2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten yaramaz mı( off yaa bu çok kötü işte ya ne yapacağımpesi dr dan sonra belli olacak zaten..
ne yeni ewlsi yaw resmiyete bakma sen biz 4 senedir beraber yaşıyoruz bu adamla:) 4 senedir hep kedi köpek gibiyiz:)))

bak jaleyede emzirme demiş.ÜÇÜNÜZ İÇİNDE EN DOĞRUSU EMZİRMEMEN BENCE HEM SANA HEME BEBEĞİNE VİTAMİN LAZIM .aNNEM HEP DER ANNEANNEM ONU EMZİRİRKEN HAMİLE KALMIŞ TABİİ ESKİLER NEBİLSİN ANNEM ZAYIFLAMIŞ HASTALANMIŞ OZAMAN ANLAMIŞLAR.CEREN EMMEYE DÜŞKÜN ANLADIĞIM KADARIYLA.BENCE SEN HEMEN BİDOKTORA GİT KONUŞ NEDİYCEK BAKALIM

KIZIM bu ikisi yanyana geldiginden beri (alp ve demir) bizimki de inanılmaz kuduruk oldu, durdugu yerde durmuyor, en fazla 5 dkka, hep kucakta olcak , o zaman bıle susmuyor sureklı alp gibi bagırıyor kaydirigubbakcemile3
dun kızlar sasırdı amma yaramaz diyee, bende sasırdım valla, eski oglumu ozluorumm kaydirigubbakcemile3

yaramaz degıl bı kerem kuduruk benım demırım.
kaydirigubbakcemile3

bn burdayım ama gerildim çok
seda daçok sewrek ewlenmişti tıpkı gülay gibi
halada çok sewiyor we çok ağlıyor((
aynı gülayın ki gibi olmuş kocası boşanmak istyormuş
neee oluyo lan bunlaraaaa yyaaa ne sanıyorlar kendileriniii
hıhhhh küstüm öznur teyze resmime bakmadan çekildin köşene hande tiyze sen bak

paşammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim senii

miroooooooooo ne tatlısın sen öle (tam göremesemde) :)

ya bak laptopta
herşeyi tıklayabiliorum , masaüstü pcm nie sorunlu yaa bi program yüklemem lazım ama ne:gitme:benneyaptımki:1no2:kafamçokkarıştıCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…