2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman Allahım güldürmesin zatenkaydirigubbakcemile3 ben cumartesi olmuştum ama

bu kadar korunma hastalığına rağmen yoksa sende mi....sempatiksalakcinni

Sus meral ağzına acı biber sürerim bak.Ben yarın olcam kesin...Mümkün değil böyle birşey.... Yani Allah bilir öffffff git bea....

Uf uf uf o koca çekilir mi ya, gerçi benim arkadaşın kocası da psikoydu seninki kadar olmasa da şimdi yeni yeni toparlandı, çocuk 3 yaşında.kız ne kadar iyi bakarsa baksın her hastalığında kızı suçluyodu.
Bi kere Kerem öksürdü, "anneeem sen hasta olma ben olayım" dedim, aradan bi 1 saat falan geçti, kafasını vuracaktı parkeye döne döne, eşim diyo ki "oğlum sen vurma kafanı anan vursun" kaydirigubbakcemile3 yatakta da dönüyo diyorum ki oğlum dönme bigün yeri öpeceksin, eşim de hemen diyor ki "o yeri öptüğü an sen de öpersin", tabi artık geyiğe sardık senin kocan kadar pipirikli değil

35 yaşında baba oldu ya ondanmı böyle yapıştı diye düşünüyorum.Artık millet yüzümüze söylemeden her gören öf lüyor çünkü halime acıyor 'görmemişin kızı olmuş' diyerek şakaya vurarak onların yerine söylüyorum.Herkes eşimi görünce Allah sabır versin diyor bana.Gerçekten çekilir gibi değil kızı konusunda.Daha anlatsam çığlık atarsınızda anlatmıyorum en kötüsü misafirliğe gitmek onuda bir ara anlatırım....

ben yine hemen kendimden bi örnek göstereyim görümcemde vardı öyle bir koca gitti bi falcıya okuttu şimdi biraz daha iyi :):) sırnaşık şey

Aylin o arkadaşının çocukları büyüdükçe azalmışmıydı eşindeki bu tavırlar?Ben hep geçecek ümidiyle bekliyorum aylardır.Hamileliğimde böyle geçti zaten...

Hepiniz maaşallah yazmanıza rağmen ağlayarak uyandı ayşenur şimdi.Nasıl bir şey bu yaaa... Koysam olmuyor koymasam olmuyor resimleri.....

bence cok yanlıs dusunuyorsun, buradakı herkes artık 1 yılı askındır bırbırını tanıyor ve kımse bebıslere kotu gozle bakmıyor, hepımız resımlerımızı paylasıyoruz o zmaan hepımızın bebegıne nazar mı degıyor ? sonucta bebegın gunduz uykusuna yattı uynaması cok normal...
bence boyle konusarak hepımızı zan altına sokuyorsun...

Aaa buzlukta dolmam da vardı vazgeçtim mantıdan dolma yapayım, aç olunca canım hepsini istiyor, bi de benim eşim ev yemeğini çoook nadir yiyen bir adam o yüzden canım ne çekerse onu yapıyorum

Aynen.Yemek yapıyorum 2 gün üst üste yediğinde çok fazla pişirme bak yenmiyor diye şikayet ediyor.Yemek yapmaktanda soğudum.Sen iştahlı mısın bari?

Ben şu aralar berbat durumdayım.Acıkmıyorum acıkmıyorum acıkmıyorum... Üstelik saatler sonra sırf yemiş olmak için yediğimde ise birden şişmiş hissediyorum hemen doyuyorum.Karnım tok gibi hep... Doktora bunun için gitmek gelmiyor içimden.Tokum desem ne derki bana?

anlat canım anlat valla ben uzun diye okumamazlık yapmam :)) bankanın gelmesini beklerken okurum ... ):))

bu arada şaka değil gerçek yaa çok fena bişeydi babaannesi bile bak dikakt et adamın annesi bile kızın elini tutamıyordu illa görümcem bakacak ya bieşy olursa diye korkuyordu ve görümcem düşürse yada biryere kafasını çarpsa kıyametlri koparıyordu sonunda çocuk şimdi annesinden başka hiçkimseye babasıda dahil gitmiyor herkes onun için düşman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…