- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.321
kızlar danonenın bebege verılen yogurdunun ısmı benım yogurdum muydu ?
Sinirlendim asıl soracağımı unuttum...
Eti cici bebenin ekmeğini kullananınız var mı?
yine ağlıyorum
esedanın kocası terketmiş
boşanıyorlarmış seda yalwarmış ağlamış
ama kocası istemiyormuş
yine ağlıyorum
esedanın kocası terketmiş
boşanıyorlarmış seda yalwarmış ağlamış
ama kocası istemiyormuş
nedenini sormadın mı?
Nooluyo lan bu adamlara..
soğumuş bıkmış sewmiyomuş artık
evet canım öyle.
evet canım...a.s
soğumuş bıkmış sewmiyomuş artık
ABLAMIN KAYINVALIDESINI COK SEVERIM COK IYI VE HAYAT TECRUBESINI COK GUZEL UYGUN BIR SEKILDE BIZLERE AKTARMASINI BILEN BIRIDIR.
AZ ONCE KONUSURKEN KIZIM KARISIYORMUSUM DIYE ALGILAMA AMA ESINDEN AYRI YATMA ARANIZ SOGUR COCUGA COK DUSME ESINLEDE ILGILEN DEDI.
COK DOGRU SOYLUYOR EMME BEN NASIL OGLUSUMSUZ UYUYACAGIM YAW boshayallersmile
bunu genelde söylerler canım bencede doğru eşin yeri ayrı oğluşunun erkekler bu konularda biraz hödük oluyorlar ve böyle soğuk ve mesafeli olunca evdeki malesef dışarıya kayıyorlar ben çok arkadaşımdan duydum ( erkek arkadaşlarım hep şikayet etmişlerdir çocuk oldu hatun beni unuttu diye )
bunu genelde söylerler canım bencede doğru eşin yeri ayrı oğluşunun erkekler bu konularda biraz hödük oluyorlar ve böyle soğuk ve mesafeli olunca evdeki malesef dışarıya kayıyorlar ben çok arkadaşımdan duydum ( erkek arkadaşlarım hep şikayet etmişlerdir çocuk oldu hatun beni unuttu diye )
bnm kocam hiiiç öyle düşünmedi yada hissetmedi eminim:)))
hep der çocuk oldu hala kurtulamadım senden düş yakamdan die:))) ben çok yılışığımdır her köşede sıkıştırırım:))) tenhada kıstırırım adamı:)))
CANIMSİZ YENİ EVLİSİNİZ ARADAN YILLAR GEÇSİN GÖRÜRM BEN SENİ......AMA İNŞALLAH HEP BÖYLE KALIR BİR DÜZÜNE ÇOCUK YAPARSINIZ.bnm kocam hiiiç öyle düşünmedi yada hissetmedi eminim:)))
hep der çocuk oldu hala kurtulamadım senden düş yakamdan die:))) ben çok yılışığımdır her köşede sıkıştırırım:))) tenhada kıstırırım adamı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?