- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.961
ne demek kız sıradan ve paspallmaz: bi daha öyle bişi duymayayım, insan nasıl hissederse öyle görünürmüş
hadi bee, e bu zamanın sebzeleri bunlar galiba:))kaydirigubbakcemile5
eet aslında hergün ertesi günün menüsünü belirleyelim, kafamız rahat olur:))
yok cnm bizim menü:)) misafir yer mi kereviz,ıspanak. bizim misafirler yemez, ağır toplardır genelde. pilav ve etli bi ana yemek mutlaka olmalı bizimkilere:))
kız belki de uyanası vardı. anladığım kadarıyla sen aşırı hassassın bu nazar hususunda. bence bi daha resim koyma,yok yere huzursuz etme kendini cnm
Seninde böyle beynini her gün kızı konusunda kemiren bir kocan olsa en sonunda ota b.ka her şeye nazar sanırsın.... Doluyum bayağı bu konuda uyuz oluyorum eşime....
kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce yani nişanlıyken bikini giymiştim onun yanında ama nedense evlendikten sonra istemiyoakannehir bende giymiyorum.tatile capris palasa gittik geçen sene sırf ortalarda mayo ile dolaşmayım diye. oranın bayan havuzu ayrı.
waaaw yakıyosun yaniaklinialirimsmile
sağol canım gelince bi deneriz şansımızı.
al bi tane daha ne çektiriyolar bize baksana.
kısa süreli ürperme sadece yinede göstercem canım.
tübilmiyorumkismileh yaa gelir belki o zamana kadar
kaydirigubbakcemile3
canım ben genel işletme,yönetim ve organizasyon.kamu maliyesi ve uluslararası iktisat derslerine girdim.
süper fikirmiş doğrusu topluca kutlamakaklinialirimsmile ama biz nasıl gelcezmafoldumben
Genel işletme 1.sınıfın gitmedim onun kursuna.Kamu maliyesi,yönetim organizasyonda 2.sınıfın onlarıda kitaptan vermiştim.Murat ilkumutun hocaları aylık maaaş sistemiyle değilde hisse şeklinde çalışıyorlardı diye hatırlıyorum seninde öylemiydi?
aman Allahım güldürmesin zatenkaydirigubbakcemile3 ben cumartesi olmuştum ama
bu kadar korunma hastalığına rağmen yoksa sende mi....sempatiksalakcinni
Kızı doğduğundan beri dahada paranoyaklaşan bir kocam var.Kimse kızının resmini çekmesin kimse internete koymasın sokakta kimse maaşallah demeden geçmesin yada dokunmasınlar kızına.Yere düşmesin kafayı vurmasın ağlamasın hasta olmasın sın da sın .....
Her şey için beni suçlar ayşenurla ilgili.Arkadaşlarım gelir iki foto çeker.Neden izin veriyorsun foto çekmelerine der biri eğer koyarsa nete görüşürüz senle der.Ben hasta olurum kendine bakmıyorsun çocuk hasta olacak aferin sana der.Sokakta biri sever neden duruyorsun sevdiriyorsun uzaktan sevsinler der.Ayşenur düşer kafayı vurur her yere yorgan serelim (evin her tarafı yorgan abartmıyorum)daha az acısın canı der ayşenurda gider özellikle beton bir yer bulur düşer gıcığına.Dışarda millete sırıtır,fotoğraflara poz verir,herkesin kucağına gider.Yani babası beni yiye dursun kızı hep aksini yapıyor.Ben bıktım inanın.Ayşenur her düştüğünde birbirimize giriyoruz bağrış çağrış...
bende lahana dolması ve çorba var...okullar açıldığından beri 2 çeşide düştük...asya hep kucakta olunca...
bende lahana dolması ve çorba var...okullar açıldığından beri 2 çeşide düştük...asya hep kucakta olunca...
Uf uf uf o koca çekilir mi ya, gerçi benim arkadaşın kocası da psikoydu seninki kadar olmasa da şimdi yeni yeni toparlandı, çocuk 3 yaşında.kız ne kadar iyi bakarsa baksın her hastalığında kızı suçluyodu.
Bi kere Kerem öksürdü, "anneeem sen hasta olma ben olayım" dedim, aradan bi 1 saat falan geçti, kafasını vuracaktı parkeye döne döne, eşim diyo ki "oğlum sen vurma kafanı anan vursun" kaydirigubbakcemile3 yatakta da dönüyo diyorum ki oğlum dönme bigün yeri öpeceksin, eşim de hemen diyor ki "o yeri öptüğü an sen de öpersin", tabi artık geyiğe sardık senin kocan kadar pipirikli değil
Lahana dolmasını severim bende yapayım bu hafta...
Kızı doğduğundan beri dahada paranoyaklaşan bir kocam var.Kimse kızının resmini çekmesin kimse internete koymasın sokakta kimse maaşallah demeden geçmesin yada dokunmasınlar kızına.Yere düşmesin kafayı vurmasın ağlamasın hasta olmasın sın da sın .....
Her şey için beni suçlar ayşenurla ilgili.Arkadaşlarım gelir iki foto çeker.Neden izin veriyorsun foto çekmelerine der biri eğer koyarsa nete görüşürüz senle der.Ben hasta olurum kendine bakmıyorsun çocuk hasta olacak aferin sana der.Sokakta biri sever neden duruyorsun sevdiriyorsun uzaktan sevsinler der.Ayşenur düşer kafayı vurur her yere yorgan serelim (evin her tarafı yorgan abartmıyorum)daha az acısın canı der ayşenurda gider özellikle beton bir yer bulur düşer gıcığına.Dışarda millete sırıtır,fotoğraflara poz verir,herkesin kucağına gider.Yani babası beni yiye dursun kızı hep aksini yapıyor.Ben bıktım inanın.Ayşenur her düştüğünde birbirimize giriyoruz bağrış çağrış...
Hepiniz maaşallah yazmanıza rağmen ağlayarak uyandı ayşenur şimdi.Nasıl bir şey bu yaaa... Koysam olmuyor koymasam olmuyor resimleri.....
ne demek kız sıradan ve paspallmaz: bi daha öyle bişi duymayayım, insan nasıl hissederse öyle görünürmüş
valla canım ya konusup kararlastıralım daha kolay olur bızım ıcın...yok cnm bizim menü:)) misafir yer mi kereviz,ıspanak. bizim misafirler yemez, ağır toplardır genelde. pilav ve etli bi ana yemek mutlaka olmalı bizimkilere:))
kız belki de uyanası vardı. anladığım kadarıyla sen aşırı hassassın bu nazar hususunda. bence bi daha resim koyma,yok yere huzursuz etme kendini cnm
ben yine hemen kendimden bi örnek göstereyim görümcemde vardı öyle bir koca gitti bi falcıya okuttu şimdi biraz daha iyi :):) sırnaşık şey
bence cok yanlıs dusunuyorsun, buradakı herkes artık 1 yılı askındır bırbırını tanıyor ve kımse bebıslere kotu gozle bakmıyor, hepımız resımlerımızı paylasıyoruz o zmaan hepımızın bebegıne nazar mı degıyor ? sonucta bebegın gunduz uykusuna yattı uynaması cok normal...
bence boyle konusarak hepımızı zan altına sokuyorsun...
valla canım ya konusup kararlastıralım daha kolay olur bızım ıcın...
Ben zan altındayım handecim.Sizde bir şey yokki... Tırsık oldum boşver yaaa....
canım bende yaptırcam, bende arıyorumm valla kaydirigubbakcemile3Kızlar bu arada doğukanı sünnet ettireceğim inşallah bayramdan önce hastane ve doktor tavsiyesi olan var mı avrupa yakasında?
Aaa buzlukta dolmam da vardı vazgeçtim mantıdan dolma yapayım, aç olunca canım hepsini istiyor, bi de benim eşim ev yemeğini çoook nadir yiyen bir adam o yüzden canım ne çekerse onu yapıyorum
35 yaşında baba oldu ya ondanmı böyle yapıştı diye düşünüyorum.Artık millet yüzümüze söylemeden her gören öf lüyor çünkü halime acıyor 'görmemişin kızı olmuş' diyerek şakaya vurarak onların yerine söylüyorum.Herkes eşimi görünce Allah sabır versin diyor bana.Gerçekten çekilir gibi değil kızı konusunda.Daha anlatsam çığlık atarsınızda anlatmıyorum en kötüsü misafirliğe gitmek onuda bir ara anlatırım....
Kızlar bu arada doğukanı sünnet ettireceğim inşallah bayramdan önce hastane ve doktor tavsiyesi olan var mı avrupa yakasında?
hu hu ben hijyenim değiştim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?