- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.301
bir adet kudurgan,birdakika sabit durmayan,ele avuca sığmayan,sürekli mızıldayan,hiçbirşeyden memnun olmayan,anne tepesinden inmeyen,enerjisi tükenmeyen,oyalaması imkansız bir bebek var elimdekafamçokkarıştı.
bir adette enerjisi yerlerde,yorgun,eli kolu kalkmayan,bıraksalar yerindende kalkmayacak,sahip olduğu küçük serserisi karşısında tüm çarelerini tüketmiş,artık neyapacağını şaşıran,kendini dağıtmış bir anne var sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
hangisi için çözüm üretebilirsiniz???
seyhan dün aklımdan gectin nerelerde bu kız yaw özledim onu dedim içimden..slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim
taşındım yerleştim ama net bağlanmadı henüz daha doğrusu evler yeni olduğu için alt yapı yok en kısa sürede yani gelir gelmez hemen bağlatıcaz
sizler nasılsınız bebişler nasıl valla çok çok özledim herkesiii şimdi yengemlerdeyim bi merhaba diyim dedim
serhan çok kuduruk oldu teyzeleri fabrika ayarlarına geri dönsün diye dua ediyorum sağlığı iyi çok şükür bende yeni eve alışma dönemindeyim daha alışamadım tabii yazacak şey çok ama vaktim yok
hepinizi ve güzel meleklerinizi çok öpüyorum neler neler kaçırdım kim bilir özellikle buluşmayı çok merak ediyorum
şimdilik kendinize iyi bakın sizi seviyorum görüşmek üzere ballarımmmm
şakamısın seennnn!!ben hala kabullenemedim canım sanırımhamile olduğuma bi kendimi inandıramadım, kimse bilmiyor henüz sizler we kocamdan başka ((
bir adet kudurgan,birdakika sabit durmayan,ele avuca sığmayan,sürekli mızıldayan,hiçbirşeyden memnun olmayan,anne tepesinden inmeyen,enerjisi tükenmeyen,oyalaması imkansız bir bebek var elimdekafamçokkarıştı.
bir adette enerjisi yerlerde,yorgun,eli kolu kalkmayan,bıraksalar yerindende kalkmayacak,sahip olduğu küçük serserisi karşısında tüm çarelerini tüketmiş,artık neyapacağını şaşıran,kendini dağıtmış bir anne var sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
hangisi için çözüm üretebilirsiniz???
enerji içeceği yokki:1no2:zor bir durum ama sana çözüm önermek daha kolay sen şimdi derin bir nefes al sakinleş varsa eğer bir enerji içeceği iç :) sana biraz güç versin
kuduruk alpide benim yerime yeeeeeeeee
maalesef hiçbiri..cokmu karamsarım:bbo::teselli:
inanmıyorumyine ağlıyorum
esedanın kocası terketmiş
boşanıyorlarmış seda yalwarmış ağlamış
ama kocası istemiyormuş
yine ağlıyorum
esedanın kocası terketmiş
boşanıyorlarmış seda yalwarmış ağlamış
ama kocası istemiyormuş
kullanmak istedim sevmediSinirlendim asıl soracağımı unuttum...
Eti cici bebenin ekmeğini kullananınız var mı?
Sinirlendim asıl soracağımı unuttum...
off bacılar nerdesiniz yaw sıkıldım..
nedenini sormadın mı?bn burdayım ama gerildim çok
seda daçok sewrek ewlenmişti tıpkı gülay gibi
halada çok sewiyor we çok ağlıyor((
aynı gülayın ki gibi olmuş kocası boşanmak istyormuş
Bu erkek milletinin hepsinden sıtkım sıyrıldı benim..
Adam gibi adam olup da doğumdan sonra karısını kollayan, çocuğuna kol kanat geren bi tanesi yok... Sanki biz çeyizimizde getirdik o çocukları..lmaz:
Sinirlendim asıl soracağımı unuttum...
hep iyiyydide bebek olduktan sonra değişen neoluyo nee?
tahammülsüzlükmü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?