- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.601
Fatma mersiii canım moral çıtamı yükselttin biraz iltifatınla, ben de seni çok beğendim şekerim, Allah mutluluğunuzu daim etsin, eşinle yapışık ikiz fotolarınız da çok hoş sempatiksalakcinni
Burcu, 3 yaşında çocuğu olan arkadaşımın söylediğine göre, emzirdiği süre içinde kırmızı noktadan nefret etmiş, emzirmesi bitince eskisinden daha istekli bir hale dönmüş, benim de emzirmem azaldığında isteklerim artmaya başlamıştı şimdi vakit bulsam yapıcam da uyumak daha keyifli geliyor. kaydirigubbakcemile2 , hani sen krem almıştın o da mı bi işe yaramadı? ayrıca fabrika falan diyosun sen nerde çalışıyosun ?
Gülşan ve Esin hava çok sıcak dediklerinde içim gidiyor, biz burada kış güneşi ile avunmaya çalışıyoruz.
Öznur u dışarı çıkaramıyorduk şimdi eve sokamıycaz galiba iyi bişey yapmadık zemuszemus
çok güldüm muhabbetinize,yazdıklarınıza.
şu dingin ruh halime iyi geldiniz vallahi :gitme:
Senin tuzun kuru anlaşılan .......
ben yasaklıyım emel cim.enfeksiyon yüzünden fitil tedavisi oluyorum ve yasak.gerçi çok uzun süre değil 15-20 gün 1 haftası gitti.
bende mersi şekerim ... doğumdan önce daha güzeldim yaww ... adam o yüzden yapışık ikiz modunda idi doğum donrası resimelre bak olay değişti :):) neyse vermişim bu ay 1 kilo hadi hayırlısı kaldı 7 kilo ... önceden 175 boya 58 kilo idim manken gibiydim şimdi 175 boy 62 kilo dan aşağı inmicem biraz lokum lokum olim :):)
Sende mi şekerim, niyeyse bugün hepimiz bunalım takılıyoruz
hımmm şafak sayıyonuz demek....
vallahi anlamadım aylin cim bir fenalardayım.
topluca terapi mi görsek ne???
travocort, hametan, ve tyrosd kullandım ama en ii tyrosyd oldu
adam gidiyo izi kalıyo bünyede yarattığı etki düşün ne kadar kuvvetli kendi kendinini ilacı ol demesi kolay hani bazen ööğğ diorum o kadar yani en son ne zaman orgi oldum hatırlamıyorum hep numara hep numara bide çakacak bigün asıl kıyamet o zaman kopacak ama mcbur bırakıyo olmazsam bi trip bi bozulma sen beni artık sevmiyosundan tut da tee nerelerekafamçokkarıştı
sööle şekerim sööle heralde haftasonuna kadar yok benim kocaman adam bööle iim bekar bekar ama gelince e nerden baksan 3 hafta olmuş olacak mecburen yapcaz bi güzellik
gidelim evet ya ben kesin gidcem psikloğa almıştımrandevuyu iptal ettim işe yaramaz bi doktor dediler başka doktor arıyorum şimdi bide spiral taktırmam lazım aha bahaneyi de buldum bi süre daha yırtabilirim sanırsamsempatiksalakcinni
Gönder bana ben ikisiylede başa çıkarım... Yolsun dursunlar birbirlerinin saçını.Gerçi bizim saçımız yoktu unutmuşum kaydirigubbakcemile3
Ben dahamı kötüyüm bu konuda acep?
Yani en son ne zaman oldu onu bile hatırlamıyorum.1 ay olmuş mudurki?
Bu hamiş kalma korkusu yüzündenmi kaçıyorumki?Kontrol bende olmadıkça tam güven olmuyor çünkü.Hapa başlamadanda geçmeyecek biliyorum....
ay sok fardon emme nasıl rol yaptıgını anlamıo ya o esnadakı kasılma hareketlerınden anlamıyo mu
esrin canım uygun bi dille izah etmelisin görümcene..Kızlar çatlayıp patlayacağım. Dayanamıyorum size açılıyorum. Görümceme ev kredisi için kefil olmuştum 5 sene önce. Bu seneye kadar öyle böyle ödedi artık sıkıntısı var ödeyemiyor. Temmuzda eve kağıt gelmişti bankakalan parayı benden talep ediyordu. Neyse bir şekilde halletti borç buldu bu aya kadar geldi. Bu ay işsiz kalmış. Bu ayın kredisini ödeyemezse benim maaşıma haciz gelecek diye biz bir şekilde para bulduk dün götürdük görümceme verdik. Ama oradayken kudurdum. Bakkala 2 paket sigara siparişi veriyor. İşe taksiyle gidiyor vs kafamı duvarlara vurmak istedim ben ki 9 aylık hamilyken bile heryere yürüyerek gidiyordum kayınvalidem yürüme yolda doğuracaksın diyordu spor olur diyordum oysaki aylık 30 TL'nin hesabını yapıyordum. Evdeki interneti kapattırdık. Tüm eve daha az elektrik parası gelsin diye tasarruflu ampul aldık akşamları ışıkları açmadık tv ışığında oturduk. Vallahi kuruş hesabı yaptık. Ben dişimden tırnağımdan artırıyorumkendi ev kredimi kimseye yük olmadan ödemeye çabalıyorum benim de işsiz kalma ihtimalim var bir sürü sıkıntı çekiyorum. Kendim için borç almazken ona hem destek olup kefil oluyorum hem kredi ödeyebilsin diye borç buluyorum hanım hiçbir lüksünden vazgeçmiyor. Bu yazdıklarımı eşime dedim ve ekledim ben salağım. Bana yapacak bir şey yok diyor. Ablasına bir çift laf etmiyor. Ya ben kötü biri olmak istemiyorum ama delirdim içim içimi yiyor çıldırıcam.
hangi erkek anlarım derse bilki yalan söölüyour yada kadın rol yapmayı bilmiyodur bi kerem kısmen kasılıyosun hiç zevk almiyo diilsin sadece tam orak orgi olamıyosun anlamazlar dene bak
ne dionuz nen hooopppp:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:hangi erkek anlarım derse bilki yalan söölüyour yada kadın rol yapmayı bilmiyodur bi kerem kısmen kasılıyosun hiç zevk almiyo diilsin sadece tam orak orgi olamıyosun anlamazlar dene bak
Testerlarda denedim derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?