- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.141
fatmaacanım ben balık burcuyumm :):):
Ayyy çok güzel yaaa .. Evlendikten sonra yaşayamıyor insan acep boşanıp bi daha mı alsam kocamı .... :lepi: Canım hayırlısı olsun hakkında ama çok hoşuma gitti inşalah dertlerine ilaç olacak başaırılı bir hayata adım atar bu güzel sözler...
selam..
Dogurmaya karar verdi:)
fatmaa
gecmiş olsun selin e..
Allah korusun onları kazadan beladan nazarlardan:
felak ve nas surelerini okuyorum ben..hakiki nazar duası imiş:)saol canım benim.. şimdi ağzındaki yaralarla mücadele ediyoruz bakalım inşallah kurutlacak kuzum bol bol okuyoruz ve okurken esnemekten ağzımız yırtılıyor.. ne olacak böyle bilemiyorum...
aaa hadi bakalım ikiz gibi büyürler..hayırlısı olsun..
seline ne oldu fatma?
çok şirin esrin..Önce pazarda pazar tentesinden su boşalmış Selin'in üstüne bir de ağzında mantar olmuş, biberondan kapmış. Ben dayanamadım kızıma aşağıdaki ayakkabıyı sipariş verdim teyzeleri.
çok şirin esrin..
miniş kızımada cok yakışacak annesi:)
şimdiden güle güle giysin eskitsin yürüsün ...
çay yaptım kendime..
yudumlarken muhabbetinize doyamıyorum..nerdesiniz millet:)
küçük olmasında yeterki büyükten zarar yok:)Sağol Ebrucum inşallah ayak numarasını filan doğru almışımdır da en az 1 6 ay giyer kızım :)
ben geldüümmm,selamlar
yedimi çorbasını paşa bey.:)döndükkkaklinialirimsmile
Buluşmaya Nimet ve Hasret katılmadı. Ben,Hande ve Öznur buluştuk. evet evet Öznur geldi bu defa:)) gayet güzel geçti ama yetmedi
anam hasretin şu ara kendine hayrı yok yavrumm:)Buluşmaya Nimet ve Hasret katılmadı. Ben,Hande ve Öznur buluştuk. evet evet Öznur geldi bu defa:)) gayet güzel geçti ama yetmedi
Buluşmaya Nimet ve Hasret katılmadı. Ben,Hande ve Öznur buluştuk. evet evet Öznur geldi bu defa:)) gayet güzel geçti ama yetmedi
esrin çok şirinmiş.güle güle giysin..
selincike de çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?