2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman erkek işte ilgilenseler eksilirler.benimkinin ambalajını görsen çok moderen içine bak anadolu aslanı kılına dokundurtmaz:))

ya evet biz dönelim buluşalım canım..vereliniortakopuyorumnanaktan

Saolun kızlar iyi ki siz varsınız.. O kadar doluyum ki.. Eşim geldi ve banyo yaptırdık nihayet.. Şimdi de bi yandan size yazmaya çalışırken bi yandan da hoplatarak uyutmaya çalışıyorum Pelin'i . Pelin'in ciyak ciyak ağladığını,eşimin uyuduğunu da belirtmeme gerek yok heralde.. lmaz:.
Şimdi de ne yazıyosun orda tıkır tıkır diye söyleniyo...
Eşimle bu konuyu kaç kere konuştuysam da işine gelmediği için anlamak istemiyo..
Annem var yardım edebilecek olan bi tek. O da her geldiğinde uyuyo bie olsa sevicem die kızı uyandırıyo.. Sonra tekrar uyutması bana kalıyo.. Ayrıca onun da bel fıtığı fln var.. Alamıyo çok kucağına.. Banyo olayı da imkansız onunla..
Bakıcıyla da bi kaç kez banyo yaptırdık.. B itürlü beceremedi. Çocuğun kafasına gözüne döktü suyu..Kız bağırdı.. Ben çıldırdım falan...
Yine de ilgilendiğiniz için saolun. İnsan paylaşmak istiyo..

aman erkek işte ilgilenseler eksilirler.benimkinin ambalajını görsen çok moderen içine bak anadolu aslanı kılına dokundurtmaz:))

ya evet biz dönelim buluşalım canım..vereliniortakopuyorumnanaktan

inşallah canım doğan uyandı pcye saldırıyo daha kız aşağıda oyukarı çıkartılacak

Meral bak foto koyuyorum ama talıbın cok cıkar :))) ona gore yanı

hadi bakemmm bekliyozz...

ya bu akşam Nihanla yatak odasında oynuyorduk uyandıktan sonra aynaya bakarken orda hiç kullanmadığım bir kolyemi gördü saldırdı tabii hemen ben de eline vermektense boynuma takıyım dedim daha boynuma geçiremeden Nihanın dokunmasıyla dağıldı gittti tüm boncuklar yere....şok oldum....çünkü hiç çekiştirmedi sadece dokundu ve bu kolye hiç kullanılmamıştı ve ipe değil ince metal bir tele dizilmişti boncuklar...nazar mıydı acaba????

ne renkdı canım ?

Hande canım sana sormadım fotografları facebook a ekleyeyım mı dıye emme ekledım okuz gıbı.umarım problem olmaz senın ıcın :kedi: ıstersen sılebılırım

regl ıken gıttıgım ıcın lekelenme gormedım.
ama spıral taktırdan sonra ılk ay cok kanamam olmustu.ılk 2 gunu lekelenme 5 gunu anormal kanamam oldu.

ben daha regl olmaya başlamadım canım...lekenmeler var bi kaçgündür.size sorayım dedim olmazsa dr u arayacağım.
çok sağol cevabın için:)
fotolar süper:))
Çatlatıyorsunuz valla....
o Doğuhan'ı da Eymen'i de Demir'i de okuyun bol bol...çok yakışıklılar yawww

ben daha cok catlıyorum resimleri göremiyoum(

Meral bak foto koyuyorum ama talıbın cok cıkar :))) ona gore yanı

dalga mı geçiyon kızzzz, korkuluk gibi çıkmışım çoğunda, hiç iyi çekememişsin:umursamaz::))

meral face de var e maıl adresım.

baktım yoktu yawCADIARZU

fotolar süper:))
Çatlatıyorsunuz valla....
o Doğuhan'ı da Eymen'i de Demir'i de okuyun bol bol...çok yakışıklılar yawww

sağol cnmcım

nazar olabilir tabi, bizde de oluyo bazen öyle kendiliğinden patlayan şişe,bardak falan

kızlar içinizde spiral ile korunan var mı? varsa lekelenme tarzında kanama oldu mu uygulamadan sonra hiç?

lekelenme yapabiliyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…