2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yine ağlıyorum
esedanın kocası terketmiş
boşanıyorlarmış seda yalwarmış ağlamış
ama kocası istemiyormuş

yaa off çok üzücü ve çok berbat bir durum yaa.
zaten seda hamileykende kocasını yakalamıştı eski sevgilisine özledim mesajlarını falan.
yazmıştı buraya.Allah ıslah etsin bu adamları.diyecek söz çok ama .......

yine ağlıyorum
esedanın kocası terketmiş
boşanıyorlarmış seda yalwarmış ağlamış
ama kocası istemiyormuş

böyle adamlara ne denir bilmiyorum valla allaha havale etmek lazım
seda için oldukça zor bir durum allah yardımcısı olsun umarım çabuk atlatıp kendini toparlar en azından çocuğu için
zaten böyle yalvarıp ağlayınca iyice kendilerini birşey zannediyor bu adamlar

soğumuş bıkmış sewmiyomuş artık

bunları hisseden birine ne denebilirki erkek kadın farketmez bittimi bitiyor işte zorla sevgi olmuyor kabullenmesi çok zor ama yaşanabiliyor evet kadınlar biraz daha duygusal bıkmış soğumuş veya sevmiyo olsada yuvası yıkılmasın diye dayanıyor ama erkekler için çok kolay bitirmek

ABLAMIN KAYINVALIDESINI COK SEVERIM COK IYI VE HAYAT TECRUBESINI COK GUZEL UYGUN BIR SEKILDE BIZLERE AKTARMASINI BILEN BIRIDIR.
AZ ONCE KONUSURKEN KIZIM KARISIYORMUSUM DIYE ALGILAMA AMA ESINDEN AYRI YATMA ARANIZ SOGUR COCUGA COK DUSME ESINLEDE ILGILEN DEDI.
COK DOGRU SOYLUYOR EMME BEN NASIL OGLUSUMSUZ UYUYACAGIM YAW boshayallersmile

bunu genelde söylerler canım bencede doğru eşin yeri ayrı oğluşunun erkekler bu konularda biraz hödük oluyorlar ve böyle soğuk ve mesafeli olunca evdeki malesef dışarıya kayıyorlar ben çok arkadaşımdan duydum ( erkek arkadaşlarım hep şikayet etmişlerdir çocuk oldu hatun beni unuttu diye )

ya ama nasıl bırakacagım oglumu ust katta yalnız
la hem benım koca horluyor :)))))

ya ben şu smile ları nasıl tıklicam pcye format aıldı acaba bi programmı yüklemem lazım????????
nasıl çözcem budurumu???

bnm kocam hiiiç öyle düşünmedi yada hissetmedi eminim:)))
hep der çocuk oldu hala kurtulamadım senden düş yakamdan die:))) ben çok yılışığımdır her köşede sıkıştırırım:))) tenhada kıstırırım adamı:)))

:) senin gibi davranmayanlar için söyledim onu sen adamı sıkıştır sıkıştır sonrada hamileyim ne yapıcam de :)))

bugün kafam bi dünya başım dönüyo niye bilmem.
-------HEPATİT PARDON CANIM YA KUSURABAKMA DOĞAN DURMAYINCA ÇIKTIM.
-------ESEDAYA ÜZÜLDÜM.rabbim yardımcısı olsun.ya ben çokmu gaddarım bilmiyorum ama gidenin ardından bi damla gözyaşı dökmem.BENCE GİDEN KAYBEDENDİR.

CANIMSİZ YENİ EVLİSİNİZ ARADAN YILLAR GEÇSİN GÖRÜRM BEN SENİ......AMA İNŞALLAH HEP BÖYLE KALIR BİR DÜZÜNE ÇOCUK YAPARSINIZ.
Şaka biyana iyi düşün iki çocuk zor evliliğinde daha oturmayan şey çok ceren küçük dükkan var nasıl olcek yeni bir hayat.omzunabuyükü alabilirsininşallah.bence cereni emzirme yavaşyavaş bıraktır hem sana hem karnındakine hem cerene süt yaramaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…