı lekeler çıkana kadar anlamadım, 4 gün ateşlendi, ben diş çıkaracak sandım, evde kendim ateşini düşürüp sakin sakin bekledim, aaa bi baktım kırmızı bişeyler çıktı, hemen gece acile götürdüm, 6.hastalık geçirmiş dediler, bu hastalıkta soğuk algınlığı ile karıştırılıyor, bence sende bi dikkat et bakalım... Ahmet bey bize de belirti yok dedi ve gerçekten de yok diş miş..

Seni çok iyi anlıyorum ama bu süreçte oluyor malesef, ben geçen 2 hafta boyunca kafayı yedim resmen, aynı şeyleri bende yaşadım, benim kızda 15-20 dk. ancak uyuyordu, delirmiştim yaa, ama 2 haftaya kalmaz düzeliyor, birazcık sabır...

Geçen yıl bende 2 yaşındaki yeğenimden öğrenmiştim bu hastalığı.Dökülüyormuş o kırmızılıklar sonra...

eso ben tiryaki degilim annem
içmedimmi içmem !!
ki keza şu bi haftadr öksürükten totomdan soluyodum..
benmkisi can sıkıntısı ve keyif..farklı aktiviler yaratıcam kendime söz verdim..

Ah canım ya sen yaratıcı bir hatunsun kendine farklı aktiviteler kolayca bulursun.

Şebnemmmm... Evli bir hatun olarak 10 sene önce yaşamıştım ben bunları :) Ay ne tatlı bir baş dönmesidir ilk kalp çarpıntıları....

herkese selamlar canlar:2:
öyle bitkinimki sanki dayak yemiş gibiyim.
kafam şuan vücuduma çok ağır geliyor zor taşıyorum:sinifsinif:.
ALP space tuşunu kırdı zor yazıyorum.

Kuduruk Alppp kırma annenin klavyesini yoksa bize yazamazzz...

Yazgııı o zıkkım seni de Alp'i de hasta eder mazallah.

Ayşenur ellerini sıkıyor kendini sıkıyor çığlık atıyor çünkü önemli işi var şu an kızımın?

bezini mi dolduruyor yoksa... :)

Ah canım ya ilk üç ayımızı hatırladım sen bunları yazınca. Tek başına ne zordur bilirim. Allah yardımcın olsun.

Kuduruk Alppp kırma annenin klavyesini yoksa bize yazamazzz...

Yazgııı o zıkkım seni de Alp'i de hasta eder mazallah.
.

biliyorum esincim ama neyapayım içmesem içmem mi evet içmem ama şu sıra engel olamıyorum isteğime.tek avuntum,ki bu mantıklı değil,adetin az olması.ama ilk fırsatta bıçak gibi keseceğim bu zıkkımı.
kırdı zaten parçasını üstüne koydum yazmaya çalışıyorum ama oda oynuyor,ikde bir düşüyorboshayallersmile

Son düzenleme:
Ben bi yerimden kalkmıyım zaten, coşmuşsunuz yine...

Hızlıca baktım geriye...

selam
SİMENAY sen de ahmet beye götürüyorsun kızını di mi. belli bir beslenme prog verdi mi. bize soruyor tamam deyip salıyor. ayrıca defnem hasta . boğazı kızarmış

Geçmiş olsun Defne'ye...

iyiyki demedin haa
zıkkımda içem cüğaramıda içem..noolarrrr...
sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile

Öyle oluyor işte, dün Doruk'un yeni fotolarını koydum, yoğun baskı yüzünden içim şişti, kaldırdım. Bakıcam şimdi kuzunun fotosuna :)

İyi o zaman, münasip kanımca :)

Çok sevindim valla, ben bile heyecanlandım... Allah gönlüne göre versin, yeniden çarpsın kalbin, çoook mutlu ol inşallah :)

herkese selamlar canlar:2:
öyle bitkinimki sanki dayak yemiş gibiyim.
kafam şuan vücuduma çok ağır geliyor zor taşıyorum:sinifsinif:.
ALP space tuşunu kırdı zor yazıyorum.

Sigara içmek yok, bunun için mazeret üretmek hiç yok, kıracam birinizin bacaklarını klava:

Ben Yiğit'in bu kadar yakın fotosunu ilk kez görüyorum, çok çok tatlı maaşallah, bayıldım. Uyumayan bebek çok zor, hep söylüyorum, kolay gelsin...

İnşallah bu yöntem etki eder kuduruğuma... Bir de maaşallah diyelim

Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkınızda...

yokk artık aşağıda ÇATLADAPATLA yı görüyorum sen bizi hamileliğimizn başında bırakıp gitmedin mi?
birden kayıplara karıştın?

Sigara içmek yok, bunun için mazeret üretmek hiç yok, kıracam birinizin bacaklarını klava:

İnşallah bu yöntem etki eder kuduruğuma... Bir de maaşallah diyelim

benimkini kırabilirsin burcu cum.sesim çıkmaz bende içmekten mutlu değilim çünkü:çok üzgünüm:
teşekkür ederiz inşaallah etki eder.

yokk artık aşağıda ÇATLADAPATLA yı görüyorum sen bizi hamileliğimizn başında bırakıp gitmedin mi?
birden kayıplara karıştın?

Evet malesef öyle oldu canim...
Giremiyorum uzun süredir, ama cok sükür hersey yoldunda merak edenler olmus o zmnlar...
12 Martta normal dogumla oglum dünyaya geldi.

Cok fena cok yaramaz bi saniye yerinde durmayan bir cocuk, ayricada cok bilmisin teki bu ya.
Nasil bas edecegimi sasiriyorum valla bazen.

Hoşgeldin tekrar aramıza, evet çok merak ettik seni, en son ev taşıyacaktınız, kayboldun ortadan :)))
Maşallah oğluşuna, bizimkilerde çok yaramaz, yalnız değilsin bu konuda, artık döndüğüne göre sık sık gelirsin foruma..

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.açıkcası ikinizinde sağlığı için endişe duydum çünkü birden gittin ve sadece buraya değil siteyede girmedin.

oğlunda bizimkiler gibi kuduruk anlaşılan.mart bebeklerinin geneli yaramaz,fırlama.yanlız değilsin.

Son düzenleme:
Hava çok kötü burada, kapalı, rüzgarlı, soğuk, içini karartıyor insanın...
Neyse ki son yarım saate girdik, güneşim evde beni bekliyor.
Hiç uyumamış bugün, birşey de yememiş, çok salyası akıyormuş, sürekli annemin elini kolunu ısırmaya çalışıyormuş, üst dişler geliyor herhalde eyvahedigeldismile

canım benim ben beni düşündüğün için duygulandım zaten doluydum o yardımcı oldu

yagmur ev tlf nuyla oynamayı cok seviyo..
bende fişini cekip veriorum eline ..cep tlf numu acıp bırakıorum ama
sarzım bitmiş..
eşim trabzon da aramış defalarca ulaşamamış ..kaynvaldem dayım anneme kadar gitmiş olay..herkes beni arıyo..
annem düşmüş yola bana geldi..patladı kadın sayıyoda sayıyo..
haklı olarak..
hemen herkesi arayıp haber ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…