2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hande'cim akşama yayla çorbası,zeytinyağlı kereviz,kıymalı ıspanak yemeği ar. bi de dünden patatesli börekcokacimcoook siz salataya devam mı??

Hipp'in bebek bisküvisini kullanan var mı?
Ben bugün ilk kez denedim, Pelin çok sevdi.. Tadı diğer bebe bisküvileri gibi şekerli diil.. Tahıl tadı geliyo çoğunlukla..

Hande Demir'e maşallah.

Valla Eşimin tek kötü huyu ki aslında o da iyi bir huy kendi ailesine çok düşkündür. Annesi, ablası, kardeşi babası söz konusuysa akan sular durur. Yoksa ne yediğime ne giydiğime, ne yüzüme sürdüğüme hiç karışmaz. Diyorum ama aklıma takıldı kapanıcam desem ne der bir onu bilmiyorum. Yoksa mini giy, dekolte giy, makyaj yap dar giyin bunlara çıtı çıkmaz dönüp bakmaz bile. Ha sen öyle biri misin derseniz gören kızlar gördü ben biraz paspal ve sıradanım. Gençken ipin ucunu kaçırdığım olmuştur ama 33'den sonra da azamam ya

Hande'cim akşama yayla çorbası,zeytinyağlı kereviz,kıymalı ıspanak yemeği ar. bi de dünden patatesli börekcokacimcoook siz salataya devam mı??

Aaaaa bu kadar olur... Börek dışında bizim menünün aynısı.. olumunekankayizsmile

canım ben tavuklu salata, cenk e de zeytinyaglı barbunya ve pilav yaptım... yanına bırde corba yapıcam buyuk ıhtımalle kremalı domates corbası yaparım..
off ne zor ıs hergun yemek derdi, insan ortada kalıyor ne yapsam dıye...
her sabah konusup kararlastırıp oyle yemek yapalım, hem daha kolay olur kaydirigubbakcemile3

Hepiniz maaşallah yazmanıza rağmen ağlayarak uyandı ayşenur şimdi.Nasıl bir şey bu yaaa... Koysam olmuyor koymasam olmuyor resimleri.....

Kerem e yayla çorbası yaptım, kereviz salatası daha yeni bitti, ıspanak yarım tabak falan kaldı bi tek patatesli börek ekstraymış sende:) acaba onu mu yapsam ama o da uzun sürer, ay karnım da aç buzlukta mantı var hemen onu mu pişirsem acaba
Bu arada dünkü moral bozukluğumun sebebi belli oldu adet oldum, zaten dün demiştim herhalde hepimiz adet olucaz diye bak sen de keyifsizdin sen de olmuşsun, bu ay da yırttık hamile kalmaktan birbirimize gülmemiz gerekmeyecek :dance:

Benim yarın olmam gerekiyor artık.Normalde 2-3 gün geri gelir.Bu defa tam gününde olacağım galiba...

ne demek kız sıradan ve paspallmaz: bi daha öyle bişi duymayayım, insan nasıl hissederse öyle görünürmüş

Aaaaa bu kadar olur... Börek dışında bizim menünün aynısı.. olumunekankayizsmile

hadi bee, e bu zamanın sebzeleri bunlar galiba:))kaydirigubbakcemile5

eet aslında hergün ertesi günün menüsünü belirleyelim, kafamız rahat olur:))

Kızı doğduğundan beri dahada paranoyaklaşan bir kocam var.Kimse kızının resmini çekmesin kimse internete koymasın sokakta kimse maaşallah demeden geçmesin yada dokunmasınlar kızına.Yere düşmesin kafayı vurmasın ağlamasın hasta olmasın sın da sın .....
Her şey için beni suçlar ayşenurla ilgili.Arkadaşlarım gelir iki foto çeker.Neden izin veriyorsun foto çekmelerine der biri eğer koyarsa nete görüşürüz senle der.Ben hasta olurum kendine bakmıyorsun çocuk hasta olacak aferin sana der.Sokakta biri sever neden duruyorsun sevdiriyorsun uzaktan sevsinler der.Ayşenur düşer kafayı vurur her yere yorgan serelim (evin her tarafı yorgan abartmıyorum)daha az acısın canı der ayşenurda gider özellikle beton bir yer bulur düşer gıcığına.Dışarda millete sırıtır,fotoğraflara poz verir,herkesin kucağına gider.Yani babası beni yiye dursun kızı hep aksini yapıyor.Ben bıktım inanın.Ayşenur her düştüğünde birbirimize giriyoruz bağrış çağrış...

bende lahana dolması ve çorba var...okullar açıldığından beri 2 çeşide düştük...asya hep kucakta olunca...

aman Allahım güldürmesin zatenkaydirigubbakcemile3 ben cumartesi olmuştum ama

Benim yarın olmam gerekiyor artık.Normalde 2-3 gün geri gelir.Bu defa tam gününde olacağım galiba...

bu kadar korunma hastalığına rağmen yoksa sende mi....sempatiksalakcinni

Nimet bakıyorum sen de Olcayla yarışmaya başladın misafir konusunda:))

kızlar sormayın yaa anlaştılarmı nee hepsi arka arkaya geliyorlar:))
geri kalan günlerde ise can sıkıntısından oglumla evde top oynarız..

Gülşan, bunlar niye böyle çatlak yaaa... Tayt alıcam kendime diyorum geçen gün, al al, evde rahat edersin diyor. Sanki taytı giyip totomu tümen davulu gibi ortada bırakacam.
kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce yani nişanlıyken bikini giymiştim onun yanında ama nedense evlendikten sonra istemiyoakannehir bende giymiyorum.tatile capris palasa gittik geçen sene sırf ortalarda mayo ile dolaşmayım diye. oranın bayan havuzu ayrı.
waaaw yakıyosun yaniaklinialirimsmile
sağol canım gelince bi deneriz şansımızı.
al bi tane daha ne çektiriyolar bize baksana.

kısa süreli ürperme sadece yinede göstercem canım.

O da şimdi yurtdışındaymış... Ne zamana gelir bilmem..
tübilmiyorumkismileh yaa gelir belki o zamana kadar

kaydirigubbakcemile3
canım ben genel işletme,yönetim ve organizasyon.kamu maliyesi ve uluslararası iktisat derslerine girdim.

süper fikirmiş doğrusu topluca kutlamakaklinialirimsmile ama biz nasıl gelcezmafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…