2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kolaçan ettiğimde gayette takılıyodu valla kaydirigubbakcemile2
bugün yoktu aylin cim şimdi baktım,daha önceleri için bilemem ama,bugünü kastetmiştim:dilcikar:a.s
hönnkk!CADIARZU

sen gelirsen ben katılmam
sevmedim seni ben! yani nedenini bilemiorum bilmiş gadın..
bilmukabele baayan:dilcikar:.
ayy fenalıklar geldii saksagan gibi kaldım akşama kadar sandalye tepesinde..

toton kocaman oldu oturmaktan.ahh ah nerde hamaratlıklmaz:

Son düzenleme:
hallederiz babası mııı??
sırnaşık şey

HANDE CİM ve ÖZNUR CUM süpersiniz.
DEMİR VE DOĞUHAN da öyle,çok çok tatlılar.maşallah hepinize.
doğuhan kuzumun yanaklara bak maşallah ısırmalık olmuş.
meral im peki sen?senide görebilecek miyiz?

Son düzenleme:
HANDE CİM ve ÖZNUR CUM süpersiniz.
DEMİR VE DOĞUHAN da öyle,çok çok tatlılar.maşallah hepinize.
doğuhan kuzumun yanaklara bak maşallah ısırmalık olmuş.
meral im peki sen?senide görebilecek miyiz?

Beni de onların makinasından görebileceksiniz sanırım cnm:))

ben geldimm tüm gün dışardaydım öğle rası doktora gittik 300 gr almışız az ama olsun geçen aydan ii bide hasta olduk bu ay normaldir dedi doktor ama oyumuz kısa olacak heralde 69 cm çıktı ben uzun baba uzun kime çekti bu herif anlamadım neyse 1 rapor yazıpoğluma koşcem hade pazartesi grşrz öpüldünüzzzz

Hasret bakıyom Öznurun yerini sen aldın bu defaalsanaalsanasmile

oklava: smile) zaten beni tınlamadınız(
kız yok jery uyudu 12,30gibi dedim o uyanınca giderim cengizde uyuyodu annesi 1 oldu yemek yapmıyo elemanlara bnde cengizin yanına indim dedimki cery 1 saat sonra uyanır seninde 1 saatin war, 3e doğru çıkarım biz cewahire gitcez bebiklerle buluşcaz 5e doğru gelirim dedim..
o da bişey demedi ne yemek war dedi sadece bnde annen ofiste tw izliyo daha yemek yapmadı dedim söylesene yapsın dedi...
neyse ben dükkana geldim siparişlere baktım o sırada annesi aldı çantasını çıktıı kafamçokkarıştı: smile)
saat 2 oldu jery uyuyordu hala ewe geçtim cengize dedimki bi tawuk alıp yapayım 2 dakkada dedim annem yapmadımı dedi :))) bnde gitti dedim ara bakiim dedii aradım açmadı bizim ki delirdi tabi ara anneni gelsin dedi elemanlarada yemek söyle:))
pub tan aradılar efes bar kurmaya gelmiş falan filan bizimki o sinirle koştur koştur gitti bnde kaldım tabi
handeyi we seni aradım duymadınız, sonrasında şarjım bitti, dükkan we jery coştu bi de tekiz tabi(( v.s v.s.. ama msj atıp haber werdim en azından :)

Son düzenleme:
valla harika görünüosunuz...
öznur u ve bebeginide bukadar yakından ilk gördüm herhalde ama doguhan cok tatlıymış bee..maşşalah şeker surat:)
senide görmek isterz maralito:)

anam telefonun ya meşguldü ya kapalı
ayriyeten okudum,zaten bugün buluşma olduğunu unutmuşsun bilemklava:

valla harika görünüosunuz...
öznur u ve bebeginide bukadar yakından ilk gördüm herhalde ama doguhan cok tatlıymış bee..maşşalah şeker surat:)
senide görmek isterz maralito:)

walla eklerlerse görürsünüz Ebuşum:))
evet bebikler çok tatlıydı.tosbik Doğuhan paşa maşallah çok uslu[,çok şeker
Demir bey de karizmatik, ama o doğuhan kadar uslu durmadı azıcık bağırıp çağırdı:))
Eymen de fena değildi, kucaüımdayken sorun çıkarmıyodu
Ama henüz bebikler birbirlerine pek pas vermiyo,kale almıyo. azıcık büyüdüklerinde ne yapacaklarını merak ediyorum doğrusu/B]

Doruk uyuyor, buluşma fotolarını çok merak ettiğim için girdim, çok bayıldım, çok da kıskandım, çatladım desek yeridir.
Meral seni de görmek istiyorum.
Bütün gün uyumadığı için bu saatte uyuyor sıpacık, gece de canıma okuyacak.
Biraz dışarı çıkardım bütün gün evde kapalı diye, sıkı sıkı giydirdim. Bi arkadaşım canımı sıktı, ağzından burnundan soğuk girer, üşüteceksin falan diye. Bizi her gördüğünde böyle felaket tellallığı yapıyor. Bir defasında da hala 8 kilo olan (hatta belki olmayan) oğlum için kof kilo bununki demişti. Bir defasında basamıyor bu, bacaklarında kuvvet yok, kemikleri eğri mi olacak ne demişti. Boncuk gibi de bir kızı var üstelik. Niye böyle yapıyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…