- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.341
:) senin gibi davranmayanlar için söyledim onu sen adamı sıkıştır sıkıştır sonrada hamileyim ne yapıcam de :)))
CANIMSİZ YENİ EVLİSİNİZ ARADAN YILLAR GEÇSİN GÖRÜRM BEN SENİ......AMA İNŞALLAH HEP BÖYLE KALIR BİR DÜZÜNE ÇOCUK YAPARSINIZ.
Şaka biyana iyi düşün iki çocuk zor evliliğinde daha oturmayan şey çok ceren küçük dükkan var nasıl olcek yeni bir hayat.omzunabuyükü alabilirsininşallah.bence cereni emzirme yavaşyavaş bıraktır hem sana hem karnındakine hem cerene süt yaramaz artık
gerçekten yaramaz mı( off yaa bu çok kötü işte ya ne yapacağımpesi dr dan sonra belli olacak zaten..
ne yeni ewlsi yaw resmiyete bakma sen biz 4 senedir beraber yaşıyoruz bu adamla:) 4 senedir hep kedi köpek gibiyiz:)))
site yönetimine duyurcannya ben şu smile ları nasıl tıklicam pcye format aıldı acaba bi programmı yüklemem lazım????????
nasıl çözcem budurumu???
Hatıce avatarını degıstırsene.yawrunun yenı resmı yok mu bakem yaw
bir adet kudurgan,birdakika sabit durmayan,ele avuca sığmayan,sürekli mızıldayan,hiçbirşeyden memnun olmayan,anne tepesinden inmeyen,enerjisi tükenmeyen,oyalaması imkansız bir bebek var elimdekafamçokkarıştı.
bir adette enerjisi yerlerde,yorgun,eli kolu kalkmayan,bıraksalar yerindende kalkmayacak,sahip olduğu küçük serserisi karşısında tüm çarelerini tüketmiş,artık neyapacağını şaşıran,kendini dağıtmış bir anne var sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
hangisi için çözüm üretebilirsiniz???
KIZIM bu ikisi yanyana geldiginden beri (alp ve demir) bizimki de inanılmaz kuduruk oldu, durdugu yerde durmuyor, en fazla 5 dkka, hep kucakta olcak , o zaman bıle susmuyor sureklı alp gibi bagırıyor kaydirigubbakcemile3
dun kızlar sasırdı amma yaramaz diyee, bende sasırdım valla, eski oglumu ozluorumm kaydirigubbakcemile3
ahhh yirim yavrumm seni, masallahhh sanaaa mirac pasa
neee oluyo lan bunlaraaaa yyaaa ne sanıyorlar kendileriniiibn burdayım ama gerildim çok
seda daçok sewrek ewlenmişti tıpkı gülay gibi
halada çok sewiyor we çok ağlıyor((
aynı gülayın ki gibi olmuş kocası boşanmak istyormuş
hıhhhh küstüm öznur teyze resmime bakmadan çekildin köşene hande tiyze sen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?