- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.181
bugün yoktu aylin cim şimdi baktım,daha önceleri için bilemem ama,bugünü kastetmiştim:dilcikar:a.sBen kolaçan ettiğimde gayette takılıyodu valla kaydirigubbakcemile2
bilmukabele baayan:dilcikar:.hönnkk!CADIARZU
sen gelirsen ben katılmam
sevmedim seni ben! yani nedenini bilemiorum bilmiş gadın..
ayy fenalıklar geldii saksagan gibi kaldım akşama kadar sandalye tepesinde..
hallederiz babası mııı??alp emeklemiyor olcay cım.
ama dün doktoru "bu çocuk yürüteçle koşuyordur" dedi.
ama biz "hallederiz babası " yüzünden hala yürüteç alamadık,getirebilecek olsam gidip kendim alacağım ama Alp le nasıl getireyim.
ayrıca emekleyen bızdıklar var.
canımmFiliz esin hem emekliyor hemde tutunarak kalkıp ayakta dikiliyor ama adımlama konusunda başarısız dişlerimiz de yok
bu arada ben kaçar kızlar Salı günü kesin girerim de foruma mesaj yazabilir miyim bilmiyorum. Baiii iyi haftasonları...
hallederiz babası mııı??
sırnaşık şey
HANDE CİM ve ÖZNUR CUM süpersiniz.
DEMİR VE DOĞUHAN da öyle,çok çok tatlılar.maşallah hepinize.
doğuhan kuzumun yanaklara bak maşallah ısırmalık olmuş.
meral im peki sen?senide görebilecek miyiz?
Hasret bakıyom Öznurun yerini sen aldın bu defaalsanaalsanasmile
oklava: smile) zaten beni tınlamadınız (
kız yok jery uyudu 12,30gibi dedim o uyanınca giderim cengizde uyuyodu annesi 1 oldu yemek yapmıyo elemanlara bnde cengizin yanına indim dedimki cery 1 saat sonra uyanır seninde 1 saatin war, 3e doğru çıkarım biz cewahire gitcez bebiklerle buluşcaz 5e doğru gelirim dedim..
o da bişey demedi ne yemek war dedi sadece bnde annen ofiste tw izliyo daha yemek yapmadı dedim söylesene yapsın dedi...
neyse ben dükkana geldim siparişlere baktım o sırada annesi aldı çantasını çıktııkafamçokkarıştı: smile)
saat 2 oldu jery uyuyordu hala ewe geçtim cengize dedimki bi tawuk alıp yapayım 2 dakkada dedim annem yapmadımı dedi :))) bnde gitti dedim ara bakiim dedii aradım açmadı bizim ki delirdi tabi ara anneni gelsin dedi elemanlarada yemek söyle:))
pub tan aradılar efes bar kurmaya gelmiş falan filan bizimki o sinirle koştur koştur gitti bnde kaldım tabi
handeyi we seni aradım duymadınız, sonrasında şarjım bitti, dükkan we jery coştu bi de tekiz tabi(( v.s v.s.. ama msj atıp haber werdim en azından :)
valla harika görünüosunuz...
öznur u ve bebeginide bukadar yakından ilk gördüm herhalde ama doguhan cok tatlıymış bee..maşşalah şeker surat:)
senide görmek isterz maralito:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?