- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.281
ilk günaydın benden olsun saat 8 de uyandık tepindik kahvaltı yaptık ve oğluşu uyuttum bende biraz keyif yapıyorum ve çay içiyorum :)
birazdan ütüye başlayacağım ama hiç içimden gelmiyo
Gunaydın canlarım e ben buraya foto eklemeyı beceremıyorum kı .nasıl yapacagım ?
Fotoğraf makinenin çözünürlüğü çokmu yüksek? Kaç megapiksel?
heh tam adamına sordun canım :))) vallahı bılmıyorum.bızde boyle elektronık seylerı kocam alır.cok meraklıdır nerede yuksek bılmem ne bulursa alır.almadanda 40 gun arastırır.
bılsem burayada koyacagım.bı yol gosteren yok mu?
Günaydın canım kolay gelsin.
Ben dün gece ilk defa ayşenuru yanıma almadım beşiğinde uyudu.Kendimi telkin ede ede uyumuşum.Eşimde ayşenuru gören tarafa geçip benimle yer değiştirince haliyle ayşenuru göremedim kocamın iri cüssesinden.11:30 gibi mama verdim 4 e kadar uyumuşuz hepimiz.Gece ayşenur uyanmasa bile sık wc ye çıktığımdan uyandım baktım ayşenurda uyanmış aldım emzirdim sonra tekrar beşiğine koydum 7 de uyandı sabahta.
Ben nasıl bir hastalık geçiriyorum hala çözemedim.Karnım ağrıyor midem bulanıyor şimdide.Ayrıca bozmuşum galiba mideyide üşütmüşüm.Hala burun tıkalı.Hala yanıyorum ateş içinde.Ayşenurda sabah hapşırmaya başladı.En sonunda çocuğuda hasta ettim herhalde...
Çok net mi çekiyor fotoları?Markası ne?Çözünürlüğü yüksekse buraya yükleyemiyorsun kaldırmıyor dosyanın ağırlığını....
Ben dün gece ilk defa ayşenuru yanıma almadım beşiğinde uyudu.Kendimi telkin ede ede uyumuşum.Eşimde ayşenuru gören tarafa geçip benimle yer değiştirince haliyle ayşenuru göremedim kocamın iri cüssesinden.11:30 gibi mama verdim 4 e kadar uyumuşuz hepimiz.Gece ayşenur uyanmasa bile sık wc ye çıktığımdan uyandım baktım ayşenurda uyanmış aldım emzirdim sonra tekrar beşiğine koydum 7 de uyandı sabahta.
Ben nasıl bir hastalık geçiriyorum hala çözemedim.Karnım ağrıyor midem bulanıyor şimdide.Ayrıca bozmuşum galiba mideyide üşütmüşüm.Hala burun tıkalı.Hala yanıyorum ateş içinde.Ayşenurda sabah hapşırmaya başladı.En sonunda çocuğuda hasta ettim herhalde...
hasret hala doktora gitmeye niyetin yokmu?
gitmen lazım artık bunu biliyo olmalısın kendine dikkat etmelisin çünkü bir can daha besliyorsun
ben hala kabullenemedim canım sanırımhamile olduğuma bi kendimi inandıramadım, kimse bilmiyor henüz sizler we kocamdan başka ((
hasretttttklava:
doktora gıtmen lazım, kımseye soleme ama doktora gıt... mutlakaaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun canım sana birtürlü iyileşemedin aman ayşenur a takviye yap biraz ıhlamur falan içir hapşırmayla kurtarsın en azından
neyseki ata nın uyku sorunu yok akşam 9 -10 gibi yatıyo sabah 7-8 gibi uyanıyo gece 12 de mama veriyorum ona o kadar ve doğduğu günden beri hep yatağında yatıyo hiç yanımda uyutmadım onu o yüzden şimdide uykusu gelince yatağına gitmek istiyor yatağına koyuyorum birde tavşanımız var onu kucağına alıyo veeeeeeeeeeeee uykuuuuuuuuu kendi kendine uyuyor :)
Merhaba:)
erkenden kalktım işlerimi yemeğimi yaptım ama dışarı çıkacak kimseyi bulamadıım((
eşim bütün gün okulda olacak...herkesin de günü ya da işi var...Nihantoşla tek çıksam gidecek yer yok
yavru kuslar gunaydınn opuyorum hepınızı kocamamnnn opuyorumnanaktan
dun muhtesem bır gundu... tadı damagımda kaldı,
MERALCIM seni cok seviyorum iyi ki geldin, iyi ki tekrardan gorustuk, drtlestık...
OZNURCUM biliyorsun dsaha gorusmeden kanımız bırıbrıne cok kaynamnıstı, sımdı daha da ısındık, gercek hayatta senı gormek ınanılmaz guzeldı...
gerckte gorusmek cokk daha guzel oluyor kızlar, oturup bısıler paylasmak, bebıslerı opup koklamak ınanılmaz bır tecrube...
maşallah akıllı Ata'ya, ne güzel yaw
küçük yerlerde de böyle bi dert var di mi, atla İstanbula gel:))
merhaba bitanem, seninle tekrar görüşmek te çok güzeldi cnm benimopuyorumnanaktan
evet maalesef...(
bir caddemiz ve bir büyük alışverişmerkezimiz var o kadar...parka çaybahçesine gitmek için de soğuk artık...:dilcikar:
zaten ocakta Universiade var...heryerde çalışma yollar kapalı offf....
eşim geldi yedi gitti...Nihan uyudu ben de böyleee...boş boş oturuyorum bari ütü yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?