- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.621
Kızlar çatlayıp patlayacağım. Dayanamıyorum size açılıyorum. Görümceme ev kredisi için kefil olmuştum 5 sene önce. Bu seneye kadar öyle böyle ödedi artık sıkıntısı var ödeyemiyor. Temmuzda eve kağıt gelmişti bankakalan parayı benden talep ediyordu. Neyse bir şekilde halletti borç buldu bu aya kadar geldi. Bu ay işsiz kalmış. Bu ayın kredisini ödeyemezse benim maaşıma haciz gelecek diye biz bir şekilde para bulduk dün götürdük görümceme verdik. Ama oradayken kudurdum. Bakkala 2 paket sigara siparişi veriyor. İşe taksiyle gidiyor vs kafamı duvarlara vurmak istedim ben ki 9 aylık hamilyken bile heryere yürüyerek gidiyordum kayınvalidem yürüme yolda doğuracaksın diyordu spor olur diyordum oysaki aylık 30 TL'nin hesabını yapıyordum. Evdeki interneti kapattırdık. Tüm eve daha az elektrik parası gelsin diye tasarruflu ampul aldık akşamları ışıkları açmadık tv ışığında oturduk. Vallahi kuruş hesabı yaptık. Ben dişimden tırnağımdan artırıyorumkendi ev kredimi kimseye yük olmadan ödemeye çabalıyorum benim de işsiz kalma ihtimalim var bir sürü sıkıntı çekiyorum. Kendim için borç almazken ona hem destek olup kefil oluyorum hem kredi ödeyebilsin diye borç buluyorum hanım hiçbir lüksünden vazgeçmiyor. Bu yazdıklarımı eşime dedim ve ekledim ben salağım. Bana yapacak bir şey yok diyor. Ablasına bir çift laf etmiyor. Ya ben kötü biri olmak istemiyorum ama delirdim içim içimi yiyor çıldırıcam.
deryacıkm hosgeldinnnnn....Kendi yatağında yatıyorsa bence çok da mahsuru yok bu durumun senin için zor olur odasını ayırmak ilerde. Ben 6 aylıktan sonra ayırdım odasını bişi itiraf edeyim o da biz de aklinialirimsmile daha rahat ettik. Bıdıklar gittikçe akıllanıyo herşeyi anlamaya başlıyolar anladıktan sonra daha zor olur diye böyle yaptım ben bi de tabe kırmızı nokta
Ya ben farkediyodum ama tartıya çıkmaya cesaret edemiyodum bi çıktım bugün 3 kilo almışım tatilde tabi homidi gırtlak yedim yedim ahanda acısı çıkacak şimdi..Çok kararlıyım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
selam hepinize canlaropuyorumnanaktan
bugün aldığım bir habere göre kaynanamlar perşembe günü kütahya ya gidiyor 3 günlüğüne.ama olsunn 3 gün yok işte :lepi::teytey:
NİLÜFER cim Haktan pıtıma geçmiş olsun.
BURCU aynı sigara mevzusu dün restorantta geldi başımıza.biz oturduk yemek yiyoruz kadın geldi yan masada sigara içiyor.sonra hemen Alp i alıp dışarı çıktım ben ama eşim içerde sigara yaktı o masaya döndü onların üstüne üfleye üfleye içti.ki ağır bir sigara içiyor.ders olmuştur umarım.
Ben de aldım kitabı, hemen de gönderdiler, sorun olacak bir durum yok Haticecim...
Böyle kitaplara hiç gerek yok kanımca çocuğun yetenekleri keşfetmek için. Diş buğdayı diye birşey var yaw, önüne 3-5 nesne koy, ne olacağı hemen belli oluyor zaten kaydirigubbakcemile3
ne dionuz nen hooopppp:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
hangi erkek anlarım derse bilki yalan söölüyour yada kadın rol yapmayı bilmiyodur bi kerem kısmen kasılıyosun hiç zevk almiyo diilsin sadece tam orak orgi olamıyosun anlamazlar dene bak
silmiştim aslındaanladın sen onuaklinialirimsmile
esrin canım uygun bi dille izah etmelisin görümcene..
bu gördüklerin devam ettiği takdirde konuşmalısın..susmakla nereye varılıyo..kavga döğüşten bahsetmiyorum..
bu yüzden hakkını aradıgın için kötü olucaksan ol ..seninde bi bebegin ailen var..
bence önce eşine söyle o konuşamıyosa sen konuş..
en azından bişeyler için cabalaması gerektiğinden bahset..
su anda calışmıyomu..??
Handeeeee cnm hoşbulduk ben Fikriye hnm diye birine gidiyordum çok da memnundum ama kadın muayenehaneyi kapatıyooo 31 seneden sonra bırakıyo mesleği o da bana denk geldi..Şimdi dr. arayışındayımm varsa bakırköy taraflarında memnun olan açığım yane.. Rejime de bugün başladım ama başım döniyyyy çok kararlı ve inatçıyım ama yeter uleyynn koca göbekli olmak istemiyom artıkınnnn:sinifsinif:
Esrin açık açık söyle canım, kadın 2 paket sigara içip taksiye biniyor diyorsun, ince ince anlatmaya kalkarsan anlamaz direk söyle, kocan da üstüne toz kondurmuyorsa o ödesin o zaman, zerre kadar maaşından yardım etme bakalım nasıl ödeyecek saftirik kocanlmaz:
aa bu konuyu biliyorum anlatmıştın daha önce
ne olacak şimdi sen mi ödeyeceksin kalan taksitleri.. bu ne yaabekarken bir gaflette bulunup kabul etmiştin sanırsam:2:
e eşin ne diyor bu durumda? haciz falan diosun iş ciddiye binmiş
esrin cnm ne desen ne yapsan sen haklısın çek karşına resmen söyle benim maaşıma haciz de gelmez gerekirse sigorta çıkışımı verir maaşım yokmuş gibi gösteririm evinden mi olursun ne olursan ol umrumda olmazsın de böyle saçmalık mı olur hepimizin bakması gereken çocukları var
eşinindekonuşamama nedeni bu olsa gerek canım ya..yalnız mış zaten tabikide üzmek istemez onu..olanda gene sana olur..ama du bakalım girer bi işe..herhaldeki eşinde yumurta döte gelinceye kadar bekleemez..ama görümcenin kişilik ve karakteri umursamaz nitelikteyse o zaman bişeyler yapılmalı..nereye kadar borç borçla ödenebilir..dediğim gibi inşallah araştırıp bulur iş..sizide sıkıntıyo sokmaz..Ebru çalışıyordu habire işe giriyor. Tekstik sektöründe, o sekötürde habire krizde. Bir ay işi var bir ay yok. Bir de dul yalnız bir kadın bir küçük kızı var. Bende hallerine üzülüyorum ama ben görümceme bir laf diyemem ne olursa olsun yanlış anlaşılır bu nednele eşimin konuşması lazım ama oda konuşmuyor yani çözümsüz bir iş ben de bu yüzden çatlıyorum. Benim ev ödemem bitse bu kadar sıkıntı etmicem. Temmuzda o kadar sıkıntı ve yoklukta hanım tatile gitti o zamanda dedim biz evden dışarı çıkmıyoruz bu nasıl iş... Eşim yine bir şey deemdi sadece omuz silkti. Ya iyi hoş adam ama ailesi söz konusu olunca çok fena benim adam.
selamlar bu arada bugün dokordaydım canlar, bebeğimi gördüm
adetlerim düzensiz olduğu için sat la uyumlu değil.. zaten takwim yumurtlama dönemindeilşki olmadı muhtemlen sonrasında olmuş..
6+4günlükmüş...
dr aldıracaksan 6we 7. haftalar en ideal zamndır daha fazla bekleme dedi
ama sırf erken diyede aldırma sonuçta norml doğumyapmışsın, yaşında genç, beraber büyürler ilk zamnlar biraz zorlanırsın ama sonrası için iyi olur falan dedi...
we bir kese daha wardı kızlar
dr ikiz gebelik olarak başlamış ama sonrasında oluşmamış dedi!!!!
ya da bu arkada birikmiş bi kan birikintisi dedi, kanaman olur yada lekelenme tarzında kahwerengi akıntın olursa hemen gel dedi
ilişki de yasak 10gün...
cengiz duyunca ikiz olmadığına üzüldü bi de, e belki yeni yeni oluşuyodur diyoalsanaalsanasmile
neyine güweniyo acaba! cereni götrdüğüm tıp merkesinde ki kadın doğumcuya gittim çok iyiydi we o da 6 aylık hamile..
bizen böyle sonrada geldim ceryle uğraş falan bu saat oldu
selamlar bu arada bugün dokordaydım canlar, bebeğimi gördüm
adetlerim düzensiz olduğu için sat la uyumlu değil.. zaten takwim yumurtlama dönemindeilşki olmadı muhtemlen sonrasında olmuş..
6+4günlükmüş...
dr aldıracaksan 6we 7. haftalar en ideal zamndır daha fazla bekleme dedi
ama sırf erken diyede aldırma sonuçta norml doğumyapmışsın, yaşında genç, beraber büyürler ilk zamnlar biraz zorlanırsın ama sonrası için iyi olur falan dedi...
we bir kese daha wardı kızlar
dr ikiz gebelik olarak başlamış ama sonrasında oluşmamış dedi!!!!
ya da bu arkada birikmiş bi kan birikintisi dedi, kanaman olur yada lekelenme tarzında kahwerengi akıntın olursa hemen gel dedi
ilişki de yasak 10gün...
cengiz duyunca ikiz olmadığına üzüldü bi de, e belki yeni yeni oluşuyodur diyoalsanaalsanasmile
neyine güweniyo acaba! cereni götrdüğüm tıp merkesinde ki kadın doğumcuya gittim çok iyiydi we o da 6 aylık hamile..
bizen böyle sonrada geldim ceryle uğraş falan bu saat oldu
canım ben JFK hastanesinde erhan bey var ona gidiyorum, memnunum... orada dogum yapmıstım dogumdan berı aynı doktor bakıkyor, o yuzden ıcım rahat...
onemlı olan kararlı olman, karar vermek basarmanın 50% si bence .... verirsin cnaım istedikten sonra...
canım ayarla bıgun goruselım, esının ucusta oldugu bı aksam sen ısten cıktıktan sonra da olur farketmez bana cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?