2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buluşma resimleriniz harika opuyorumnanaktan

geçmişe pek bakamiyciim internet yoktu dün akşamdan beri ve benim de karnım çoook acıktı
şu an biliyosunuz arda'yı da sayarsam 3 canlıyım (emdiği için)
dr memeden kes dedi yavaş yavaş azaltıyorum bi yandan da üzülüyorum aslında ona
istiyodum 2. yi ama bu kadar çabuk olacağını sanmıyodum tek sıkıntım arda nın ememeyecek olması
neyse...
dün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda hafif iltihap varmış ve ben bi de mantar için ilaç yazmasını istedim ama şu an iç organlarının gelişme zamanı iltihap için bile yazmıyorum bol su iç mantar için de sirkeli suyla temizlen dedi Arda'ya hamileyken de olmuştu fitil yazmıştı gittiğim dr deyince çoğu doktor önemsemiyor bunu ama ben ilaç yazma taraftarı değilim dedi sağolsun

belli olmaz cnm bakarsın uyku uykuyu çeker
evet güzel geçti cidden buluşma, inşallah bidahakine karşıda bi merkezde buluşalım haftasonu
ıyyyy gıcık oluyorum öyle insanlara yaaa, bol bol oku bari kadına rastlayınca, hiç sinirini de bozma heee de geç

hey buluşanlar ne güzelsiniz siz öyle aklinialirimsmile

evet evet çok güzeller ve de şekerler

geçmiş olsun cnm, evet ben de hamileyken mantar için fitil verilmiyor diye biliyorum. cnm doktor neden sütten kesmeni istedi Ardayı? yani sabep olarak neyi gösterdi?

Haftasonu olsun da karşıda da olsa olur Meralcim yaa, merkezi bi yer olduktan sonra geliriz. En kötü ihtimalle benim şoföre söylerim getirir kaydirigubbakcemile3
Amaaan, çeşit çeşit insan var, en yakın bildiğin bile, bazı durumlarda yabancı gibi davranıyor, anlamıyorum valla artık insanları. Okuyayım ben hem kendi kuzumu, hem de yeğen kuzularıma göndereyim, Allah hepsini nazardan kem gözden korusun.

kizlar bebikler emekliyomu bakem?

Arda sağ kol ve sol bacak yöntemiyle baya ilerliyo ama normal emekleme pozisyonunu çözemedi henüz o pozisyonu alıyo ileri geri ileri geri sallanıyo ama ilerleyeceği zaman karnını yapıştırıyo yere

güya yemeğimi yemeye gidecektim yazmadan duramadım kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçtım minikim aç kalmasın

Jalecim geçmiş olsun, aferin doktora hassas davranmış.
Memeden kesmen şart mıymış, ne sakıncası varmış?

Şebnemcim son gelişmeleri okudum cnm. senin adına çok sevindim, kendini tekrar mutlu hissetmen çok güzel cnm benim. inşallah herşey çok güzel olur bundan sonra hem senin için hem de Ata için. Ama senden bi ricam var, bi evliliği yeni bitirdin ve hala izlerini silebilmiş değilsin. yeni bi ilişkiye başlamak için acele etme nolur, bulunduğun boşluk itmesin seni buna. bunu gerçekten istediğine emin olmalısın önce. inşallah haddimi aşmamışımdır. çok ama çok mutlu olmanı gönülden istiyorum inan arkadaşım

Kadın olup da bi salata yapsam, güzel bi sofra hazırlasam ya minik uyurken...
Ama yoook, size takılmak dururken, kim yapacak şimdi onları

hehhe çek şoför cevahire diyosun:))
amin cnm hepsini korusun inş.

hadi bakalım git e. ayyy ne güzel yaa, şimdi bi de karnında var bi minikin haa, özledim mi ne?

Burcu seni bu saatte görmek güzelmiş cnmolumunekankayizsmile

sağol meralim, bence de sizle olmak çok güzelll...

boşer sen böyle daha güzel bi kadınsın. gelmedi galiba daha senin de eşin?

ayyy çok tenkuuu :)))
kocam gelmedi, fakat minikim uyandı, ben kaçar...
öpüyorum hepinizi...

sağol meralim, bence de sizle olmak çok güzelll...

ayyy çok tenkuuu :)))
kocam gelmedi, fakat minikim uyandı, ben kaçar...
öpüyorum hepinizi...

Allahım Burcu oğlu uyanınca bi kere bile sektirmeden hep mavi yazdığı yazıyı bile unutup normal yazmışkaydirigubbakcemile3
byby cnm byby

canım iyi dileklerin için sağol zaten bir beraberlik başlarmı bilmiyorum sonuçta ben burdayım o istanbulda biraz zor ama en azından beni anlayan beni dinleyen ve bunun yanında bana huzur veren biri şimdilik bunlar yetiyo :)

Naber kızlar.
Meral ve hande canlarım bugun ıcın cok tesekkur ederım.gercı uzun zamandır dısarı cıkmadıgımdan bocalamadımda degıl hanı.
Resımler cok guzel meral e maıl ıle gonderebılır mısın bana?
Baya resmını cekmısım senın ve demırın.eymen ve hande nın resımlerı az.facebook a ekleyeyım mı senın resımlerı ?

geçmiş olsun cnm, evet ben de hamileyken mantar için fitil verilmiyor diye biliyorum. cnm doktor neden sütten kesmeni istedi Ardayı? yani sabep olarak neyi gösterdi?
sağolun canlarımm
sebep karnımdakinin iyi beslenmesi için
sonuçta emzirildiği sürece vücuttaki vitaminler süte geçiyo diğerine bişey kalmazsaaa oooyy ona da kıyamam ben cücüğüm
en azından sadece gece emziririm bir süre şu an gündüz de emiyo
zaten sanırım tatta hafif bi değişiklik var gece güzel emiyo da gündüz göğsüm boşalmadan ağzını çekiyo bi daha da almıyo
kendime çok dikkat etmem gerek ben de pek başarılı değilim açıkçası bu konuda kesmem en iyisi olacak yani minik için

Allahım Burcu oğlu uyanınca bi kere bile sektirmeden hep mavi yazdığı yazıyı bile unutup normal yazmışkaydirigubbakcemile3
byby cnm byby

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy ben de 2. doğduğunda mordan normale dönersem şaşırmayın :1rolleyes:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
yazıları okuyamıyorum gözlerim ve başım agrıyo.
bugün yagızda benle beraber 4 e kadar uyudu
kalktım çorba yaptım içti 5 de tekrar uyudu bende o esnada yemek yaptım.
ıhlamur içtim şuan birazdaha iyim geceye nazaran..
buluşmanız nasıl geçti.saat 11.30 da uyandıgımda kaktım yagıza kyafet ütüledim.
elbisemi giydim ama başım döndü cesaret edemedim evden çıkmaya. iyikide çıkmamışım..

nimetcim hasta mısıın canım çok geçmiş olsun
geçmişe pek bakamadım görmemişim o yüzden
çocuk olunca hastalığını bile yaşayamıyosun demi

ayy o kadar alışmışım ki buraya haziran annelerine bakmayı hiç canım istemiyo
seviyorum sizi bee opuyorumnanaktan

nimetcim hasta mısıın canım çok geçmiş olsun
geçmişe pek bakamadım görmemişim o yüzden
çocuk olunca hastalığını bile yaşayamıyosun demi

sagol cnm sorma nazlanamıyorsun bile:))dün misafirim vardıya
çocuklar içeri girmedi bende balkona çıkmak zorunda kaldım .
esiyordu oradan kaptım galiba şifayıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…