2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız mego
nie resme bağlıyosun ki uyanası gelmiş uyanmış yanisanki kimsenin çocuğu yok bebeğe hasretiz hepimizde senin kızçeyi nazar etcesssssskafamçokkarıştı o zamn herkes bebğinin ağlamasını, uyumamasını, yemek yememesini, yaramaz olmasını birbirine bağlasın.. ben daha görmedim bi bakem ayşenura nasıl olmuşlki nazar olacak kadar:))))

Aaaa yeter buluşmasın bu İstanbullular artık ama... İlle de buluşma istiyosanız biraz da toplaşıp buraya gelin.. Biz sizi ağırlayalım.. Mantı, yağlama, fırın ağzı neyim yedirelim.. Di mi Olcay???
mantımı hımmcokacimcoook ben hemen geliyorum
Allah kolaylık versin canımsempatiksalakcinni

yok canım ne hissesi. part time,yarı kadro ve tam kadrolu hocalar vardı. ben yarı kadroluydum. ama öğrenci sayım çok olduğu için tam kadrodan çok kazanıyodum. 10 sınıf için 1200 alıyodum. 16 sınıfım vardı kalan 6 sınıf içinde öğrenci başına yüzde alıyodum

Şakamı ? Bendemi üfleteyim yani?Gerçi iyi üfürükçü gerek bizim kocaya..... kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni üfürükçümüsempatiksalakcinni

ben kaçıyorum kızlar mert durmuyosempatiksalakcinni

Son düzenleme:

hayatımın hiç bi döneminde böyle olamadım benfisfisfis:gitme:

ya hijyenim düşünmeden aldığım bir rumuzdu hem kk pro üye oldum hem de ismimi değiştirdim
işte böyle canlarım üzülmyin siz bana yine hijyen diyebilursunuz
:2:

Bak işte benim kocada böyle.Mesela bizim aile geniş maaşallah kardeşler yeğenler toplam 20 kişi oluyoruz bir araya gelince.Yemek falan oluyor gidiyoruz.Daha yola çıkmadan başlıyor söylenmeye 'orda kimseye verme çocuğu vs vs' İçeri giriyoruz herkes ayşenura zıplıyor kucağımdan almaya çalışıyorlar ben ağlamaklıyım nerdeyse 'ne olur bende dursun çocuk' büyükler anlıyor 'tamam aman sende severiz' diyorlar ama yeğenlerim dinlemiyor anlamıyor.Bir an yorgunlukla yeğenlerimden birine versem eşimin o açılmış gözleri ve gergin yüzüyle karşılaşıp hemen alıyorum ayşenuru.Hemen yanıma gelip uykusu olmayan çocuğu zorla uyutmam için baskı kuruyor üzerimde.Çocuklardan kim yaklaşsa bir bahaneyle bizde uzaklaştırıyor onları.Ablam yetişiyor imdadıma.Beraber zorla uyutmaya çalışıyoruz çocuğu.Uyumuyor pestilim çıkıyor artık gittiğim misafirliktende bir şey anlamıyorum en son herkes bulunduğumuz odaya dalıyor ayşenur uyanık oynuyor bu defada eşim ışığı kapatarak herkesi uzaklaştırıyor.Öyle böyle uyuyor ayşenur tam rahatladım derken 2 laf etmek için bir yere geçtiğimde her 5 dk da bir kontrol etmeme rağmen bana 'emel ayşenuru kontrol ediyormusun' diye uyarıda bulunuyor.Birde kendi gidip kontrol ediyor.O kadar gürültülü bir ortamda ses olmasın evde diye çocuklar parka gönderiliyor.Ablam birinde uyumuyor dediğinde 'siz az sallamışsınız biraz daha sallasaydınız uyurdu' demiş.Herkes rahatsız bu durumdan bana sabır diliyorlar.

Aylin o arkadaşının çocukları büyüdükçe azalmışmıydı eşindeki bu tavırlar?Ben hep geçecek ümidiyle bekliyorum aylardır.Hamileliğimde böyle geçti zaten...

Şimdi 3 yaşında kızı ve yeni yeni azaldı, o da işleri çok yoğunlaştı da ondan azaldı vakti yok psikopatlık yapmaya, çocuk hapşırsa öksürse yemese düşse ne olursa olsun arkadaşımdan biliyordu, 3 senedir en büyük kavgaları hep çocuk yüzünden

Aynısını bende söylüyorum.Evlendiğimizden beri kimsenin yanında bir kavgamız olmamıştır ama kızımdan sonra artık herkes gördü kavgalarımızı.Birde bu konuda hassastık güya.Ya motoru bağlamışlar susmuyor.Çığlık atıyorum yeter sussssssss diye....
Düzenli işi var aylık bir kaç seyahati oluyor müteahhitlerle görüşüp iş bağlamak için onun dışında hep dibimde arkadaşlarıylada sık görüşmüyor.Artık geçen yeter dedim git arkadaşlarınla görüş hep dipdibe sıkıldım ben konuşcak şey bulamıyorum.Bozuldu ama umarım görüşür arkadaşlarıyla.Birde inş. kendi bürosunu açar daha mutlu ve yoğun bir iş hayatı olursa böyle bize takmaz kafayı...

Aman yok be.. kel,kepçe kulak,parmakları eğri(ortopediye göstercem)cılız bir bebe işte neresi güzel olcak.Bizde güzel bebemiz var diye dolanıyoz ortalıkta... kaydirigubbakcemile3

emel senin kocanın tedaviye ihtiyacı var arkadaşım, üzgünüm yine açıksözlülük yapıcam ama gerçekten normal değil lmaz:

Yok yok farkındayım bu durumun.Genetkmi acaba?Abisi dahada takıntılı eşime guban oliyim moduna giriyorum onun yanında.Eşşek kadar oldu çocukları kızları liseye oğlu üniversiteye hazırlanıyor.Hayatlarında tuz,şeker,un ve bir çok zararlı yiyecek yok... Yedikleri her şey düzenli,çalışma saatleri düzenli.Yaz tatillerinde mutlaka ingilizceye yada dershaneye giderler.Hayatları iyi beslenmek düzenli uyumak düzenli ders çalışmak ve eğitim hayatında başarılı olmak üzeirne kurulu.Hasta olmamak için ateş kontrolleri aşılar bilmem neler ... Boğuluyorsun resmen.Çocukların tek eğlencesi maça bakmak o kadar... Ben hayatımda böyle insanlar görmedim... Robot gibi.....

burda bey "ağa,efendi" gibi bi manada kullanılmış cnm
hah oldu şimdi o zman bnde sewdi bu lafı

kızım sen demdinmi azman cery gelsinde oğluma biraz kudurukluk öğretsin diekaydirigubbakcemile3 al işte

Aman yok be.. kel,kepçe kulak,parmakları eğri(ortopediye göstercem)cılız bir bebe işte neresi güzel olcak.Bizde güzel bebemiz var diye dolanıyoz ortalıkta... kaydirigubbakcemile3

Her bebek güzeldir ama o zaman nazar değecek diye kimsenin evden çıkarmaması gerekir, tak bi nazar boncuğu ya da o kadar çok korkuyorsa at nalı da taksın ek olarak bide felak nas okusun öyle çıkarsın o zaman çocuğu, ay Allah dağına göre kar veriyor benim kocam böyle olsaydı şu an eski kocam olurdu

Hocalardan biri böyle bir şey anlatmıştı hatta eşide orda hocalık yapıyordu.Demekki onlar orayla anlaşmalıydı...Murat ilkumut diğer kurslara nazaran daha düzenli diğerlerinde çok hoca değişimi olur...

Cevşen takıntımız var.Kaç kez unuttum evde diye şimdi arabada cüzdanımda ve kıyafetlerinde cevşen var aldı geldi bir sürü gıcıklığına adam benimle inatlaşır gibi.Neyse onunla rahat hissediyor kendini demekki...

bn göremedim ayşenuru takıntılı anası kaldırmış hemenkaydirigubbakcemile3 bi de adama diyo takıntılı diekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…