- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.241
benim eş hiç ilgilenmez sağolsun.ikiside tamamen banaait sorumlulukları.2 dk sever ağlamaya başlayın al huzursuzder.ne oğlumla ilgilendi ne kızımla allahtan evdeyim çalışmıyorum bide çalışsam kafayı yerdim herhal
sağolasın canım ailecek gayet iyiyiz.yanlızlık zor bide sen çalışıyodun evde olman bide bebek huzursuzsa doğal olarak yormuş seni.neyse enazından yolculuk hava değişikliği iyigelir.canım bende sık sık giremiyorumki nehirde buluşalım demişti oda burda arkadaşım yok diyodu ben merkezde değilim ama gelirdim neyse sen gel tatilden görüşürüz
aman erkek işte ilgilenseler eksilirler.benimkinin ambalajını görsen çok moderen içine bak anadolu aslanı kılına dokundurtmaz:))
ya evet biz dönelim buluşalım canım..vereliniortakopuyorumnanaktan
Meral bak foto koyuyorum ama talıbın cok cıkar :))) ona gore yanı
[ı]hadi bakemmm bekliyozz...
Ya bu akşam nihanla yatak odasında oynuyorduk uyandıktan sonra aynaya bakarken orda hiç kullanmadığım bir kolyemi gördü saldırdı tabii hemen ben de eline vermektense boynuma takıyım dedim daha boynuma geçiremeden nihanın dokunmasıyla dağıldı gittti tüm boncuklar yere....şok oldum....çünkü hiç çekiştirmedi sadece dokundu ve bu kolye hiç kullanılmamıştı ve ipe değil ince metal bir tele dizilmişti boncuklar...nazar mıydı acaba????[/ı]
ne renkdı canım ?
kızlar içinizde spiral ile korunan var mı? varsa lekelenme tarzında kanama oldu mu uygulamadan sonra hiç?
regl ıken gıttıgım ıcın lekelenme gormedım.
ama spıral taktırdan sonra ılk ay cok kanamam olmustu.ılk 2 gunu lekelenme 5 gunu anormal kanamam oldu.
fotolar süper:))
Çatlatıyorsunuz valla....
o Doğuhan'ı da Eymen'i de Demir'i de okuyun bol bol...çok yakışıklılar yawww
ben daha regl olmaya başlamadım canım...lekenmeler var bi kaçgündür.size sorayım dedim olmazsa dr u arayacağım.
çok sağol cevabın için:)
ben daha cok catlıyorum resimleri göremiyoum(
facebook da yok musun?
buraya da koyar Öznur birkaç tane o zaman...değil mi Öznur :).
Meral bak foto koyuyorum ama talıbın cok cıkar :))) ona gore yanı
meral face de var e maıl adresım.
fotolar süper:))
Çatlatıyorsunuz valla....
o Doğuhan'ı da Eymen'i de Demir'i de okuyun bol bol...çok yakışıklılar yawww
hadi bakemmm bekliyozz...
ya bu akşam Nihanla yatak odasında oynuyorduk uyandıktan sonra aynaya bakarken orda hiç kullanmadığım bir kolyemi gördü saldırdı tabii hemen ben de eline vermektense boynuma takıyım dedim daha boynuma geçiremeden Nihanın dokunmasıyla dağıldı gittti tüm boncuklar yere....şok oldum....çünkü hiç çekiştirmedi sadece dokundu ve bu kolye hiç kullanılmamıştı ve ipe değil ince metal bir tele dizilmişti boncuklar...nazar mıydı acaba????
kızlar içinizde spiral ile korunan var mı? varsa lekelenme tarzında kanama oldu mu uygulamadan sonra hiç?
ben daha regl olmaya başlamadım canım...lekenmeler var bi kaçgündür.size sorayım dedim olmazsa dr u arayacağım.
çok sağol cevabın için:)
ben daha cok catlıyorum resimleri göremiyoum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?