- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.001
ayyy bizdede kaynım böyle aşagı inince sinirlerim bozuluyo.çocugu sakat edeceksiniz.Kızı doğduğundan beri dahada paranoyaklaşan bir kocam var.Kimse kızının resmini çekmesin kimse internete koymasın sokakta kimse maaşallah demeden geçmesin yada dokunmasınlar kızına.Yere düşmesin kafayı vurmasın ağlamasın hasta olmasın sın da sın .....
Her şey için beni suçlar ayşenurla ilgili.Arkadaşlarım gelir iki foto çeker.Neden izin veriyorsun foto çekmelerine der biri eğer koyarsa nete görüşürüz senle der.Ben hasta olurum kendine bakmıyorsun çocuk hasta olacak aferin sana der.Sokakta biri sever neden duruyorsun sevdiriyorsun uzaktan sevsinler der.Ayşenur düşer kafayı vurur her yere yorgan serelim (evin her tarafı yorgan abartmıyorum)daha az acısın canı der ayşenurda gider özellikle beton bir yer bulur düşer gıcığına.Dışarda millete sırıtır,fotoğraflara poz verir,herkesin kucağına gider.Yani babası beni yiye dursun kızı hep aksini yapıyor.Ben bıktım inanın.Ayşenur her düştüğünde birbirimize giriyoruz bağrış çağrış...
hu hu ben hijyenim değiştim :))
ne güzel daha ne istiyorsun?Biz iştahlıları severiz... Biri olacak karşımda keyifle yemek yiyen tok bile olsam bir bakarım tadına mutlaka....
hu hu ben hijyenim değiştim :))
bende göremedim.:)) bak demekki bizim nazarımız deilmiş hasret..kaydirigubbakcemile5bn göremedim ayşenuru takıntılı anası kaldırmış hemenkaydirigubbakcemile3 bi de adama diyo takıntılı diekaydirigubbakcemile3
selam...
sabah tahlillerimi verdim...
ögleden sonra misafrlerim vardı onlarıda ugurladım..
nörüonuz bakem dedim..
gel ozamn karşıma
bak şuan patlıcan musakka, makarna we zeytnyağlı biber dolması w yoğurt yiorummmmmm
bende göremedim.:)) bak demekki bizim nazarımız deilmiş hasret..kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin inşallah ii çıkar sonuçların..
bendede misafir var 1 haftadır maşallah gelen giden eksik olmuyo..
yaa ebrum nörüyonuz dedinde ogluma patik örecektim kendimede.
dün trt 1 de izledim çok hoş model.
ama havlu ip varmış bilen varmı örmem lazım örnek hoşuma gitti..
ayyy bizdede kaynım böyle aşagı inince sinirlerim bozuluyo.çocugu sakat edeceksiniz.
yemin ederim diyo birde.
ayy düştü ayy bogulacak.verme. yapma, etme sürekli bu şekilde artık.
eşime dedimki yani benim çocugumu benden iyi düşünemez artık sussun.
sinirlerim bozuluyo birşeyi tekrarlarsan olur.. allah korusun.
hiccen biz sana alışmıştık yavv nereden çıktı bu annesinin bebiki..(
inşallah kanım düşüktür sadece aksi takdirde farklı araştırmalara giricem bitkinliğimle ilgil...
bende göremedim.:)) bak demekki bizim nazarımız deilmiş hasret..kaydirigubbakcemile5
yırttıkkaydirigubbakcemile5
heeeüüsositosositoAfiyet olsun hepsini bir seferdemi yiyon?
paluk ta ne?bizim menümüz havuçlu şehriye çorbası (süper oluyo çocuklarınızada yapabilirsiniz..)
zeytinyaglı pırasa.makarna.paluk vardı dünden onuda kızarttımmı tmm.
inşallah kanım düşüktür sadece aksi takdirde farklı araştırmalara giricem bitkinliğimle ilgil...
kız sitelerde dolu model örnekleri var..ayrıcada bi şeye başladımmı onu o gün bitirme hırsı gibi sacmasapan bi huyum oldugu için başlamıyorum bile...:sm_confused:
yırttıkkaydirigubbakcemile5
heeeüüsositososito
paluk ta ne?
hiccen biz sana alışmıştık yavv nereden çıktı bu annesinin bebiki..(
parayı bayılıp anında kırmızıda olmuşuzzzzkötükedihüso değişmeseydin adını yaw
sende bayılmadın mı bacım hem hediye krem vardı biraz da o sebep oldu... kaydirigubbakcemile5
buna da alışırsınız yaa
hem oğlumun blogunun adı da annesininbebiki opuyorumnanaktan
sevin beni sevin n'olur :2:
kızz balık daa bilmiyomusun..:)karadenizliler paluk derde..lülülülülülü
ımm pardon !biri karadenizlimi dediii?buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?