- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.941
Benim foto makinesi yüksek çöz. çektiği için çok yüklü buranın kapasitesi kaldırmıyor.Cep telefonundan çekilmiş aylar öncenin fotosu var.Gaz sancılarımızın olduğu zamanlar düşünün artık.....
haha bizde olmayacak şeyler müstehcen... tayt üzine tuik giyemem ama ince çorap elbise giyebilirm:umursamaz: ama bu yaz unuttu galiba o takıntısını giydim rahat rahatkaydirigubbakcemile3
topuklu ayakkabı kesinlkle giydirmz, spor ayakkabı ilk tercihidir ancak düğnlerde özel yererde fala o da eserse bırakır.. erkeksen giy we yanına git o ayakkabılaı çıkarttırana kadar konuşur... ha bide sarı saç we kısa saça mal tanıştığımızda sapsarıydımsempatiksalakcinni ama tekrar dönücem sarıyaaklinialirimsmile ikna çalışmalarım başarılıyönde ilerliyor:hulya:
başka başkaaaaCADIARZU kırmızı ojeyede gıcıktı artık onuda sürüyorumsempatiksalakcinni yawaş yawaş kademe atlıyoruzkaydirigubbakcemile3
ipli badi, askılı falan grim onlara bişey demez (lütfederek)
Hande'cim akşama yayla çorbası,zeytinyağlı kereviz,kıymalı ıspanak yemeği ar. bi de dünden patatesli börekcokacimcoook siz salataya devam mı??
Hande'cim akşama yayla çorbası,zeytinyağlı kereviz,kıymalı ıspanak yemeği ar. bi de dünden patatesli börekcokacimcoook siz salataya devam mı??
Aaaa yeter buluşmasın bu İstanbullular artık ama... İlle de buluşma istiyosanız biraz da toplaşıp buraya gelin.. Biz sizi ağırlayalım.. Mantı, yağlama, fırın ağzı neyim yedirelim.. Di mi Olcay???
ha bende öyle diyorum.bunlar buluşuyo biz çatlıyoruz kıskançlıktan burda....
bu ne meral?misafir menüsümü??
Hepiniz maaşallah yazmanıza rağmen ağlayarak uyandı ayşenur şimdi.Nasıl bir şey bu yaaa... Koysam olmuyor koymasam olmuyor resimleri.....
Kerem e yayla çorbası yaptım, kereviz salatası daha yeni bitti, ıspanak yarım tabak falan kaldı bi tek patatesli börek ekstraymış sende:) acaba onu mu yapsam ama o da uzun sürer, ay karnım da aç buzlukta mantı var hemen onu mu pişirsem acaba
Bu arada dünkü moral bozukluğumun sebebi belli oldu adet oldum, zaten dün demiştim herhalde hepimiz adet olucaz diye bak sen de keyifsizdin sen de olmuşsun, bu ay da yırttık hamile kalmaktan birbirimize gülmemiz gerekmeyecek :dance:
Hemen niye nazara yoruyorsun ki? Kerem 10 uykusunun 8 sinde ağlayarak uyanıyor.
Hande Demir'e maşallah.
Valla Eşimin tek kötü huyu ki aslında o da iyi bir huy kendi ailesine çok düşkündür. Annesi, ablası, kardeşi babası söz konusuysa akan sular durur. Yoksa ne yediğime ne giydiğime, ne yüzüme sürdüğüme hiç karışmaz. Diyorum ama aklıma takıldı kapanıcam desem ne der bir onu bilmiyorum. Yoksa mini giy, dekolte giy, makyaj yap dar giyin bunlara çıtı çıkmaz dönüp bakmaz bile. Ha sen öyle biri misin derseniz gören kızlar gördü ben biraz paspal ve sıradanım. Gençken ipin ucunu kaçırdığım olmuştur ama 33'den sonra da azamam ya
Aaaaa bu kadar olur... Börek dışında bizim menünün aynısı.. olumunekankayizsmile
canım ben tavuklu salata, cenk e de zeytinyaglı barbunya ve pilav yaptım... yanına bırde corba yapıcam buyuk ıhtımalle kremalı domates corbası yaparım..
off ne zor ıs hergun yemek derdi, insan ortada kalıyor ne yapsam dıye...
her sabah konusup kararlastırıp oyle yemek yapalım, hem daha kolay olurkaydirigubbakcemile3
ha bende öyle diyorum.bunlar buluşuyo biz çatlıyoruz kıskançlıktan burda....
bu ne meral?misafir menüsümü??
yok cnm bizim menü:)) misafir yer mi kereviz,ıspanak. bizim misafirler yemez, ağır toplardır genelde. pilav ve etli bi ana yemek mutlaka olmalı bizimkilere:))
Hepiniz maaşallah yazmanıza rağmen ağlayarak uyandı ayşenur şimdi.Nasıl bir şey bu yaaa... Koysam olmuyor koymasam olmuyor resimleri.....
kız belki de uyanası vardı. anladığım kadarıyla sen aşırı hassassın bu nazar hususunda. bence bi daha resim koyma,yok yere huzursuz etme kendini cnm
Kerem e yayla çorbası yaptım, kereviz salatası daha yeni bitti, ıspanak yarım tabak falan kaldı bi tek patatesli börek ekstraymış sende:) acaba onu mu yapsam ama o da uzun sürer, ay karnım da aç buzlukta mantı var hemen onu mu pişirsem acaba
Bu arada dünkü moral bozukluğumun sebebi belli oldu adet oldum, zaten dün demiştim herhalde hepimiz adet olucaz diye bak sen de keyifsizdin sen de olmuşsun, bu ay da yırttık hamile kalmaktan birbirimize gülmemiz gerekmeyecek :dance:
Benim yarın olmam gerekiyor artık.Normalde 2-3 gün geri gelir.Bu defa tam gününde olacağım galiba...
Aylin, neyi denetleyecekler?
Senin napman lazım?
Nimet, nedir bu yaw, her gün bir misafir, tam gün mesai halindesin bakıyorum...
Yine ay sonu stresi bastı burayı, 28 Ekim'de de tam gün tatil olacakmışız, bir sürü şey var yetişmesi gereken, kim yapacak bilmiyorum.
Nimet bakıyorum sen de Olcayla yarışmaya başladın misafir konusunda:))
kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce yani nişanlıyken bikini giymiştim onun yanında ama nedense evlendikten sonra istemiyoakannehir bende giymiyorum.tatile capris palasa gittik geçen sene sırf ortalarda mayo ile dolaşmayım diye. oranın bayan havuzu ayrı.Gülşan, bunlar niye böyle çatlak yaaa... Tayt alıcam kendime diyorum geçen gün, al al, evde rahat edersin diyor. Sanki taytı giyip totomu tümen davulu gibi ortada bırakacam.
waaaw yakıyosun yaniaklinialirimsmile[Wuuuuu ne kıskanç kocalar var, ben donumu başıma geçirsem niye geçirdin demez, dekoltem varsa bazen açılmış saçılmışsın der o kadar[/B]
Taktım baretimi giydim işçi ayakkabılarımı kulağımda şıngır şıngır küpeler ve ful makyajla saha turuna çıktım geldim, kaynatmışsınız bayağı ama hepsine yetiştim allahıma bin şükür
sağol canım gelince bi deneriz şansımızı.canım oğlumu ahmet hasözler e götürdük hep...tekten hastanesinde 1 numaradır...
kızımı da ibni sina da can beye götürüyorum..o da iyi...ahmet hasözlerden randevu almak zor oluyo her zaman o yüzden kızımı can beye götürüyorum rutin kontrolerine.ama geçmeyen,uzayan bir rahatsızlık durumunda yine ahmet hasözler...
al bi tane daha ne çektiriyolar bize baksana.ufff amma kaynatmışşınızzz.. benim koca da her giydiğime karışır yıllardır kavga ederiz bu yüzden çok açık giyinmem ben yerine göre giyinirim ama gel de anlat:umursamaz: Ben de 82 liyim ben de yengecimm hişşttt bosnaaa (burcuydu demi?)
kısa süreli ürperme sadece yinede göstercem canım.bu konuyla ilgili olarak hemen doktorumu aradım. "tüm vücuduyla mı titriyor" dedi. "Elvin tüm vucuduyla titriyor ama bir anlık bir şey" dedim. eğer bütün vücuduyla titriyorsa elini tuttuğunda durmuyorsa önemli dedi. ama kısa süreli titremeler için seğirme adını veriyoruz tüm insanlarda olabilir dedi. ben yine de gözlemleyeceğim.
tübilmiyorumkismileh yaa gelir belki o zamana kadar
O da şimdi yurtdışındaymış... Ne zamana gelir bilmem..
kaydirigubbakcemile3İşte çok güzel oluyormuş, o da öyle diyor :)))
Aylin güldürdün beni...
İlk evlendiğimizde, her sabah kıyafet kontrolü yapardı çaktırmadan, etrafımda döner, bi yerim çıkmış mı diye falan bakardı, 44 kiloydum, nerem çıkacaksa...
Şimdi de, uyandığı sabahlar ve haftasonları giydiklerime dikkatle bakar, ince askılı ve straplez mümkün değil, tayt evde ve yakın arkadaş görüşmelerinde giyilebilir, v yaka tişört dekoltedir...
Böyle bi adam benim kocam, nereye aklına gelmeyecek, nerdeyse giyim kuralları talimatı yayınlacak adam.
Ama 10 senedir böyle, hiç değişmedi, ben bilerek evlendim. Çok şikayet ettim zamanında, annem dedi ki, sen bu adamı seviyor musun, evet dedim. Askılı bluz giydirmiyor diye sevmeyecek misin dedi. Ben de sustum evlendim :) Artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum.
canım ben genel işletme,yönetim ve organizasyon.kamu maliyesi ve uluslararası iktisat derslerine girdim.Ayşenur doğduğundan beri kusuyor en çok önlüğümüz var bizim.Bazen en kötüsü bir davette üzerime kusması oluyor..
Ben ne verirsem vereyim kusuyor zaten ayşenur...
gülşan ne öğretmenliği yaptın murat ilkumutta.Ben ankaradaki şubesinde matematik kursuna gitmiştim....
oohhhh milelt hatun görsün :):)) barette takarım makyajda yaparım her halim hatun diyorsun yani :)
kıskançlıkta kimseler benimkini geçemez... hep derim ben türbanlıyım giydiğim tuniğin boyuna bile takılır.... eski resimelrime bakınca diyorki ben seni böyle tanısaydım hayatta alamazdım :):):) deli dumrul nolcak... oohhhh sefamı sürdüm eğlencelerimden de geri kalamadım giyik kuşamımdan da sonrada diledim affımı evimin kadını oldum :):))
farkındayım ayy mart ayı çok güzel oalcak aslında tam 15 martta toplanıp topluca bir doğum günü mü yapsak bebişlereee 13 mart pazara geliyor gelenelrin kocalarıda gelebilri aslında ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?