2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fatmaa
gecmiş olsun selin e..
Allah korusun onları kazadan beladan nazarlardan:

aaa hadi bakalım ikiz gibi büyürler..hayırlısı olsun..
seline ne oldu fatma?

Kızlar artık evlerine dönüyorlardır gelselerde bugünün raporunu verseler. Ben yarın çalışıyorum Ama kuzumla birlikte gelcem işe. Çünküm kimse yok iş yerinde. Haftaya artık foruma uğramaya vaktim olur mu olmaz mı bilemiyom işler yoğunlaşıyor

aaa hadi bakalım ikiz gibi büyürler..hayırlısı olsun..
seline ne oldu fatma?

Önce pazarda pazar tentesinden su boşalmış Selin'in üstüne bir de ağzında mantar olmuş, biberondan kapmış. Ben dayanamadım kızıma aşağıdaki ayakkabıyı sipariş verdim teyzeleri.

Son düzenleme:
Önce pazarda pazar tentesinden su boşalmış Selin'in üstüne bir de ağzında mantar olmuş, biberondan kapmış. Ben dayanamadım kızıma aşağıdaki ayakkabıyı sipariş verdim teyzeleri.

çok şirin esrin..
miniş kızımada cok yakışacak annesi:)
şimdiden güle güle giysin eskitsin yürüsün ...

Buluşmaya Nimet ve Hasret katılmadı. Ben,Hande ve Öznur buluştuk. evet evet Öznur geldi bu defa:)) gayet güzel geçti ama yetmedi

Buluşmaya Nimet ve Hasret katılmadı. Ben,Hande ve Öznur buluştuk. evet evet Öznur geldi bu defa:)) gayet güzel geçti ama yetmedi

neeeeeeeeeakannehiröznur da mı geldi:1shok:delikafadulden
ayy ne kaynattınız kimbilir.kocama dedimki kızlar yarın yine buluşuyor diyor ki"göndereyim istiyorsan"olsun gene geleceğim ve gene buluşacağızz değil mi ama meral imolumunekankayizsmile

resimm resim resimmalkisalkisalkis

Artık Öznur'a sen ekiyor diye laf atma şansımız da kalmadı :)
Nimet bayağı bayağı hastaymış da Hasret'i bilemiyorum.

esrin çok şirinmiş.güle güle giysin..
selincike de çok geçmiş olsun...

Sağol Olcay teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…