2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende mersi şekerim ... doğumdan önce daha güzeldim yaww ... adam o yüzden yapışık ikiz modunda idi doğum donrası resimelre bak olay değişti :):) neyse vermişim bu ay 1 kilo hadi hayırlısı kaldı 7 kilo ... önceden 175 boya 58 kilo idim manken gibiydim şimdi 175 boy 62 kilo dan aşağı inmicem biraz lokum lokum olim :):)

ooo süpermiş kilon, ben 178 boya 67 kiloyum bu arada selin sana benziyor

ay sok fardon emme nasıl rol yaptıgını anlamıo ya o esnadakı kasılma hareketlerınden anlamıyo mu

ya kızlar sıkıntıdan acıp kapatıom o esnada gozume ılk gelene alıntı yapıyorum atladıgım onemlı seyler ıcın uzgunum

İlahi kızlar yaa, kopardınız beni valla, muhabbetiniz şahane, fırsat bulup katılamıyorum bir türlü, bence herşey kafada bitiyor, bende doğumdan sonra 3 ay falan çok isteksizdim, sonra birgün adamım açısından düşündüm ve üzüldüm haline, o gün bugündür herşey yolunda, ama emzirirken hormonlar farklı çalışıyor gerçekten, ben ancak 4 ay emzirebildiğim için daha sonrasında kırmızı noktalar kendiliğinden geldi açıkçası :))

Gönder bana ben ikisiylede başa çıkarım... Yolsun dursunlar birbirlerinin saçını.Gerçi bizim saçımız yoktu unutmuşum kaydirigubbakcemile3

Bizimkinin saçı var ve bayılıyor saç çekmeye, senin kızında saçı olsaydı emin ol yolardı valla, kendi saçını bile çekiyor İklim, sen düşün artık, bunalınca sana göndereyim en iyisi, nasıl baş edeceksen 2 tane kudurukla :))

kızım kalktı yataktan annesine geel geel diye el uztarak anasını ayagına getirtti..
mamasını verdim..oynaştık yattık yuvarlandık..
derkeeeen cıbı cıbıyaaa..
yavrum anlıyo suyu seviyo ben banyoyu küvetini hazırlarken yanıma kadar gelip kuvetin içine dalmak istiyoosempatiksalakcinni..
missler gibi uyuyo şuan..
sürekli bi aktivite..
uluslarası kapasitede bi aşçı olmama ragmen -tatlicadiarzu-kendimi eti pizza krakerlerle besliyorumakannehir

Kızlar çatlayıp patlayacağım. Dayanamıyorum size açılıyorum. Görümceme ev kredisi için kefil olmuştum 5 sene önce. Bu seneye kadar öyle böyle ödedi artık sıkıntısı var ödeyemiyor. Temmuzda eve kağıt gelmişti bankakalan parayı benden talep ediyordu. Neyse bir şekilde halletti borç buldu bu aya kadar geldi. Bu ay işsiz kalmış. Bu ayın kredisini ödeyemezse benim maaşıma haciz gelecek diye biz bir şekilde para bulduk dün götürdük görümceme verdik. Ama oradayken kudurdum. Bakkala 2 paket sigara siparişi veriyor. İşe taksiyle gidiyor vs kafamı duvarlara vurmak istedim ben ki 9 aylık hamilyken bile heryere yürüyerek gidiyordum kayınvalidem yürüme yolda doğuracaksın diyordu spor olur diyordum oysaki aylık 30 TL'nin hesabını yapıyordum. Evdeki interneti kapattırdık. Tüm eve daha az elektrik parası gelsin diye tasarruflu ampul aldık akşamları ışıkları açmadık tv ışığında oturduk. Vallahi kuruş hesabı yaptık. Ben dişimden tırnağımdan artırıyorumkendi ev kredimi kimseye yük olmadan ödemeye çabalıyorum benim de işsiz kalma ihtimalim var bir sürü sıkıntı çekiyorum. Kendim için borç almazken ona hem destek olup kefil oluyorum hem kredi ödeyebilsin diye borç buluyorum hanım hiçbir lüksünden vazgeçmiyor. Bu yazdıklarımı eşime dedim ve ekledim ben salağım. Bana yapacak bir şey yok diyor. Ablasına bir çift laf etmiyor. Ya ben kötü biri olmak istemiyorum ama delirdim içim içimi yiyor çıldırıcam.

nie korkosun ki allah werirse engel olamazsın, akışına bırak olsun nolcak arakadaş gibi büyürler sende kurtulursunklava:diodu ya banalülülülülülü:mymeka:

ay sok fardon emme nasıl rol yaptıgını anlamıo ya o esnadakı kasılma hareketlerınden anlamıyo mu

hangi erkek anlarım derse bilki yalan söölüyour yada kadın rol yapmayı bilmiyodur bi kerem kısmen kasılıyosun hiç zevk almiyo diilsin sadece tam orak orgi olamıyosun anlamazlar dene bak

Son düzenleme:
esrin canım uygun bi dille izah etmelisin görümcene..
bu gördüklerin devam ettiği takdirde konuşmalısın..susmakla nereye varılıyo..kavga döğüşten bahsetmiyorum..
bu yüzden hakkını aradıgın için kötü olucaksan ol ..seninde bi bebegin ailen var..
bence önce eşine söyle o konuşamıyosa sen konuş..
en azından bişeyler için cabalaması gerektiğinden bahset..
su anda calışmıyomu..??

Esrin açık açık söyle canım, kadın 2 paket sigara içip taksiye biniyor diyorsun, ince ince anlatmaya kalkarsan anlamaz direk söyle, kocan da üstüne toz kondurmuyorsa o ödesin o zaman, zerre kadar maaşından yardım etme bakalım nasıl ödeyecek saftirik kocan lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…