- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.981
mantımı hımmcokacimcoook ben hemen geliyorumAaaa yeter buluşmasın bu İstanbullular artık ama... İlle de buluşma istiyosanız biraz da toplaşıp buraya gelin.. Biz sizi ağırlayalım.. Mantı, yağlama, fırın ağzı neyim yedirelim.. Di mi Olcay???
Allah kolaylık versin canımsempatiksalakcinniKızı doğduğundan beri dahada paranoyaklaşan bir kocam var.Kimse kızının resmini çekmesin kimse internete koymasın sokakta kimse maaşallah demeden geçmesin yada dokunmasınlar kızına.Yere düşmesin kafayı vurmasın ağlamasın hasta olmasın sın da sın .....
Her şey için beni suçlar ayşenurla ilgili.Arkadaşlarım gelir iki foto çeker.Neden izin veriyorsun foto çekmelerine der biri eğer koyarsa nete görüşürüz senle der.Ben hasta olurum kendine bakmıyorsun çocuk hasta olacak aferin sana der.Sokakta biri sever neden duruyorsun sevdiriyorsun uzaktan sevsinler der.Ayşenur düşer kafayı vurur her yere yorgan serelim (evin her tarafı yorgan abartmıyorum)daha az acısın canı der ayşenurda gider özellikle beton bir yer bulur düşer gıcığına.Dışarda millete sırıtır,fotoğraflara poz verir,herkesin kucağına gider.Yani babası beni yiye dursun kızı hep aksini yapıyor.Ben bıktım inanın.Ayşenur her düştüğünde birbirimize giriyoruz bağrış çağrış...
yok canım ne hissesi. part time,yarı kadro ve tam kadrolu hocalar vardı. ben yarı kadroluydum. ama öğrenci sayım çok olduğu için tam kadrodan çok kazanıyodum. 10 sınıf için 1200 alıyodum. 16 sınıfım vardı kalan 6 sınıf içinde öğrenci başına yüzde alıyodumGenel işletme 1.sınıfın gitmedim onun kursuna.Kamu maliyesi,yönetim organizasyonda 2.sınıfın onlarıda kitaptan vermiştim.Murat ilkumutun hocaları aylık maaaş sistemiyle değilde hisse şeklinde çalışıyorlardı diye hatırlıyorum seninde öylemiydi?
Şakamı ? Bendemi üfleteyim yani?Gerçi iyi üfürükçü gerek bizim kocaya..... kaydirigubbakcemile3
Aynen.Yemek yapıyorum 2 gün üst üste yediğinde çok fazla pişirme bak yenmiyor diye şikayet ediyor.Yemek yapmaktanda soğudum.Sen iştahlı mısın bari?
Ben şu aralar berbat durumdayım.Acıkmıyorum acıkmıyorum acıkmıyorum... Üstelik saatler sonra sırf yemiş olmak için yediğimde ise birden şişmiş hissediyorum hemen doyuyorum.Karnım tok gibi hep... Doktora bunun için gitmek gelmiyor içimden.Tokum desem ne derki bana?
hoşgeldin pınar...
anlat canım anlat valla ben uzun diye okumamazlık yapmam :)) bankanın gelmesini beklerken okurum ... ):))
bu arada şaka değil gerçek yaa çok fena bişeydi babaannesi bile bak dikakt et adamın annesi bile kızın elini tutamıyordu illa görümcem bakacak ya bieşy olursa diye korkuyordu ve görümcem düşürse yada biryere kafasını çarpsa kıyametlri koparıyordu sonunda çocuk şimdi annesinden başka hiçkimseye babasıda dahil gitmiyor herkes onun için düşman...
Aylin o arkadaşının çocukları büyüdükçe azalmışmıydı eşindeki bu tavırlar?Ben hep geçecek ümidiyle bekliyorum aylardır.Hamileliğimde böyle geçti zaten...
hayatımın hiç bi döneminde böyle olamadım benfisfisfis:gitme:
Şimdi 3 yaşında kızı ve yeni yeni azaldı, o da işleri çok yoğunlaştı da ondan azaldı vakti yok psikopatlık yapmaya, çocuk hapşırsa öksürse yemese düşse ne olursa olsun arkadaşımdan biliyordu, 3 senedir en büyük kavgaları hep çocuk yüzünden
kız mego
nie resme bağlıyosun ki uyanası gelmiş uyanmış yanisanki kimsenin çocuğu yok bebeğe hasretiz hepimizde senin kızçeyi nazar etcesssssskafamçokkarıştı o zamn herkes bebğinin ağlamasını, uyumamasını, yemek yememesini, yaramaz olmasını birbirine bağlasın.. ben daha görmedim bi bakem ayşenura nasıl olmuşlki nazar olacak kadar:))))
emel senin kocanın tedaviye ihtiyacı var arkadaşım, üzgünüm yine açıksözlülük yapıcam ama gerçekten normal değillmaz:
hah oldu şimdi o zman bnde sewdi bu lafıburda bey "ağa,efendi" gibi bi manada kullanılmış cnm
ben yerim o ceryiii resimlerinde cok fena ısırasım geliyor yaaa sempatiksalakcinni
daha alamadım, ama alcammmm :lepi:
bakalım demir de istah artısı yapacak mı?
hasrettt bu arada gorusmeden sonra (sız bıze gelmıstınız ya) oglum costu da costu, uslu oglum gıttı yerıne kuduruk demir geldi, 2 dkka tek basına durmuyor, oyun oynamıyor sureklı gezecek ayakta duracak ya da koltukta ayakta dracak, alp ve cery yoldan cıkarttı oglumu sempatiksalakcinni
ne kadar yedırsem de artık eskısı gıbı kılo alamıyor, bu arada bızım ust dısler cıkıyor galıba, doktor aynı seyı soyledı...
deryacım evet tanısa sorun olmaz, tanıstırırım sızı ondan sonra operasyonlara baslarıss aklinialirimsmile
Aman yok be.. kel,kepçe kulak,parmakları eğri(ortopediye göstercem)cılız bir bebe işte neresi güzel olcak.Bizde güzel bebemiz var diye dolanıyoz ortalıkta... kaydirigubbakcemile3
mantımı hımmcokacimcoook ben hemen geliyorum
Allah kolaylık versin canımsempatiksalakcinni
yok canım ne hissesi. part time,yarı kadro ve tam kadrolu hocalar vardı. ben yarı kadroluydum. ama öğrenci sayım çok olduğu için tam kadrodan çok kazanıyodum. 10 sınıf için 1200 alıyodum. 16 sınıfım vardı kalan 6 sınıf içinde öğrenci başına yüzde alıyodum
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni üfürükçümüsempatiksalakcinni
ben kaçıyorum kızlarmert durmuyosempatiksalakcinni
Her bebek güzeldir ama o zaman nazar değecek diye kimsenin evden çıkarmaması gerekir, tak bi nazar boncuğu ya da o kadar çok korkuyorsa at nalı da taksın ek olarak bide felak nas okusun öyle çıkarsın o zaman çocuğu, ay Allah dağına göre kar veriyor benim kocam böyle olsaydı şu an eski kocam olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?